95. Στέφανος Τζίμας
Re: 95. Στέφανος Τζίμας
Το θεμα ειναι να γυρισει καλυτερος, αλλα κυριως να γυρισει σε μας και να μην παει αλλου.
Κριμα που οι συνθηκες και τα αλλα συμβολαια αναγκαζουν την ομαδα να τον στειλει δανεικο.
Κριμα που οι συνθηκες και τα αλλα συμβολαια αναγκαζουν την ομαδα να τον στειλει δανεικο.
Οι Γερμανοι δεν νομιζω να ειναι μυρωδιαδες ουτε ο Κλοζε κανενας ασχετος.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Και πάμε στα δύσκολα, θέλαμε λίγο παραπάνω... Τζίμα φέτοςSpecial 4 έγραψε:Τι πας κ θυμασαι τωρα ?Shivaspace έγραψε:στην Νυρεμβέργη 'πέρασε' τελικά?
Που διαβαζαμε οτι δεν παιζει, γιατι εχει διαβασμα για τις Πανελλαδικες?
«Το άκουσα πολλές φορές αυτό, αλλά δεν με επηρέαζε. Είχα εμπιστοσύνη στον προπονητή μου, εκείνος ξέρει καλύτερα απ΄όλους. Και σέβομαι την κάθε του απόφαση. Εγώ είμαι εκεί για να βοηθήσω όποτε με χρειαστεί».
Άκουγα και εγώ πως έπρεπε να παίζω παραπάνω, αλλά ο προπονητής ξέρει καλύτερα απ΄όλους
(...)
Ο άνθρωπος είναι απίστευτος προπονητής. Με έχει βοηθήσει πολύ. Μικρά πράγματα που κάνουν την διαφορά. Κυρίως στην τακτική, δεν ήμουν καλός».
Ξέρει καλύτερα ο Special 4, o AlxNeapoli1, ο Μπαρκαρούτσος ή ο Lucescu;
Εσυ προσωπικα ποιον προτιμας. Σαματα ή Τζιμα;
-
Μπαρκαρούτσος
Ανάλογα τον αντίπαλο, τις καιρικές συνθήκες, το διακύβευμα του αγώνα και το λεπτό.
Αναμενομενη η απαντηση σου.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ανάλογα τον αντίπαλο, τις καιρικές συνθήκες, το διακύβευμα του αγώνα και το λεπτό.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ανάλογα τον αντίπαλο, τις καιρικές συνθήκες, το διακύβευμα του αγώνα και το λεπτό.
++++
Σωστός, μόνο που του χρόνου ο Τζιμα θα παίζει πολύ περισσότερο, από ότι θα έπαιζε φέτος.
- AlxNeapoli1
Μετα μην κλαιγεσαι οτι προκαλουμε, οτι μιλαμε με υφακια και και και. Προκαλεις χωρις λογοΜπαρκαρούτσος έγραψε:Και πάμε στα δύσκολα, θέλαμε λίγο παραπάνω... Τζίμα φέτοςSpecial 4 έγραψε:Τι πας κ θυμασαι τωρα ?Shivaspace έγραψε:στην Νυρεμβέργη 'πέρασε' τελικά?
Που διαβαζαμε οτι δεν παιζει, γιατι εχει διαβασμα για τις Πανελλαδικες?
«Το άκουσα πολλές φορές αυτό, αλλά δεν με επηρέαζε. Είχα εμπιστοσύνη στον προπονητή μου, εκείνος ξέρει καλύτερα απ΄όλους. Και σέβομαι την κάθε του απόφαση. Εγώ είμαι εκεί για να βοηθήσω όποτε με χρειαστεί».
Άκουγα και εγώ πως έπρεπε να παίζω παραπάνω, αλλά ο προπονητής ξέρει καλύτερα απ΄όλους
(...)
Ο άνθρωπος είναι απίστευτος προπονητής. Με έχει βοηθήσει πολύ. Μικρά πράγματα που κάνουν την διαφορά. Κυρίως στην τακτική, δεν ήμουν καλός».
Ξέρει καλύτερα ο Special 4, o AlxNeapoli1, ο Μπαρκαρούτσος ή ο Lucescu;
-
Μπαρκαρούτσος
Δεν έχω λόγια πλέον.
Με τιμά που το λες. Εσύ κάτσε να νομίζεις ότι όλοι οι αγώνες είναι ίδιοι και να περνιέσαι για έμπαλος και άσε με εμένα να αυτοαποκαλούμαι άμπαλος και να προσπαθώ να καταλάβω πέντε πράγματα στο ποδόσφαιρο.Λεμεσος4 έγραψε:Αναμενομενη η απαντηση σου.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ανάλογα τον αντίπαλο, τις καιρικές συνθήκες, το διακύβευμα του αγώνα και το λεπτό.
- AlxNeapoli1
-
Μπαρκαρούτσος
Εσύ και ο Special 4 είστε τα άτομα που πρωτοστατείτε στο να λέτε στο φόρουμ ότι ο Lucescu έκανε λάθος που δεν έβαλε τον Τζίμα να παίξει περισσότερο.
Τι λόγο περισσότερο χρειάζομαι; Είσαι μέλος του φόρουμ και συμμετέχεις στις συζητήσεις, δεν μπορώ να αναφέρω το όνομά σου;
Τι λόγο περισσότερο χρειάζομαι; Είσαι μέλος του φόρουμ και συμμετέχεις στις συζητήσεις, δεν μπορώ να αναφέρω το όνομά σου;
- AlxNeapoli1
- Shivaspace
ούτε πενταήμερη δεν θα πήγε φέτος ο φουκαράς..την άλλη φορά τον φώναζαν να πάει στην Ολλανδία χωρίς να έχει κάνει διακοπές , φέτος θα πάρει το αίμα του πίσω στην Νυρεμβέργη 
-
Μπαρκαρούτσος
Θέλεις να το εξηγήσεις αυτό;AlxNeapoli1 έγραψε:Τα δικα σου δικα σου και τα δικα μας δικα σου. Ωραιος.
- AlxNeapoli1
-
Μπαρκαρούτσος
- PoccoPicante
Πραγματικά μια από της ποίο ώριμες αποφάσεις του οργανισμού, εξασφαλίσαμε σε ένα διαμάντι των ακαδημιών μας (με άγνωστο ταβάνι) ρόλο και λεπτά συμμετοχής σε ιστορικό club δεύτερης ταχύτητας στην β Γερμανίας, δεν στοχεύει άνοδο, δύσκολα θα κινδυνεύσει και γενικά φέτος θα παίξει ποδόσφαιρο χωρίς άγχος και όλα αυτά υπό την οδηγίες ενός από τούς μεγαλύτερους σκόρερ που έχει δεί το άθλημα
Η υψηλή ρήτρα με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το 25-26(μαζί με το σέντερ φορ πού θα έρθει φέτος)θα είναι η βάση της επίθεσης μας
Υγ τουλάχιστον 12 γκολ σε περίπου 1500 λεπτά θα τα βάλει στο ρελαντί φέτος
Υγ2Τα παιδιά γίνονται άντρες μόνο μακριά από το σπίτι τούς,
Η υψηλή ρήτρα με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το 25-26(μαζί με το σέντερ φορ πού θα έρθει φέτος)θα είναι η βάση της επίθεσης μας
Υγ τουλάχιστον 12 γκολ σε περίπου 1500 λεπτά θα τα βάλει στο ρελαντί φέτος
Υγ2Τα παιδιά γίνονται άντρες μόνο μακριά από το σπίτι τούς,