Sérgio Paulo Marceneiro da Conceição
Re: Sergio Conceicao
Αξίζει ένα δυνατό χειροκρότημα την Κυριακή γιατί προσέφερε αυτός ο άνθρωπος και ήταν αν όχι ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής που φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα, από τους μεγαλύτερους. Έτσι όπως πάνε τα πράγματα δύσκολα να μείνει, γιατί ήταν να απαντήσει λίγο πριν τα πλει οφ και φτάσαμε στο τέλος τους και ακόμα τίποτα...

Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται πάβει να είναι σύμπτωση... Απο την ώρα που μπηκα αυτό γίνεται!!!
Τεσπα... Είναι κατανοητό να ακολουθήτε όλοι την πορεία που χαράζει ο μέγας γκίκα!

τώρα λέει στο metropoli ότι ο sergio είχε σινφονισι πριν από το match με τον πανσερραϊκό να μείνει άλλο ένα χρόνο k ενοχλήθηκε από αυτά που ακούγονται...wtf?
Μάλλον είναι επειδή είμαστε οι μόνοι που ποστάρουν όπου βρουν στο φόρουμgika έγραψε:Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται πάβει να είναι σύμπτωση... Απο την ώρα που μπηκα αυτό γίνεται!!!![]()
![]()
Τεσπα... Είναι κατανοητό να ακολουθήτε όλοι την πορεία που χαράζει ο μέγας γκίκα!
![]()
![]()

Ε κλασικός Ελληνας! Γνώμη για όλα! Και την τελευταία μ@λ@κια μας θα την πούμε! Τελικά τι θα κάνει ο Σερτζιο... Μπερδευτικα!
- salonicapaokaki
πολλή πλάκα έχετε...!κυνηγιέστε μες στο φόρουμ ρε;έλεος...
γκίκα, συνομήλικε, κι εγώ να σου πω έχω μπερδευτεί μ' αυτή την κατάσταση σήμερα...σε λίγο θα αρχίσω να μαδάω μαργαρίτες..."φέυγει-δεν φεύγει"...εγώ "αντίο" δεν λέω πριν ακούσω επίσημη ανακοίνωση.
αύριο-μεθαύριο θα ξέρουμε...
Και δεν πιστεύω λέξη απ' αυτά που διαδίδονται για τον αρχηγό.άι στο διάολο πια, ο καθένας λέει ό,τι του κατέβει..βαρέθηκα.

