33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από pilotos »

kataramenos5 έγραψε:Αφηστε ρε τις μ@κακιες και τις αντεγκλησεις μεταξυ μας.Γελανε οι αλλοθρησκοι.Το παιχνιδι τους παιζετε.
Δεν ειναι αναγκη να τη λετε σ οποιον εχει αντιθετη γνωμη.Δεν ειμαστε ολοι ιδιοι ,δεν εχουμε τον ιδιο τροπο σκεψης αλλα αγαπαμε την ιδια ομαδα.Κι αυτο πρεπει να ναι πανω απ ολα και να μας ενωνει οχι να μας χωριζει.Ξυπνηστε παλικαρια και μη πεφτετε στη λουμπα.
+33

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Dimg4 έγραψε:Μιλας εσυ για emoticons???? Χαχαχα
Ρε φιλε απο ελλειψη επιχειρηματων εχεις πει πιο πολλα μπραβο σε ποστ αλλων απο τα μπραβο των αυλικων της βουλης! Εγω σε ολα επιχειρηματολογω, μη γραφεις οτι ναναι
Τότε γιατί δεν απαντάς ούτε σε τόσο απλή ερώτηση με...επιχειρήματα;
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Χωρις dim δε μπορεις ε? Βλεπεις δεν απαντω και σκαλωσες.
Τι να σου απαντησω ρε γκοραν, αφου οτι ναναι γραφεις. Εχει περισσοτερα ο Κλαους ναι... και απο τον τζιολη εχει περισσοτερα. Τι, δεν συγκρινονται? Ε τοτε οταν βαλει τον ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ κορυφη οσο τον Κλαους τα ξαναλεμε.
Το αφησα το θεμα να χαλαρωσει γιατι ενοχλω μαλλον καποιους. Μη με ζαλιζεις και προσπαθεις να με πριζωσεις. Πετα τα 1000 emoticon σου και ασε τα επιχειρηματα για αλλους
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ηρεμήστε ξαναλέω.Το παραχέσατε.Φτάνει.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

.... συμφωνώ!
Έχουμε χάσει λίγο την μπάλα, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΝΏΝΕΙ Η ΠΑΟΚΑΡΑ, οπότε δε μαμείς!!! :mrgreen: :lol:
Κάναμε την καζούρα μας, τα είπαμε, ας γυρίσουμε στο θέμα μας!
Κλάους, είμαι σίγουρος πως σε όλα τα επόμενα σημαντικά ματς θα βοηθήσεις!
Δώσε τόπι στο πλεκτό να γουστάρουμε ρε!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Οκ τελος απο μενα.
Κλαους αυριο ξερεις εσυ...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ο Κλαους αύριο είναι δηλωμένος να εκτίσει ποινή απο κίτρινες κάρτες.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

:lol: :lol: Διαβαστε ρε και κανα αλλο τοπικ οχι μονο εδω, τουντορ και μεταγραφες.Δε παιζει αυριο λογω καρτων.

Εδιτ με προλαβε ο μοδ.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αφού και ο Μπερμπάτοφ λείπει λόγω της κόκκινης, ναι, λογικά Μακ κορυφή, εκτός αν γίνει κάποια έκπληξη με Ζάιρο ή Μυστακίδη που δεν νομίζω όμως...
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Οποιοσδηποτε οπαδος της ομαδας μας βριζει η βαζει υποτιμητικα επιθετα σε οποιονδηποτε παικτη που φοραει τον δικεφαλο ειναι ανεγκεφαλος κ δεν αξιζει καν μα ασχοληθεις μαζι του,βγαινει ο καθε καθυστερημενος αρδ παραγωγος πρωην κατι κ λεει μια μαλακια μην χασουμε εμεις να υιοθετησουμε.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

K_geo έγραψε:αφού και ο Μπερμπάτοφ λείπει λόγω της κόκκινης, ναι, λογικά Μακ κορυφή, εκτός αν γίνει κάποια έκπληξη με Ζάιρο ή Μυστακίδη που δεν νομίζω όμως...
Το πιο λογικο θα ηταν Ζαιρο με περιφερειακο τον Μυστακιδη αφου ειναι πολυ δραστηριος.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Dimg4 έγραψε:Χωρις dim δε μπορεις ε? Βλεπεις δεν απαντω και σκαλωσες.
Τι να σου απαντησω ρε γκοραν, αφου οτι ναναι γραφεις. Εχει περισσοτερα ο Κλαους ναι... και απο τον τζιολη εχει περισσοτερα. Τι, δεν συγκρινονται? Ε τοτε οταν βαλει τον ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ κορυφη οσο τον Κλαους τα ξαναλεμε.
Το αφησα το θεμα να χαλαρωσει γιατι ενοχλω μαλλον καποιους. Μη με ζαλιζεις και προσπαθεις να με πριζωσεις. Πετα τα 1000 emoticon σου και ασε τα επιχειρηματα για αλλους
Ένα φτάνει... :lol:

Υ.Γ. Ρόμπερτ γερά αύριο, ρίξε τρία τεμάχια να μην ξαναπαίξει ούτε ο Κλάους, ούτε ο Μίτκο για να μην μαλώνουμε... :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 30 Ιαν 2016, 01:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ο Ζάιρο δεν εχει κίνηση χωρίς τη μπάλα ώστε να μπορεί να παίξει μονος του στην κορυφή. είναι καθαρό εξτρέμ. Ο Μυστακίδης ίσως μπορέσει μελλοντικά να γίνει ένα καλό 9αρι... τουλάχιστον οι δυο φάσεις στην Ξάνθη, έδειξαν ότι έχει την κίνηση εντός περιοχής.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

goran 64 έγραψε:...
Μάλλον δεν "πήρες πρέφα" και συνέχισες κι εσύ και οι άλλοι δύο (βλέποντας το τυρί κι όχι την φάκα) να επιμένετε σε μία άστοχη-στείρα αντιπαράθεση :roll: ...
Στην φάκα έπεσα εγώ γκόραν, που, χωρίς να το θέλω, έβαλα ένα ακόμα λιθαράκι στα πολύ βαθιά θεμέλια της διχόνοιας μέσα στο φόρουμ, αφήνοντας την μέχρι τώρα μετριοπάθειά μου και περνώντας (ο βλαξ) σε κάτι σαν αντεπίθεση, επιχειρώντας να αποκαταστήσω τις ισορροπίες τεχνητών ανισορροπιών, χωρίς να είναι αυτή η δουλειά μου εδώ μέσα.
Άρα, το τυράκι άλλος το έριξε και άλλος το ... έφαγα.

PS1: Ας με θυμίσει κάποιος, ποιος ήταν ο τελευταίος μεγάλος σκόρερ που έβγαλαν οι ακαδημίες μας; Πριν τον Κλάους.
PS2: Ποιος, πως και γιατί δημιουργεί στρατόπεδα με "Στεφανομάχους", "Μπερμπατομάχους";
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”