7.Omar El Kaddouri
Re: 7.Omar El Kaddouri
Ο Μαροκινος μπορει να μην ειναι τερας φυσικων δυναμεω,ν αλλα οσο παιζει αν μη τι αλλο ειναι συνεχως παρων.Τελειωνει καθε παιχνιδι και θυμασαι ενα σωρο προσπαθειες, αποτελει καθε φορα αντικειμενο σχολιασμου και με θετικο και με αρνητικο προσημο.Αυτο αν μη τι αλλο δειχνει οτι το παιχνιδι του εχει impact σε αντιθεση με αλλους που μετα απο καθε παιχνιδι τους ψαχνεις να θυμηθεις αν επαιζαν η οχι.
- sourmenetes
- Moderator
Το θεμα ειναι οτι εχει ενα μεγαλο συμβολαιο,φαινεται να μην μπορει να μενει παγκο,την ωρα που ενας παικτης με το συμβολαιο του θα πρεπε να ειναι βασικος και αναντικαταστατος.
Και μεις λεμε ναι μεν αλλα...
Συν το θεμα κουρασης σχετικα στο 55-60' συν τους συχνους ψιλοτραυματισμους.
Εγω θα ηθελα κατι πολυ πιο σιγουρο στη θεση του.
Ειτε λεγεται 8 ειτε 6 ειτε 10 ειτε οτι θελει.
Και μεις λεμε ναι μεν αλλα...
Συν το θεμα κουρασης σχετικα στο 55-60' συν τους συχνους ψιλοτραυματισμους.
Εγω θα ηθελα κατι πολυ πιο σιγουρο στη θεση του.
Ειτε λεγεται 8 ειτε 6 ειτε 10 ειτε οτι θελει.
Αυτη sourme ειναι αλλη κουβεντα, αυτη τη στιγμη πρεπει ομως να κρινουμε με βαση τους υπαρχοντες,αλωστε και εγω εχω αναφερθει πολλακις στην αναγκη αποκτησης χαφ.Ο αξονας μας θα κρινει φετος το πρωταθλημα.Σε ολες τις αλλες γραμμες και θεσεις ειτε υπερεχουμε ξεκαθαρα ειτε υπαρχουν ισορροπιες.Στον αξονα και ειδικα στο 6-8 υπαρχουν τα ερωτηματικα οπου αυτη τη στιγμη μονο ο Μαουριτσιο ξεχωριζει και αυτος συχνα πυκνα με τα δικα του θεματα.
- ΑποστόληςΑ
Ούτε εμένα με ενθουσιάζει ο Καντουρί, αλλά από την στιγμή που είναι στο ρόστερ ψάχνουμε να βρούμε πώς θα μπορούσαμε να το εκμεταλλευθούμε καλύτερα, γιατί προς το παρόν νομίζω ότι παίρνουμε από αυτόν πολύ λιγότερα απ' όσα μπορεί να προσφέρει.
- sourmenetes
- Moderator
Πηρες παικτη εκει.joshua έγραψε:Αυτη sourme ειναι αλλη κουβεντα, αυτη τη στιγμη πρεπει ομως να κρινουμε με βαση τους υπαρχοντες,αλωστε και εγω εχω αναφερθει πολλακις στην αναγκη αποκτησης χαφ.Ο αξονας μας θα κρινει φετος το πρωταθλημα.Σε ολες τις αλλες γραμμες και θεσεις ειτε υπερεχουμε ξεκαθαρα ειτε υπαρχουν ισορροπιες.Στον αξονα και ειδικα στο 6-8 υπαρχουν τα ερωτηματικα οπου αυτη τη στιγμη μονο ο Μαουριτσιο ξεχωριζει και αυτος συχνα πυκνα με τα δικα του θεματα.
Τωρα αν με την προκριση ερθει κι αλλος ακομα καλυτερα.
Για αυτο ειπα οτι θα κριθει εκει.Το πρωταθλημα θα κρινουν τοσο τα νεα προσωπα οσο και συνολικα ο αξονας των 3 διεκδικητων.
Το σίγουρο είναι ότι ο Λου "δεν τον βλέπει" με τίποτα στο 8, ενώ βλέπει σαν αντικαταστάτη του Μάου τον Σάκχοφ...
Όσοι θέλετε να συνεχίζετε τις αχρείαστες και ανούσιες εμμονές περί "προσφοράς" του Καντουρί στο 8, ελεύθερα...
Όσοι θέλετε να συνεχίζετε τις αχρείαστες και ανούσιες εμμονές περί "προσφοράς" του Καντουρί στο 8, ελεύθερα...
Νομιζω οτι βρισκομαστε σε φορουμ οχι στο ''Τι βλεπει Λουτσεσκου''.Χωρις να αποτελει μομφη για τον Ρουμανο,ο ιδιος τον εβλεπε και στο 10 στην θεση του Πελκα,κατι που μας οδηγουσε με μαθηματικη ακριβεια εκτος πρωταθληματος αν δεν τραυματιζοταν περσι.
