Igor Tudor II

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
giapas

Re: Igor Tudor II

Δημοσίευση από giapas »

τσιριγώτης έγραψε:
goran 64 έγραψε:Μπορείς να γίνεις λίγο σαφέστερος; Ποιες είναι οι κλίκες εντός και ποιες εκτός ομάδας; :? ... :oops:

Αν ξέρεις κάτι από "inside information" πες το και σε μας να το μάθουμε ντε !!! :roll: :roll: :roll:
Δεν υπήρξα ρουφ. Ποτέ. :!: :!:
εάν εσύ νομίζεις πως όλα κυλάνε ρολόι, δε θέλω να στο χαλάσω. Ίσως είσαι πιο ευτυχισμένος έτσι, οπότε γιατί να σου χαλάσω την ευτυχία; :idea:

Μεγάλε γράφεις για κλίκες.
Πες μια από αυτές τις κλίκες , εγώ δεν έχω πρόβλημα να μου χαλάσεις την ευτυχία.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ξέρει αλλά δεν λέει. ...λέει :):)

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
paoki_sweden

Δημοσίευση από paoki_sweden »

What PAOK fans doesnt want to win every game and agianst every opponent? We want to win against kalloni Iraklis from second league. Aek from third league. Also we want to win the cup and win the second place and get the ticket for c.l. I dont want to have a trainer that say that olympiacos is the worst draw in the cup. I want to have a trainer that say welcome they will have their worst nightmare in toumba!
Good luck today PAOKara mou and f@ck vazeline.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Σουηδε μου, εδώ έχουν αλλάξει πολλά. Εμείς που δεν τον θέλουμε είμαστε αλλοθρησκοι και προσπαθούν να μας πείσουν ότι η ομάδα παίζει καλά τακτικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

giapas έγραψε:
τσιριγώτης έγραψε:
goran 64 έγραψε:Μπορείς να γίνεις λίγο σαφέστερος; Ποιες είναι οι κλίκες εντός και ποιες εκτός ομάδας; :? ... :oops:

Αν ξέρεις κάτι από "inside information" πες το και σε μας να το μάθουμε ντε !!! :roll: :roll: :roll:
Δεν υπήρξα ρουφ. Ποτέ. :!: :!:
εάν εσύ νομίζεις πως όλα κυλάνε ρολόι, δε θέλω να στο χαλάσω. Ίσως είσαι πιο ευτυχισμένος έτσι, οπότε γιατί να σου χαλάσω την ευτυχία; :idea:

Μεγάλε γράφεις για κλίκες.
Πες μια από αυτές τις κλίκες , εγώ δεν έχω πρόβλημα να μου χαλάσεις την ευτυχία.
Ποιες είναι τελικά; και εγώ δεν έχω πρόβλημα να μου χαλάσει την ευτυχία

Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

τσιριγώτης έγραψε:Σουηδε μου, εδώ έχουν αλλάξει πολλά. Εμείς που δεν τον θέλουμε είμαστε αλλοθρησκοι και προσπαθούν να μας πείσουν ότι η ομάδα παίζει καλά τακτικά.

Μην αγχωνεσαι αδερφέ ο ιβαν κατάλαβε και σιγα σιγα θα καθαρίσει

Οι επιχειρηματίες του μεγέθους ιβαν έχουν υπομονή και περιμένουν το σωστό τάιμινγκ

Δε νομιζω ο ιβαν να ειναι χαρούμενος με την άδεια τουμπα με τα εφτα οκτώ σερί ματς χωρίς νίκη με το τουρλουμπούκι που βλέπει και βλέπουμε

Ξερει τι πρέπει να κανει για να επιστρέψει η γκβλα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και θα το κανει

Αυτο που θελω ειναι οι γκρινιάρηδες τότε να συσπειρωθούν πισω του αλλα και οι ήρεμοι να δείξουν την ίδια στήριξη που δείχνουν σαυτο το αδιάφορο παλικάρι απ το σπλιτ τότε μονο θα δικαιολογήσω τη συμπεριφορά όλων αυτη την εποχή
Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Δημοσίευση από Jeremy4 »

che4 έγραψε: Ξερει τι πρέπει να κανει για να επιστρέψει η γκβλα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και θα το κανει
Τι πρέπει να κάνει; Ειλικρινής είναι η ερώτηση μου γιατί 4 χρόνια τώρα δε νομίζω ότι ως κόσμος δικαιώνουμε τις προσδοκίες του Ιβαν.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

che4 έγραψε:
Ξερει τι πρέπει να κανει για να επιστρέψει η γκβλα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και θα το κανει

Αυτο που θελω ειναι οι γκρινιάρηδες τότε να συσπειρωθούν πισω του αλλα και οι ήρεμοι να δείξουν την ίδια στήριξη που δείχνουν σαυτο το αδιάφορο παλικάρι απ το σπλιτ τότε μονο θα δικαιολογήσω τη συμπεριφορά όλων αυτη την εποχή

Ένα μεγάλο ζήτημα είναι να φτιάξει τις συνθήκες, ώστε να μην γίνονται όλοι οι κανονικοί ποδοσφαιράνθρωποι αδιάφοροι κάθε χρόνο μετά τα Χριστούγεννα. Κανείς προπονητής, είτε Ευρωπαικού τύπου, είτε Ελληνικού, δεν θα ήταν αδιάφορος αν έβλεπε ότι δουλεύει σε μια ΠΑΕ που λειτουργεί με σταθερότητα και τηρεί κατα γράμμα τον σχεδιασμό της. Ούτε "τουρίστες", ούτε "μαθητευόμενους μάγους" θα τους ανεβοκατεβάζαμε όλη την ώρα, διότι η ίδια η ΠΑΕ μέσω του επικοινωνιακού της θα το είχε κάνει ξεκάθαρο αυτό.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

che4 έγραψε:
τσιριγώτης έγραψε:Σουηδε μου, εδώ έχουν αλλάξει πολλά. Εμείς που δεν τον θέλουμε είμαστε αλλοθρησκοι και προσπαθούν να μας πείσουν ότι η ομάδα παίζει καλά τακτικά.

Μην αγχωνεσαι αδερφέ ο ιβαν κατάλαβε και σιγα σιγα θα καθαρίσει

Οι επιχειρηματίες του μεγέθους ιβαν έχουν υπομονή και περιμένουν το σωστό τάιμινγκ

Δε νομιζω ο ιβαν να ειναι χαρούμενος με την άδεια τουμπα με τα εφτα οκτώ σερί ματς χωρίς νίκη με το τουρλουμπούκι που βλέπει και βλέπουμε

Tο εύχομαι φίλε μου.
Λες να υπάρχει έστω και ένας από τους γκρινιαριδες που να μην θέλει το καλό της ομάδας;
Εγώ θέλω σοβαρότητα και παραδοχή των ευθυνών και όχι να μας λένε ότι είμαστε πρώτοι στις πασες ή ότι παίζουμε πολύ καλά τακτικά ή ότι είναι ευχαριστημενοι με το χι, γιατί δεν δεχτηκες ευκαιρίες.
Ελπίζω να με καταλαβες
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Jeremy4 έγραψε:
che4 έγραψε: Ξερει τι πρέπει να κανει για να επιστρέψει η γκβλα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και θα το κανει
Τι πρέπει να κάνει; Ειλικρινής είναι η ερώτηση μου γιατί 4 χρόνια τώρα δε νομίζω ότι ως κόσμος δικαιώνουμε τις προσδοκίες του Ιβαν.
θα απαντουσα αλλα διαβαζωντας τις τςλςυταιες σελιδες ξερω τι θα γινοταν εδω απο αντιδρασεις

ως γενικο πλαισιο αυτο που πρεπει να γινει ειναι παιχτες και προπονητες να ειναι πιο ΠΑΟΚ νοοτροπια να πορωνονται με την ομαδα για να γεμισει το γηπεδο. οσο θα εχει ανευρους και αγευστους δηθεν ειδικους τεχνοκρατες δεν ακουμπαει τον ΠΑΟΚση ... και μην αντιδρατε σαυτο ειναι αληθεια ... ετσι ειμαστε αυτη ειναι η ιστορια μας τωρα γιατι καποιοι εδω μεσα θελουν να την αποποιηθουν δεν εχω καταλαβει πραγματικα

τα πανηγρια και την πορωση μουσλι γκαρσια στην Πολη δεν προκειται να τα δεις με ιτ φα κτλ που οπως λεει ο τσιριγωτης μας λενε οτι ο ΠΑΟΚ παει μια χαρα λες και εμεις δεν εχουμε ματια να δουμε το χαλι και δεν ξερουμε αριθμιτικη α δημοτικου 8 σερι ματς χωρις νικη
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Και ο Μακ πανηγύρισε στο Ντόρτμουντ. Έπρεπε να τους κάνει και δάχτυλα για να θεωρηθεί Παοκτσήδικος ο πανηγυρισμός?
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Εκείνη η καύλα είναι δύσκολο να επιστρέψει αλλά όχι απίθανο. Οι σύνδεσμοι έχουν ξεκάθαρα πρόβλημα με τον υπουργό και την κάρτα φιλάθλου. Πανό και συνθήματα (τα μισά σε κάθε αγώνα) για την κάρτα φιλάθλου. Ο Ιβάν δε δείχνει ότι είναι με τους οργανωμένους οπαδούς σε αυτό το σημαντικό θέμα, όπως και σε άλλα. Κακά τα ψέμματα αυτός είναι ο πυρήνας του κόσμου που φωνάζει, και πολύς κόσμος έρχεται για να θαυμάσει αυτή την ατμόσφαιρα. Όσο υπάρχει αποτυχία - γκρίνια χάνουμε και αυτού του τύπου τους οπαδούς, που δεν είναι λίγοι. Εγώ θυμάμαι επί Σάντος στα ντέρμπι είμασταν συχνά sold out και πολύς κόσμος δεν έβρισκε εισιτήριο και είχαμε ουρές για ένα μαγικό χαρτάκι, για να δούμε αυτό που πολλοί ονομάζουν "πονόματο".

Αν ο Ιβάν δε θέλει να τα βρει με τους οργανωμένους, τότε απλά ο τρόπος να φτάσουμε να έχουμε 20.000 κόσμο και να είμαστε όχι σούπερ, αλλά καλά, είναι μέσα από μια δυνατή συμπαγής ομάδα που να πείσει τον κόσμο. Οι παίκτες πρέπει να παίζουν για τη φανέλα. Αυτό έχει αποτύχει πλήρως να το μεταδώσει ο ΙΤ. Όταν η ομάδα ήταν σε φόρμα και πετούσε, δηλαδή στην αρχή, αυτός έκανε πειράματα και πέταξε στα σκουπίδια ένα κάρο βαθμούς, γιατί δεν κατάλαβε σε ποια ομάδα ήρθε. Το ίδιο πάει και στον Φρανκ - Ιβάν που δεν έφεραν ένα ακόμη 10άρι και γενικά έγιναν πολλές επιλογές στοιχήματα. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ομαδούλα να παίζει μπαλίτσα. Θέλει και αποτελέσματα - θέλει μαχητές. Αν ο προπονητής δείχνει αδιάφορος για το αποτέλεσμα, πως να πείσει τους παίκτες? Εν τέλει υπό πίεση άλλαξε και ο ΙΤ και άρχισε να παίζει και για το αποτέλεσμα όταν η ομάδα έκανε κοιλιά. Αυτό μας έδωσε πολύτιμους βαθμούς, ειδικά όταν έκανε την αλλαγή σε 4-2-3-1. Από κει και πέρα όμως η υπερβολική πίεση που είχε, αλλά και το δικό του μυαλό, τον οδήγησαν στο να μη κάνει ροτέισον στους κουρασμένους παίκτες και να οδηγήσει τον Γκάρι πάλι σε τραυματισμό.

Οι οπαδοί γενικά πρέπει να στηρίζουν την ομάδα και όταν πηγαίνουν στο γήπεδο να φωνάζουν μόνο για αυτή. Κάθε ομάδα όμως έχει ένα κατώτατο όριο υπομονής, βάσει των συνθηκών που υπάρχουν (μπάτζετ και αν η ομάδα πληρώνει στην ώρα της κυρίως). Με το υλικό του ΠΑΟΚ δεν είναι δυνατόν η ομάδα να μην είναι τουλάχιστον 4η, με διαφορά από τον 5ο, πόσο μάλιστα όταν ο 5ος δεν είναι ο καλός Αστέρας. Ήθελα να ήξερα αν είχε ο ΙΤ το υλικό του Πανιωνίου σε τι θέση θα μας είχε. Για μένα ο προπονητής ας παίξει ότι γουστάρει, όποιο σύστημα θέλει. Να βάλει μέσα όποιον γουστάρει, να κάνει αλχημίες αν γουστάρει. Αυτό που θέλω είναι αποτελέσματα που μόνο τυχαία δεν έρχονται. Τύχη δεν υπάρχει στο ποδόσφαιρο μετά από αρκετούς αγώνες (>20) και το έχω ακούσει να το δηλώνουν ένα κάρο τεράστιοι προπονητές. Σίγουρα η τύχη θα παίξει το ρόλο της στις λεπτομέρειες. πχ να χάσεις το στόχο σου για 1-3 πόντους. Όταν όμως μιλάμε για απόκλιση 10 - 20 πόντων από αυτό που θα έπρεπε να αποδώσεις, δεν υπάρχει παράγοντας τύχη, αλλά κάκιστη διαχείριση, ή πιο πιθανό διαλυμένα αποδυτήρια. Για να επανέλθω, δε με νοιάζουν οι επιμέρους επιλογές του προπονητή, αλλά να δημιουργήσει πρώτα απ'ολα τα βασικά: ομάδα μία γροαθιά που να παίζουν για την ομάδα και τον προπονητή τους. Ομάδα πειθαρχημένη που να παλεύει όσο μπορεί μέσα στο γήπεδο. Ομάδα συγκεντρωμένη που δε θα κάνει εύκολα λάθη λόγω έλλειψης συγκέντρωσης, επειδή δε μαμαίεται αυτό έχει συνήθεια στον ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 21 Φεβ 2016, 11:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Τωρα συγκρίνεις τη νίκη επι ενός αδιάφορου αντιπάλου με την πρόκριση ΠΑΟΚ στην κωνπολη

και απο κει και πέρα μίλησα για δάχτυλα γκαρσια μουσλι Λίνο προς θεού αλλο λέω

Σκέψου ποιος παίχτης ήταν ο πρώτος που επανέφερε τη γκβλα μετα απο ξενέρωμα γουμενου και θα καταλαβεις τι εννοω ... Δε θελω να συμφωνήσεις μαζι μου απλα να με καταλαβεις οπως καταλαβαινω εγω τη στήριξη τυφλά σε μια επιλογή απλα επειδή ειναι θεσμός πραγμα που εγω δε μπορώ να κανω με βάση την εικόνα της ομάδας
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Χμ και για την νίκη στην τοτεναμ λέγανε δεν ενδιαφέρεται για το γιουροπα. ....κέρδισε την Ντόρτμουντ και ας είναι "αδιάφορη "....

Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

che4 έγραψε:
Jeremy4 έγραψε:
θα απαντουσα αλλα διαβαζωντας τις τςλςυταιες σελιδες ξερω τι θα γινοταν εδω απο αντιδρασεις

ως γενικο πλαισιο αυτο που πρεπει να γινει ειναι παιχτες και προπονητες να ειναι πιο ΠΑΟΚ νοοτροπια να πορωνονται με την ομαδα για να γεμισει το γηπεδο. οσο θα εχει ανευρους και αγευστους δηθεν ειδικους τεχνοκρατες δεν ακουμπαει τον ΠΑΟΚση ... και μην αντιδρατε σαυτο ειναι αληθεια ... ετσι ειμαστε αυτη ειναι η ιστορια μας τωρα γιατι καποιοι εδω μεσα θελουν να την αποποιηθουν δεν εχω καταλαβει πραγματικα

τα πανηγρια και την πορωση μουσλι γκαρσια στην Πολη δεν προκειται να τα δεις με ιτ φα κτλ που οπως λεει ο τσιριγωτης μας λενε οτι ο ΠΑΟΚ παει μια χαρα λες και εμεις δεν εχουμε ματια να δουμε το χαλι και δεν ξερουμε αριθμιτικη α δημοτικου 8 σερι ματς χωρις νικη
Λείπει ο Λούκας είναι φανερό

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”