TransferMania έγραψε:Το οτι σας ξενιζει ο Πελκας ενω εχουμε τα χειροτερα χαφ της τετραδας ειναι φοβερο.
Psagmenos4 έγραψε:Δεν ξέρω τι λέτε αλλά το χαφ από τον Αγιαξ είναι πολύ καλό project. Πέρυσι είχε 25 συμμετοχες ,ναι οκ ήταν ο χειρότερος αγιαξ όλων των εποχών αλλά δεν παύει να είναι Αγιαξ. Φέτος είχε τραυματισμο ,και τώρα επανήλθε ,και έμεινε πίσω στο ροτεσιον.
Παίχτης 22 χρόνων ,έχοντας ήδη γεμάτες σεζόν σε μολντε και αγιαξ , αν υπάρχει μια λογική ρήτρα πρέπει να έρθει αμέσως.
FreeWatcher έγραψε:Psagmenos4 έγραψε:Δεν ξέρω τι λέτε αλλά το χαφ από τον Αγιαξ είναι πολύ καλό project. Πέρυσι είχε 25 συμμετοχες ,ναι οκ ήταν ο χειρότερος αγιαξ όλων των εποχών αλλά δεν παύει να είναι Αγιαξ. Φέτος είχε τραυματισμο ,και τώρα επανήλθε ,και έμεινε πίσω στο ροτεσιον.
Παίχτης 22 χρόνων ,έχοντας ήδη γεμάτες σεζόν σε μολντε και αγιαξ , αν υπάρχει μια λογική ρήτρα πρέπει να έρθει αμέσως.
Πολύ βαρύ τον βλέπω ρε συ
Xlapatsas4 έγραψε:Ο μανσβερκ είναι ο παίκτης που παίρνεις στο μάνατζερ ως σίγουρη επιλογή για το κέντρο όταν μπορείς να ξοδέψεις 30-40 εκατομμύρια
Psagmenos4 έγραψε:Xlapatsas4 έγραψε:Ο μανσβερκ είναι ο παίκτης που παίρνεις στο μάνατζερ ως σίγουρη επιλογή για το κέντρο όταν μπορείς να ξοδέψεις 30-40 εκατομμύρια
Δεν ξέρω από μάνατζερ αλλά ξέρω από παπατζες. Πέταξαν 2 παίχτες από Ολλανδία που για τον έναν ή ομάδα του δαπάνησε 8μυρια και για τον άλλον 6μυρια. Άποψη μου κανένας από τους 2 δεν θα έρθει και το λέω με 99% σιγουριά για Ivanusec ,λίγο πιο εύκολη η περίπτωση του χαφ
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες