14. Andrija Zivkovic
- bersekeros
Re: 14. Andrija Zivkovic
Λοιπόν αν και τον συμπαθώ τον παικταρά,
έτσι όπως είναι το σύστημα, ΔΕΝ.
Δεν πρόκειται να τραβήξει.
Ας φύγει ο Ιάπωνας και ας προσαρμοστεί στο 10 ή shadow striker ή κρυφός φορ πίσω από Κούτσια.
Εκεί που παίζει και έτσι όπως παίζει, θα χαραμίζεται.
Ας φύγει ο Ιάπωνας και ας προσαρμοστεί στο 10 ή shadow striker ή κρυφός φορ πίσω από Κούτσια.
Τι λέμε τώρα ρε παιδιά....
Ο συγκεκριμένος οποίο σύστημα και οποία θεση μεσοεπιθετικα τον βαλουμε θα φανεί....
Παιχταράς ειναι, απλά δεν μπορεί να είναι σε όλη την διάρκεια του ματς και σε ολα τα ματς πάντα ο καλύτερος...
Κ φυσικά δεν κάνει κ οικονομία δυνάμεων ποτέ στο αμυντικο κομμάτι...
Σήμερα τα τελευταία 13 λεπτά πριν βγει βομβαρδίζε απο δεξιά, τους είχε αλανιασει τους Κροάτες
Ο συγκεκριμένος οποίο σύστημα και οποία θεση μεσοεπιθετικα τον βαλουμε θα φανεί....
Παιχταράς ειναι, απλά δεν μπορεί να είναι σε όλη την διάρκεια του ματς και σε ολα τα ματς πάντα ο καλύτερος...
Κ φυσικά δεν κάνει κ οικονομία δυνάμεων ποτέ στο αμυντικο κομμάτι...
Σήμερα τα τελευταία 13 λεπτά πριν βγει βομβαρδίζε απο δεξιά, τους είχε αλανιασει τους Κροάτες
Θέλουμε την καλύτερη εκδοχή του Ζίβκοβιτς, αλλά το θέλει και ο ίδιος. Πρέπει να μπει σε μία διαφορετική φιλοσοφία και αυτός. Πρέπει να μάθει να παίζει σε κλειστό χώρο και όχι σε ανοιχτό όπως έχει συνηθίσει. Έκανε κάποιο λάθος στις διακοπές του και αυτό παλεύει να το διορθώσει μέσα στο γήπεδο.
Αυτό είπε για τον αντριγια.
Πέρνα μάθει να παίζει στα μεσοδιαστήματα πιο αποτελεσματικά και με μεγαλύτερη ταχύτητα
Αυτό είπε για τον αντριγια.
Πέρνα μάθει να παίζει στα μεσοδιαστήματα πιο αποτελεσματικά και με μεγαλύτερη ταχύτητα
\bersekeros έγραψε:Λοιπόν αν και τον συμπαθώ τον παικταρά,
εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να το λεω οτι η θεση του ειναι πισω απο τον φορ. Και να παρουμε 2 εξτρεμ
Ναι παρατραβηξε όμως το αστείο πλέον με τη μη ανανέωση του.
Σεπτέμβρη πιάνουμε.
Πρώτη προτεραιότητα έπρεπε να είναι.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σεπτέμβρη πιάνουμε.
Πρώτη προτεραιότητα έπρεπε να είναι.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τι εννοειτε οτι με αυτο το συστημα δεν μπορει??? αν δεν μπορει με 4-3-3 , με ποιο μπορει??? ειναι το κατεξοχην συστημα που βολευει τα εξτρεμ...
- abc_o_ karpouzas
- bersekeros
Ποιός παίζει 4-3-3;Demir έγραψε:τι εννοειτε οτι με αυτο το συστημα δεν μπορει??? αν δεν μπορει με 4-3-3 , με ποιο μπορει??? ειναι το κατεξοχην συστημα που βολευει τα εξτρεμ...
4-2-3-1 παίζουμε
Και δεν τον λες και εξτρέμ (καθαρόαιμο) τον Αντρίγια.
Εγώ νομίζω ότι του ταιριάζει περισσότερο το 3-4-3 (3-4-2-1) ή σε θέση κάπου πίσω από το φορ.
