nunies4 έγραψε:Με Τσελιε. Όχι Τσέλσι
Σωστά! Μπερδεύτηκα με τα μεγαθήρια.
nunies4 έγραψε:Με Τσελιε. Όχι Τσέλσι
Jean Valjean έγραψε:Κλείνω πάντοτε τον ήχο σε ματς του ΠΟΚ γιατί συγχύζομαι και δεν κάνει στην ηλικία μου να ανεβάζω πίεση.
Εβαλα όμως στα τελευταία δεκα λεπτά τον αηδιαστικό (Αμ)παλομπαρίνι. Από το 80 και μετά έλεγε συνεχώς πως ο Ολυμπιακός θέλει ακόμη..... ένα γκολ!!!! ναι, ένα! οι άνθρωποι είναι απίστευτοι.
Μετά έβαλα τον σπορτκάστερ του Αντένα, τον οποίο γνωρίζω προσωπικά (είναι γαύρος)! Αηδίασα. Ακουσα απίστευτα μαργαριτάρια όπως π.χ. ο "γίγαντας Σιώπης", ή το αμίμητο "ο Ουνάι σημάδεψε τη γωνία" σε ένα σουτ που έφυγε στα πουλιά (ίσως εννούσε την γωνία του Αστερισμού της Ανδρομέδας με τον αστερισμό της Μεγάλης Άρκτου) και μια μετάδοση με υστερικές κραυγές.
Διασκεδάζω αφάνταστα όταν οι ομάδες του ΠΟΚ χάνουν.
Ήταν απόψε μια όμορφη βραδιά ποδοσφαίρου.
aivas19 έγραψε:Καλα πηγε ο Χαραλαμπους στη Γαλλια
Φιλε μου αυτο που κανουν στο 2ο γκολ στη Νορβηγία δεν το εχουμε δει ποτέ απο ελληνικη ομάδα. Μεχρι κι ο θαναηλακης ταυλωσε μες στην πίκρα του.astral έγραψε:Όντως μεγάλο αυτογκόλ η αρχική ενδεκάδα.
Δηλαδή εσάς σας αρέσει αυτό που παίζει η Μποντο?
Οντως ολο το οπλο του μεντιλιμπαρ είναι η οργανωση πισω και στο πρεσαρισμα. Εκει δινει ρεστα. Επιθετικα ειναι εντελως one trick pony, ψαχνει απλα να δημιουργησει κενο χωρο στο ενα εξτρεμ να κατεβασει μπάλα. Περσι το εκανε πιο ευκολα γιατι ειχε ποντενσε και πισω φορτουνη να του πεταει τη μπαλα. Φετος παλευει με το ζελσον.renegade έγραψε:Και εμένα μου αρέσει πολύ ο τρόπος που κάνει repress ο γαύρος. Και αν και φαίνεται ότι είναι λόγω της αθλητικοτητας των παικτών, περισσότερο είναι η ομαδική δουλειά και ι απίστευτος συγχρονισμός που έχουν. Μου θυμίζει λίγο το Repress της Μπαρτσελόνα επί ΠΕΠ,που αν και δεν διέθετε τους πιο αθλητικούς χαφ( μπουσκετς, Τσάβι,ινιεστα) ο τρόπος με τον οποίο πίεζε έδενε κόμπο οποιασδήποτε ομάδα.
Ο δε τρόπος που επιτίθεται από την άλλη δεν μου βγάζει τίποτα το θετικό
black death έγραψε:Φιλε μου αυτο που κανουν στο 2ο γκολ στη Νορβηγία δεν το εχουμε δει ποτέ απο ελληνικη ομάδα. Μεχρι κι ο θαναηλακης ταυλωσε μες στην πίκρα του.astral έγραψε:Όντως μεγάλο αυτογκόλ η αρχική ενδεκάδα.
Δηλαδή εσάς σας αρέσει αυτό που παίζει η Μποντο?
Στο τηγανι διαχείριση εκαναν περισσοτερο, δεν είχαν λογο να ανοιξουν το ματς.
Επιστροφή στο Αθλητικά-Αγωνιστικά
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες