Αν ηταν τοσο ευκολο, δε θα υπηρχε πειρατικο λινκPAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Δηλαδή δεν είναι copy-paste το link στο mail του PAOKtv και εκείνο σε 2-3 λεπτά το έχει ρίξει? Έχει πολύ περισσότερη διαδικασία?pgetsos έγραψε:"ξεχασε το" δυσκολαPAOK_NORTH_ARMY έγραψε: πόσο δύσκολο θα ήταν να κατέβει
PAOK TV & PAOK New Media
Re: PAOK TV
Η νόβα εμφανίζει στην οθόνη έναν μοναδικό κωδικό ταυτοποιησης.Το ΠΑΟΚtv σε επίπεδο ασφαλειας είναι ένα γυάλινο διαφανές κτήριο χωρίς πόρτες και κουρτίνες..Βλέπουν όλοι.Και κατά τη γνώμη μου αυτός είναι ο βασικός λόγος που δεν θα τσουλησει το εγχείρημα.PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Δηλαδή δεν είναι copy-paste το link στο mail του PAOKtv και εκείνο σε 2-3 λεπτά το έχει ρίξει? Έχει πολύ περισσότερη διαδικασία?pgetsos έγραψε:"ξεχασε το" δυσκολαPAOK_NORTH_ARMY έγραψε: πόσο δύσκολο θα ήταν να κατέβει
- Maximus
Εξαρτάται πως το εννοούμε "το τσουλήσει" Sekeris...
Αν γίνει μόνιμο και βγουν "διαρκείας" για όλη την χρονιά, θα ξέρουμε πάνω κάτω κάθε Άυγουστο, πόσα έσοδα θα έχουμε... Όσοι πιστοί και καλοπροαίρετοι, θα συνεισφέρουν, όπως αγοράζουν και το διαρκείας... Οπότε συνολικά έσοδα 3-4 εκ. τουλάχιστον (απόλυτα εφικτό), καθιστα το εγχειρημα ακρως ικανοποιητικό! Από εκεί και πέρα, όποιος άλλος θέλει, πληρωνει και pay per view κατα την διαρκεια της χρονιας. Κέρδος είναι...
Το σημαντικό είναι να ξεφύγουμε από τα νταβατζηλίκια της γαυρονόβας και της γαυροερτ (πλέον) και να ειμαστε ανεξάρτητοι, όχι να κάνουμε περιουσία...
Αν γίνει μόνιμο και βγουν "διαρκείας" για όλη την χρονιά, θα ξέρουμε πάνω κάτω κάθε Άυγουστο, πόσα έσοδα θα έχουμε... Όσοι πιστοί και καλοπροαίρετοι, θα συνεισφέρουν, όπως αγοράζουν και το διαρκείας... Οπότε συνολικά έσοδα 3-4 εκ. τουλάχιστον (απόλυτα εφικτό), καθιστα το εγχειρημα ακρως ικανοποιητικό! Από εκεί και πέρα, όποιος άλλος θέλει, πληρωνει και pay per view κατα την διαρκεια της χρονιας. Κέρδος είναι...
Το σημαντικό είναι να ξεφύγουμε από τα νταβατζηλίκια της γαυρονόβας και της γαυροερτ (πλέον) και να ειμαστε ανεξάρτητοι, όχι να κάνουμε περιουσία...
Αν ο στόχος είναι να ξεφύγουμε από νόβα και τα έσοδα να είναι 3-4 εκατομμύρια τότε θα επιτευχθεί.Αν περιμένουμε 8-10 εκ. έσοδα, όσο υπάρχει 'πειρατεία', δεν το βλέπω εφικτό. Σε περίπτωση που βρεθεί τρόπος να μην υπάρχουν λινκ τότε οι συνδρομές θα είναι 6ψηφιος αριθμός.
Ας εμφανίζουν έναν διακριτικο κωδικό(σαν τη γραμματοσειρά του γκοραν
) σε τυχαία σημεια και στα 90 λεπτά.Οσο εκνευριστικό και να είναι, θα το συνηθησουμε.
