Ο Αντελίνο ακόμα κι όταν σταματήσει θα είναι καλύτερος του Σάστρεconstadine έγραψε:Συμφωνώ gika σε όλα.
Η επιλογή Βιειρίνια για την αρχική ενδεκάδα μας φάνηκε κόλλημα του Λούτσε, αποδέχτηκε ότι ο Βιειρίνια ακόμη και σε αυτήν την ηλικία είναι καλύτερος του Σάστρε.
Jose Boto
- Sick Bastard
Re: Jose Boto
Ότι ο Λουτσεσκου δεν μπορεί ή δεν θέλει να αξιοποιήσει νεαρούς. Θα ήθελα Φερειρα στη θέση του ή κάποιον αλλο Πορτογάλο που τον ξέρω.Asimos έγραψε:Χοσέ, τι έχεις μέσα στο μυαλό σου που δεν μας το λες;
Χωρίς το ίδιο τέλος.kataramenos5 έγραψε:Οτι θα χαμε αναταραξεις ηταν σιγουρο. Δε γινεται αλλιως με τοσες αλλαγεςΠαντως η φετεινη εξελιξη ειναι καρμπον το σεναριο του Moneyball.
Έγινε ταινία γιατί το έκανε ένας.
Αν ο Ιβαν είδε την ταινία και πίστεψε πως θα κάνει το ίδιο ο Μποτο, καλά κρασιά.
Ποιος Λουτσεσκου;mbison έγραψε:Ότι ο Λουτσεσκου δεν μπορεί ή δεν θέλει να αξιοποιήσει νεαρούς. Θα ήθελα Φερειρα στη θέση του ή κάποιον αλλο Πορτογάλο που τον ξέρω.Asimos έγραψε:Χοσέ, τι έχεις μέσα στο μυαλό σου που δεν μας το λες;
Αυτός φταίει ή το ότι ο ΠΑΟΚ και ο Μποτο αποφάσισε να στηριχτεί για βασικές θέσεις σε παίκτες από την Λεβαδιακο της Ουρουγουαης και τους αναπληρωματικούς της Τοντελα;
Όπως ήρθαν Νταντας, Κουαλιατα, Ρικαρντο είναι για ΠΑΟΚ Β μέχρι να προσαρμοστούν.
Φελιπε, Ράφα Σοαρες και Σαστρε είναι χειρότεροι και από Εσιτι, Ροντριγκο, Τειλορ - ελπίζω να μη περιμένουμε 3 χρόνια για να φέρουμε άλλους.
Κουτσιας, Ντελιας και Τσαούσης πρέπει να παίρνουν χρόνο σε παιχνίδια που δεν καίνε.
Βγάλτε τους αυτούς από το ρόστερ και δείτε τι μένει.
Αντριγια, Ναρει δεξιά - Καντουρι στο 10 - Μπισεσβαρ αριστερά
Μήπως ο βασιλιάς ειναι ξυπόλυτος;
Με Κουρτιτς εκτός ομάδας και Ντοουγκλας προς παραχώρηση στα χαφ τι μένει;
Σβαμπ που δεν ήταν για ανανέωση, Τσιγγαρας και… Φελιπε αν μετράει.
Μήπως ο βασιλιάς είναι γυμνός;
Και άντε στους πιτσιρικάδες να πέσει έξω.
Όταν έφερνε Καργα για αντιΒαρελα, Νασμπεργκ για αντιΚρεσπο, και Μπράντον για αντιΤσολακ και αντιΑκπομ μαζί ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ;
Ειδικά όταν πήγε ο Μπότο το Τζήμα στα Γιάννενα για να μην τον έχει ο Λουτσεσκου και να υποχρεωθεί να βάλει τον Σαστρε είπα μέσα μου "έλα ρε δεν γίνονται αυτά".gika έγραψε:Χωρίς το ίδιο τέλος.kataramenos5 έγραψε:Οτι θα χαμε αναταραξεις ηταν σιγουρο. Δε γινεται αλλιως με τοσες αλλαγεςΠαντως η φετεινη εξελιξη ειναι καρμπον το σεναριο του Moneyball.
Αν ο Ιβαν είδε την ταινία και πίστεψε πως θα κάνει το ίδιο ο Μποτο, καλά κρασιά.
Αλλά είναι όντως καρμπον η φάση που ο Πιτ έδιωχνε παίκτες για να μην τους έχει ο κοουτς
- kataramenos5
gika στην ταινια στο φιναλε δεν πηραν τιτλο... Αρα εννοεις..gika έγραψε:Χωρίς το ίδιο τέλος.kataramenos5 έγραψε:Οτι θα χαμε αναταραξεις ηταν σιγουρο. Δε γινεται αλλιως με τοσες αλλαγεςΠαντως η φετεινη εξελιξη ειναι καρμπον το σεναριο του Moneyball.
Μόνο που δεν παίζουμε μπέιζμπολ αλλά ποδόσφαιροkataramenos5 έγραψε:Οτι θα χαμε αναταραξεις ηταν σιγουρο. Δε γινεται αλλιως με τοσες αλλαγεςΠαντως η φετεινη εξελιξη ειναι καρμπον το σεναριο του Moneyball.
