Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Θα σε παρακαλούσα να απαντήσεις ευθέως, σταράτα και ΠΑΟΚτσήδικα και να αφήσεις τις φιλοσοφίες.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Toumba5 μας χαιρέτησε. Λόγω αοριστων καταγγελιών για στημένες κινήσεις από παίκτες εις βάρος της ομάδας. Και για εξύβριση του σάιτ και των διαχειριστών αλλά και των μελών του

Μέχρι πότε θα ισχύει το Μπαν; Δε ξέρω θα περιμένουμε εντολή από το Σαββιδη.

Όποιος θεωρεί και διακινει ελαφρά τη καρδία ότι εδώ μέσα είμαστε στημένοι ας κάνει τον κόπο να τον ακολουθήσει οικειοθελώς και ησύχως, ειδάλλως θα φεύγει με συνοπτικές διαδικασίες.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

toumba5 έγραψε:αυτον τον Καργα που θα ερχοταν ντεμεκ μονο σαν αναπληρωματικος ?

Αντι να κρυφτητε αφου η πραγματικοτητα ειναι σκληρη μεν αλλα πραγματικη και αδιαψευστη, εχετε και το θρασος να παραποιητε τα γραφομενα για να υποστηριξετε το παραμυθακι σας και οτι ντεμεκ υποστηριζετε ετσι την ομαδα.
Συγκεκριμενα προσωπα και καταστασεις υποστηριζετε και οχι τον ΠΑΟΚ
Οι σασταλεγακηδες τα γραφανε και τα βλεπανε απο περυσι τετοιο καιρο.

Τι παραποίησα βρε καημένε, φόρα παρτίδα το γράφουν στο νήμα του Κάργα ότι ο παίκτης έφαγε επίτηδες γκολ.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

astral έγραψε:
toumba5 έγραψε: Οι σασταλεγακηδες τα γραφανε και τα βλεπανε απο περυσι τετοιο καιρο.
Στα παπάρια μας ρε φίλε. Κανεις δε νοιάστηκε τι βλεπανε και γράφανε κι εσυ και οι σασταλεγάκηδες και οι παρατρεχάμενοι. Τα γραφανε και τα βλεπανε και τι εγινε? Να πάρουνε βραβείο. Λεει 10 πιανει το ενα ο καθε κακομοιρης και μετα "μασταλεγε".
Δίνει αυτό το δικαιωμα σε κανεναν να βρίζει την ομάδα? Τον αρχηγό? Τον προπονητη?

Την ομάδα και τους παικτες θα τους στηρίζουμε μέχρι τέλους χωρίς εκπτώσεις. Η κριτική θα γίνεται με επιχειρήματα και στήριξη και όχι με κομπλεξικές κραυγες , θεωρίες συνωμοσίας, τοξικότητα και ειρωνείες της πούτσας.

Φτάνει με τον κάθε εισαγγελέα που βρίζει μέρα νύχτα ολη την ομαδα γιατί έχει "αποψη" και "σασταλεγε".
Ποστ μνημειο τηρησης κανονων του φορουμ.
Ωραιο πραγμα να εισαι με τους αισιοδοξους. Μπορεις να λες οτι θες.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Να με στείλουν να συμμορφωθώ, κανένα πρόβλημα.

Εσύ φοράς παντελόνια να παραδεχτείς οτι το 90% των ποστ σου είναι σαν το παρακάτω? Σου κάνουν τη χάρη ξανά και ξανά και τους τη λες οτι δήθεν υπάρχει συνωμοσία των αισιόδοξων? Έχεις δει ποσα τετοια μνημεία γράφονται αυτές τις μέρες?
Gospi έγραψε:
joshua έγραψε:
astral έγραψε:Τι θα έπρεπε να έχει κάνει η οργάνωση που ειρωνεύεσαι κατά τη γνώμη σου?
Να εχει διαγνωσει το προβληματικο του χαρακτηρα σε συνδιασμο με την αναγκη ανανεωσης σε ενα υψος συμβολαιου που πλεον θεωρειται ταβανι για την ομαδα και να εχει σκεφτει πιο σοβαρά προτασεις υψους 4 μυριων.
Αχαχαχαχαααα
Ποιος μωρε να κανει τοσο συνθετες σκεψεις?
Αυτος που ανανεωσε τον Καντουρι για 2+1 χρονια?
Θελουμε και τα λεμε?
Κάποιοι μεσα στην ΠΑΕ ειναι επικινδυνα ασχετοι.

2. Ειρωνικοί χαρακτηρισμοί προς ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, μομφές προς στελέχη για παρατυπίες, λήψη ή εκτέλεση εντολών τρίτων συμφερόντων χωρίς πηγή ή δικαιολόγηση, καθώς και προφανώς ύβρεις θα τιμωρούνται ΒΑΡΥΤΑΤΑ και ΆΜΕΣΑ.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Δεν μιλας σοβαρα ε?
Κλαυσιγελος η φαση.
Κανενας δεν μ κανει εμενα χαρη φιλε.
Και λιγα ειπα για το συγκεκριμενο θεμα.
Αν εσυ θες να παραμυθιαζεσαι πως εχουμε στελεχαρες και απλα μας ξεγελαει ο Καντουρι εδω και 5 χρονια δικο σου θεμα.

Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Το τι αποφασίζεις εσύ για τα ποστ σου δε σημαίνει ότι θα βρίσκει σύμφωνους και εμάς

Συνεπώς το να ανακοινώνεις ότι κανείς δεν σου κάνει χαρη, είναι προκλητικό και εκτός πραγματικότητας.

Το "και λίγα είπα" τι υποτίθεται ότι είναι; Να πούμε και ευχαριστώ που σταμάτησες στην απλή παραβίαση κανόνων; Συγχωροχάρτι στον εαυτό σου;

Εμπλεκομαι στη διαφωνία σας γιατί εμμέσως καταγγέλλεται ότι το φόρουμ έχει παιδιά και αποπαιδια
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Βασικα η αποψη σου με βρισκει παγερα αδιαφορο Ρειν.
Εχεις αποδείξει πως δεν σεβεσαι πρωτος απ ολους τους κανονες και εχεις επιδειξει συστηματικα απαραδεκτη συμπεριφορά.
Εχεις το μαχαιρι και το καρπουζι και το παίζεις εξουσια
Σε μενα δεν περναει το υφος σου.
Και οχι δεν μ κανεις χαρη.
Οποτε, σε οποια φαση σε ενοχλουν αυτα π γραφω, ξερεις τον δρομο. Μπαν.
Απλα σε παρακαλω μην ασχολεισαι μαζι μου.
Δεν μ αρεσει καθολου ο τροπος π προσπαθεις να αλληλεπιδρασεις εδω μεσα.

Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Gospi έγραψε:Δεν μιλας σοβαρα ε?
Κλαυσιγελος η φαση.
Αν εσυ θες να παραμυθιαζεσαι πως εχουμε στελεχαρες και απλα μας ξεγελαει ο Καντουρι εδω και 5 χρονια δικο σου θεμα.

Ειλικρινά δε με ενδιαφέρει ουτε ο Καντουρι ουτε τα στελέχη.
Λες οτι μου κανουν χαρη και γραφω οτι θελω επειδη ειμαι "αισιόδοξος" και οτι ειναι απαράδεκτο το ποστ μου. Αν είναι ετσι ας σβηστεί, ας λογοκριθεί, ας φάω μπαν, οτιδήποτε.
Εσυ εχεις παραβεί τους κανόνες ξανά και ξανά και δεν σου έγινε ούτε παρατήρηση. Ούτε καν το παραδέχεσαι!
Προφανώς υπάρχει ελαστικότητα προς όλους, αλλά όχι και να βρίσκουμε συνωμοσίες...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Gospi έγραψε:Βασικα η αποψη σου με βρισκει παγερα αδιαφορο Ρειν.
Εχεις αποδείξει πως δεν σεβεσαι πρωτος απ ολους τους κανονες και εχεις επιδειξει συστηματικα απαραδεκτη συμπεριφορά.

Θεωρείς ότι τα μπαν τα αποφασίζω μόνος μου;

Και εσύ και οι άλλοι ΤΕΣΣΕΡΙΣ που έχετε θέμα μαζί μου, αυτό θεωρείτε; Ότι μπουκαρω ότι ώρα γουστάρω και μοιράζω μπαν;

Σε ποιον τα πουλάς αυτά;

Επίσης ακόμα και έτσι να ήταν, που δεν είναι, πόσα μπαν έχω ρίξει την τελευταία δεκαετία ξέρεις; Λιγότερα από δέκα, μετρώντας και το σημερινό.

Τόσο έξαλλος ασυγκράτητος μ@λ@κ@ς είμαι. Έχει περάσει ο ΠΑΟΚ εκατό κρίσεις, γίνεται εδώ μέσα της κακομοίρας και εγώ ο ασυστολος έχω ρίξει 7-8 Μπαν. Ασυμμαζευτος.

Κι εμένα δε μ αρέσει η τοξική μιζέρια συνωμοσιολογία και μυθομανια ορισμένων και το λέω στα ίσια. Μάθαμε τώρα θύματα όλοι του κακου μοντ

Μας ανακοινωνεις με ύφος καρδιναλίων ότι θα παραβιάζεις κανόνες γιατί έτσι σου γουστάρει επειδή "και λίγα είπα" και στην παρατήρηση απαντάς ότι δε σε νοιάζει και δε γουστάρεις την ύπαρξη μου;

Ρε τρελοί είστε; Που νομίζετε ότι βρίσκεστε;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Κυρ 31 Ιούλ 2022, 19:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

rainmaker έγραψε:
Gospi έγραψε:Βασικα η αποψη σου με βρισκει παγερα αδιαφορο Ρειν.

