ναι, εχει παιξει και αριστερα και ως φορ. τα χειροτερα του παιχνιδια τα χει κανει αριστερα. ως φορ εχει κανει καλυτερα ματς.WeWillRockYou έγραψε:Παρατηρώ και γω ότι ως βασική θέση τον δίνουν δεξιά, παρότι μπορεί να παίξει και αριστερά αλλά και φορ.
Θα ήταν αστείο να κλείσει και κανένας Sansone και να ψάχνουν μετά τον δεύτερο
Αλλά σε πιο λογικά πλαίσια, χωράει ένας Jovic τώρα εκεί αριστερά. Καλά και ο Λημνιός, μια χαρά παίκτης είναι
Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Λίγες μέρες ακόμα για να φανεί το όλο παζλ της φετινής μεταγραφικής περιόδου.
Πάντως, επειδή προφανώς όσοι λέγανε ότι χρειαζόμαστε 2 εξτρέμ είχαν δίκιο - δεν έχουν ξαφνικά άδικο - πρέπει να περιμένουμε και να δούμε αν κλείσαμε ή αν υπάρχει έξτρα, παρόλο που ήρθε σοβαρό όνομα.
Πάντως προς το παρόν δυστυχώς ακόμα με αυτό το ρόστερ η ομάδα δεν μπορεί να είναι μέσα σε 3 στόχους με άνεση. Πάλι χρειάζονται προσευχές για τους τραυματισμούς.
Εκτός αν με έξτρα ενισχύσεις αργότερα οι στόχοι είναι οι εγχώριοι αποκλειστικά, κάτι το οποίο εμένα προσωπικά μου φαίνεται και καλό σενάριο.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ιβάν δεν παράτησε τον ΠΑΟΚ. Για όποιο λόγο και να το έκανε.
Πάντως, επειδή προφανώς όσοι λέγανε ότι χρειαζόμαστε 2 εξτρέμ είχαν δίκιο - δεν έχουν ξαφνικά άδικο - πρέπει να περιμένουμε και να δούμε αν κλείσαμε ή αν υπάρχει έξτρα, παρόλο που ήρθε σοβαρό όνομα.
Πάντως προς το παρόν δυστυχώς ακόμα με αυτό το ρόστερ η ομάδα δεν μπορεί να είναι μέσα σε 3 στόχους με άνεση. Πάλι χρειάζονται προσευχές για τους τραυματισμούς.
Εκτός αν με έξτρα ενισχύσεις αργότερα οι στόχοι είναι οι εγχώριοι αποκλειστικά, κάτι το οποίο εμένα προσωπικά μου φαίνεται και καλό σενάριο.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ιβάν δεν παράτησε τον ΠΑΟΚ. Για όποιο λόγο και να το έκανε.
Μαγκες τι γινεται; Σε ολα τα σαιτ στα σχολια κλαινε βαζελοχαρτινοι και λενε φοβερη κινηση. Γαυροι κλαινε. ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙ ΡΕ ΙΒΑΝ
- Patricio_4
Από εκεί που δεν κοιμόμασταν από το άγχος δεν θα κοιμόμαστε από τη καύλα.
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν τον ήξερα τον παίκτη, αλλά είδα βιντεάκια και τρελάθηκα!
Παικταράς σε καλή ηλικία με αγορά 3μ.
Εξτρεμοφόρ (αυτό που χρειαζόμασταν δλδ) και όχι εξτρεμοδεκάρι.
Πολύ ανώτερος από όλους όσους ακούστηκαν μέχρι τώρα.
Φέρτε και το Βραζιλιανοελληνάκι τώρα και κλείσαμε.
Και για κερασάκι ένα δεξί μπακ ολκής.
Παικταράς σε καλή ηλικία με αγορά 3μ.
Εξτρεμοφόρ (αυτό που χρειαζόμασταν δλδ) και όχι εξτρεμοδεκάρι.
Πολύ ανώτερος από όλους όσους ακούστηκαν μέχρι τώρα.
Φέρτε και το Βραζιλιανοελληνάκι τώρα και κλείσαμε.
Και για κερασάκι ένα δεξί μπακ ολκής.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mailman_4 την Σάβ 02 Σεπ 2023, 22:50, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Είναι και η κάλυψη του Σαματα γιατί παίζει για πλάκα φορ. Βασικά όταν έλεγα για τον Μουλεκα αυτό είχα στο μυαλό μου σαν χαρακτηριστικά που χρειάζονται,αλλά δεν μπορούσα με τίποτα να φανταστώ ότι θα κάνουμε τόσο μεγάλη προσθήκη.
Αν αύριο γίνει το 3 στα 3 έχετε καταλάβει τι θα γίνει μετά την διακοπή;;
Το ξαναείπαμε..Θα ψάχνετε εισητήρια
Βαλκανική τρέλα μπροστά με Ζιλε...Έχει να γίνει...
