Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
- NikLiverpool
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Άμα δεν εμπιστεύομαστε τους επαγγελματίες οκ να το κλείσουμε το μαγαζί.
Προσωπικά πιστεύω ότι με Μπότο ίσως ειναι η τελευταία ευκαιρία να λειτουργήσουμε ως επαγγελματική ΠΑΕ.
Αλλιώς ας φέρουμε τον κυρ Νίκο να ξεσκονίζει τα συμβόλαια..
Προσωπικά πιστεύω ότι με Μπότο ίσως ειναι η τελευταία ευκαιρία να λειτουργήσουμε ως επαγγελματική ΠΑΕ.
Αλλιώς ας φέρουμε τον κυρ Νίκο να ξεσκονίζει τα συμβόλαια..
Ο Πέτρωτος παντως ειπε οτι δεν υπαρχει λογος ανησυχίας,αρα τον χασαμε

Πες τα ρε περιπτερεinvincible έγραψε:Καλά τώρα σοβαρά δεν λυπάται κανείς τα λεφτά του Σαββίδη. Έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται στον ΠΑΟΚ όλοι και κανουν business στην πλάτη του Ιβαν Σαββίδη.
Ας τα πάρουμε από την αρχή.
1) Βρίσκει τον νέο Μαραντόνα στην Ουρουγουάη ο Μπότο και μας λέει αυτό έχει 1,8 εκ. Από τα βίντεο που βλέπεις τον παίχτη το πρωτάθλημα που παίζει είναι χειρότερο από Ελληνικής Β Εθνικής και ο παίχτης είναι κάτι σαν τον Βρακά που παίζει στον Κομπότη ή αν θέλετε σαν τον Κανίς του Πανσερραϊκού.
2) Ολοι ξέρουμε τι πορτοφολάδες είναι εκεί στην Λατινική Αμερική. Αν πας εκεί και πάρεις ταξί μπορεί να σε κάνει 10 κύκλους το κάθε τετράγωνο πριν σε πάει κάπου ο ταξιτζής.
3) Το βγάζουν εδώ πέρα τα ΑΡΔ. Και μετά από μέρες βγαίνει ένα δημοσίευμα από την Πορτογαλία. Παίρνουν τα ελληνικά ΑΡΔ στην Ουρουγουάη και ρωτάνε αν ισχύει το δημοσίευμα. Τους λένε αυτοί α ναι α ναι α ναι... Καυλώσανε οι ρώγες μου.
Ντροπή ρε παιδιά αυτός ο καρκίνος με τα ΑΡΔ και τους ΤΔ και τους ατζέντηδες τόσα χρόνια στην πλάτη του ΠΑΟΚ.
Ιβαν ,εγώ, αν έρθει ο Μπότο και μου πει , να δώσουμε έστω και ένα ευρώ παραπάνω ή μου πει χάλασε η μεταγραφή θα τον απέλυα την ίδια στιγμή.
Τι τους θες ρε Ιβαν όλους αυτούς . Πάνε πάρε ότι καλύτερο υπάρχει στο Ελληνικό πρωτάθλημα και στην Β Εθνική καλύτερα παρά να μας πιάνουν τον κόλο οι Ίνκας και οι Ινδιάνοι.
Και εδώ στις μεταγραφές ρε παιδιά το επίπεδο έχει πέσει πολύ. Δεν τον τολμάς να μιλήσεις για μπάλα. Θα σε πάνε στο τμήμα για τρομοκράτη.
ΕΛΕΟΣ
- navigator11
- Montrealiotis
Χωρίς λόγο και αιτία, να προσθέσω.
Τέλος Απριλίου και κάναμε 2 μεταγραφές, άλλοι 2 λένε, είναι σχεδόν έτοιμοι.
Έχουμε Λουτσεσκου, έχουμε Μποτο, έχουμε Ιβαν και από ότι φαίνεται, μετά από χρόνια, έχουμε σχέδιο.
