Ιβάν Σαββίδης ΙV
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV
εντωμεταξυ διαβαζω υπερ του Σαββιδη εκανε ποστ ο τρακης στο instagram. Μιλαμε τα χουμε δη ολα φετος
Στο φύλλο αγώνα ο Καλογερόπουλος έχει γράψει ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης απείλησε τον παρατηρητή διαιτησίας Δημήτρη Κύρκο!
Αναλυτικά όσα αναφέρει το φύλλο αγώνα: «Μετά τη λήξη του αγώνα ο παρατηρητής διαιτησίας Κύρκος Δημήτριος μας δήλωσε ότι: στο 30' του αγώνα κινήθηκε απειλητικά εναντίον του και του επιτέθηκε φραστικά ο κ. Μελισσανίδης Δημήτριος λέγοντας του σε έντονο ύφος: Αρχίδι τι ήρθες να κάνεις εδώ; Πάλι στον ίδιο αγώνα ρε ξεφτιλισμένε; Καλά τα γράφει ο Δουκάκος ότι είσαι κολλητός του Βασσάρα και παίζεις συνέχεια. Θα σε λιώσω. Θα σε πνίξω με το κασκόλ. Θα σε γαμήσω γαμώ τη συμμορία σας». Μετά το τέλος του ημιχρόνου, κινήθηκε πάλι ο ίδιος προς το μέρος του και τον απείλησε λέγοντάς του: «Θα σε τινάξω στον αέρα. Ξέρω που μένεις και τι κάνεις. Είσαι μέλος της συμμορίας».
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... -me-kaskol
Αναλυτικά όσα αναφέρει το φύλλο αγώνα: «Μετά τη λήξη του αγώνα ο παρατηρητής διαιτησίας Κύρκος Δημήτριος μας δήλωσε ότι: στο 30' του αγώνα κινήθηκε απειλητικά εναντίον του και του επιτέθηκε φραστικά ο κ. Μελισσανίδης Δημήτριος λέγοντας του σε έντονο ύφος: Αρχίδι τι ήρθες να κάνεις εδώ; Πάλι στον ίδιο αγώνα ρε ξεφτιλισμένε; Καλά τα γράφει ο Δουκάκος ότι είσαι κολλητός του Βασσάρα και παίζεις συνέχεια. Θα σε λιώσω. Θα σε πνίξω με το κασκόλ. Θα σε γαμήσω γαμώ τη συμμορία σας». Μετά το τέλος του ημιχρόνου, κινήθηκε πάλι ο ίδιος προς το μέρος του και τον απείλησε λέγοντάς του: «Θα σε τινάξω στον αέρα. Ξέρω που μένεις και τι κάνεις. Είσαι μέλος της συμμορίας».
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... -me-kaskol
και δειτε απο κατω σχολια οπαδων της κουλας και καποιων αλλων! και προφανως και δεν εγινε αυτο που γινεται σημερα!
- sourmenetes
- Moderator
Ενα σεναριο αυτο.αλλα μπορει να προκυψουν κι αλλα λουλουδια με σφυριχτρα.kataramenos5 έγραψε:Αμα ειχε μπει κανα ..."μπερδεμενο" απ τη 4 εδω τωρα θα χαν στηθει κρεμαλες για 300 σελιδες οπως εγινε και για το ρολο.Τωρα ολα καλα?Οχι ρε παλικαρια, δεν επρεπε να το κανει.Καποτε το κανε κι ο Βουληνος και τα ειδαμε τα χαιρια.
Αν εισαι δυνατος οπως λες(που ειναι πολυ περισσοτερο απ οσο φανταζεστε μερικοι) ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΦΤΑΣΕΙΣ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.Να σε παιζουν ,να σε κλεβουν να σε πουλαν τρελιτσα τα ιδια λαμογια που το κανουν χρονια.Πρωτου αρχισει το πρωταθλημα λες αν δε φυγουν αυτοι δε ξεκιναμε.Τελος Κι εχεις τη δυναμη να το κανεις.