Αν αύριο γίνει το 3 στα 3 έχετε καταλάβει τι θα γίνει μετά την διακοπή;;
Το ξαναείπαμε..Θα ψάχνετε εισητήρια
Βαλκανική τρέλα μπροστά με Ζιλε...Έχει να γίνει...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Σάβ 02 Σεπ 2023, 22:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
aivas19 έγραψε:Μαγκες τι γινεται; Σε ολα τα σαιτ στα σχολια κλαινε βαζελοχαρτινοι και λενε φοβερη κινηση. Γαυροι κλαινε. ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΛΙ ΡΕ ΙΒΑΝ

- iremidynami 4+
Σαν σήμερα το 2015 είχε κλείσει ο Μπερμπατοφ,, σήμερα έκλεισε ο δεσπότης. Έτσι αγαπάει η Βουλγαρία κύριοι χαβουζαιοι...
Ρε συ τζος αν έχει καμιά διαδήλωση που να κολλάς στην κίνηση. Χίλιες φορές Θεσσαλονίκη να δεις την ΠΑΟΚΑΡΑjoshua έγραψε:Ούτε μια μεταγραφή δεν μπορώ να χαρώ...Τόσες μέρες ξενύχτι f5 σήμερα βρήκε η γυναίκα να θέλει να βγούμε...Τρελή καψούρα ο Βούλγαρος από τη πρώτη στιγμή που ακούστηκε για εμάς πριν 3 χρόνια...ΓΟΥΣΤΑ...Φέρτε τώρα και έναν ακόμα να κάνω το Αθήνα Θεσσαλονίκη,Ομονοια - Συνταγμα...
- Unpsofable78
Όνειρο ζω μην με ξυπνάτε. Ιβάν σε παρακαλώ τρέλανε μας και φέρε και ένα αριστερό εξτρεμ. Μουλεκα; Ελ Γκάζι; Σανσονε; Φέρε ακόμη έναν να πάμε για το treble. ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΜΠΛ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ.

Η διασκέδαση Σάββατο βράδυ για τους κατοίκους του εξωτερικού οι οποίοι έχουνε μικρά παιδιά και δεν έχουν το προνόμιο των παππούδων, των γιαγιάδων κτλ είναι λίγο συνηθισμένη.
Θα κάνεις την προσευχή σου να κοιμηθούν τα μικρά νωρίς, θα παραγγείλεις κάτι καλό απέξω, πιθανότατα θα ανοίξεις και ένα καλό κρασί βάζοντας στην τηλεόραση κάποιο μουσικό πρόγραμμα ( προσωπικά μου αρέσουν κάποια παλιά από το στην υγειά μας ρε παιδιά) κ θα προσπαθήσεις να χαλαρώσεις με κουβεντιάζει κ λίγο γκοσιπ.
Τώρα γιατί η τηλεόραση μας δείχνει παιχνίδια της λουντογκόρετς είναι κάτι που μόνο τα άρρωστα μια μπορώ να καταλάβουν
Θα κάνεις την προσευχή σου να κοιμηθούν τα μικρά νωρίς, θα παραγγείλεις κάτι καλό απέξω, πιθανότατα θα ανοίξεις και ένα καλό κρασί βάζοντας στην τηλεόραση κάποιο μουσικό πρόγραμμα ( προσωπικά μου αρέσουν κάποια παλιά από το στην υγειά μας ρε παιδιά) κ θα προσπαθήσεις να χαλαρώσεις με κουβεντιάζει κ λίγο γκοσιπ.
Τώρα γιατί η τηλεόραση μας δείχνει παιχνίδια της λουντογκόρετς είναι κάτι που μόνο τα άρρωστα μια μπορώ να καταλάβουν
- cristiano4
-
Parstoukas4
Έφυγα για μια ώρα και βλέπω 12 σελίδες γραμμένες, λέω εδώ είμαστε
Ξέρει κανείς αν τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται και αριστερά ή παίζει μόνο δεξιά τελευταία, γιατί το transfermarkt δείχνει ότι έχει κάνει 73 παιχνίδια ως αριστερό εξτρέμ.
Αφού το έψαξα λίγο είδα ότι τα 21/48 παιχνίδια του πέρσι τα κάνε ως αριστερό εξτρέμ, οπότε σίγουρα δεν είναι άσχετος με τη θέση, απλά αν κρίνεις βάσει νουμερών νιώθει πιο άνετος δεξια, που λιιιγο με χαλάει γιατί συμπίμπτει με ζίφκο.
Αφού το έψαξα λίγο είδα ότι τα 21/48 παιχνίδια του πέρσι τα κάνε ως αριστερό εξτρέμ, οπότε σίγουρα δεν είναι άσχετος με τη θέση, απλά αν κρίνεις βάσει νουμερών νιώθει πιο άνετος δεξια, που λιιιγο με χαλάει γιατί συμπίμπτει με ζίφκο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parstoukas4 την Σάβ 02 Σεπ 2023, 23:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πριν 15 -20 μέρες δεν θα παίρναμε κανέναν ενώ κάποιοι πίστευαν ότι θα πουλήσουμε και πρωτοκλασσατο.
Τελικά πήραμε μόνο
Μειτε
Μαρκος αντονιο
Ντεσποντοφ
Περιμένετε λίγο μην έχει κερασάκι η τουρτα
Ιβαν πουλά και μπουλο
Τελικά πήραμε μόνο
Μειτε
Μαρκος αντονιο
Ντεσποντοφ
Περιμένετε λίγο μην έχει κερασάκι η τουρτα
Ιβαν πουλά και μπουλο