Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos

Συζήτηση - Απόψεις - Σχόλια που αφορούν την Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Re: Fernando Santos

Δημοσίευση από mi8rio »

δεν είσαι δεύτερος........και έτσι όπως πάμε λυπάμαι αλλά ούτε 3ος θα είσαι....απλή λογική.....χωρίς ίχνος μαντικών ιδιοτήτων....
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Επειδή είμαι μικρός και ανόητος ..
Ας μου πει ένας παλιός που έφαγε τη μπάλα με το κουτάλι ξέρω γω και έζησε τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή να ούμε και ξέρω γω ...
Πότε ο ΠΑΟΚ ήταν για 25 αγωνιστικές 2ος - 3ος;
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Και ομως δεν ειναι το 2ος και 3ος το θεμα Yianko...

Αυτο μπορει να αλλαξει κιολας. Η σωστη ερωτηση θα ελεγε: Απο ποτε εχουμε να δουμε ομαδα με τετοια διαρκεια και σοβαροτητα, παρολο που σαν υλικο δε βρισκεται σε σουπερ επιπεδο (απλα καλο με πολλες ελλειψεις)?

Σιγουρα απο τη δεκαετια του 80 ή αρχες 90!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Yiankos έγραψε:Επειδή είμαι μικρός και ανόητος ..
Ας μου πει ένας παλιός που έφαγε τη μπάλα με το κουτάλι ξέρω γω και έζησε τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή να ούμε και ξέρω γω ...
Πότε ο ΠΑΟΚ ήταν για 25 αγωνιστικές 2ος - 3ος;
ελα ντε εγω πραγματικα δεν θυμαμε ασε που μπορουμε να πιασουμε τους
60 βαθμους ποτε εχουμε παρει τοσους βαθμους ?.....ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΞΕΡΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΑΒΡΟ ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΡΗΤΗΣ
.......αλλαγη θελει η νοοτροπια μας που θελει να χαιρομαστε 1 μερα και
να τρωμε σφαλιαρες 364 μερες......
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

Το 2ο-3ος το έβαλα γιατί όλα κρίνονται από τα αποτελέσματα .. Γιατί κάποιος μπορεί να πει ότι είχαμε πιο σοβαρή ομάδα με Μπάτμαν πχ ..
Εγώ το λέω εδώ και καιρό ότι θα βγούμε 4οι στο τέλος στα πλέι οφ και ελπίζω να διαψευστώ ..
Αλλά 4οι θα βγούμε όχι γιατί φταίει ο Σάντος, αλλά γιατί ο Ζλάταν έχει πόσες αγωνιστικές που μαλακίζεται, ο Βερόν έχει κλατάρει και δε την παλεύει, λείπουν εναλλάξ οι Γκαρσία - Ίβιτς - Κοντρέρας - Σνάουτσνερ - Βιερίνια κλπ από ματς σε ματς και γιατί σε κάθε ντέρμπι κάποιος θα κάνει τη μαλακία .. Αντόνιο στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 1-1, Γκαρσία στο Γαύρος - ΠΑΟΚ 2-0, Κοντρέρας στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 1-0, Κοντρέρας + Ίβιτς τώρα στο Κύπελλο το 2-0 και προχθές στην Τούμπα ο Χούτος ...

Εξάλλου και Ουέφα να πάμε, σε βαθμολογία είμαστε κάτω από τον ρούλη .. οπότε θα πρέπει να αποκλείσουμε κάποια στυλ Σαραγόσα .. άρα τίποτα δεν είναι σίγουρο!
Άβαταρ μέλους
zakkonto