Τέλος Απριλίου και κάναμε 2 μεταγραφές, άλλοι 2 λένε, είναι σχεδόν έτοιμοι.
Έχουμε Λουτσεσκου, έχουμε Μποτο, έχουμε Ιβαν και από ότι φαίνεται, μετά από χρόνια, έχουμε σχέδιο.
-
dimitris88
Τη βρίσκω σωστή την προσέγγιση σου....το μόνο που θα ήθελα να προσθέσω είναι το εξής. Στη μεταγραφή του φορ όλοι υπολογίζουν τον Ολιβέϊρα σαν βασικό και ουσιαστικά ότι ψάχνουμε τον δεύτερο, κάτι σαν Άκπομ ή ο Τσόλακ εάν δεν μπορέσουμε να τον πουλήσουμε. Εγώ θέλω να προτείνω κάτι άλλο. Τον Ολιβέϊρα έτσι όπως τον είδα με τα Γιάννινα δε μου άρεσε καθόλου. Βαρύς και εύκολα εξουδετερωμένος από τους αμυντικούς. Θα μου πει κάποιος έρχεται από μεγάλη αποχή, ήταν και χάλια όλη η ομάδα, κτλ. Οκ κατανοητά όλα αυτά αλλά ο Ολιβέϊρα ποτέ δεν ήταν ο φορ των πολλών γκολ. Η καλύτερη σεζόν της καριέρας του σε γκολ, ήταν η πρώτη του στην αεχ, ενώ την επόμενη ήταν πολύ μέτριος. Φοβάμαι ότι πάλι θα ρισκάρουμε και θα κάνουμε λάθος εάν υπολογίσουμε τον Ολιβέϊρα σαν πρώτο φορ. Η πρόταση μου είναι να βρούμε ένα φορ τύπου ελ αραμπί για πρώτο και να είναι ο Ολιβέίρα η αλλαγή. Να έρχεται από τον πάγκο ως αλλαγή, ακόμη και σαν δεύτερο φορ. Νομίζω αξίζει τον κόπο να πληρώσουμε ακόμη ένα μεγάλο συμβόλαιο στη θέση του φορ γιατί είναι η θέση που κρίνει το πρωτάθλημα. Αυτή και του τερματοφύλακα. Αυτή ήταν και η μεγάλη μας διαφορά με το γαύρο τη χρονιά του νταμπλ. Είχαμε Πασχαλάκη σε σούπερ σεζόν και Πρίγιο που παστέλωνε και μας κράτησε μόνος του τον πρώτο γύρο, ενώ αυτοί ξεκίνησαν με γιαννιώτη και φορ τον Ισπανό γκερέρο, που δεν έβαζε γκολ και αλλαγή το χασάν. Την επόμενη χρονιά ο γαύρος διόρθωσε θεαματικά αυτές τις δύο θέσεις με Σα και ελ αραμπί, ενώ αντίθετα εμείς είχαμε Πάσχα σε πτώση και Τσούμπα. Και από τότε δεν μπορέσαμε να κλείσουμε αυτήν την ψαλίδα. Για να μην πως για τη μεταγραφή του βατσλίκ που έκαναν φέτος. Γι' αυτό λοιπόν είμαι πεπεισμένος ότι θέλουμε καλό και γκολτζή φορ για πρώτο και Ολιβέϊρα δεύτερο......NikLiverpool έγραψε:Προσωπική άποψη για νέα χρονιά:
ΤΦ: Μεταγραφή, μεταγραφή
Δ μπακ: Λύρατζης, Σάστρε
Α μπακ: Μεταγραφή, μεταγραφή
Στοπερς: Ίνγκασον, Μχαηλίδης, Μιχάι, Μεταγραφή, Μεταγραφή.
