astral έγραψε:Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.
αν συγκρίνουμε αλλα αντί άλλων μπορούμε να δείχνουμε από barcelona μέχρι πανσερραϊκός
Prijovic-Oliveira
Mauricio-Kurtic
Matos/Leovac-Sastre/Soares
Akpom-Brandon
Canas-Dantas
Shakhov-F.Soares
Eπίσης είχαμε Xατσεριδη αντί για Κουλιεράκη.
Μήπως δεν είμαστε τόσο χαλια τελικά?
Δεν είπε κανένας είμαστε τέλεια, αλλα έλεος με τον μηδενισμό.
Δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια απαξίωση και υπερβολή στα όρια της προπαγάνδας.
Ή μήπως είμαστε;
Κατ' αρχήν πας να μου συγκρίνεις τον Ολιβέιρα με τον Πρίγιοβιτς.
O Ολιβέιρα μετά από 12 μήνες στην ομάδα έχει 1 μόλις γκολ σε επίσημο αγώνα. Ενώ οι περίοδοι που είναι υγιής και μπορεί να προσφέρει στην ομάδα δεν συγκρίνονται ούτε με τον Καντουρί. Το 20/21 στην ΑΕΚ, έκανε 10 γκολ όλα κι όλα, σχεδόν τα μισά από όσα έβαλε ο Κούρτιτς πέρσι. Τα λεπτά που έπαιξε όντας ο βασικός μάλιστα φορ; Μόλις 1900'!! Ενώ το 19/20, στην πιο γεμάτη χρονιά της καριέρας του, κατάφερε να παίξει 2400' και να πετύχει 16 γκολ.
O Πρίγιοβιτς το 18/19 (τελευταία εξαμηνο σε εμάς συν ένα εξαμηνο στην αραβια) έγραψε 29 (!!) γκολ σε 3200' και την χρονιά πριν από αυτό 27 (!!!) γκολ σε 2900'.
Ο Ολιβέιρα ούτε μπορεί να φτάσει τις συμμετοχές του Πρίγιοβιτς, ούτε τα γκολ του. Βασικά ελάχιστοι επιθετικοί μπορούν να τα πιάσουν αυτά τα νούμερα.
Μετά πας και μου συγκρίνεις τον Μάτος που ίσως να είναι το καλύτερο δεξί μπακ που έχει περάσει ποτέ από την χώρα μας, με τον Σάστρε από την Β' Ισπανίας που έχασε τη θέση του από τον Λύρατζη στην πρώτη επαγγελματική χρονιά του δεύτερου.
Για το Canas-Dantas επιφυλάσσομαι γιατί πραγματικά τον πιστεύω τον μικρό, αλλά δεν βλέπω σε καμία περίπτωση να έχει την ετοιμότητα του Canas. Αν κάποιος έχει τον ρόλο του Canas στη σημερινή ομάδα αυτός μάλλον είναι ο Αουγκούστο που τον θεωρώ παίκτη παρόμοιου επιπέδου με τον τρελοισπανό.
Ο Σοάρες έχει ψωμιά μπροστά του για να φτάσει την απόδοση και τα νούμερα του Σάκχοφ.
Αλλά αν πιστεύεις ότι όντως είμαστε καλύτερα, μπορείς να ποντάρεις το κατιτις σου σε ένα ακόμα αήττητο πρωτάθλημα.

Να βγάλεις μια ταξιδάρα για του χρόνου. Εγώ πάλι θα φοβόμουν να βάλω λεφτά ακόμα και στη δεύτερη θέση για φέτος.