Δημοσίευση από zakkonto »

mi8rio έγραψε:Eίναι σαν την γκόμενα που συνειδητοποιείς ότι πρέπει να χωρίσεις τώρα που είναι ακόμα νωρίς, και που δεν χρειάζεται να χαθεί κάθε ίχνος αξιοπρέπειας...περάσαμε καλά, πήραμε πράγματα, δώσαμε επίσης, όμως πρέπει να πάμε παρακάτω....
Αδερφέ μου mi8rio, κάποτε με ρώτησες που διαφωνούμε εάν δε με απατά η μνήμη μου. Αυτό είναι λοιπόν κάτι που θα διαφωνήσω μαζί σου. Παιδιά είναι άσχημο να βρισκόμαστε σε αντιπαράθεση συνεχώς για το θέμα του προπονητή αλλά σε μεγάλες ομάδες αυτό είναι αναπόφευκτο.
Σε κανέναν μας δεν αρέσει το αμυντικογενές σύστημα που παίζουμε, το ότι κλεινόμαστε πίσω μόλις βάλουμε γκολ και προσπαθούμε να το κρατήσουμε με νύχια και με δόντια, η παρουσία του Μπαλάφα (sorry Soto) στην ενδεκάδα, η απειθαρχία της ομάδας μας (αδικαιολόγητες κόκκινες και κίτρινες κάρτες), το αργό ποδόσφαιρο που παίζουμε και άλλα που ίσως τώρα μου διαφεύγουν.
Σε ότι αφορά όμως τον προπονητή μοναδικό κριτήριο για την παραμονή του ή όχι στην ομάδα πρέπει να είναι η συνεχής βελτίωση της ομάδας βαθμολογικά από χρόνο σε χρόνο. Όσο γίνεται αυτό εγώ προσωπικά δεν θα παραπονεθώ. Την πρώτη φορά που δεν θα καταφέρει ο οποιοσδήποτε Santos να κάνει χρονιά καλύτερη από την περσινή και εγώ μαζί σας θα είμαι.
Ας τον αφήσουμε να δουλέψει, ας του δώσουμε τον χρόνο που ζητάει, ας του πάρουμε καλύτερους παίχτες από αυτούς που έχει φέτος και μετά εάν δεν τα καταφέρει δεν θα του φταίει τίποτε. Και θα το ξέρει και αυτός και εμείς και οι Διοίκηση.

Ελπίζω να μην διαφωνούμε συχνά γιατί με κουράζουν τα μεγάλα post :) :)
Φιλικά πάντα... :D
Άβαταρ μέλους
Kareena4ever
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kareena4ever »

Το πρωταθλημα δεν τελειωσε ακομα.
Μετα τα πλευ-οφ θα ξερουμε τι θεση κατελαβε ο ΠΑΟΚ στο πρωταθλημα της σαιζον 2008-2009.
Δημαγωγιες που αναφερουν επιλεκτικα θεσεις βαθμολογιας που κατειχε σε δεδομενες χρονικες στιγμες ο ΠΑΟΚ δε βοηθουν σε τιποτα.
Ο ΠΑΟΚ τερματιζε στο παρελθον καποιες φορες ακομα και "πρωταθλητης χειμωνα" (ενας τιτλος αγραφος κι ανουσιος) για να βλεπει τις περισσοτερες φορες στο τελος του πρωταθληματος τα τελευταια 30 με 40 χρονια να κατακτα τελικα την 4η θεση, μια θεση τατουαζ που ελεγε κι ενας συγχωρεμενος.
Ασχετα αν διεθετε σαν συλλογος εμψυχο υλικο ομαδαρας η γειτονιας.

