ΠΑΟΚ - Κλέφτες 1-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Κοτάρσκι
2
1%
Σαστρε
4
3%
Κεντζιόρα
42
31%
Μιχαηλίδης
5
4%
Ότο
2
1%
Καμαρά
13
10%
Οζντόεφ
1
1%
Ζίφκοβιτς
47
35%
Κωνσταντέλιας
1
1%
Τάισον
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τσαλόφ
4
3%
Σαματα
12
9%
Σβάμπ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ντεσποντοφ
1
1%
Σορετιρε
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τισουνταλι
1
1%
Βιερίνια
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων : 135

Re: ΠΑΟΚ - Κλέφτες 1-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευσηαπό Vet_eranos » Παρ 10 Ιαν 2025, 21:43

sourmenetes έγραψε:
Maurice_Escargot έγραψε:Το ξαναλέω, το είδα στην Cosmote χωρίς περιγραφή (σου δίνεται η δυνατότητα να το κάνεις) με ήχο γηπέδου και η ατμόσφαιρα ήταν ανώτερη από όλα τα αλλα παιχνίδια φέτος. Η ένταση της κερκίδας ειδικά στο Α' ημίχρονο. Με την περιγραφή το ηχείο πηγαίνει πολύ κάτω.

Sent from my Pixel
Πως το κάνεις αυτό;

Αλλαγή γλώσσας από ελληνικά σε αγγλικά... Κι επειδή αγγλική περιγραφή δεν υπάρχει, ακούς μόνο γήπεδο...

Εννοείται πως κάνουν τα κουμάντα τους, δεν νομίζω να φταίει κάτι άλλο, για να μην περνάει γεμάτα ο φυσικός ήχος...
Vet_eranos

Δημοσίευσηαπό kataramenos5 » Παρ 10 Ιαν 2025, 21:55

PAOK_Antarctica έγραψε:Κι εγώ μέσα ήμουν και η κερκίδα ήταν μια χαρά.
Οταν η Τουμπα κανει σοβαρη κερκιδα ακουγεται σε αποσταση 2-3χλμ
μεσα στα σπιτια και με κλειστα παραθυρα.(πχ Σπαρτακ)
Χθες ακομα και στο μπαλκονι δεν ακουγοταν τιποτα.
Μεσα απ την 4 προφανως το αντιλαμβανεσαι αλλιως αφου φωναζουν οι αλλοι γυρω σου.
Και φετος ειχαμε 1-2 παιχνιδια που η φωνη εφτανε μακρια.Χθες δεν.
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕΕΕ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευσηαπό PAOK_Antarctica » Παρ 10 Ιαν 2025, 22:15

Στην 7 είμαι.
Μια χαρά ήταν η Τούμπα.
Ασπρόμαυρη Ανταρκτική
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευσηαπό VfB v2 » Παρ 10 Ιαν 2025, 22:21

Vet_eranos έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Maurice_Escargot έγραψε:Το ξαναλέω, το είδα στην Cosmote χωρίς περιγραφή (σου δίνεται η δυνατότητα να το κάνεις) με ήχο γηπέδου και η ατμόσφαιρα ήταν ανώτερη από όλα τα αλλα παιχνίδια φέτος. Η ένταση της κερκίδας ειδικά στο Α' ημίχρονο. Με την περιγραφή το ηχείο πηγαίνει πολύ κάτω.

Sent from my Pixel
Πως το κάνεις αυτό;

Αλλαγή γλώσσας από ελληνικά σε αγγλικά... Κι επειδή αγγλική περιγραφή δεν υπάρχει, ακούς μόνο γήπεδο...

Εννοείται πως κάνουν τα κουμάντα τους, δεν νομίζω να φταίει κάτι άλλο, για να μην περνάει γεμάτα ο φυσικός ήχος...

Αυτό οντως ισχύει και είναι αλήθεια. Εχει τύχει πολλές φορές να δω παιχνίδια απο ξένα κανάλια και η ένταση του ήχου δεν έχει καμία σχέση με αυτόν της κοσμοτέ η της νόβα.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευσηαπό PAOK LARISSA » Παρ 10 Ιαν 2025, 22:49

Οσοι λενε πως τους άρεσε η χτεσινή κερκίδα μάλλον είναι 25 χρονων και πάνε Τούμπα τα δέκα τελευταία χρόνια. Κ δεν έχει να κάνει τόσο με τη φωνή αλλά με τα συνθήματα που ακούγονται. Όλη την ώρα για επεισόδια, ναρκωτικα κ μλκιες με κάτι συνθήματα αοσμα κ με ρυθμό ότι να ναι. Χτες ένα ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΛΕ κ παλαμακια δεν ακούστηκε που τον λιώνει τον άλλο. 120 λεπτά ψαλμωδιες
PAOK LARISSA