Ας εμφανίζουν έναν διακριτικο κωδικό(σαν τη γραμματοσειρά του γκοραν

διαφημιση ειχε και απο τον κωτσοβολο
η επομενη αγορα ηλεκτρικης συσκευης θα ειναι απο εκει
αν εκανε μια ανακοινωση η ΠΑΕ,ευχαριστωντας τις εταιριες που μας δωσανε διαφημιση
ονομαζοντας αυτες μια-μια πιστευω οτι θα ηταν θετικο
αν και αυτοι που κατεχουν το θεμα με τα μεηλ και fb στελνανε προσωπικα ευχαριστηρια
αναφεροντας την διαφημιση στο Π.Α.Ο.Κ. tv πιστευω θα βοηθουσε στην επαναληψη της διαφημισης
εγω βεβαια ειμαι ασχετος με το θεμα
οι γνώστες ας δωσουν κατευθυντηριες γραμμες
η επομενη αγορα ηλεκτρικης συσκευης θα ειναι απο εκει
αν εκανε μια ανακοινωση η ΠΑΕ,ευχαριστωντας τις εταιριες που μας δωσανε διαφημιση
ονομαζοντας αυτες μια-μια πιστευω οτι θα ηταν θετικο
αν και αυτοι που κατεχουν το θεμα με τα μεηλ και fb στελνανε προσωπικα ευχαριστηρια
αναφεροντας την διαφημιση στο Π.Α.Ο.Κ. tv πιστευω θα βοηθουσε στην επαναληψη της διαφημισης
εγω βεβαια ειμαι ασχετος με το θεμα
οι γνώστες ας δωσουν κατευθυντηριες γραμμες
Τι ευχαριστηρια ρε.διαφημιση ειναι δεν εκαναν δωρεα.κανετε θαρρεις κ κανουν δωρο στην παε.
Πηρα το πακετακι.
Τωρα θα παρω δυο μεμονομενα για να δω τον αγωνα.
Αλλα ρε ΠΑΟΚ ΤV διαφημισεις με αμαξοα μας κανεις. Παρε ρκει μαλαματινες γυραδικα ζαχαροπλαστια κ νυχτερινα κλαμπ και προφυλακτικα να διαφημιζεις.

Τωρα θα παρω δυο μεμονομενα για να δω τον αγωνα.
Αλλα ρε ΠΑΟΚ ΤV διαφημισεις με αμαξοα μας κανεις. Παρε ρκει μαλαματινες γυραδικα ζαχαροπλαστια κ νυχτερινα κλαμπ και προφυλακτικα να διαφημιζεις.

- kostasAthens
Με τι είστε συνδεδεμένη στο internet με wifi η με καλώδιο αν είναι το πρώτο δοκιμάστε να βάλετε καλώδιο γενικά με το καλώδιο κερδίζεις πολυ εγώ έχω vdsl με wifi τρέχει με 28 και.με καλώδιο με 49constadine έγραψε:Εγώ δοκίμασα και το Xbox One Χ και δεν έκανα δουλειά .Jeremy4 έγραψε:Μόλις δοκίμασα σε PS4 Pro. Σε όλα τα βίντεο που προσπάθησα παίζει τα πρώτα 2-3 δευτερόλεπτα σε loop για λίγη ώρα και μετά μου βγάζει "Video could not load or timed out". Επίσης δεν παίζει ο ήχος καθόλου.dravinosRa έγραψε:Δοκίμασε κάποιος να το βάλει στην τηλεόραση μέσω του Playstation 4?
Έχω καλή σύνδεση (500Mbps) αλλά είμαι συνδεμένος ασύρματα στο PS4, άρα δεν ξέρω αν επηρεάζει τόσο πολύ η σύνδεση ή ο web browser του PS4 δεν το παίζει γενικά.
Υ.Γ.: Πρέπει να μειώσουν το χρόνο για session timeout στο site γιατί αν δεν κάνεις logout και πας να κάνεις login σε άλλη συσκευή με το ίδιο account, το session παραμένει ενεργό για πολλές ώρες και δε μπορείς να συνδεθείς.
Παρόμοια προβλήματα που είχες με το PS4 Pro είχα με το android της tv .
Με τα session δεν είχα προβλήματα παρότι δοκίμασα από διαφορετικές συσκευές .
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Maximus
Συμφωνώ. Αν βγει κωδικός στην οθόνη και γίνει καταγγελία στην ΠΑΕ, είναι θέμα δευτερολέπτων να γίνει φραγή στο συγκεκριμένο account και ούτε μπλέκεις με τυχάρπαστα λινκς και άγνωστες σελίδες. Απλά δεν θα έχουν εικόνα να δείξουν...Sekeris έγραψε:Αν ο στόχος είναι να ξεφύγουμε από νόβα και τα έσοδα να είναι 3-4 εκατομμύρια τότε θα επιτευχθεί.Αν περιμένουμε 8-10 εκ. έσοδα, όσο υπάρχει 'πειρατεία', δεν το βλέπω εφικτό. Σε περίπτωση που βρεθεί τρόπος να μην υπάρχουν λινκ τότε οι συνδρομές θα είναι 6ψηφιος αριθμός.
Ας εμφανίζουν έναν διακριτικο κωδικό(σαν τη γραμματοσειρά του γκοραν) σε τυχαία σημεια και στα 90 λεπτά.Οσο εκνευριστικό και να είναι, θα το συνηθησουμε.
Ρε τα μπασταρδα...Sick Bastard έγραψε:
προσέχετε πως γράφετε...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κι εσύ ρε φίλε στις 7 παρά πέντε βρήκες να σχολιάσεις το PAOKTV με τον αγώνα να ξεκινάει στις 8?