Χαφ: Σοάρες, Αουγκούστο, Τσιγγάρας, Κούρτιτς, Μεταγραφή
Εξτρέμ: Μεταγραφή, Μεταγραφή, Ζίβκοφιτς,
Φορ: Ολιβέιρα, Μεταγραφή, Κούτσιας
Βιερίνια, Κρέσπο για όταν χρειαστεί. Ομάρ το ίδιο γιατί τον φορτώθηκες.
όλοι οι άλλοι δρόμο.
Ταυτόχρονα παίρνεις παίκτες λαχεία για ΠΑΟΚ Β και τους ανεβοκατεβάζεις στην Α ομάδα όταν έχεις απουσίες.
Έχουμε νεο ΤΔ. Θέλει ξεκάθαρα χρόνο για να αποδώσει και να αποδείξουμε κι εμείς ότι τον πιστεύουμε σε βάθος χρόνου. Έχει τη σωστή νοοτροπία και απλά τώρα καλείται να βρει και την κατάλληλη ισορροπία. Δηλαδή ποιοι παίκτες και τί ποιότητας ταλέντα μπορούν να σταθούν στον ΠΑΟΚ. Ο Αρνεσεν έκανε πειράματα, έφερε Άντονις, Ζαιρο, Σαμπο. Τελικά ο Γκαρυ και ο Τσιμιροτ του βγήκαν. Αν έμενε και ο ΠΑΟΚ είχε σκοπό το πρωτάθλημα, νομίζω ότι θα πήγαινε την επόμενη χρονιά σε λιγους και ακριβούς ποδοσφαιριστές.
Για παίκτες βάθους είναι καλό να έχουμε Έλληνες ποδοσφαιριστές και όχι τόσους ξένους. Υπάρχουν και οι ακαδημίες. Είμαι σίγουρος ότι ο Μποτο θα προσαρμοστεί. Οι μεταγραφές του Γενάρη ήταν πετυχημένες πάντως. Ο Σοάρες ήδη μπαίνει στην ομάδα όπως και ο Σαστρε.
Ακόμη δε θα κρίνω, γιατί όσοι ακούγονται δε ξέρουμε πραγματικά νούμερα και ρόλους. Η ομάδα όμως θέλει σίγουρα βασικούς : ΤΦ αν φυγει ο Πασχα, Αρ μπακ, Δεκαρι, εξτρεμ. Αν δεν πάρουμε παικταραδες σε αυτές τις θέσεις δε θα ειμαι ευχαριστημένος στις 01/09/22. Δε λέω να βγούνε όλοι, αλλά να γίνουν κινήσεις τέτοιων προσδοκιών. Πέρυσι είχαμε τον Κουρτιτς, τον Ολιβειρα, και τους δανεικούς Σιντκλει και Μιτριτσα πχ. Ο 1ος βγήκε, ο 2ος βγηκε αλλά τραυματιστηκε, ενώ οι δανεικοι δε βγήκαν.
Για παίκτες βάθους είναι καλό να έχουμε Έλληνες ποδοσφαιριστές και όχι τόσους ξένους. Υπάρχουν και οι ακαδημίες. Είμαι σίγουρος ότι ο Μποτο θα προσαρμοστεί. Οι μεταγραφές του Γενάρη ήταν πετυχημένες πάντως. Ο Σοάρες ήδη μπαίνει στην ομάδα όπως και ο Σαστρε.
Ακόμη δε θα κρίνω, γιατί όσοι ακούγονται δε ξέρουμε πραγματικά νούμερα και ρόλους. Η ομάδα όμως θέλει σίγουρα βασικούς : ΤΦ αν φυγει ο Πασχα, Αρ μπακ, Δεκαρι, εξτρεμ. Αν δεν πάρουμε παικταραδες σε αυτές τις θέσεις δε θα ειμαι ευχαριστημένος στις 01/09/22. Δε λέω να βγούνε όλοι, αλλά να γίνουν κινήσεις τέτοιων προσδοκιών. Πέρυσι είχαμε τον Κουρτιτς, τον Ολιβειρα, και τους δανεικούς Σιντκλει και Μιτριτσα πχ. Ο 1ος βγήκε, ο 2ος βγηκε αλλά τραυματιστηκε, ενώ οι δανεικοι δε βγήκαν.
