Γαυρος - ΠΑΟΚ 23/2 20:30 CosmoteSports
Re: Γαυρος - ΠΑΟΚ 23/2 20:30 CosmoteSports
Θα πάρετε επιτέλους ένα σοβαρό ματς φέτος;
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παίξτε για τα παιδιά που έκαναν τόσα χλμ προχτές και δεν εμφανισττήκατε....
Κοταρσκι
Σαστρε κεντζιόρα βιετετσκα (μιχαηλίδης) Οττο
Καμαρα Οζντοεφ
Ζιφκοβιτς Ντελιας Ταισον ή Πέλκας
Σαμάτα
Με τους εκπροσώπους του ΠΟΚ είμασταν καλοί μόνο με τον βάζελο στην Τούμπα για ένα ημίχρονο.... Ωρα να αλλάξει αυτό..
Κοταρσκι
Σαστρε κεντζιόρα βιετετσκα (μιχαηλίδης) Οττο
Καμαρα Οζντοεφ
Ζιφκοβιτς Ντελιας Ταισον ή Πέλκας
Σαμάτα
Με τους εκπροσώπους του ΠΟΚ είμασταν καλοί μόνο με τον βάζελο στην Τούμπα για ένα ημίχρονο.... Ωρα να αλλάξει αυτό..
- kataramenos5
Τουλάχιστον δεν υφίσταται το παραμύθι της κούρασης. Για να το πω ευγενικά και όχι όπως θα ήθελα. Για να σας δω τώρα...
-
Πολύ αμφιβάλλω αν νιώθουν από ΠΑΟΚ οι παίκτες αυτοι
Σίγουρος είμαι ότι όυτε μπορούν να συναισθανθούν καν την καύλα του ΠΑΟκτσή να νικήσει αυριο.
Ωστόσο
Λίγο φιλότιμο ρε
Λίγη τσίπα ρε.
ΜΠΕΙΤΕ ΡΕ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΟΡΆ φέτος, ΜΙΑ, και παίξτε από το 1 έως το 90, το 95, το 98, ΜΕ ΠΑΘΟΣ, σαν να μην υπάρχει άλλος αγώνας...
Τόσο δύσκολο είναι να βγάλετε πάθος και προθυμία να κερδίσετε ??
Τα φαντασματά σας (γιατί εσείς ποτε δεν εμφανιστήκατε...) τα άκουσαν στο βουκουρέστι από τους ΠΑΟκτσήδες...
Τα ακούσατε από τη διοίκηση, δηλαδή τον ιδιο τον Σαββίδη μέσω της κοντσάρεβα...
Μην παίζετε με την τύχη σας να τα ακούσετε δια ζώσης την τρίτη φορά. Δεν θα σας αρέσει είμαι βέβαιος
Σίγουρος είμαι ότι όυτε μπορούν να συναισθανθούν καν την καύλα του ΠΑΟκτσή να νικήσει αυριο.
Ωστόσο
Λίγο φιλότιμο ρε
Λίγη τσίπα ρε.
ΜΠΕΙΤΕ ΡΕ ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΟΡΆ φέτος, ΜΙΑ, και παίξτε από το 1 έως το 90, το 95, το 98, ΜΕ ΠΑΘΟΣ, σαν να μην υπάρχει άλλος αγώνας...
Τόσο δύσκολο είναι να βγάλετε πάθος και προθυμία να κερδίσετε ??
Τα φαντασματά σας (γιατί εσείς ποτε δεν εμφανιστήκατε...) τα άκουσαν στο βουκουρέστι από τους ΠΑΟκτσήδες...
Τα ακούσατε από τη διοίκηση, δηλαδή τον ιδιο τον Σαββίδη μέσω της κοντσάρεβα...
Μην παίζετε με την τύχη σας να τα ακούσετε δια ζώσης την τρίτη φορά. Δεν θα σας αρέσει είμαι βέβαιος
Οτιδήποτε εκτός από ποδοσφαιρικό ξεφτίλισμα (τριμπαλο και πανω) είναι καλοδεχουμενο για μένα.
Να τελειώνει το ματς , να γυρνάμε σπίτι μας.
Η ομάδα δεν είναι τόσο κακή ώστε να ξεφτιλιστει, έχεις πάει με χειρότερο ρόστερ και ήσουν μια χαράgiapas έγραψε:Οτιδήποτε εκτός από ποδοσφαιρικό ξεφτίλισμα (τριμπαλο και πανω) είναι καλοδεχουμενο για μένα.
Αν παίξει όπως έπαιξε στο Βουκουρέστι η ομάδα θα ξεφτυλιστει. Ελπίζω να το καταλάβουν,να βγάλουν αίσθημα αυτισυντηρησης κι εγωισμού γιατί αν παίξουν πάλι σαν λολιτες ο γαυρος δε θα μας λυπηθεί.
- ΑποστόληςΑ
Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα της Steaua, εμείς όμως θα πάμε να παίξουμε αμυντικά και όχι όπως στο Βουκουρέστι που χρειαζόμασταν νίκη. Αν η άμυνά μας δεν δεχθεί γκολ από στημένο (10%), έχουμε πιθανότητες να μην χάσουμε.
Το κυριότερο είναι οι παίκτες να μην μπουν κοιμισμένοι, αλλά έτοιμοι για δράση. Κάποιοι θα είναι κουρασμένοι, αλλά αν παίξουμε σωστά αμυντικά, κάτι μπορεί να γίνει.
Το κυριότερο είναι οι παίκτες να μην μπουν κοιμισμένοι, αλλά έτοιμοι για δράση. Κάποιοι θα είναι κουρασμένοι, αλλά αν παίξουμε σωστά αμυντικά, κάτι μπορεί να γίνει.
- Mitsospaoki4
- Moderator
-
- Επικοινωνία:
Περιμένω να βγάλει η ομάδα αντίδραση και έστω και στα τελειώματα της χρονιάς να εμφανίσει το πρέπον πρόσωπο ομάδας που διεκδικεί τίτλους.
Προσωπική εκτίμηση το αγαπημένο (και αρκετά σύνηθες) 1-2!
Προσωπική εκτίμηση το αγαπημένο (και αρκετά σύνηθες) 1-2!
- Montrealiotis
Αν προσαρμόσουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας μπορούμε το διπλό. Βάλε τριάδα στα χάφ και ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού βάζεις τον Ντελια μέσα στο 65-70.