Δημοσίευσηαπό PAOK_Antarctica » Παρ 10 Ιαν 2025, 22:54

PAOK LARISSA έγραψε:Οσοι λενε πως τους άρεσε η χτεσινή κερκίδα μάλλον είναι 25 χρονων και πάνε Τούμπα τα δέκα τελευταία χρόνια

Μέσα έπεσες :lol:
Ασπρόμαυρη Ανταρκτική
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευσηαπό psykoman » Παρ 10 Ιαν 2025, 22:55

Για το ολο σκηνικο που προηγηθηκε με την κουλα...ΟΧΙ η κερκιδα δεν ηταν αυτη που θα επρεπε...
Εχουμε κανει κερκιδαρες και κερκιδαρες στην Τουμπα...το χθεσινο δεν εσπαζε ουτε την Λαμια
Ο πολεμος ξεκινησε:
Αν προχωρησω, ακολουθηστε με
Αν υποχωρησω, σκοτωστε με
Αν σκοτωθω, εκδικηθειτε με
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευσηαπό Andrew R » Παρ 10 Ιαν 2025, 23:17

boogeyman77 έγραψε:
deathmassious έγραψε:
boogeyman77 έγραψε:Μπράβο στην ομάδα για την εμφάνιση.
Υπήρχε θέληση αλλά δεν μετουσιώθηκε δυστυχώς σε πρόκριση απέναντι στο σιχαμα που και πάλι πήρε τα σφυρίγματακια της με αποκορύφωμα την μη αποβολή του Martial και την επιμονή του να μην μας δίνει ούτε τον ιδρώτα του γύρω από την περιοχή της χαρτομεζουρας.
Μοιραίος ο Taison,συγκλονιστικοί Kedziora,Zile & Ozdoev, πολύ καλοί Sastre, Jonny,Camara, Μιχαηλίδης & Chalov.Σε ρηχά νερά -γι'αυτο που μας έχει συνηθίσει - ο Ντελιας.
Από τις αλλαγές βοήθησαν Despodov, Vieirinha & Samatta. Εκτός κλίματος αγώνα οι υπόλοιποι με τον Schwab μάλιστα να ευθύνεται για το κρύο γκολ του αποκλεισμου.... Αυτό που με πονάει περισσότερο ήταν πως ήταν ίδια φάση με αυτή του Taison στο πρώτο ημίχρονο. Μόνο που ο επιθετικός μας έκανε κακή εκτέλεση και ο αμυντικός τους το ιδανικό πλασέ!
Τέλος το κύπελλο λοιπόν και ίσως ο σημαντικότερος αγώνας της χρονιάς για διάφορους λόγους και μείναμε να κυνηγήσουμε έστω την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα μαζεύοντας από αύριο κιόλας τα κομμάτια.Αντε να τελειώνουμε και με τα αδιάφορα με Slavia & Sosiedad να ξεμπερδευουμε με την ευρωπαϊκή αγγαρεία που ούτως ή άλλως ούτε το πρεστίζ του Champions League έχει αλλά ούτε υπάρχει περίπτωση να ελπίζεις να σου φέρει κάποια κατάκτηση όπως το Conference. Μόνο το Μαράκι μπορεί να χαρεί που θα πάρει παραπάνω γκαφρα με ενδεχόμενη πρόκριση και δύο αγώνες επιπλέον.
Ποια Slavia.......Τον Βόλο να κερδίσω!

Δε μας περισσεύουν οι προκρίσεις στην Ευρώπη για να αδιαφορούμε.

Ούτε τα κύπελλα & πρωταθλήματα για να τα βάζουμε σε δεύτερη μοίρα πίσω από μια πρόκριση που ουσιαστικά δεν θα προσφέρει τίποτα! Εκτός αν πιστεύεις πως θα πάρουμε το Europa οπότε πάω πάσο. Το σημερινό πόνεσε πολύ.Με Slavia και τριμπαλο να φάω Κλάιν Μάιν

Εκτός πραγματικότητας :redcard:
Andrew R

Δημοσίευσηαπό marsantos » Σάβ 11 Ιαν 2025, 00:41

Παιδιά να ρωτήσω κάτι.
Το μαρκάρισμα στο Σάστρε είναι πέναλτι ή εγώ θέλω να το βλέπω πέναλτι. Μπορεί κάποιος να φτιάξει κάτι αντίστοιχο με τις φάσεις που έφτιαξε ο πιλότος για το Λιουμπισιτς;
Υπάρχουν 2 κάμερες από πίσω που δείχνουν τη φάση. Εγώ βλέπω πως του τη ρίχνει γεμάτα στο σταθερό πόδι. Δε μου φαίνεται για βουτιά.
marsantos

Δημοσίευσηαπό Χωρικός » Σάβ 11 Ιαν 2025, 02:52

PAOK_Antarctica έγραψε:Στην 7 είμαι.
Μια χαρά ήταν η Τούμπα.