Ο καθε προπονητης του συλλογου πρεπει να κρινεται σε καθε ματς της ομαδας για οποιοδηποτε θεσμο και φυσικα μετα τη ληξη καθε χρονιας, κατα την οποια οποια εργαζεται.
Ετσι κι ο Σαντος κρινεται ηδη καθημερινα σχεδον δυο χρονια και θα κρινεται καθημερινα για ενα χρονο και κατι(το λιγοτερο σε περιπτωση που δεν ανανεωθει η συνεργασια αναμεσα σε διοικηση ΠΑΕ και προπονητη μετα τα 3 χρονια) ακομα, μεχρι να συμπληρωθει η τριετης διαρκεια του συμβολαιου του με τον ΠΑΟΚ.
Στο τελος της πρωτης χρονιας ο ΠΑΟΚ τερματισε 9ος και η ιστορια εγραψε τη χειροτερη θεση εδω και δεκαετιες.
Στο τελος της δευτερης λογικα θα τερματισει καπου αναμεσα στην 2η και 5η θεση, αναλογα την πορεια στα πλευ-οφ.
Οποια κι αν ειναι η τελικη καταταξη του ΠΑΟΚ , ο Σαντος θα εχει σαν προπονητης και φετος το μεριδιο ευθυνης που του αναλογει .
Το ιδιο θα συμβει φυσικα και κατα τη σαιζον 2009-2010.
Άβαταρ μέλους
Slade

Δημοσίευση από Slade »

mi8rio έγραψε:Eίναι σαν την γκόμενα που συνειδητοποιείς ότι πρέπει να χωρίσεις τώρα που είναι ακόμα νωρίς, και που δεν χρειάζεται να χαθεί κάθε ίχνος αξιοπρέπειας...περάσαμε καλά, πήραμε πράγματα, δώσαμε επίσης, όμως πρέπει να πάμε παρακάτω....
Ετσι ειναι την χωριζεις νωρις γιατι νομιζεις οτι μπορεις να βρεις καλυτερη και μετα αρχιζεις κ τρως τα πιστολια σου απο ολες τις καλες γκομενες γιατι δεν εισαι φραγκατος κ αναγκαζεσαι να τα φτιαξεις με κιουσπες και στην τελικη καταλαβαινεις οτι η παλια σου γκομενα ηταν η καλη κ οτι εσυ ησουν πολυ μπαγλαμας που την χωρισες.
Ρε δε σοβαρευομαστε λεω γω , που για πρωτη φορα μετα απο τοσα χρονια εχουμε προπονητη κ διοιηκηση που κανει σοβαρη δουλεια κ μεις λεμε οτι ανοησια μας ερθει στο κεφαλι.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Για να μην λέμε συνέχεια τα ίδια, θα πω το εξής: Ο Σάντος όταν ήρθε μίλησε για ένα τριετές πρόγραμμα εξυγίανσης της ομάδας, αργά και σταδιακά. Εξυγίανσης σε όλα τα επίπεδα: αγωνιστικό, οικονομικό και οργανωτικό. Η πρώτη σεζόν ήταν πράγματι απλά για να δούμε που βρισκόμαστε. Το περασμένο καλοκαίρι έγιναν κινήσεις που έπρεπε και η ομάδα αυτή τη στιγμή είναι 3η, άντε 2η για να μην το πάμε με ισοψηφία. Τη δεύτερη χρονιά είπε ότι στόχος είναι το ΟΥΕΦΑ. Το πετύχαμε. Άρα μέχρι εδω ο Σάντος είναι αξιόπιστος και εντός στόχων.
Για την επόμενη χρονιά είχε πει ότι θα είναι η χρονιά πρωταθλητισμού, χρονιά που θα μπορούμε εάν όλα πάνε κατ' ευχήν να χτυπήσουμε το πρωτάθλημα. Μένει να το δούμε.
Μέχρι τότε δεν θα κρίνω τον Σάντος. Και αν τον κρίνω, θα μιλήσω θετικά γιατί ότι μας έταξε το έκανε.
Αν του χρόνου μας δώσει πρωτάθλημα (ή έστω Κύπελλο) ποιός θα τον κατηγορήσει για παπά; Κανένας νοήμων φίλαθλος του ΠΑΟΚ.
Αφήστε λοιπόν να περάσει και η επόμενη χρονιά και τότε θα κάνουμε την κριτική μας. Έτσι χτίζονται οι μεγάλες ομάδες. Όχι με διαρκείς αλλαγές και μπρος-πίσω.
Κι εμένα με ενοχλεί που με το ΠΟΚ δεν έχουμε σταυρώσει νίκη. Και με ενοχλεί περισσότερο αφού μένω και στο νότο. Ωστόσο πιστεύω ότι ο Σάντος ξέρει καλύτερα απο εμένα τι μπορεί να κάνει η ομάδα και πότε. Προσέξτε το "πότε". Ξεχνάτε ότι ουσιαστικά δεν έχουμε πάγκο;
Αν δούμε στα play off δηλαδή μια ομάδα που παίζει πιο επιθετικά και αρχίζει να παίρνει αποτελέσματα, τότε τι θα πούμε για τον Σάντος; Μήπως ο άνθρωπος έκανε απλά διαχείριση αγωνιστικής συμπεριφοράς; Τα εν οίκω μη εν δήμω αδέλφια.