Σεντερφορ είνα ιη θέση που του ταιριάζει, που τα όποια αρνητικά δε θα έχουν τόσο impact στην υπόλοιπη ομάδα.
Εγώ θεωρώ ότι ο Σαχοφ, ο Πελκας κ ο Καντουρι παίζουν ακριβώς την ίδια θέση, δεύτερος επιθετικός με ελεύθερο ρόλο. Απλά ο καθένας υπερτερεί σε διαφορετικά σημεία, με το Πελκα το πιο πλήρες.
Από εκεί και πέρα στην Ελλάδα επειδή το επίπεδο βοηθάει μπορείς να κάνεις αλχημείες.
Από εκεί και πέρα στην Ελλάδα επειδή το επίπεδο βοηθάει μπορείς να κάνεις αλχημείες.
Θεωρώ τουλάχιστον αστείο το να βλέπουμε ως λάθος την περσινή αρχική χρησιμοποίηση του Καντουρί στο 10 (αφού γι αυτό αποκτήθηκε), παρά ως λάθος την χρησιμοποίηση του σε οποιαδήποτε θέση, δίχως προετοιμασία και έχοντας να παίξει 90αλεπτο πάνω από 6 μήνες...Το ότι ο Πέλκας αποδείχτηκε καλύτερος στην θέση, δεν αποτελεί απόδειξη...
Εκτιμώ ότι εμείς δεν "βλέπουμε" περισσότερα απ τον Ρουμάνο, αλλά κι από οποιονδήποτε άλλο προπονητή, αφού αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, είναι τουλάχιστον ατυχία μας, που δεν το εκμεταλλευόμαστε με ένα πολύ παχυλό συμβόλαιο...
Το forum μας δίνει το δικαίωμα να εκφράσουμε την άποψη μας φυσικά, αλλά όχι να εμμένουμε σ αυτήν, μέχρι να πείσουμε μέχρι και τον τελευταίο ότι είναι η σωστή, ειδικότερα δε όποτε αυτή είναι υποθετική κι όχι ρεαλιστική...
Εκτιμώ ότι εμείς δεν "βλέπουμε" περισσότερα απ τον Ρουμάνο, αλλά κι από οποιονδήποτε άλλο προπονητή, αφού αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, είναι τουλάχιστον ατυχία μας, που δεν το εκμεταλλευόμαστε με ένα πολύ παχυλό συμβόλαιο...
Το forum μας δίνει το δικαίωμα να εκφράσουμε την άποψη μας φυσικά, αλλά όχι να εμμένουμε σ αυτήν, μέχρι να πείσουμε μέχρι και τον τελευταίο ότι είναι η σωστή, ειδικότερα δε όποτε αυτή είναι υποθετική κι όχι ρεαλιστική...
Κουβέντα δεν ξεκίνησα...Άποψη 2 γραμμών κατέθεσα μονάχα...
Δες πόσα και τι είδους posts την ακολούθησαν, μέχρι να ξαναγράψω άλλες 2 γραμμές...
Ο τρόπος που απαξιώνεις τον Σάκχοφ πολλές μέρες τώρα, είναι τουλάχιστον αξιοπερίεργος, αν όχι εμμονικός...
Για το Σαχοφ πολλοί έχουν κακή άποψη , θυμάμαι στο χωρίο ένας παπάς πάντα έλεγε ότι παίζουμε με 10 όταν είναι ο Σαχόφ μέσα ( προσοχή στο τόνο ) !!!! Πολύ μεγάλο κόλλημα λέμε ο πατερ
Προσωπικά νομίζω η αλήθεια είναι στη μέση , αλλά γέρνει υπερ της χρησιμότητάς του . Βέβαια μιλάω εκ του αποτελέσματος , δηλαδή την εμπιστοσύνη του προπονητή.
Ο Ελ Καντουρί μου αρέσει και πιστεύω ότι έχει να προσφέρει πολλά. Είναι παίκτης ψυχολογίας που ξέρει πολλά κιλά μπάλα. Δε θα ήθελα να φύγει.
Προσωπικά νομίζω η αλήθεια είναι στη μέση , αλλά γέρνει υπερ της χρησιμότητάς του . Βέβαια μιλάω εκ του αποτελέσματος , δηλαδή την εμπιστοσύνη του προπονητή.
Ο Ελ Καντουρί μου αρέσει και πιστεύω ότι έχει να προσφέρει πολλά. Είναι παίκτης ψυχολογίας που ξέρει πολλά κιλά μπάλα. Δε θα ήθελα να φύγει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Τρί 28 Αύγ 2018, 10:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τιποτα προσωπικό με τον ιδιο ο οποιος ειναι και πολυ συμπαθής φιγούρα. Απλα πραγματικά πιστεύω πως αν χρειαστεί να παίξει βασικός σε σημαντικά παιχνίδια μπορεί να αποβεί μοιραίος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.