γκίκα, συνομήλικε, κι εγώ να σου πω έχω μπερδευτεί μ' αυτή την κατάσταση σήμερα...σε λίγο θα αρχίσω να μαδάω μαργαρίτες..."φέυγει-δεν φεύγει"...εγώ "αντίο" δεν λέω πριν ακούσω επίσημη ανακοίνωση.
αύριο-μεθαύριο θα ξέρουμε...
Και δεν πιστεύω λέξη απ' αυτά που διαδίδονται για τον αρχηγό.άι στο διάολο πια, ο καθένας λέει ό,τι του κατέβει..βαρέθηκα.
προσεφερε πολλα, αγωνιστικα και ως ηγετης ακομη περισσοτερα....ο απολογισμος του στον εναμιση χρονο ειναι σαφως πολυ πολυ θετικος....ως βασικος προσεφερε ασσιστ λιγα αλλα χρησιμα γκολ και πολυ παθος....δεν προσεφερε στα μεγαλα ματς ειτε λογο συγκυριων ειτε λογω αδυναμιας να παιξει σε γρηγορο τεμπο....η μονη αληθεια για μενα για το σερτζιο κονσεισαο ειναι οτι η ηλικια ειναι παντα αμιλεικτοι...μπορει να εχει το παθος του 18αρη αλλα το κορμι του μοιαζει και ειναι 35αρη......αυτην την αληθεια η διοικηση τη ερμηνευσε ως να παιζει λιγοτερο του χρονου δινωντας ποιοτικα 30λεπτα και σε αρκετα ματς εγω θα ελεγα τουλαχιστον 10-15 βασικος (αυτο εδειξει η κατανομη χρονου στη φετινη σεζον)......ο σερτζιο ΔΕΝ ξερω αν το αποδεχεται αυτο.....αν φυγει σημαινει οτι δεν θελει να μεινει με αυτους τους ορους, αν μεινει σημαινει οτι βαζει την ομαδα πανω απο τα πιστευω και τα θελω του......επειδη ενα γερικο σκυλο δυσκολο του μαθαινεις καινοργια πραγματα πιστευω οτι θα φυγει.....
ΣΕΡΤΖΙΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΚΡΙΜΑ ΑΝ ΕΝΟΙΩΣΕΣ ΟΤΙ ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ.......ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ
ΣΕΡΤΖΙΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΚΡΙΜΑ ΑΝ ΕΝΟΙΩΣΕΣ ΟΤΙ ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ.......ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ
diniko80 +1.000 σε οσα έγραψες...
Δυστυχώς, όταν έχεις συνηθίσει να είσαι πρώτο βιολί και στον αφρό, είναι δύσκολο να αποδεχθείς πως τα χρόνια πέρασαν... Και αν ήμασταν στη θέση του, ίσως το ίδιο να νιώθαμε και μεις...
Ελπίζω ΑΝ φύγει, να φύγει σαν φίλος και όχι πικραμένος... ΠΑΟΚ παντού...
Δυστυχώς, όταν έχεις συνηθίσει να είσαι πρώτο βιολί και στον αφρό, είναι δύσκολο να αποδεχθείς πως τα χρόνια πέρασαν... Και αν ήμασταν στη θέση του, ίσως το ίδιο να νιώθαμε και μεις...
Ελπίζω ΑΝ φύγει, να φύγει σαν φίλος και όχι πικραμένος... ΠΑΟΚ παντού...
και δεν ειναι καν πουλεν μου αδερφε.....με τους φιλους μου τον ελεγα αργο και ετσι...οχι βεβαια στο γηπεδο.....αλλα κοιτωντας 1,5χρονο πισω νομιζω οτι εβαλε ενα μικρο λιθαροκοτρονακι στην αναγεννηση μας....και μην ξεχνατε ηταν ο πρωτος απο τους σημαντικους παικτες που ΠΙΣΤΕΨΕ στη προσπαθεια του Ζαγορ, του Ζησακου και του Σαντος, επεισε παικτες να φορεσουν την ανυποληπτη μεχρι τοτε ασπρομαυρη φανελα (τζον γου προντακτιονς) και ΣΤΗΡΙΞΕ το μαρκαντωνη στα δυσκολα οπως κανουν οι ΑΡΧΗΓΟΙ
- Maximus
Τι να λεμε τωρα...Χαιρομαι να τον βλέπω με τον δικεφαλο στο στηθος...Ειναι χαρακτηριστικη ποδοσφαιρικη προσωπικοτητα...Δεν θα ξεχασω ποτε το ξεσπασμα στο χαριλαου και την αντιδραση του...Την ειχα δει πανω απο 30 φορες εκεινη τη νυχτα...Ασχετα αν κοστισε αγωνιστηκά...Εγω θα τον θυμαμαι για αυτό...Ειχα πωρωθει απιστευτα αδελφια!!!
Η αντιδραση του Παμπλο μεσα στο καραισκακη και του Σερτζιο μεσα στο χαριλαου ηταν για μενα 2 χαρακτηριστικες στιγμες της αναγεννησης της ομαδος...
Δεν μπορω να σας περιγραψω την χαρά και την ικανοποιηση που πηρα απο αυτες τις στιγμες! Και δεν νομιζω οτι υπαρχει πραγματικος ΠΑΟΚτσης που δεν σηκωθηκε απο την καρεκλα του εκεινο το βραδυ, δεν ανατριχιασε...!!! Οσο και αν η λογικη υπαγορευει το αντιθετο...Εγω βγηκα στο κ@λοαθηναικό μπαλκονι μου και φωναζα μεσα στη νυχτα!
Τέλος...Ο ανθρωπος αυτος (οπως και αλλοι) σημαδεψε μια ολοκληρη στροφή στην ιστορια του ΠΑΟΚ...
Η αντιδραση του Παμπλο μεσα στο καραισκακη και του Σερτζιο μεσα στο χαριλαου ηταν για μενα 2 χαρακτηριστικες στιγμες της αναγεννησης της ομαδος...
Δεν μπορω να σας περιγραψω την χαρά και την ικανοποιηση που πηρα απο αυτες τις στιγμες! Και δεν νομιζω οτι υπαρχει πραγματικος ΠΑΟΚτσης που δεν σηκωθηκε απο την καρεκλα του εκεινο το βραδυ, δεν ανατριχιασε...!!! Οσο και αν η λογικη υπαγορευει το αντιθετο...Εγω βγηκα στο κ@λοαθηναικό μπαλκονι μου και φωναζα μεσα στη νυχτα!
Τέλος...Ο ανθρωπος αυτος (οπως και αλλοι) σημαδεψε μια ολοκληρη στροφή στην ιστορια του ΠΑΟΚ...
Στο sportdog.gr λεει οτι ο Conceicao συμφωνησε να μεινει για ακομη ενα χρονο!!!
http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=97702
Mακαρι!!!

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=97702
Mακαρι!!!

μακαρι παιδια...εχει πνευμα νικητη!!!πως να το κανουμε???ζαγορακη κ γιασκεβιτσιου μ θυμιζει το σκυλιασμα του..αλλη ψυχολογια ο αρχηγος!!!

Εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να το λεω, να μην τρωτε τον παπα απο παπαγαλακια (τα οποια φυσικα με ανησυχει οτι σπανια δρουν μονα τους).
Το να μην θελει η διοικηση πλεον τον Κονσεισαο ειναι μεγιστη αχαριστια, για τους λογους που ανεφερε ο Diniko.
«Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ για ένα ακόμα χρόνο. Έδωσα τα χέρια με Ζαγοράκη και αυτό για μένα είναι σαν να έχω υπογράψει ήδη συμβόλαιο», ανέφερε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, οποίος αποκάλυψε πως η συμφωνία με τους Θεσσαλονικείς υπάρχει εδώ και ένα μήνα και πρόσθεσε: «Δεν έχω ζητήσει εγγυήσεις να παίζω βασικός. Το αν θα μείνω ή όχι είναι θέμα του ΠΑΟΚ».
Λεει ο αρχηγος, και εμεις το συζηταμε;
Αρχηγε 1 χρονο ακομα, ειμαστε μαζι σου.
Το να μην θελει η διοικηση πλεον τον Κονσεισαο ειναι μεγιστη αχαριστια, για τους λογους που ανεφερε ο Diniko.
«Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ για ένα ακόμα χρόνο. Έδωσα τα χέρια με Ζαγοράκη και αυτό για μένα είναι σαν να έχω υπογράψει ήδη συμβόλαιο», ανέφερε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, οποίος αποκάλυψε πως η συμφωνία με τους Θεσσαλονικείς υπάρχει εδώ και ένα μήνα και πρόσθεσε: «Δεν έχω ζητήσει εγγυήσεις να παίζω βασικός. Το αν θα μείνω ή όχι είναι θέμα του ΠΑΟΚ».
Λεει ο αρχηγος, και εμεις το συζηταμε;
Αρχηγε 1 χρονο ακομα, ειμαστε μαζι σου.