Δευτερο σεναριο.καμερες παντου,ριπλευ και αντε γεια,αλλιως δεν ξεκιναει το πρωκταθλημα.
-
- Επικοινωνία:
Μεταξύ σοβαρού και αστείου,υπάρχει "παραθυράκι" για συμμετοχή μας σε άλλο πρωτάθλημα πχ Κύπρου;ας κάτσουν να παίζουν μεταξύ τους οι χαμουτζηδες παρεακι με τα παραρτηματα τους,τα κορακια τους και την "ηθική" τους που εκφράζεται απο πρεζεμπορες,νονους της νυχτας,λαθρεμπορους καυσιμων,υπόδικους,μέλη συμμορίας,ρινγκο,φοροφυγαδες και αλλους που "τρομοκρατηθηκαν"απο το νεροπιστολο του Ιβάν ο οποίος απωθησε βιαιως ενα γουρουνομοσχαρο 185 και 120 κιλα.Γελανε και τα ρολακια ταμειακής.(Και)Φέτος μας εχουν καταδικάσει.Ουτε δευτερους δε μας θελουν(για ευνοητους λογους)Άμεσες αποφασεις για τη νεα σαιζον.Αλλαγη πρωταθληματος,αρνηση χρησιμοποιησης του γηπεδου μας απο παρακλαδια της χαβουζας(εθνικη),επιστροφη ολων των δανεικων μας στις ομαδες τους,απόσυρση χορηγιας και φυσικά απο το κοστος του var.Μηνύσεις και κυνήγι τους με το παραμικρο.Για αρχή και βλέπουμε...
- navigator11
Θέλω να πιστεύω ότι στις "παραινέσεις" του ... σοκαρισμένου ανθυπουπουργου για συνομιλίες, προτάσεις, συμφωνίες, νέα πλαίσια και λοιπές πίπες, προκειμένου να ξεκινήσει πάλι το πρωκτάθλημα, δε θα έχει καμία συμμετοχή ο Σαββίδης και ο ΠΑΟΚ!
πρεπει να καταργηθει η αφαιρεση βαθμων, ειναι ενα οπλο στα χερια του ποκ για να εξουδετερωνονται οι αντιπαλοι δηλαδη ο ΠΑΟΚ
+ 1926 εις το τετράγωνο αδερφέ Γιώργο...tzelas έγραψε:Ρε καταλαβαίνετε τι έχει παιχτεί;
Εφτιαξε ο Ιβάν την στατιστικά καλύτερη ομάδα στον κόσμο μέχρι το μάτς με γκει με 16 σερί νίκες. ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Και στην ελλάδα όχι την καλύτερη ομάδα της χώρας δεν αφήνουν να πάρει πρωτάθλημα αλλά ούτε την καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Με θεατρινίστικες αποχωρήσεις κόκκινοι, κίτρινοι για να μην χάσουν. Αμ δεν το είχε πει κιόλας; Την Μπαρτσελόνα να φέρω πάλι δεύτερος θα βγω.
Και μας κουνάν το δάκτυλο ότι μπήκε με όπλο ποιοί; Οι κίτρινοι που ο Μελισσανίδης είπε τον παρατηρητή Κυρκο ότι θα σε πνίξω με κασκόλ και δεν τιμωρήθηκε για την ευθεία απειλή; Που το 1999 έπεσαν 3 πυροβολισμοί στην φιλαδέλφεια; Οι κόκκινοι που είναι οι μόνοι που πυροβόλησαν ποδοσφαιριστή 3 φορές με αεροβόλο εν ώρα αγώνα; Οι πράσινοι πρωτοδιδάξαντες του καπετάνιου;
Σιχάματα υποκριτές δεν θα σας περάσει. Οσο και να βαράτε δε θα σκύψουμε αλλά τόσο θα ατσαλωθούμε εναντίον σας και θα τα βρείτε αυτά μπροστά σας δειλοί.
Εμείς μόνο συσπείρωση όλοι μαζί απέναντι στα σιχάματα που είδαν ότι σηκώσαμε κεφάλι και πήγαν να μας κλέψουν με τον πιο ανέντιμο τρόπο.
Ναι, αλλά ο γκάγκστερ δεν έχει καμία σχέση με τα διοικητικά της α..χαχαχαχχαχαχαχαχχαχχχχ κούλας...