Όλα θα τα κρίνουμε στο τέλος. Μέχρι τότε θα στηρίζω τον Σάντος. Τέλος...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

+10000000000

Aυτό που είπα και γω πριν... Μήπως κανει διαχειρηση της ψυχολογίας??? Μήπως ξέρει ότι στα ίσια το ΠΟΚ δεν το έχουμε και στο πρωτάθλημα είχαμε αυτήν την πορία και τώρα τους ντοπάρει γιατί στα play-off θα πρέπει να τους πάρουμε βαθμούς?? Μήπως παίζει με την ψυχολογία? Μήπως την συνεντευξη δεν την είπε στον κόσμο αλλα στους παίκτες?? Δυστυχώς δεν θα μάθουμε ποτέ... Δέν θα βγει να πει το είπα για να τους ντοπάρω... είναι σαν να λέει δεν εννοώ το μπράβο... Οι παίκτες και ο προπονητής ξέρουν το στόχο τους, και τον κηνηγάνε... ΗΡΕΜΗΣΤΕ
gika έγραψε:Ρε παίδιά όπως περσυ είχε πει για σαρδέλες και για αστακούς θάβοντας τους παικτες για να τους κράξει μπας και ξυπνήσουν, φέτος τους παινέβει μπας και ανέβει η ψυχολογία τους... Γιατί αν τους κράξει και βγουν παθιασμένοι οι παίκτες μας σε ντερμπι θα μαζεψουμε 4-5 κοκκινες, ενώ τώρα τους ντοπάρει ψυχολογικά εν όψη συνέχειας... Αυτά που λέει ξέρει και τα λεει... Εγώ αρχίσει να τον εμπιστεύομαι... (σε μεγάλο βαθμό κι όλας).... Κάντε το ίδιο να ηρεμήσουμε... Και του χρόνου που θα λήγει το συμβόλαιο του συζητάμε...
Ααα! Και κάτι άλλο... Στην αρχή της χρονιάς που λέγαμε στόχος το ΟΥΕΦΑ, λέτε ο Ζαγοράκης να μην ήξερε για τα play-off?? Λέτε να μην ήξερε ότι και 5οι να βγούμε, εμείς οι φιλαθλοι θα αρχίζαμε την μουρμούρα για το Τσου Λου?? Λέτε να μην ήξερε ότι θα είχε την ευκαιρία για Τσου Λου?? Αλλά τότε θα είμασταν ΟΛΟΙ πιο ήρεμοι, και φυσικά αν βγαίναμε 5οι τα play-off θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα... Τώρα που κυνηγάμε Τσου Λου και αν έλιγε το πρωταθλημα τώρα κοντά, μπορει και να βγαίναμε τα play-of είναι ασχημα...
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Yiankos έγραψε:Επειδή είμαι μικρός και ανόητος ..
Πότε ο ΠΑΟΚ ήταν για 25 αγωνιστικές 2ος – 3ος;
H τελευταια χρονια που ο ΠΑΟΚ εκανε πρωταθλητισμο ηταν η σαιζον 87-88. Τερματισαμε τριτοι εναν βαθμο πισω απο την δευτερη ΑΕΚ και 3 ή 4 πισω απο την πρωταθλητρια Λαρισα. Το πρωταθλημα το χασαμε σε ενα εκτος εδρας ματς με την Βεροια (!!!) λιγο πριν το τελος της σαιζον, οπου ηττηθηκαμε 2-1. Προπονητης ηταν τοτε ο Ταις Λιμπρεχτς στην αρχη της σαιζον, στην συνεχεια και μετα το 6-1 στις Σερρες τον πουλησε ο Σαββιδης πακετο με τον Μπανιωτη στον γαυρο, και προπονητης μεχρι το τελος ανελαβε ο Μιχαλης Μπελλης.

Επι 20 χρονια λοιπον η λεξη πρωταθλητισμος ηταν αγνωστη για τον ΠΑΟΚ.

Σε οτι αφορα τον φετινο ΠΑΟΚ, ειναι σιγουρα ενα βημα μπροστα, το οτι για αρκετο διαστημα εκανε αρκετους απο μας να ονειρευομαστε οτι η ομαδα μπορει και να το χτυπησει (το πρωταθλημα). Απο κει και περα, η φετινη ομαδα εχει τα κλασικα χαρακτηριστικα των ομαδων του Σαντος. Πολυ καλη αμυντικη λειτουργια, με πρεσινγκ, καλυψη χωρων κτλ και επιθετικη δυσκοιλιοτητα με το γκολ να ερχεται συνηθως ειτε απο στημενη φαση ειτε απο την προσωπικη κλαση καποιων ποδοσφαιριστων.

3 γκολ εχουμε σημειωσει μονο στους δυο αγωνες με τον Λεβαδειακο. Με ολες τις αλλες ομαδες του πρωταθληματος, so far, το κοντερ γραφει 0 με 2. Ειναι λογικο επομενως με τους 3 του ΠΟΚ να εχουμε σημειωσει τα λιγοτερα,μολις ενα γκολ σε 6 παιχνιδια (με την ΑΕΚ στην Τουμπα). Προκειται για πραγματα που για τον Ζαγορακη θα ηταν, φανταζομαι, αναμενομενα. Επομενως ολα βαδιζουν εντος πλανου, μεχρι στιγμης. Το ανεφερε και ο Σαντος στις δηλωσεις του προχθες, σχετικα με την εισοδο στα πλει οφ και τον στοχο που επετευχθη. Προσωπικα, μετα το ματς με την ΑΕΚ (το 1-0) επαψα να εχω περισσοτερες απαιτησεις. Αν ελθει κατι παραπανω καλως να ελθει.

Μια και ομως, ολοι στην ΠΑΕ επιμενουν τοσο πολυ στο πλανο, του χρονου θα υπαρξουν και απαιτησεις επι των στοχων που θετει το πλανο. Ο ΠΑΟΚ δηλαδη θα πρεπει να κανει πρωταθλητισμο, και πρωταθλητισμος σημαινει οτι τουλαχιστον 4-5 αγωνιστικες πριν το τελος, το πρωταθλημα θα πρεπει να ειναι ορατο σαν στοχος. Μια επαναληψη της φετινης σαιζον δηλαδη την επομενη χρονια θα ειναι αποτυχια, βασει των οσων δηλωνουν ολοι, και αυτο ασχετα με την θεση που παρει η ομαδα στα πλει οφ φετος.

Επομενως, οι ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΟΥ χαρακτηρα κρισεις για τον Σαντος θα πρεπει να περιμενουν την σαιζον 2009-2010. Αυτο δεν σημαινει βεβαια οτι στο διαστημα που μεσολαβει δεν εχουμε το δικαιωμα να κανουμε κριτικη. Να πουμε για παραδειγμα δηλαδη, οτι την Κυριακη ειδαμε μια στατικη ομαδα χωρις καμια κινητικοτητα, πραγμα για το οποιο δεν φταινε μονο οι παικτες, αλλα και ο Σαντος. Οπως ακριβως πχ στην εντυπωσιακη νικη με Πανιωνιο δεν “εφταιγε” μονο ο Μπακαγιοκο, αλλα και ο Σαντος. Κατα τα αλλα θεωρω οτι τα “Ο Δασκαλος Σαντος” ειναι της ιδιας συνομοταξιας με τα “Santos go village”. Προπονητης δασκαλος ηταν πχ ο Λομπανοφσκι ή ο Σάκι, προπονητης για χωριο ηταν ο Φρινγκερ ή ο Καραγεωργιου. Ο Σαντος δεν ανηκει σε καμια απο τις δυο παραπανω κατηγοριες.

Αυτα τα ολιγα...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Μιχαλης Μπελλης τι θυμήθηκα.
Ο προπονητής που έλεγε όποιος πετάξει την μπάλα ποιο ψηλά δώρο ένα αρνί! :lol:
Απο τότε το καθιέρωσα και μου έμεινε σαν σλόγκαν στα σουτ Μπαλάφα να λέω τι είναι αυτό!
Αρνί!
Άβαταρ μέλους
vanroy

Δημοσίευση από vanroy »

Χρόνια είχαμε να δούμε τόσο αξιοπρεπή ομάδα και όσο με νευριάζει η ηττοπάθεια του Σάντος στα ντέρμπι άλλο τόσο του αναγνωρίζω ότι με έφερε από την αφάνεια στις πρώτες θέσεις, αλλά και τον ρεαλισμό του και την μαγκιά να λέει αυτό που πιστεύει σε δύσκολες στιγμές.
Ποτέ του δεν μας πούλησε κουτόχορτο και είναι από τους ελαχιστότατατους που λένε τα πράγματα με το όνομα τους. Αν φύγει δεν θα κλάψω αλλά και αν μείνει πιστεύω ότι έχει να δώσει αρκετά θετικά στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
mi8rio
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από mi8rio »

Slade έγραψε:
Ετσι ειναι την χωριζεις νωρις γιατι νομιζεις οτι μπορεις να βρεις καλυτερη και μετα αρχιζεις κ τρως τα πιστολια σου απο ολες τις καλες γκομενες γιατι δεν εισαι φραγκατος κ αναγκαζεσαι να τα φτιαξεις με κιουσπες και στην τελικη καταλαβαινεις οτι η παλια σου γκομενα ηταν η καλη κ οτι εσυ ησουν πολυ μπαγλαμας που την χωρισες.
Ρε δε σοβαρευομαστε λεω γω , που για πρωτη φορα μετα απο τοσα χρονια εχουμε προπονητη κ διοιηκηση που κανει σοβαρη δουλεια κ μεις λεμε οτι ανοησια μας ερθει στο κεφαλι.

δεν θα μιλησω στην γλωσσα σου φιλε, αλλα θα το πω στην δικη μου :

ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ...ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ forum...

τα περι σοβαρότητας και ανοησίας που αναφέρεις με προσβάλουν, αλλά θα συνεχίσω να λέω την άποψή μου με όποιον τρόπο επιθυμώ....
Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Δημοσίευση από LittleJohn »

Τον σεβομαι και τον εκτιμω παρα πολυ σαν προπονητη,και πιστευω παντα οτι ειναι ο καλυτερος προπονητης αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα.Με ενοχλησε παρα πολυ παντως η ηττοπαθεια που εβγαζαν οι δηλωσεις του.Μην τρελαθουμε,παιζαμε με μια πολυ κακη ομαδα (τα τριτα του γαβρου) μεσα στην Τουμπα,οποτε περιμενα να δω λιγη απογοητευση εστω για την εμφανιση μας και λιγο προβληματισμο.Δεν μου αρεσε καθολου ο συμβιβασμος με την εμφανιση μας που απεπνεαν οι δηλωσεις του.Οποτε,προβληματιζομαι πολυ για το τι ψυχολογια και τι νοοτροπια εδωσε στην ομαδα πριν μπουν μεσα στο χορταρι.Καλος-χρυσος ο Σαντος,αλλα λιγη κριτικη προς ολους παντα ειναι χρησιμη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου”