11.Χρήστος Τζόλης
-
Re: 11.Χρήστος Τζόλης
Το μέλλον του Τζόλη είναι προδιαγεγραμμένο. Ο παίκτης είναι τόσο μεγάλο ταλέντο που καλώς ή κακώς δεν είναι για Ελλάδα. Και δυστυχώς θα πωληθεί χωρίς να τον έχουμε απολαύσει σε γεμάτη Τούμπα. Αν και εφόσον έρθουν προτάσεις από ομάδες της αξίας της Man U και Dortmund και μάλιστα της τάξης των 20 εκ. δεν νομίζω ότι μπορούμε να αρνηθούμε κάτι τέτοιο. Ελπίζω να επιμείνουν στο ποσοστό μεταπώλησης και μάλιστα σε κάτι κοντά στο 20%. Αλλά το παιδί σε τέτοια ομάδα και μόνο θα πωληθεί και μάλιστα κοντά στα 20 εκ.
Οταν μπουμε ομιλους τσου λου και κερδισουμε ενα ματς, θα δικαιουμαστε να μιλησουμε για Αγιαξ. Μονος σου λες οτι εφτασε ημιτελικο τσου λου και τελικο europa αλλα κατα τα αλλα πουλο οι εκπληκτικες πορειες.Doomlord4 έγραψε:Dimg4 έγραψε:Στην ευρωπη ο Αγιαξ εχει κανει εκπληκτικες πορειες μεχρι και περσι που εφτασε στα ημιτελικα Champions League
Απλά για την ιστορία
https://en.wikipedia.org/wiki/AFC_Ajax_ ... n_football
Ημιτελικά C.L το '19
Τελικός Europa το '17
Πούλο τις άλλες χρονιές
εκπληκτικες πορειες NOT

Ετσι ειναι. Το ποδοσφαιρο εγινε μπιζνες οποτε δε μπορουμε να μιλαμε εδω μεσα μονο για το ποσο πρεπει να παιζει για τη φανελα και να γινει σημαια μεχρι τα 40. Ρεαλισμος λεγεται, φυσικα και θελουμε να μεινει οσο γινεται περισσοτερο αλλα θα χαρουμε παρα πολυ αν το παιδι παει στο υψηλοτερο επιπεδο.makispaspartou έγραψε:Το μέλλον του Τζόλη είναι προδιαγεγραμμένο. Ο παίκτης είναι τόσο μεγάλο ταλέντο που καλώς ή κακώς δεν είναι για Ελλάδα. Και δυστυχώς θα πωληθεί χωρίς να τον έχουμε απολαύσει σε γεμάτη Τούμπα. Αν και εφόσον έρθουν προτάσεις από ομάδες της αξίας της Man U και Dortmund και μάλιστα της τάξης των 20 εκ. δεν νομίζω ότι μπορούμε να αρνηθούμε κάτι τέτοιο. Ελπίζω να επιμείνουν στο ποσοστό μεταπώλησης και μάλιστα σε κάτι κοντά στο 20%. Αλλά το παιδί σε τέτοια ομάδα και μόνο θα πωληθεί και μάλιστα κοντά στα 20 εκ.
Μπήκα από περιέργεια να δω τα πριν και μετά της Σπορτινγκbersekeros έγραψε:Tον Αύγουστο του 2003 σε ηλικία 18μισό μεταγράφεται από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην Manchester United έναντι 19M.
Για να δούμε.
Πριν τον Ρονάλντο είχε 18 πρωταθλήματα Πορτογαλίας,
2η δύναμη μετά την Μπενφίκα, ένα παραπάνω από Πόρτο (2002)
Μετά το παραδάκι και την πώκηση Ρονάλντο δεν πήρε ούτε ένα!

- bersekeros
Οτι και να λετε, το χρημα φερνει τιτλους. Τσελσι, Σιτυ και Παρι πιο προσφατα παραδειγματα. Απο την στιγμη που εμεις δε μπορουμε αυτη τη στιγμη να ριξουμε 15 μυρια για παικτη (hell, ουτε 5) αναγκαστικα γινεσαι selling club και με τα αφθονα χρηματα υποτιθεται φερνεις παιχταραδες.
Αν περιμενεις εσυ τον Τζολη να μεινει εδω μεχρι τα 30 φιλε μου, σε περιμενει rude awakening. 11 Τζοληδες μακαρι να ειχαμε, αλλα δυστυχως τετοιο ταλεντο βγαινει μια στα 20 χρονια και δεν ειμαστε αρκετα δυνατοι για να τον κρατησουμε οποτε ναι... λογικο να κανουμε κουβεντουλα για ποσα.
Αν περιμενεις εσυ τον Τζολη να μεινει εδω μεχρι τα 30 φιλε μου, σε περιμενει rude awakening. 11 Τζοληδες μακαρι να ειχαμε, αλλα δυστυχως τετοιο ταλεντο βγαινει μια στα 20 χρονια και δεν ειμαστε αρκετα δυνατοι για να τον κρατησουμε οποτε ναι... λογικο να κανουμε κουβεντουλα για ποσα.