Τόσο πεπεισμένος εισαι για την μετριοτητα των επιλογών Ρενε?
Δεν αναφερομαι σε Ρ. Σοαρες και Σαστρε, αλλα σε Κουαλιατα, Φ. Σοαρες, Νταντας, Ρικαρντο και Νασμπεργκ
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν αναφερομαι σε Ρ. Σοαρες και Σαστρε, αλλα σε Κουαλιατα, Φ. Σοαρες, Νταντας, Ρικαρντο και Νασμπεργκ
Μποτο απετυχες, εφερες ενα καραβι παικτες αν σου βγει 1-2 μεγαλη επιτυχια θα ειναι...
μεχρι τωρα Σαστρε και Σοαρες απο το χειμωνα δεν εχουν δειξει τιποτα και αυτο ειναι τραγικο..
για τους νεους ας μην μιλησω
μεχρι τωρα Σαστρε και Σοαρες απο το χειμωνα δεν εχουν δειξει τιποτα και αυτο ειναι τραγικο..
για τους νεους ας μην μιλησω
Νεσμπεργκ 27χρονος στόπερ από βαλερεγκα ( περιμένουμε να ανακαλύψουμε την Αμερική?)Gospi έγραψε:Τόσο πεπεισμένος εισαι για την μετριοτητα των επιλογών Ρενε?
Ράφα μετριαντζα από τις λίγες . Ακόμα και ο Σαβίνι πιο εύκολα προχωράει με την μπάλα στα πόδια. Ίσως τον σώσει λίγο το γεγονός ότι βρέχει καλή σέντρα αλλά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του δεν κάνουν για Μπακ για τον ΠΑΟΚ που ονειρευομαστε.
Σαστρε. Αυτός ο σαστρε χθες δεν έχει καμία σχέσηεβτον παίκτη που ήρθε. Εκείνο το παιδί μπορεί να μην ήταν το πιο γρήγορο μπακ αλλά δεν έλεγες Παναγία μου τι κουρσούμη είναι αυτό. Μπορεί να μην ήταν ο καλύτερος αμυντικός αλλά δεν αναπολούσε στον taylor. Και το σημαντικότερο ήταν από τους καλύτερους στις αποφάσεις στο τελευταίο τρίτο.
Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε και είδαμε αυτό ν τον ημιεπαγγελματία εχθές.
Ρικάρντο. Τι μπορώ να περιμένω τη φετινή σεζόν από ένα παιδί 21 χρόνων το οποίο έμεινε σχεδόν ένα χρόνο εκτός ομαδικών προπονήσεων από την ομάδα του?
Φελίπε. Έχει πάνω από 6 μήνες στην ομάδα και ακόμα δεν έχει κάνει μισό καλό παιχνίδι. Ναι αθλητικός,ναι ψηλός,ναι γρήγορος...αλλά ποδοσφαιριστής είναι???
Και μένουν οι νταντάς και κουαλιατα για τους οποίους έχω καλό φιλινγκ αλλά αν η ομάδα είναι μέτρια θα χαθούν και αυτοί στην μετριότητα της ομάδα.
Υγ το ότι ο δικός μας ο ντελιας μπήκε αλλαγή και έδειχνε δύο φορές καλύτερος από όλα τα νεα μεταγραφικά αποκτήματα που καλοπληρωσε ο Σαββίδης θα πρέπει να ταρακούνησε πολύ την ιδιοκτησία
Συμφωνώ σε όσα έγραψες με την διαφορά ότι θεωρώ ότι ο Ντάντας αποκλείεται να παίξει μπάλα στην σουπερλιγκ με τέτοιο σώμα και το ότι ο Κουαλιάτα, αν παίξει μπάλα, θα παίξει μετά από 6 μήνες - 1 χρόνο μέχρι να προσαρμοστεί στα εδώ δεδομένα.
Ράφα Σοάρες και Σάστρε, αποδεικνύονται πιο λίγοι από Τσαούση και Λύρατζη.
Φελίπε τρία κλικ χειρότερος από Τσιγγάρα. Μένει να βγει κι ο Τόμας χειρότερος από Κούτσια.
Αντρίγια και Ντέλιας το ίδιο και το αυτό.
Αλλά χαιρόμαστε κατά τ' άλλα που δώσαμε 7-8 χαρτιά σε μεταγραφές.
Ράφα Σοάρες και Σάστρε, αποδεικνύονται πιο λίγοι από Τσαούση και Λύρατζη.
Φελίπε τρία κλικ χειρότερος από Τσιγγάρα. Μένει να βγει κι ο Τόμας χειρότερος από Κούτσια.
Αντρίγια και Ντέλιας το ίδιο και το αυτό.
Αλλά χαιρόμαστε κατά τ' άλλα που δώσαμε 7-8 χαρτιά σε μεταγραφές.
-
ΑΝΤΡΙΓΙΑ και ντελιας το ιδιο και το αυτο,
ΟΧΙ ρε φιλε ,ο ντελιας ειναι κλασεις ανωτερος,

ΟΧΙ ρε φιλε ,ο ντελιας ειναι κλασεις ανωτερος,

-