Ναι μια χαρά ήταν, εκτός απ'τις φορές που η 4 την βλέπει χορωδία Τυπάλδου ξέρω γω και ξεκινάει εκείνα τα μακρόσυρτα τραγούδια που δεν ενδιαφέρουν κανέναν πλην των ιδίων. Μια χαρά του έρχεται του Αεκτσή π.χ απ'την Βραζιλία να ακούει τί εγινε στις συνοικίες και τους δρόμους.... Μόνο ΠΑΟΚ πρέπει να ακούγεται σε τέτοιες περιπτώσεις και συνθήματα κοφτά και ...περιεκτικά με ηχητική βία.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευσηαπό shogoon » Σάβ 11 Ιαν 2025, 07:57

Χωρικέ για εμάς που μεγαλώσαμε στην παλιά Τούμπα τα μακρόσυρτα τραγούδια είναι σαν να ακούει ελληνική τραπ ένας Αμερικανός ροκας.Αγκαβλωσυνη στο φουλ. Σε όποιο γήπεδο και αν πάμε τα σπάμε και ΠΑΟΚ άρα ομαδαρα και ετριζαν τα τσιμέντα. Συμφωνώ 100%.απλα να δεχτούμε ότι άλλαξαν και οι εποχές. Γίναμε όλοι πιο light.
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευσηαπό PAOK_Antarctica » Σάβ 11 Ιαν 2025, 08:55

Αυριο έχουμε ματς, ακόμα με τους χάρτινους κλέφτες ασχολούμαστε;
Ασπρόμαυρη Ανταρκτική
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευσηαπό Amsterdamer_87 » Σάβ 11 Ιαν 2025, 10:14

Χωρικός έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:Στην 7 είμαι.
Μια χαρά ήταν η Τούμπα.

Ναι μια χαρά ήταν, εκτός απ'τις φορές που η 4 την βλέπει χορωδία Τυπάλδου ξέρω γω και ξεκινάει εκείνα τα μακρόσυρτα τραγούδια που δεν ενδιαφέρουν κανέναν πλην των ιδίων. Μια χαρά του έρχεται του Αεκτσή π.χ απ'την Βραζιλία να ακούει τί εγινε στις συνοικίες και τους δρόμους.... Μόνο ΠΑΟΚ πρέπει να ακούγεται σε τέτοιες περιπτώσεις και συνθήματα κοφτά και ...περιεκτικά με ηχητική βία.

Επειδη ημουν αδιαλειπτα παρων στην 4 (Επταλοφος) με Κουλη-Τζαμαλ-Ατομο 70ς κ80ς και Διπλα στην 4Α ηταν ο Μαναβης,στην κερκιδα λιωναν σιδερα και ακουγομασταν μεχρι το Σκουληκαου..
Αυτα τα μοιρολογια για εκδρομες και ναρκωτικα κοιμιζουν εκτος απο αυτους που τα λενε και την ιδια την ομαδα..
Και φυσικα δεν πρεσβευουν και την ιδεα/κινημα του ΠΑΟΚ..
ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΩΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ..ΞΥΠΝΗΣΤΕ..ΗΡΘΑΝ και θα σας ΞΕΠΑΤΩΣΟΥΝ
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευσηαπό deathmassious » Σάβ 11 Ιαν 2025, 10:40

marsantos έγραψε:Παιδιά να ρωτήσω κάτι.
Το μαρκάρισμα στο Σάστρε είναι πέναλτι ή εγώ θέλω να το βλέπω πέναλτι. Μπορεί κάποιος να φτιάξει κάτι αντίστοιχο με τις φάσεις που έφτιαξε ο πιλότος για το Λιουμπισιτς;
Υπάρχουν 2 κάμερες από πίσω που δείχνουν τη φάση. Εγώ βλέπω πως του τη ρίχνει γεμάτα στο σταθερό πόδι. Δε μου φαίνεται για βουτιά.

Εγώ το φωνάζω εξ αρχής ότι είναι καθαρό πέναλτι. Αν είχε γίνει κατά της αε χαρτιού θα είχαν βγάλει 2 ανακοινώσεις και 224 άρθρα στα σάιτ. Εμείς είμαστε υπερανω.
deathmassious

Δημοσίευσηαπό DIAMANTIS99 » Σάβ 11 Ιαν 2025, 10:42

Δύναμη εχει η φωνή όταν η εκπνοή είναι απότομη.
Γι'αυτό οι λέξεις στα συνθήματα πρέπει να είναι ρυθμικές και σύντομες . Πχ παοκάρα όλε
Καθαρή φυσική
Άβαταρ μέλους
DIAMANTIS99

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Κύπελλο Ελλάδος

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες