Ότι να 'ναι!!!!!

Άβαταρ μέλους
gika

Re: Ότι να 'ναι!!!!!

Δημοσίευση από gika »

;) ;) ;)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Είμαι αραγμένος στην ανατομική δερμάτινη καρέκλα μου, με ανοιχτό το κλιματιστικό, την παγωμένη μπύρα και το ότι να ναι φυσικά ανοιχτό!!

Συνεχίζεις να πιστεύεις ότι τα πιτόγυρα δεν κατεβαίνουν;;;
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

εχω σοβαρο προβλημα ρε..εχει στο ιντερνετ εισητηρια για τους ACTIVE MEMBER με 5 ευρω αλλα δεν εχω πιστωτικη να παρω...κ δεν εχει pay safe card κ δεν εχω κ κανα γνωστο μου με πιστωτικη...
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

Δημοσίευση από Paokintepo »

αντε καλη ορεξη γκικα!!!κατεβαινουν ετσι!!!εγω παω να φαω μακαρονια!!και να τριψω απο πανω τυρι γκουντα κρητικη γραβιερα και ρεγκατο!!! :P
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

paok nafplio έγραψε:εχω σοβαρο προβλημα ρε..εχει στο ιντερνετ εισητηρια για τους ACTIVE MEMBER με 5 ευρω αλλα δεν εχω πιστωτικη να παρω...κ δεν εχει pay safe card κ δεν εχω κ κανα γνωστο μου με πιστωτικη...
πανε λιγο νωρις και μπορει να σοπυ δωσει κανεις εισητηριο!!εγ ετσι εκανα στις ροδες και αντι για 12 το πηρα 8 ;)

ασε που δεν παιζει να εχει αλλα!!!μονο τα 500 πρωτα ειναι 5 ευρω
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

paok nafplio έγραψε:εχω σοβαρο προβλημα ρε..εχει στο ιντερνετ εισητηρια για τους ACTIVE MEMBER με 5 ευρω αλλα δεν εχω πιστωτικη να παρω...κ δεν εχει pay safe card κ δεν εχω κ κανα γνωστο μου με πιστωτικη...
Τι 5 ευρώ ρε...

Πάνε από εκεί να σκάσεις κανονικά το ποσό, να τους ενισχύσεις...!!!!

Κι εσύ κοπελιά μια χαρά είσαι...

Απλά εμένα λείπει η μάνα μου και σιγά μην κάτσω να μαγειρέψω εγώ... :mrgreen: Ότι ξέρω, ξέρω (τα βασικά) αλλά βαριέμαι....!!
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

σιγα μην δωσει κανενας εισητηριο των Active Member..οι ροδες ειναι αλλο.καλη ορεξη.
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

γκικα τοση ενησχυση που εχω δωσει δεν υπαρχει...επρεπε να ημουν επιτιμο μελος....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Οι άκτιβ το αξίζουν....
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

active member και δεν είμαι Σαλόνικα γαμώ την γκαντεμιά μου γαμώ :evil:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Όλοι οι φανς τους εδώ είμαστε;;; :opaokara:
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

εχω κάνει μια μικροστροφή τα τελευταία χρόνια απο το rock και το heavy metal στο low bap τρεις φορές ηταν να πάω σε συναυλία τους και τις τρεις κάτι γινόνταν και δεν πήγαινα :evil:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Οι δύο πιο γαμάτες συναυλίες που έχω πάει ήταν μία των Άκτιβ στην Αθήνα (πριν 2-3 χρόνια, δεν θυμάμαι το μαγαζί, ούτε το πότε ακριβώς ήταν, με πήγε ο ξάδερφος μου) και η δεύτερη ήταν τα Βόρεια Αστέρια στο 8ball πέρσυ τον Ιούλιο...

Και οι δύο φοβερές ήταν.... Παλεύω για να πω πια από της δύο ήταν καλύτερη!!!! :pano:
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Εγω εχω παει τουλαχιστον 20 φορες Active member!!Δεν παιζονται απλα!!εχω παει σε αμετρητες συναυλιες γενικα αλλα σαν τους Active Member κανενας!Γιαννακη ελα να παμε ρε.
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

οχι και αλλο οι ροδες!!!!σορρυ αλλα για μενα ειναι πολυ καλυτερες απο ακτιβ!!!και οτι στοιχημα θετε ο χοντρος εφταιγε που εφυγε ο νικητας !διαβασα και των δυο συνεντευξεις και ο χοντρος δεν με τα ελεγε καλα ...αν και μπορω να πω ο καλος μου ο x-ray με απογοητευσε φοβερα την τελευταια φορα...πολυ κακη ερμηνεια ηταν σιγουρα εντελως σουρας ελεγε του κοσμου τις μαλακιες και αν και εχω παει σε παρα παρα πολλες στο μπλοκ 33 και παλια που ηταν υδρογειος μπορω να πω οτι πρωτη φορα ειχε τοσο τρισαθλια ακουστικη !αφου δεν αντεξαμε αλλο απο τον πονο και κατα τις 3 την καναμε .η καλυτερη συναυλια εβερ που εχω δει ηταν james ομως !ο τυποι δεν παιζονταν!!

και η χειροτερη him to 2007...ο τυπος βαριοταν να τραγουδησει και ηατν πολυ χαλι τζαμπα τα λεφτα .δεν μας σεβαστηκε καθολου και ηταν σαν να ελεγε αντε αλλο ενα κομματακι και πολυ σας ειναι βλακες.

ΜΟΝΙΚΑ ειδε κανεις ??αξιζουν τα λαιβ της?εχει ξαναρθει και δεν ειχα μπορεσει να παω αλλα μαλλον δευτερα αυτη τη φορα θα παω !
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”