4.Sverrir Ingi Ingason
Re: 4.Sverrir Ingi Ingason
ο τραυματισμος στον χονδρο ειναι πολυ υπουλος...
μακαρι να επιστρεψει σε καλη κατασταση και να μην του αφησει σημαδια
μακαρι να επιστρεψει σε καλη κατασταση και να μην του αφησει σημαδια
Αρχίζω να πιστευω πρέπει να γίνει επένδυση σε γιατρούς μαζί με τα ιατρικά μηχανήματα γιατί περισσότερη δουλειά κανει ο γιατρός του Ροναλντο στους παικτες πας απο οτι το ιατρικο μας επιτελείο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Γιατί να μείνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας δεν μπορώ να καταλάβω. Μην έχουμε τα ίδια με την χρονιά του νταμπλ που δεν τον εμπιστεύοταν ο κόουτς.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν το λες και απίθανο να είχε χιαστό εν τέλει ή μηνίσκο.
- john4serres
Ο ποδοσφαιριστής αντιμετώπιζε πρόβλημα στο γόνατο κι έπειτα από κοινή απόφαση ιατρικού και τεχνικού επιτελείου ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης προκειμένου να εξαντλήσει – όπως ήταν κι η επιθυμία του – τις πιθανότητες να βοηθήσει την ομάδα στο τελευταίο κομμάτι τη σεζόν.renegade έγραψε:Καταρχάς δεν μας είπαν ποτέ τι πραγματικά έχει
Ο οργανισμός του δεν ανταποκρίθηκε στην αγωγή κι από τη στιγμή που οι ενοχλήσεις δεν υποχώρησαν, αποφασίστηκε ότι ο Ίνγκασον θα χρειαστεί να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση, έτσι ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημά του.
Οι λεπτομέρειες και η ημερομηνία της επέμβασης πρόκειται να οριστικοποιηθούν τις επόμενες μέρες.
- bersekeros
- ΑποστόληςΑ
ινπαοκ
Ο λόγος που οι δύο πρώτοι είναι εκτός είναι το γεγονός στη λίστα Α πρέπει να δηλωθούν 17 παίκτες χωρίς περιορισμό (ξένοι, κοινοτικοί) + 8 club ή asossiation trained παίκτες.
Ο ΠΑΟΚ είχε 19 και για αυτό το λόγο έπρεπε να κοπούν 2 παίκτες. Από τη στιγμή που ο Λύρατζης είναι επιλογή, θεωρήθηκε ορθό να κοπεί ο Ροντρίγκο, που είναι και τραυματίας.
Το ίδιο ισχύει και για τον Καγκάβα, αφού για τη θέση του υπάρχουν οι Μπίσεσβαρ και Ελ Καντουρί.
Τέλος, ο Ίνγκασον κόπηκε λόγω του γεγονότος πως είναι τραυματίας και έχει ακόμα δρόμο μπροστά του.
Ο λόγος που οι δύο πρώτοι είναι εκτός είναι το γεγονός στη λίστα Α πρέπει να δηλωθούν 17 παίκτες χωρίς περιορισμό (ξένοι, κοινοτικοί) + 8 club ή asossiation trained παίκτες.
Ο ΠΑΟΚ είχε 19 και για αυτό το λόγο έπρεπε να κοπούν 2 παίκτες. Από τη στιγμή που ο Λύρατζης είναι επιλογή, θεωρήθηκε ορθό να κοπεί ο Ροντρίγκο, που είναι και τραυματίας.
Το ίδιο ισχύει και για τον Καγκάβα, αφού για τη θέση του υπάρχουν οι Μπίσεσβαρ και Ελ Καντουρί.
Τέλος, ο Ίνγκασον κόπηκε λόγω του γεγονότος πως είναι τραυματίας και έχει ακόμα δρόμο μπροστά του.
Αν δείτε το βίντεο που ανέβασε η ΠΑΕ πριν από μια ώρα, το δεξί πόδι του Ινγκι είναι στην κυριολεξία το μισό απ ότι αριστερό. Τον ρήμαξε ο τραυματισμος αυτός. Μάλλον για καλό 2022 πάμε.
-
Αν ειναι τοσο χαλια η κατασταση γιατι δεν πηγαμε για μπακ; Ποσο βαρελα θα αντεξουμε οι αμοιροι;
- ΑποστόληςΑ
Το πρωτο ή το τελευταιο εγκλημα θα ναι?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ίσως για αυτό δεν δόθηκε τελικά και ο Μιχαι..
Μια χαρά είναι η 4αδα αυτή την στιγμή. Άλου έχουμε τα κενα
-
Η χειροτερη θεση μας ειναι μετα τα πλαγια μπακ. Στην ουσια μονο στον κρεσπο μπορεις να βασιστεις.nunies4 έγραψε:Ίσως για αυτό δεν δόθηκε τελικά και ο Μιχαι..
Ετσι όπως τ ακούω, πιθανό να είναι μερική ρίξη χιαστού κι αντί να πάνε φουλ για εγχείρηση, επέλεξαν να τον πάνε συντηρητικά με φυσιοθεραπείες. Αλλά μάλλον ήταν πιο σοβαρό από όσο πίστευαν.
Και έχει μια λογική αυτό, θα προσπαθήσεις να αποφύγεις την εγχείρηση όπως και σε κάθε περίπτωση, να δεις μήπως και μπορεί ο οργανισμός να ξεπεράσει το πρόβλημα χωρίς νυστέρι. Απλώς αυτό έχει το ρίσκο του ότι μπορεί να σε καθυστερήσει να επιστρέψεις πολύ παραπάνω αν δεν πιάσουν οι σοφτ θεραπείες...
Και έχει μια λογική αυτό, θα προσπαθήσεις να αποφύγεις την εγχείρηση όπως και σε κάθε περίπτωση, να δεις μήπως και μπορεί ο οργανισμός να ξεπεράσει το πρόβλημα χωρίς νυστέρι. Απλώς αυτό έχει το ρίσκο του ότι μπορεί να σε καθυστερήσει να επιστρέψεις πολύ παραπάνω αν δεν πιάσουν οι σοφτ θεραπείες...