Θεωρείς ότι τα μπαν τα αποφασίζω μόνος μου;

Και εσύ και οι άλλοι ΤΕΣΣΕΡΙΣ που έχετε θέμα μαζί μου, αυτό θεωρείτε; Ότι μπουκαρω ότι ώρα γουστάρω και μοιράζω μπαν;

Σε ποιον τα πουλάς αυτά;

Επίσης ακόμα και έτσι να ήταν, που δεν είναι, πόσα μπαν έχω ρίξει την τελευταία δεκαετία ξέρεις; Λιγότερα από δέκα, μετρώντας και το σημερινό.

Τόσο έξαλλος ασυγκράτητος μ@λ@κ@ς είμαι. Έχει περάσει ο ΠΑΟΚ εκατό κρίσεις, γίνεται εδώ μέσα της κακομοίρας και εγώ ο ασυστολος έχω ρίξει 7-8 Μπαν. Ασυμμαζευτος.

Κι εμένα δε μ αρέσει η τοξική μιζέρια συνωμοσιολογία και μυθομανια ορισμένων και το λέω στα ίσια. Μάθαμε τώρα θύματα όλοι του κακου μοντ

Μας ανακοινωνεις με ύφος καρδιναλίων ότι θα παραβιάζεις κανόνες γιατί έτσι σου γουστάρει επειδή "και λίγα είπα" και στην παρατήρηση απαντάς ότι δε σε νοιάζει και δε γουστάρεις την ύπαρξη μου;

Ρε τρελοί είστε; Που νομίζετε ότι βρίσκεστε;
Το θεμα δεν ειναι τα μπαν π.ριχνεις αλλα ο απαραδεκτος τροπος και το υφος σου
Συνεχιζεις να μιλας σαν παλιομαγκας νταης αλλα δεν θα σ κανω την χαρη να ασχοληθω.
Μην ασχολεισαι μαζι μου.

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

astral έγραψε:
Gospi έγραψε:Δεν μιλας σοβαρα ε?
Κλαυσιγελος η φαση.

Ειλικρινά δε με ενδιαφέρει ουτε ο Καντουρι ουτε τα στελέχη.
Λες οτι μου κανουν χαρη και γραφω οτι θελω επειδη ειμαι "αισιόδοξος" και οτι ειναι απαράδεκτο το ποστ μου. Αν είναι ετσι ας σβηστεί, ας λογοκριθεί, ας φάω μπαν, οτιδήποτε.
Εσυ εχεις παραβεί τους κανόνες ξανά και ξανά και δεν σου έγινε ούτε παρατήρηση. Ούτε καν το παραδέχεσαι!
Προφανώς υπάρχει ελαστικότητα προς όλους, αλλά όχι και να βρίσκουμε συνωμοσίες...
Ξερεις π ειναι το λαθος στην τοποθετηση σου?
Και το ιδιο λαθος εκανε και ο Ρειν.
Θεωρησατε πως η αναφορα στην δυνατοτητα να λες ο,τι θελεις αφορα σε ανοχη απο τους μοντ.
Δεν εννοουσα αυτο.
Αυτο π προσπαθησα να πω ειναι πως στο μυαλο σου, το οτι εσυ εισαι αισιοδοξος και δεν κραζεις την ΠΑΕ θεωρεις οτι σ δινει το δικαιωμα να βριζεις και να προσβαλεις τους υπολοιπους.
Πως σε καθιστα αυτο καλυτερο απο αυτους?
Αν τα ζυγισεις στο μυαλο σου ποιο ειναι πιο βαρυ? Να ειρωνευτει καποιος τα ακριβοπληρωμενα στελεχη ή να ειρωνευεται, να προσβαλει και να βριζει καποιος τον συνομιλητη του.

Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Γιατί εσύ σαν τη μιλάς;

Εξήγησα ότιμπηκα στη διαφωνία σας γιατί εμμέσως καταγγέλλεται το φόρουμ

Ως διαχειριστής δεν έχω δικαίωμα;;

Σου απέδειξε ο άλλος ότι παραβίασες κανόνες του φόρουμ και η απάντηση σου ήταν ότι και λίγα είπες

Αυτό τι είδους ύφος ειναι; Αν οχι ύφος νταη;

Σε ποιο σημείο σε απείλησα;

Μας έχετε πρήξει τόσες μέρες ντεμεκ απειληστε με Μπαν και δε μπορείτε να εκφραστείτε. Μόνοι σας το βάζετε στο τραπέζι και με αντίστροφους εκβιασμούς του κώλου.

Μιλάτε για Μπαν πρώτου μιλήσουμε εμείς και παριστάνετε και τους θιγμένους από πάνω που συζητήθηκε το Μπαν. ΠΑΡΑΝΟΙΑ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αυτό είπες όμως ότι επειδή είναι αισιόδοξος και καλά μπορεί να λέει ότι θέλει υπό την ανοχή των Μοντ!

Και αυτό το πράγμα έχει παραγίνει!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”