ΝαιDimg4 έγραψε:Οτι και να λετε, το χρημα φερνει τιτλους. Τσελσι, Σιτυ και Παρι πιο προσφατα παραδειγματα.
Οι ΑΓΟΡΕΣ φέρνουν τίτλους
Η παρί κρατάει με νυχια και με δόντια Νευμαρ-Μπαπε--ΔΕΝ τους ξεπουλησε
Η Μπαγερν έχει 10 χρόνια Λεβαντόφσκι
κτλ
Και συνεχίζεις να τα γράφεις,όχι όπως τα έγραψα,αλλά όπως σε βολεύει για να έχεις δίκιοDimg4 έγραψε:Αν περιμενεις εσυ τον Τζολη να μεινει εδω μεχρι τα 30 φιλε μου, σε περιμενει rude awakening.
Οκ λοιπόν
Ενω ρε doom εσυ τι κανεις? παραθετεις ενα καρο στατιστικα που σε βολευουν και μετα μου πετας ενα "Η Παρι κρατα με νυχια και με δοντια"... ξερεις τι χρημα επεσε στην Παρι? Μιλαμε για την Παρι που εριξε 4 στην μπαρτσα, μιλαμε για την παρι που μετα τα απειρα μυρια που εριξε, ειναι ονειρο για καθε παικτη. Εμεις ΔΕΝ μπορουμε να ριξουμε τοσα μυρια για να ανεβουμε σκαλοπατι, τι δεν κατανοεις απο αυτο που εξηγω?
Η ριχνεις μυρια ή πουλας. Ετσι ειναι
Η ριχνεις μυρια ή πουλας. Ετσι ειναι
Συγχαρητήρια φίλε doom ο τρόπος που αντιπαρέρχεσαι την συζήτηση , αλλά και η ιωβια υπομονή σου με έχουν αφήσει άναυδο. Θα επισημάνω επίσης, όπως έγραψε κι ο φίλος bersrekeros, και τα ατρανταχτα επιχειρήματα σου , τα οποία συστηματικά δεν απαντιουνται ή διαστρεβλώνονται από τους συνομιλητές σου. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μας Ιβάν Σαββίδης δήλωσε ότι θέλει να δει την ομάδα στις 20 καλύτερες της Ευρώπης. Ο ΠΑΟΚ μας δεν έχει καμία απολύτως διάθεση να γίνει selling club σύμφωνα με τον πρόεδρο του.
Μα μου μιλάς για τίτλους που πέρνουν τα Bying Clubs
Οι ομάδες από οπου αγοράστηκαν οι ποδοσφαιριστές πρέπει να δούμε πως εξελίσονται
Οι ομάδες από οπου αγοράστηκαν οι ποδοσφαιριστές πρέπει να δούμε πως εξελίσονται
Οντως, φαντασου να γινεται διαλογος χωρις ειρωνιες γιατι και οι 2 πλευρες απλα συζητανε και δεν επεμβαινουν για να δημιουργησουν θεμα απο το πουθενα.
Φαντασου σε ενα φορουμ να υπαρχει και η αλλη αποψη με επιχειρηματα. Απιστευτο ε? Τι υπομονη αραγε να εχουν οι καημενοι οι συνομιλητες?
Φαντασου σε ενα φορουμ να υπαρχει και η αλλη αποψη με επιχειρηματα. Απιστευτο ε? Τι υπομονη αραγε να εχουν οι καημενοι οι συνομιλητες?
Γιατι εχεις επιλογη να γινεις BUYING club? αυτο πες μου μονοDoomlord4 έγραψε:Μα μου μιλάς για τίτλους που πέρνουν τα Bying Clubs
Να σαι καλά φίλε!Andrew R έγραψε:Συγχαρητήρια φίλε doom ο τρόπος που αντιπαρέρχεσαι την συζήτηση , αλλά και η ιωβια υπομονή σου με έχουν αφήσει άναυδο. Θα επισημάνω επίσης, όπως έγραψε κι ο φίλος bersrekeros, και τα ατρανταχτα επιχειρήματα σου , τα οποία συστηματικά δεν απαντιουνται ή διαστρεβλώνονται από τους συνομιλητές σου. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μας Ιβάν Σαββίδης δήλωσε ότι θέλει να δει την ομάδα στις 20 καλύτερες της Ευρώπης. Ο ΠΑΟΚ μας δεν έχει καμία απολύτως διάθεση να γίνει selling club σύμφωνα με τον πρόεδρο του.
Ξαναγράφω πως απλά όλοι προσπαθούμε να λύσουμε τον γρίφο ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ Η ΟΜΑΔΑ
Κι αν δεν βγάλουμε συννενόηση,τι να κανουμε,όλα καλά Dim και Antarktike!
Και να συμφωνούμε σε όλα δεν γίνεται