Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Demir

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II

Δημοσίευση από Demir »

Μέχρι τώρα πιο πιθανές αποχωρήσεις έχουμε παρά είμαστε κοντά σε μεταγραφή ,
Ο Δανός αν ισχύουν τα ισπανικά σενάρια ελπίζω να ειναι λαγός , γιατί αν όντως είναι ο λόγος που εδώ κ 2 βδομαδες πάγωσε του φορ .. τον ήπιαμε ..
για μειτε λογικά θα περιμένουμε κάνα 10 ήμερο μέχρι να το πάρουμε απόφαση
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

Napoli4 έγραψε:
thomas Murg έγραψε:Ο Στρακόσα παίζει περίπτωση να δηλωθεί ως γηγενής (τριετία σε ελληνικές ακαδημίες ή ότι άλλο απαιτείται τελοσπάντων);
Καλή ερώτηση, νομίζω δεν έκλεισε τριετία μεταξύ 15 και 21, αλλά ήταν σε ελληνικές ακαδημίες πολλά χρόνια πριν τα 17 που έφυγε.

Ενδέχεται και να θεωρείται γηγενής.

Νομιζω θεωρειται γηγενης. Το αναφερουν και στο ρεπορταζ της ΑΕΚ που επισης ενδιαφερθηκε.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Ο Ντραγκοφσκι του βαζελου θα με έψηνε.
Ο Στρακοσια επίσης.

Αν θέλεις βρίσκεις καλό τερματα, θέλει βέβαια και λίγο τύχη. Πιστεύω το καλύτερο θα ήταν να μείνει ο Κοταρσκι, αν το επιθυμεί ο ίδιος.

Όσο το δυνατόν λιγότερες αλλαγές, μόνο αν πιέζει κάποιος παίκτης για μεταγραφή αξίζει να μπούμε στη διαδικασία διαπραγμάτευσης.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Καλό νέο ότι δεν θα μπει οψιόν στον δανεισμό του Τζίμα.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Shadow έγραψε:UEFA defines locally-trained or 'homegrown' players as those who, regardless of their nationality, have been trained by their club or by another club in the same national association for at least three years between the ages of 15 and 21.

17 πρέπει να έφυγε για Ιταλία ο Στρακόσια, οπότε μάλλον όχι...
Ωστόσο ο Τζίμας στα 17 του θεωρούνταν home grown.
Νομίζω υπάρχει και μια ακόμα παράμετρος, να είναι στις ακαδημίες για 3ετια μεταξύ 0-15 ή 0-21.

Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Mitsospaoki4 έγραψε:Καλό νέο ότι δεν θα μπει οψιόν στον δανεισμό του Τζίμα.
Η απορία μου είναι τι θα κερδίσουν οι Γερμανοί.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Έναν πολλά υποσχόμενο παίχτη στην προσπάθεια τους για άνοδο φέτος και ίσως κάποια μεταγραφική προτεραιότητα στο μέλλον.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Napoli4 έγραψε:Ο Ντραγκοφσκι του βαζελου θα με έψηνε.
Ο Στρακοσια επίσης.

Αν θέλεις βρίσκεις καλό τερματα, θέλει βέβαια και λίγο τύχη. Πιστεύω το καλύτερο θα ήταν να μείνει ο Κοταρσκι, αν το επιθυμεί ο ίδιος.

Όσο το δυνατόν λιγότερες αλλαγές, μόνο αν πιέζει κάποιος παίκτης για μεταγραφή αξίζει να μπούμε στη διαδικασία διαπραγμάτευσης.

Νομίζω ότι ο Ντραγκόφσκι δεν είναι τόσο καλός με τη μπάλα στα πόδια. Καταστροφικό για το μπίλντ απ του Ράζβαν. Για τον Στρακόσια δεν έχω ιδέα. Δεν τον έχω δει καθόλου.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Καλη ερωτηση Αποστολη...
Κατσε μην ακουσουμε για καμια οψιον τελικα και μεινουμε παγωτο..
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

ιδανικα θα ηθελα να μεινουν ολα τα μωρα μας, να θεωρησουμε δεδομενο οτι μας χαιρετανε του χρονου και να δουλεψουμε την επομενη μερα απο φετος.

και μποροσυμε και πιεση χρονουν δεν εχουμε και αν μεινουν πιστευω οτι θα μπουμε για πρωτη φορα ομιλους οποτε θα υπαρξει και η οικονομικη ανεση για κατι τετοιο

μεταξυ μας τωρα βλεπεις τον κοταρσκι και καταλαβαινεις οτι τετοιο κορμι βγαινει μια φορα στα δεκα χρονια. επισης για καθε φλομπα που εχει κανει και αυτος και ο κουλιε φαινεται οτι εχουν δουλεψει Χ10 για να βελτιωθουνε το οποιο ειναι το Α και το Ω

και παλι, ουδεις αναντικαταστατος. ειδικα στον ασσο, πληρωνεις και παιρνεις αλλα θα προτιμουσα στην τεραστια γιορτη μας να ειναι ολοι εδω
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Κάποια στιγμή το έγραψα, αλλά το ξαναγράφω μια που το φαγητό ξαναζεστάθηκε.
Η φυγή Κοτάρσκι είναι βόμβα στα θεμέλια της ομάδας, τη δεδομένη στιγμή αν θεωρήσουμε πως η ομοιογένεια για τον προπονητή αποτελεί θεμέλιο - που μάλλον έτσι είναι.
Δεν ζούμε πια στην εποχή που ο τερματάς έφτανε να πιάνει τα μανικια του, να είναι τσακαλάκος στα ρεφλέξ και άντε να τραβούσε και ένα κλώτσο εντός γραμμών και όχι πλάγιο. Ο Κοτάρσκι είναι ολοκληρωμένος πέμπτος αμυντικός - όχι απλά τερματοφύλακας- και νευραλγικός παίκτης για την ανάπτυξη της ομάδας. Είναι δε textbook material για τη θέση, κάτι που γεμίζει με εμπιστοσύνη όλη την ομάδα, ακόμα και αν κάνει λάθος.
Δεν βλέπω τον λόγο να κλονιστεί ο άξονας που πασχίζουμε να στήσουμε (τέρμα, σεντερ μπακ, μέσος, φορ).
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Άκυρο για την οψιόν

Τo sdna λέει μπηκε και είναι 20εκ για το 80%
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Mitsospaoki4 έγραψε:Καλό νέο ότι δεν θα μπει οψιόν στον δανεισμό του Τζίμα.
Η Μπούντου γράφει 20 εκ. και 20% ποσοστό μεταπώλησης. Αδύνατο για Νυρεμβέργη.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

thomas Murg έγραψε:
Napoli4 έγραψε:Ο Ντραγκοφσκι του βαζελου θα με έψηνε.
Ο Στρακοσια επίσης.

Νομίζω ότι ο Ντραγκόφσκι δεν είναι τόσο καλός με τη μπάλα στα πόδια. Καταστροφικό για το μπίλντ απ του Ράζβαν. Για τον Στρακόσια δεν έχω ιδέα. Δεν τον έχω δει καθόλου.
Από ότι διάβασα για τον Στρακόσια στα άρθρα που έπαιξε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, ούτε αυτός το έχει τόσο με τη μπάλα στα πόδια.
Μάλιστα ανήκουν και στο ίδιο γραφείο με Κοτάρσκι αν θυμάμαι καλά.
Ελπίζω να μην ψηθεί ο Κοτάρσκι για Τζένοα.
Shadow

Δημοσίευση από Shadow »

Napoli4 έγραψε:
Shadow έγραψε:UEFA defines locally-trained or 'homegrown' players as those who, regardless of their nationality, have been trained by their club or by another club in the same national association for at least three years between the ages of 15 and 21.

17 πρέπει να έφυγε για Ιταλία ο Στρακόσια, οπότε μάλλον όχι...
Ωστόσο ο Τζίμας στα 17 του θεωρούνταν home grown.
Νομίζω υπάρχει και μια ακόμα παράμετρος, να είναι στις ακαδημίες για 3ετια μεταξύ 0-15 ή 0-21.

Αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.
Νομίζω ο Τζίμας έμπαινε στη λίστα Β και όχι στη λίστα Α (που περιέχονται οι εως 8 γηγενείς)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”