ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από barlow4 »

chri5ti9 έγραψε:Εγώ είμαι με την απορία αν τελικά για φέτος χρειαζομασταν τον Μαουρισιο.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ουτε να τον βλεπω.Δε θυμαμαι πιο βαρετο κ ντεγκαβλέ παικτη απο το μαουρισιο.
Τοσο πολυ δεν τον αντεχα που 1000 φορες εσιτι.
Ειχε γραψει καποτε ενα καταπληκτικο σχολιο για το μαουρισιο νομιζω ο giapas.
Αν καποιος το θυμαται κ το εχει ευκαιρο ας το ξαναποσταρει.
Κριμα να χαθει.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Mitsospaoki4 έγραψε:
renegade έγραψε:Πραγματικά τι ακριβώς περιμένεις?
Εσύ με Δουβικα - Σφιντερσκι είσαι ευχαριστημένος και πιστεύεις ότι πάμε για πρωτάθλημα;;;
Το πρωτάθλημα δεν θα παιχτεί στο γήπεδο ΚΑΙ φέτος.
Και απ το να μας φέρει ο Ρέμπε όποιον περισσεύει απ το πελατολόγιο του Κουτσολιάκου καλύτερα ο Δουβίκας
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο Δουβικας πέρσι μετά τις 28 συμμετοχες πρόπερσι δεν έγραψε συμμετοχές επειδή δεν ανανέωνε;
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Η άποψη μου είναι ότι η ομάδα θέλει 2 δυνατές προσθήκες.
Χαφ και φορ.

Αυτές τις 2 να κάνει και στις άλλες θέσεις έχουμε λύσεις
Ο Δουβικας ειναι ο τέλειος αντί - Σφιντερσκι για το καλοκαίρι.
Για πρώτη επιλογή όμως θες έναν έμπειρο φορ γκολτζη, που θα έρθει και θα γίνει το σημείο αναφοράς μας μπροστά.

Ας κοιτάξουν ποιους μπορούν να φέρουν δανεικούς.
Θέση όπως του φορ, μπορεί να σου φέρει τίτλο!
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Ειναι μικρος.Μπορει να μην τον ειχαν παρει τοτε στα σοβαρα.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Mitsospaoki4 έγραψε:Η άποψη μου είναι ότι η ομάδα θέλει 2 δυνατές προσθήκες.
Χαφ και φορ.

Αυτές τις 2 να κάνει και στις άλλες θέσεις έχουμε λύσεις
Ο Δουβικας ειναι ο τέλειος αντί - Σφιντερσκι για το καλοκαίρι.
Για πρώτη επιλογή όμως θες έναν έμπειρο φορ γκολτζη, που θα έρθει και θα γίνει το σημείο αναφοράς μας μπροστά.

Ας κοιτάξουν ποιους μπορούν να φέρουν δανεικούς.
Θέση όπως του φορ, μπορεί να σου φέρει τίτλο!
Μακαρι να ερθει κατι δυνατο στις θεσεις που λες, αλλα ας μην υποτιμαμε τον οποιο δουβικα.Ο τζολης δειχνει το δρομο σε αυτες τις δυσκολες εποχες.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Τι να σου πω renegade, εγω ετσι το βλεπω. Επιθετικα ειμαστε ο,τι κανουν οι Ζιφκο και Τζολης.
Ο Σβιντερσκι καλος αλλα οχι για βασικος, ο Δουβικας στοίχημα, ο Τσολακ αφαντος.
10αρι δεν υπάρχει ουτε για δειγμα.

Μεγαλα κενα για να συνεχισουμε στα κόκκινα μέχρι το τελος.
Άβαταρ μέλους
stravostomis

Δημοσίευση από stravostomis »

Θέλω να δω πόσα χρόνια ακόμα θα περάσουν μέχρι να προσπαθήσει ο ΠΑΟΚ να πάρει έναν σοβαρό τερματοφύλακα
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Βιερίνια : σέντερ φορ ;
Ο μικρός (Δουβίκας) μου άρεσε από την πρώτη στιγμή που τον είδα. Εχει και αρνητικά βέβαια που θέλουν εξέλιξη. Είναι γρήγορος όμως και μαχητικός.
Δεν με πειράζει να περιμένω, αρκεί να βλέπω ότι γίνεται πάλι προσπάθεια να φτιαχτεί μία μεγάλη ομάδα.
Το θέμα είναι ότι όταν δεν κρατάς παίκτες θα είσαι συνέχεια στα fora με θέμα Μεταγραφές περιόδου Χ έτους Ψ και θα ζητάς μεταγραφές σε 5-6 θέσεις.
Το ζήτημα είναι να το πάρει απόφαση ο Σαββίδης και να κρατάει αντί να πουλάει. Το ίδιο και οι παίκτες: ότι δεν είναι περαστικοί για να αυξήσουν τις αμοιβές τους στην επόμενη ομάδα.
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να γίνει στόχος καριέρας για καλούς παίκτες και όχι στρωματάκι για κάπου αλλού.
Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο.
Το ποδόσφαιρο της χώρας έχει μείνει πολύ πίσω με το πρωτάθλημα των 14 ομάδων. Είναι συρρίκνωση από όποια πλευρά και εάν το δει κάποιος.
Η ποιότητα δεν ανεβαίνει. Το ενδιαφέρον είναι μικρότερο. Χάνονται ομάδες από το προσκήνιο. Οι θέσεις για τους Ελληνες ποδοσφαιριστές είναι λιγότερες.
Τίποτα δεν μένει να εξελιχθεί. Η απόφαση για ελληνάκια μου αρέσει και δεν είμαι εθνικιστής, αλλά κοινωνιστής.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

barlow4 έγραψε:
chri5ti9 έγραψε:Εγώ είμαι με την απορία αν τελικά για φέτος χρειαζομασταν τον Μαουρισιο.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ουτε να τον βλεπω.Δε θυμαμαι πιο βαρετο κ ντεγκαβλέ παικτη απο το μαουρισιο.
Τοσο πολυ δεν τον αντεχα που 1000 φορες εσιτι.
Ειχε γραψει καποτε ενα καταπληκτικο σχολιο για το μαουρισιο νομιζω ο giapas.
Αν καποιος το θυμαται κ το εχει ευκαιρο ας το ξαναποσταρει.
Κριμα να χαθει.
O giapas για κράξιμο είναι ταλαντούχος, άρα σίγουρα θα ήταν πετυχημένο.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Mitsospaoki4 έγραψε:Αν η μοναδική μας κίνηση για φορ είναι ο Δουβικας, να ξέρουμε τι να περιμένουμε από την σεζόν.
Νομιζω πως ο Δουβικας ειναι η καλυτερη κινηση ετσι οπως εξελιχθηκε η σεζον!
Εγω βεβαια ως τρελος θα εδινα δανεικο τον Τσολακ θα πουλουσα σβιντερσκι και θα εφερνα Δουβικα και εναν 30αρη μπαρουτοκαπνισμενο φορ για μπακ του.
Με ενα εξτρεμ ακομη που το χρειαζεται η ομαδα, αμεσως αμεσως θα ειχα και τον Τζολη σαν λυση στα φορ...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

stravostomis έγραψε:Θέλω να δω πόσα χρόνια ακόμα θα περάσουν μέχρι να προσπαθήσει ο ΠΑΟΚ να πάρει έναν σοβαρό τερματοφύλακα
Tον Ιούνιο
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Να μην υποτιμούν ορισμένοι τον Δουβικα. Ούτε μπορεί να γίνουν όλες οι αλλαγές τώρα. Αν δεν μπορεί να πουληθεί ικανοποιητικά ο Σβιντέρσκι, τότε στα φορ μπορεί μια χαρά να πάει ο ΠΑΟΚ με Δουβίκα, Σβιντέρσκι και Τσόλακ ως τον Ιούνιο υπό την προϋπόθεση ότι θα έρθει ένα καλό δεκαρι όπως αυτοί που ανέφερα και ένας αθλητικός χαφ όπως πχ ο Βασιλειάδης της Πάντεμπορν. Το καλοκαίρι γίνεται ολοκληρωμένη επανεκτιμηση της κατάστασης στα φορ, αποκτάται βασικός τερματοφυλακας και αναλόγως των εξελίξεων γίνονται οι όποιες απαραίτητες κινήσεις σε μπακ ή και στόπερ αν χρειαστεί.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Εξαιρετική κίνηση ο Δουβικας για μια ομάδα τα επόμενα χρόνια αποτελούμενη από ιδιαίτερα ταλαντούχους Ελληνες που θα κάνει τη διαφορά.

Μακάρι να αποκτηθεί.
Παρόλα αυτά αν ο φετινός στόχος παραμένει το πρωταθλήμα η απόκτηση Δουβικα δεν μπορεί να συνδεθεί με αυτό.

Το ταλέντο ενός παίκτη δεν αρκεί για να σε ανεβάσει επίπεδο ώστε να επιτυχείς το στόχο.
Βέβαια δεν ξέρουμε ποιος είναι ο στόχος φέτος. Οπότε κρίνουμε με βάση τις επιθυμίες μας.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Η ομαδα κατα την γνωμη μου πασχει απο ελειψη παιχτων ηγετων στα βασικα σημεια του κορμου της..αμυντικο χαφ
(τυπου Γκαρσια) δεν εχουμε..επιτελικο χαφ(τυπου Μαγκντι) δεν εχουμε..κοφτη (τυπου Κοντρερας) δεν εχουμε..σεντερ φορ να παστελωνει με καθε τροπο (τυπου Πριγιο η Μπερμπατοφ)δεν εχουμε...Παιχτες μεγαλου επιπεδου και τεχνικης εχουμε μονο Βιερινια και Ζιβκοβιτς και το παιδι θαυμα τον Τζολη..με Καντουρηδες και Αουγκουστους απλα συμβιβαζεσαι..παραπανω δεν πας,κι ενας Γιαννουλης δεν φτανει..Εξτρεμ αγνοουννται λογω του πορτογαλου Πικασο που αδιασε την ομαδα χωρις λογο..Δουλεια σοβαρη με οχταροεξαρια και δεκαροεννιρια δεν προκειται να κανεις..μακαρι ο Παμπλο να τους πεισει και να του φερουν οτι χρειαζεται κι οχι οτι ναναι και θα μας κανει ομαδαρα γιατι το τοπι το κατεχει σε μεγαλο βαθμο
υ.γ.επειδη τον βουλγαρο τον εφαγε εκεινο το σοφο πουλι ο Τουντορ δεν σημαινει οτι δεν ηταν κιλερ
Καλη Χρονια να εχουμε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”