- invincible
Ρε φίλε το θέμα δεν είναι αν είναι χαζός ο Σαββίδης ή βγάζει λεφτά από τον ΠΑΟΚ ή χάνει λεφτά από τον ΠΑΟΚ.dimpaok4 έγραψε:οφτοπικ αλλα ρε παιδια ο σαββιδης απο εργατης εγινε επιχειρηματιας και δισεκατομυριουχος, τα τελευταια χρονια μεγαλωνει την περιουσια του (την υγεια του να εχει και να χιλιαπλασιασει ετσι και αλλιως δεν τα παιρνει απο εμενα)
ποσο πιθανο ειναι δηλαδη να τον κοροιδευουν ολοι και ειδικα στον ΠΑΟΚ που το αναφερουμε συνεχεια ,προσοχη δεν λεω οτι δεν μπορει να κοροιδευτει απο καποιον-καποιους αλλα δεν γινεται ολους να τους βλεπουμε με δεδομενο οτι θελουν να του παρουν τα λεφτα και να θελουν να του κανουν κακο.
μπορει να εμπιστευτει λαθος ανθρωπους αλλα δεν νομιζω οτι ειναι τοσο "χαζος" που να επιμενει στην παρουσια τους σε επιχειρησεις του.
ΠΑΟΚ
Κανένας δεν είναι χαζός και μπαίνει έτσι στο ποδόσφαιρο να πετάει λεφτά. Δεν μας νοιάζει αν βγάζει εκατομμύρια από τον ΠΑΟΚ. Μας νοιάζει ότι αν φέτος δώσει για παραδειγμα 4-5 εκ για μεταγραφές να έχουν αποτέλεσμα. Εμείς και πρωτάθλημα να μην πάρουμε και τίποτα να μην κάνουμε δεν γίνεται να αλλάξουμε ομάδα. Πάλι ΠΑΟΚ θα ήμαστε .
Αν είναι να δώσει φέτος 4-5εκ για παράδειγμα για μεταγραφές και πάνε στον βρόντο και με αυτά τα λεφτά θα μπορούσαμε να κάνει ομάδα και δεν κάνει ομάδα αυτό είναι κάτι που τον πνίγει κάθε καλοκαίρι τον οπαδό και τον φίλαθλο του ΠΑΟΚ. Το γαμώτο. Εχουμε γίνει ομάδα του ΠΑΡΑ ΛΙΓΟ και του ΑΝ. Αν καναμε μεταγραφές σωστές παρα λίγο θα θα θα θα. Εχουμε στεγνώσει και από λεφτά και όραμα και ελπίδα σε αυτή την χώρα. Δεν μας έμεινε τίποτα.
Ακόμα περιμένουμε να διαβάσουμε το ΠΔ και ακόμα διαβάζουμε ότι πουλάει το ΟΠΕΝ και το Λιμανί στα μετροσπορ και στα γαυροσπορ. έτσι όπως πάμε θα μου πεις ποιος ΠΑΟΚ, σε λίγο για να ανάψεις το φως στο δωμάτιο σου ή να κάνεις βόλτα το αμάξι θα κάνουμε αίτηση .....και εσύ μιλάς για ΠΑΟΚ.
Δυστυχώς όλοι εδώ μέσα μπορούμε να γίνουμε υπερβολικοί ή να γίνουμε υπερβολικά συγκρατημένοι ή να ξεχειλιζουμε αγανακτήση όταν κάθε καλοκαίρι είμαστε στο ίδιο έργο θεατές και ζούμε σε μία εποχή που όλα είναι σκατά και μέσα στα σκατά ψάχνουμε όλοι από κάπου να πιαστούμε.
Τι να περιμένω φέτος από τις μεταγραφες? Τι είχες... Τι είχα πάντα....Περιμένω ένα θαύμα.
Μα το ειπε ο Κυριάκος ότι στόχος ειναι ο 'πρωταθλητισμός'.Πολιτικάντικη περιγραφή,δηλαδή,ταβάνι η 2η θέση που οδηγει στο Γιουροπα λιγκ μεσω προκριματικών ch.l.Ειναι το αντίστοιχο 'πάμε για θετικό αποτέλεσμα' οταν δεν εχεις πολλες δυνατοτητες για νικη.makispaspartou έγραψε:Εγώ πάλι βλέπω διάχυτο προβληματισμό και ανησυχία για το τι μέλλει γενέσθαι ... Τα πρώτα μηνύματα δείχνουν ακόμη μία χρονιά χωρίς προσθήκη μεταγραφών που θα ανεβάσουν κατακόρυφα την ποιότητα του ρόστερ... Αυτό που χρειάζεται είναι καθαρές κουβέντες. Η ομάδα του χρόνου και για όσα χρόνια χρειαστεί δεν πάει να κατακτήσει το πρωτάθλημα αλλά την αυτάρκεια. Διάθεση για all in και άλλα τέτοια χαριτωμένα δεν υπάρχει, ο Μπότο και ο Λουτσέσκου θα ηγηθούν με στόχο να πετύχουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Σοβαρή ενίσχυση πάντως δεν περιμένω..
Εμενα που προσπαθω να ειμαι καλοπροαιρετος, ως πρωτη σκεψη μου ηρθε οτι η Μπενφικα εχει τα ματια της στις επιλογες Μποτο μια και γνωριζει αποδεδειγμενα την αξια του και βλεποντας το ενδιαφερον του για τον παικτη μπηκε σφηνα.obanebane έγραψε:Mitsospaoki4 έγραψε:Το ότι ο Μποτο εντοπίσε παίχτη παντελώς άγνωστο ,που τώρα ακούγεται για Μπενφίκα, μόνο εμένα μου δείχνει πρωτόγνωρες καταστάσεις για τα δεδομένα σκάουτινγκ της ΠΑΕ;;
Αν ακουγόταν για την Πόρτο όλα καλά, αυτό με την Μπενφίκα βρωμάει.
Δεν θέλω να επεκταθώ,είχα γράψει κάτι όταν είχε έρθει ο Πορτογάλος.
Θα περιμένω να δω τι θα γίνει το καλοκαίρι και θα επανέλθω.
Βεβαια κατανοω πως υπαρχουν και αλλες πιθανες ερμηνειες λιγοτερο καλοπροαιρετες. Ας ελπισουμε να συμβαινει το πρωτο.
- sourmenetes
- Moderator
Τα οφτοπικ σβήστηκαν!
Οποίος συνεχίσει να ξέρει θα φύγει!
Βαρέθηκα να με γράφετε εκεί που ξέρετε!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οποίος συνεχίσει να ξέρει θα φύγει!
Βαρέθηκα να με γράφετε εκεί που ξέρετε!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
sic-4 έγραψε:Εμενα που προσπαθω να ειμαι καλοπροαιρετος, ως πρωτη σκεψη μου ηρθε οτι η Μπενφικα εχει τα ματια της στις επιλογες Μποτο μια και γνωριζει αποδεδειγμενα την αξια του και βλεποντας το ενδιαφερον του για τον παικτη μπηκε σφηνα.obanebane έγραψε:Mitsospaoki4 έγραψε:Το ότι ο Μποτο εντοπίσε παίχτη παντελώς άγνωστο ,που τώρα ακούγεται για Μπενφίκα, μόνο εμένα μου δείχνει πρωτόγνωρες καταστάσεις για τα δεδομένα σκάουτινγκ της ΠΑΕ;;
Βεβαια κατανοω πως υπαρχουν και αλλες πιθανες ερμηνειες λιγοτερο καλοπροαιρετες. Ας ελπισουμε να συμβαινει το πρωτο.