Σιγά την λασπη ρε Ζαντε! λες και δεν εχουν γραφτει τοσα και τοσα εδω μεσα...Ζαντός έγραψε:Sick Bastard έγραψε:
προσέχετε πως γράφετε...
Post του μήνα.
Περιμένουν τέτοια ποστ για να λένε "να κι αυτοί δυσαρεστημένοι είναι" κτλ κτλ κτλ.
Όχι λάσπη στον ΠΑΟΚ από ΠΑΟΚτσήδες, γαμώ τη μίρλα μου μέσα.
τεσπα
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι πολύ λάθος αυτό που έκανε ο sick γιατί δεν είναι δυνατόν να γράφουμε και να έχουμε στο μυαλό μας πως θα το σχολιάσει ένας οπαδός άλλης ομάδας. Βασικά ο sick δε κάνει τέτοιες μαλακίες , φοβάμαι μήπως του έχουν χακαρει το λογαριασμό. Σιγά δηλαδή μη λογοκριθώ για να μη το κάνει copy paste ένας πουτάνας γιος που επι 3 χρόνια υποδέχεται ΠΑΟΚτσήδικο σπόρο στα ενδότερά του. Και που με μια απλή μονόωρη περιήγηση εκεί καταλαβαίνεις ότι ο συγκεκριμένος είναι από αυτούς που όταν τρώνε το αγγούρι ζορίζονται - και δε δροσίζονται . Οκ δείξτε κατανόηση , έχει μαυρίσει η ζωή του ( και το χωνί του ) πρέπει να βρει κάτι αρνητικό για να πει "δείτε μας έχουν γαμήσει τα πρέκια 3 χρόνια αλλά δε πάνε τώρα καλά , είναι κορόιδα" . Λες κι αυτό θα απαλύνει το πόνο του.
Ούτε γίνεται να ανοίξουμε κουβέντα επειδή ξημεροβραδιάζονται εδώ στο παοκμανια ενώ και στα φορα τους έχουν το μεγάλο ΠΑΟΚ με πολλαπλάσιες σελίδες ακόμα και από την ίδια τους την ομάδα. Και με βγάζουν και εμένα μαλάκα που μίλησα για 4ο brandname , όταν στο πιο κεντρικό οπαδικό σου φορουμ έχεις τον ΠΑΟΚ με 800 σελίδες που ούτε την ομάδα σου δε σχολιάζεις έτσι συχνά ... ε μάλλον κάπως λάθος τα έχει ο μ@λ@κ@ς γιαπας στο μυαλό του.
Εγώ δέχομαι τη διαφορετικότητα και θα ήθελα να γράψουνε και τα παλικάρια εδώ. Όχι όμως με νικς double , twodoubles και λοιπές παπαριές . Να πει είμαι ξεκάθαρα αυτός , κι άμα τον σηκώνει το κλίμα να μείνει. Αλλιώς οκ θα φάει 2-3 μπινελίκια και θα φύγει. δατς λαιφ
Μποτομλαιν ,που λένε και στην Οξφόρδη, στα ασπρόμαυρα παπάρια μας η όλη φάση με αυτούς που τους αρέσει να κρυφοκοιτάνε.
Ούτε γίνεται να ανοίξουμε κουβέντα επειδή ξημεροβραδιάζονται εδώ στο παοκμανια ενώ και στα φορα τους έχουν το μεγάλο ΠΑΟΚ με πολλαπλάσιες σελίδες ακόμα και από την ίδια τους την ομάδα. Και με βγάζουν και εμένα μαλάκα που μίλησα για 4ο brandname , όταν στο πιο κεντρικό οπαδικό σου φορουμ έχεις τον ΠΑΟΚ με 800 σελίδες που ούτε την ομάδα σου δε σχολιάζεις έτσι συχνά ... ε μάλλον κάπως λάθος τα έχει ο μ@λ@κ@ς γιαπας στο μυαλό του.
Εγώ δέχομαι τη διαφορετικότητα και θα ήθελα να γράψουνε και τα παλικάρια εδώ. Όχι όμως με νικς double , twodoubles και λοιπές παπαριές . Να πει είμαι ξεκάθαρα αυτός , κι άμα τον σηκώνει το κλίμα να μείνει. Αλλιώς οκ θα φάει 2-3 μπινελίκια και θα φύγει. δατς λαιφ
Μποτομλαιν ,που λένε και στην Οξφόρδη, στα ασπρόμαυρα παπάρια μας η όλη φάση με αυτούς που τους αρέσει να κρυφοκοιτάνε.
7 παρά πέντε δεν υπήρχε καν σύνδεση με το PAOK TV, ήταν νωρίς.teod1980 έγραψε:Κι εσύ ρε φίλε στις 7 παρά πέντε βρήκες να σχολιάσεις το PAOKTV με τον αγώνα να ξεκινάει στις 8?
Στην ουσία, ήταν 8 παρά πέντε. Η ώρα στο forum είναι UTC+2.
Απλά το σημειώνω γιατί την έχω πατήσει και εγώ.