Μας κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα επί δεκαετίες, μας φτύνουν κι εμείς κάνουμε ότι ψιχαλίζει ανοίγοντας ομπρέλα!
Προσωπικά έχω κλείσει τ αυτιά μου στον οχετό της προπαγάνδας τους και τους το χαρίζω το βοθροπρωΚτάθλημα!

ΤΟ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΡΩΚΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΑΒΟΥΖΟΒΟΘΡΟΛΙΜΑΝΙΣΙΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ...ΤΕΛΟΣ!!
Μήπως είναι τυχαίο που,
συνδιεκδικητές μας είναι δύο βοθροσύλλογοι, μάλιστα
με "ηγέτες" που απαγορεύεται να είναι σ αυτή τη θέση?
Μάλιστα απ τους δικούς τους, "αιλυνεικούς" νόμους?
Αυτά να τους λέτε ρε, δίχως να κωλώνετε, όσοι "κρύβεστε" ζώντας ανάμεσα σε βρυκολακοχαβουζοβοθρολιμανίσια βαμπιρογαμωπουστοποκιτοπιθηκοϋπανθρωπάρια, τα οποία έχοντας κακομάθει να χουν τα πάντα δικά τους, σήμερα βγαίνουν με ύφος άσπιλων παρθένων, τιμητών της ηθικής και χιλίων καρδιναλίων και "σας καθίζουν στο σκαμνί"...

Ή πάλι, όσοι προτιμάτε, συνεχίστε το αυτομαστίγωμα αλλά και το βίτσιο σας, το "σφάξε με αγά μου να αγιάσω!!!!
Αίσχος και όνειδος για τον "υπουργό" της βρώμας!!!!
Μόνο περηφάνεια για τον Πρόεδρο του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

Υ.Γ. Τι να γίνει όμως? Έλα που έχουμε...δημοκρατίαχαχαχχαχαχαχχαχαχχχαχαχαχχαχχαχαχαχχαχαχχα...

Ο στόχος είναι ένας ΝΑ ΦΎΓΕΙ Ο ΙΒΆΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΊ ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΑ ΠΌΔΙΑ ΤΟΥΣ....
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
απλα το φοβαμαι μην το καταφερουν μετα τα χθεσινα.Αν αντεξει και αυτο ο Ιβαν δεν μασαμε τιποτα
Πόντιος είναι από την Σάντα αν εγρικας;

kataramenos5 έγραψε:Αμα ειχε μπει κανα ..."μπερδεμενο" απ τη 4 εδω τωρα θα χαν στηθει κρεμαλες για 300 σελιδες οπως εγινε και για το ρολο.Τωρα ολα καλα?Οχι ρε παλικαρια, δεν επρεπε να το κανει.Καποτε το κανε κι ο Βουληνος και τα ειδαμε τα χαιρια.
Αν εισαι δυνατος οπως λες(που ειναι πολυ περισσοτερο απ οσο φανταζεστε μερικοι) ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΗ ΦΤΑΣΕΙΣ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.Να σε παιζουν ,να σε κλεβουν να σε πουλαν τρελιτσα τα ιδια λαμογια που το κανουν χρονια.Πρωτου αρχισει το πρωταθλημα λες αν δε φυγουν αυτοι δε ξεκιναμε.Τελος Κι εχεις τη δυναμη να το κανεις.
Καμια δυναμη δεν εχει οπως εσυ η καποιοι αλλοι την φανταζονται.
Εχει απεναντι του τα παντα,ολους αυτους που λυμαινονται τη χωρα ολα αυτα τα χρονια,προγονους ακομα και απο τους ταφους τους και απογονους.
Ακομα και τα δικα του μεσα εχουν ανθρωπους που του κανουν πολεμο.
Ο ανθρωπος εκανε τα παντα,οτι περναει απο το χερι του,οτι του ειπαν εκανε,σεκαπ αγορασε χορηγιες εδωσε,χρεη πληρωσε που οι αλλοι ουτε εξω απο την εφορια δεν περνανε,var ζητησε,τα παντα ολα.
Αποτελεσμα,εξακολουθουν να τον γαμανε χωρις σαλιο.
Αν δεν ηταν ο Αρετογαυρος και ο Κομπινης θα ηταν καποιοι αλλοι.
Δε τον θελουν στη χωρα,δε βλεπεις τι γινεται;
Τωρα πηραν μαζι τους και αυτους που προσκαιρα τον στηριζαν και τελος το εργο.
- BlackBlockAttack
Αυτο!
Οσοι λενε ακομα οτι τον ΠΑΟΚ τον εχει μονο για να κανει δουλειες στην Ελλαδα ας αναλογιστουν την ζημια που εκανε στην εικονα του χθες....
goran 64 έγραψε:
Μόνο περηφάνεια για τον Πρόεδρο του Π.Α.Ο.Κ.!!!!
Οσοι λενε ακομα οτι τον ΠΑΟΚ τον εχει μονο για να κανει δουλειες στην Ελλαδα ας αναλογιστουν την ζημια που εκανε στην εικονα του χθες....
Ποια εικόνα του στην Αθήνα ή εικόνα του δεν ήταν καλή από τότε που πήρε τον ΠΑΟΚ