Κακοπροαίρετο τόσα χρόνια εδώ μέσα, δεν με είπε κανείς.
Δεν έχεις άδικο, γιατί αυτό αφήνω να εννοηθεί, έγραψα ομως ότι θέλω να δω πως θα εξελιχθούν όλες οι υποθέσεις και αυτή μαζί βέβαια.
Ξαναγράφω αυτό που δανείστηκα,αν ήμουν Σαββίδης και ο Μποτο μου έλεγε ότι το κόστος της μεταγραφής του Ουρουγουανου ,ανέβηκε όχι ένα ευρώ, 0,5 του ευρώ.
Θα τον απελυα την ίδια στιγμή.
Ας περιμένουμε όμως.
Εδώ στην Ελλάδα μάθαμε τώρα τον ποδοσφαιριστή Quagliata από το διαφαινόμενο ενδιαφέρον μας σύμφωνα με δημοσιεύματα (με τη γνωστή αξιοπιστία). Αλήθεια, μπήκε κανείς στον κόπο να κάνει μια αναζήτηση για το θέμα; Αν μη τι άλλο, με ένα απλό Google translate στο άρθρο της O Jogo, προκύπτει ότι η Benfica παρακολουθεί τον παίκτη εδώ και αρκετό καιρό και αναφέρει ότι αν τον θέλει πραγματικά θα πρέπει να βιαστεί. Την πιθανότητα λοιπόν να έχει γίνει το ακριβώς αντίθετο από αυτό που ορισμένοι υπονοείτε, δηλαδή να προσπαθεί ο Μπότο να πάρει τον παίκτη από τα χέρια της Benfica, την έχετε σκεφτεί όσοι βλέπετε θεωρίες συνωμοσίας;sic-4 έγραψε:Εμενα που προσπαθω να ειμαι καλοπροαιρετος, ως πρωτη σκεψη μου ηρθε οτι η Μπενφικα εχει τα ματια της στις επιλογες Μποτο μια και γνωριζει αποδεδειγμενα την αξια του και βλεποντας το ενδιαφερον του για τον παικτη μπηκε σφηνα.obanebane έγραψε:Mitsospaoki4 έγραψε:Το ότι ο Μποτο εντοπίσε παίχτη παντελώς άγνωστο ,που τώρα ακούγεται για Μπενφίκα, μόνο εμένα μου δείχνει πρωτόγνωρες καταστάσεις για τα δεδομένα σκάουτινγκ της ΠΑΕ;;
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν υιοθετώ τίποτα,σκέψη έκανα που πιθανότατα πέρασε από το μυαλό πολλών.
Να περιμένουμε να τελειώσει το θέμα και μιλάμε τότε.
Να περιμένουμε να τελειώσει το θέμα και μιλάμε τότε.
-
makispaspartou
Ο Quagliata με μία γρήγορη αναζήτηση είναι ανάμεσα στους 6-7 παίκτες project του πρωταθλήματος Ουρουγουάης και ένα βήμα πριν την εθνική ομάδα τους. Λογικό είναι να βρίσκεται σε λίστες ομάδων όπως η Μπενφίκα , λογικό να βρίσκεται και στις λίστες του Μπότο. Η πιο προφανής εκδοχή για το δημοσίευμα είναι ότι πρόκειται για μανατζερική δουλειά που σκοπό έχει να πετύχει κάποια αύξηση είτε στην αποζημίωση του παίκτη είτε του μάνατζερ. Με την ομάδα τα έχουμε βρει. Αν η Μπενφίκα τον ήθελε θα τον είχε κλείσει πριν προλάβουμε να κινηθούμε εμείς.