9. Karol Swiderski
-
Re: 9. Karol Swiderski
Μια σιγουριά του βγαίνει πάντως δεν είναι όπως στην αρχή της χρονιάς έχει πάρει τα πάνω του για φέτος δύσκολα την χάνει την θέση του βασικού ο άλλος παρόλο που ξοδέψαμε τα διπλάσια είναι πιο κάτω.Πάντως δεν είναι κακός δεν σου γεμίζει το μάτι αλλά είναι killer
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
- ΑποστόληςΑ
Και είναι και γρήγορος. Στο γκολ που βάζει παρ' όλο που κουβαλάει μπάλα οι αμυντικοί δεν μπόρεσαν να τον φθάσουν.
- john4serres
Εντάξει δεν μεγάλωσε κιόλας. Προλαβαίνει να δυναμώσει.renegade έγραψε:Α ρε Κάρολ και να είχες προσέξει το σώμα σου
-
- Επικοινωνία:
Άλλος παίκτης από την ώρα που έφυγε ο μάγος!Συνέχισε να μας βουλώνεις τα στόματα τρελιάρη.Ελπιζω στην διοικηση να μην κανουν το λαθος με Akpom και έχουμε ακόμα μια περήφανη "black friday" πώληση
-
μου δίνεις πάσα με αυτό που γράφεις. Ήθελα να το σχολιάσω από την Πέμπτη μετά το Ευρωπαϊκό ματς. Μου φαίνεται τελευταία πιο γρήγορος με μεγαλύτερη έκρηξη στην εκκίνηση και με μεγαλύτερη αντοχή στην ταχύτητα. Μου έκανε ένα κλικ στο ματς με τους Ολαλνδούς ότι πήγαινε γρήγορα στο πρέσινγκ και λόγω αυτής της ταχύτητας ήταν αποτελεσματικός. Πέρσι επειδή δεν ήταν τόσο γρήγορος (βασικά δεν είχε έκρηξη) έκανε συνέχεια φάουλ, όταν προσπαθούσε να πιέσει. Έκανε και την χθεσινή κούρσα στο γκολ όπου φάνηκε ξεκάθαρα ότι έκανε ξεπέταγμα με έκρηξη και σε καμιά περίπτωση ο αμυντικός δεν μπόρεσε να καλύψει την απόσταση παρά μόνο στο τέλος όταν ο Κάρολ έκοψε λίγο για να βάλει σωστά το σώμα, να σημαδέψει και να πλασάρει. Για πείτε μου και εσείς οι υπόλοιποι τη γνώμη σας, εάν συμφωνείτε ή εμένα μόνο μου φαίνεται αυτό, Μάλλον πρέπει να το δουλεύει ατομικά αυτό το ζήτημα και φαίνεται τώρα η βελτίωση...ΑποστόληςΑ έγραψε:Και είναι και γρήγορος. Στο γκολ που βάζει παρ' όλο που κουβαλάει μπάλα οι αμυντικοί δεν μπόρεσαν να τον φθάσουν.
- PAOK_Antarctica
- ΑποστόληςΑ
- bersekeros
Έπρεπε να τους είχε ξεπεράσει σήμερα... άνετα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Πρώτο σκόρερ του ΠΑΟΚ με 5 γκολ και της SL, μαζί με Μπαράλες και Ελ Αραμπί.
Αλλά τέλος καλό, όλα καλά...φταίει και ο προβολέας που τον τύφλωσε στην κεφαλιά.

- V-olakiotis
Ευτυχώς η σέντρα στο δεύτερο γκολ έγινε από την άλλη μεριά και δεν χτυπούσε ο προβολέας τον Τσόλακ στην κεφαλιά πάσα. Παστέλωσε πάλι αλλά έχασε και δυο φάσεις που έπρεπε τουλάχιστον να απειλήσει. Συνεχίζει να σκοράρει και να έχει θετικό πρόσημο στις εμφανίσεις του.
Καρόλ σημαίνει γκολ (στην Ολλανδία)!
Καρόλ σημαίνει γκολ (στην Ολλανδία)!
- john4serres
Αληθεια; Για τον προβολεα εκανε εκεινες τις γκριματσες;bersekeros έγραψε:Έπρεπε να τους είχε ξεπεράσει σήμερα... άνετα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Πρώτο σκόρερ του ΠΑΟΚ με 5 γκολ και της SL, μαζί με Μπαράλες και Ελ Αραμπί.
Αλλά τέλος καλό, όλα καλά...φταίει και ο προβολέας που τον τύφλωσε στην κεφαλιά.