- ΑποστόληςΑ
Τα εξτρέμ (που δεν έχουμε) όχι τον Αντρίγια.Demir έγραψε:τι εννοειτε οτι με αυτο το συστημα δεν μπορει??? αν δεν μπορει με 4-3-3 , με ποιο μπορει??? ειναι το κατεξοχην συστημα που βολευει τα εξτρεμ...
Έχει μαλλιασει η γλώσσα μου από πέρυσι να λέω ότι ο αντριγια έχει μεν κάποια πολύ καλά στοιχεία, αλλά τσαλαβουταει και είναι ανεπαρκής.
Πόσο κράξιμο έφαγα από πέρυσι το Σεπτέμβρη που το λέω.
Δε ξέρω αν παίζοντας σε άλλη θέση θα ήταν καλύτερος. Μπορεί.
Αλλά ως έχει τώρα, είναι ένα πολύ μέτριο εξτρέμ. Οκ συγκλίνει και σκοράρει. Καλό, αλλά προβλέψιμο. Οκ έχει καλές κάθετες. Ναι.
Αυτα. Τιποτα άλλο.
Έκρηξη, νοτ.
Ταχύτητα, νοτ.
Δύναμη, νοτ.
Σεντρα, μέτρια
Τρίπλα, μέτρια.
Μακρινό σουτ, μόνο τεχνικό πλασεδακι με φάλτσα.
Στημένες φάσεις, νοτ.
Ε τι σκατα;
Πόσο κράξιμο έφαγα από πέρυσι το Σεπτέμβρη που το λέω.
Δε ξέρω αν παίζοντας σε άλλη θέση θα ήταν καλύτερος. Μπορεί.
Αλλά ως έχει τώρα, είναι ένα πολύ μέτριο εξτρέμ. Οκ συγκλίνει και σκοράρει. Καλό, αλλά προβλέψιμο. Οκ έχει καλές κάθετες. Ναι.
Αυτα. Τιποτα άλλο.
Έκρηξη, νοτ.
Ταχύτητα, νοτ.
Δύναμη, νοτ.
Σεντρα, μέτρια
Τρίπλα, μέτρια.
Μακρινό σουτ, μόνο τεχνικό πλασεδακι με φάλτσα.
Στημένες φάσεις, νοτ.
Ε τι σκατα;
Έχει γκολ όμως, που δεν έχουν οι υπόλοιποι. Μέχρι να γράψει κάποιος άλλος κανένα γκολ, είναι απαραίτητος.
- bersekeros
Ταχύτητα : έχει
Έκρηξη : έχει
Δύναμη και μαρκάρισμα : έχει
Αντοχή : έχει
Τακτική αντίληψη : έχει
Σκοράρισμα : έχει
Εξτρέμ είναι : ΝΟΤ
Έκρηξη : έχει
Δύναμη και μαρκάρισμα : έχει
Αντοχή : έχει
Τακτική αντίληψη : έχει
Σκοράρισμα : έχει
Εξτρέμ είναι : ΝΟΤ
Μπαστα παιδες. Επειδή είμαστε γυμνοί μπροστά και όλοι οι αντίπαλοι πέφτουν πάνω του δεν παει να πει ότι δεν κάνει ο παίκτης. Παικταράς και μοντέρνος ποδοσφαιριστής είναι. Απλά είναι μόνος του μπροστά.
- bersekeros
Ο Αντρίγια γιατί δεν μπορεί να παίξει δηλαδή δηλαδή εκεί που έπαιζε ο Πέλκας δηλαδή αφού;
Δε νομίζω να μας χάλαγε.
Αλλά μετά θα θέλαμε και δεξί εξτρέμ, αν ο Μουργκ δεν τραβούσε πολύ εκεί, για βασικός.
Δε νομίζω να μας χάλαγε.
Αλλά μετά θα θέλαμε και δεξί εξτρέμ, αν ο Μουργκ δεν τραβούσε πολύ εκεί, για βασικός.
Δεν ξερω αν το γραψατε αλλα ο Λουτσεσκου ειπε οτι εκανε ενα λαθος το καλοκαιρι ο Ζιφκοβιτς. Και εχω την εντυπωση οτι μιλουσε για τον σκεμπε που ειχε στη προετοιμασια.