Μεταγραφές Χειμώνα II
Re: Μεταγραφές Χειμώνα II
Ο ένας ο μουλεν οχταριζει πολυ ο αλλος ο κουρμπελης εξαρι ζει πολυ
Γιάν μια θεςη με δυο παικτες με στυλ μερα με τη νύχτα
Κ Μαμω τον προγραμματιμο
Κ Μαμω τον προγραμματιμο
Μαντσον με 1000 καθαρα παικτικα. Τον παίκτη τον παρακολουθησα και ειναι το εργαλειο της φετινης πορειας τους.omerta76 έγραψε:Ελπίζω αυτα τα σχολια για τον Κουρμπελη να τα λετε γιατι δεν γουσταρετε παιχτη απο τον βαζελο κ οχι γιατι δεν σας αρέσει.
Συγκρινουμε τον 24 χρονο Ελληνα διεθνη με τον Μαντσον; Τον Μαντσον ρε σεις;
Με τον Κουρμπελη αντιθετα χρονια βλεπω οτι δεν κανει. Σαρδελα ολικης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τετ 31 Ιαν 2018, 00:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- abc_o_ karpouzas
ειπες και κατι σωστοDimg4 έγραψε:MONOI μας το κουραζουμε, κανουμε θεωριες, ΜΟΝΟΙ μας τα πιστευουμε, ΜΟΝΟΙ μας ξενερωνουμε και στο τελος αφοριζουμεnavigator11 έγραψε:Μας κούρασε το θέμα. Δε θα τον πάρουμε τον νέο Κατσουρανη, ας τον ζμπρωξουν αλλού.

Ε δεν γουστάρει να τσαλακώνεται το παιδί, πως να το κάνουμε!desperando έγραψε: Γενικά αποφεύγει τις πολλές επαφές
- Παλαιολόγος
αμα θελει να παιξει στην εμπολι,στην αταλαντα
οπου θελει και στην κορλεονε fc
δεν υπαρχει κανενα προβλημα,ειμαι βεβαιος πως εδω μεσα αν μαζευτουμε του κανουμε και τα εισιτηρια ευχαριστως
οπου θελει και στην κορλεονε fc
δεν υπαρχει κανενα προβλημα,ειμαι βεβαιος πως εδω μεσα αν μαζευτουμε του κανουμε και τα εισιτηρια ευχαριστως
- kataramenos5
cellophan έγραψε:Ρε πάτε καλά όλοι σας, τι εξάρια και οκτάρια μου λέτε. Που είναι ο ασχημάντρας απο τη Ρουμανία;;;; έστω ο Κόντε γαμώ το φελέκι μου.......ας τηλεφωνήσει κάποιος σε κάποιους ρε παιδιά.......![]()

Επιστρεφει?

Παιδιά επειδή νομίζω μπερδευεστε, θα παρουμε Κουρμπελη, όχι Κουτρουμπη. Μιλάμε για εναν απο τους καλυτερους Ελληνες παίκτες της γενιάς του, που αν παίξει στον ΠΑΟΚ θα βελτιωθεί και ενδέχεται να είναι βασικός της εθνικής τα επομενα χρόνια. Ισως τα 2μυρια +παίκτες να είναι αρκετά αλλά αυτό είναι γιατί ο βαζελος βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση.. Υπο αλλες συνθήκες είναι λογική η τιμή του. Μην ξεχνάτε πως τοσα είχαν δώσει οι βαζελοι για μελισση, χριστοδουλοπουλο.
- Παλαιολόγος
MANIAKOS έγραψε:Ο ένας ο μουλεν οχταριζει πολυ ο αλλος ο κουρμπελης εξαρι ζει πολυ
Κ Μαμω τον προγραμματιμο
θα φερει εναν 3d εκτυπωτη ο γιωργης σοβιετικης κατασκευης
να τυπωσουμε εναν παιχταρα για το 6 που θα τα εχει ολα
αυριο θα ανακοινωθει(ο εκτυπωτης οχι ο παιχτης)
..και Λουντ, με τον βιγιαφανες καλυτερο με διαφοραpaoki19 έγραψε:Πάντως στο ματς της Τουμπας ένας Κουρμπέλης και ενας Βιγιαφανιες φαινόταν μόνο...μεχρι που τα φτυσαν κι αυτοι!
- abc_o_ karpouzas
ταγμα ....ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Ρε σεις....αιντε ρε τελειωνεται να πουμε ..τα νευρα μας τεντωσαν.. .γαμω..την τρελα μας γαμωωωω....
...,ρε Μιχελς ....τι θα γινει.ρε....θα παει πολυ ακομα το εργο???...εχουμε και δουλεια αυριο.....
....αιντεεε ρεεεε...12 παει...νυσταξαμε![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μην φορτωνεις και εισαι και λιγο...περασμενης ηλικιας....

- kataramenos5
ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙMANIAKOS έγραψε:Ο ένας ο μουλεν οχταριζει πολυ ο αλλος ο κουρμπελης εξαρι ζει πολυ
Κ Μαμω τον προγραμματιμο
Γ@ΜΑΣ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ
- Sick Bastard
Σιγά τον μαλάκα, μία συμμετοχή έχειomerta76 έγραψε: Συγκρινουμε τον 24 χρονο Ελληνα διεθνη με τον Μαντσον; Τον Μαντσον ρε σεις;
- Παλαιολόγος
Napoli4 έγραψε:Παιδιά επειδή νομίζω μπερδευεστε, θα παρουμε Κουρμπελη, όχι Κουτρουμπη. Μιλάμε για εναν απο τους καλυτερους Ελληνες παίκτες της γενιάς του, που αν παίξει στον ΠΑΟΚ θα βελτιωθεί και ενδέχεται να είναι βασικός της εθνικής τα επομενα χρόνια. Ισως τα 2μυρια +παίκτες να είναι αρκετά αλλά αυτό είναι γιατί ο βαζελος βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση.. Υπο αλλες συνθήκες είναι λογική η τιμή του. Μην ξεχνάτε πως τοσα είχαν δώσει οι βαζελοι για μελισση, χριστοδουλοπουλο.
ο χριστοδουλοπουλος ηταν παιχταρας και το πρωτο ονομα της εποχης του,επισης ειχε μπει σε πλειστηριασμο με ολυμπιακο
επισης ηταν εξτρεμ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Τετ 31 Ιαν 2018, 00:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επειδή κάναν αυτοί μαλακια πρέπει να κάνουμε και εμείς??Napoli4 έγραψε:Παιδιά επειδή νομίζω μπερδευεστε, θα παρουμε Κουρμπελη, όχι Κουτρουμπη. Μιλάμε για εναν απο τους καλυτερους Ελληνες παίκτες της γενιάς του, που αν παίξει στον ΠΑΟΚ θα βελτιωθεί και ενδέχεται να είναι βασικός της εθνικής τα επομενα χρόνια. Ισως τα 2μυρια +παίκτες να είναι αρκετά αλλά αυτό είναι γιατί ο βαζελος βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση.. Υπο αλλες συνθήκες είναι λογική η τιμή του. Μην ξεχνάτε πως τοσα είχαν δώσει οι βαζελοι για μελισση, χριστοδουλοπουλο.

Μετενσάρκωσηkataramenos5 έγραψε:cellophan έγραψε:Ρε πάτε καλά όλοι σας, τι εξάρια και οκτάρια μου λέτε. Που είναι ο ασχημάντρας απο τη Ρουμανία;;;; έστω ο Κόντε γαμώ το φελέκι μου.......ας τηλεφωνήσει κάποιος σε κάποιους ρε παιδιά.......![]()
Επιστρεφει?