52.Erik Sabo
Re: 52.Erik Sabo
Δεν ηταν εκπληξη για κανεναν απο οσους βλεπουν μπαλα με τα ματια... και οχι με το καλαμι.
- Dinos_Liverpool
Να και ο μάγος μας... από προχθές η πρόβλεψη, παρακαλώ!K_geo έγραψε:την Πέμπτη πιστεύω θα δω πώς πανηγυρίζεις τα γκόλ σου...
Επιτέλους, είδαμε τον Σάμπο!
Μπράβο και ανάλογη συνέχεια!
- desperando
- Επικοινωνία:
τελικά όντως. πατάει περιοχή και σκοράρει.
χατ τρικ απο κεντρώο πόσα χρόνια είχαμε να δούμε ρε παιδιά;
χατ τρικ απο κεντρώο πόσα χρόνια είχαμε να δούμε ρε παιδιά;
-
Μπαρκαρούτσος
Μακαρι να αρχισει να δειχνει κακαλα σ'αυτο το σημειο (καλα ρε συ, ο γιος σου δε σου εσφιξε το δαχτυλο να νιωσεις σουπερμαν??)
Ηταν πολύ καλός σήμερα αλλά θέλω να τον δω απέναντι σε κλειστή άμυνα να παίζει το ίδιο καλά. Προς το παρόν αυτό δεν το έχω δει ακόμα.
Αυτος το αγχος θα το αποβαλλει,μ' αυτα που εδειξαν ο Τσιμιροτ και ο Αντονις ομωςtheo-drama έγραψε:Εκτος το πρωτο 20λεπτο, ηταν πολυ καλος πηρε και τα πανω του με το χατ- τρικ κ πιστευω να του φυγει λιγο το αγχος που εχει να μας δειξει αυτα που μπορει.Εχει δυνατοτητες κι αλλες.
καποιοι άλλοι αρχισαν να αγχωνονται.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Αδελφε θα χρειαστουν και οι αλλοι αφου ξεκουραστουν, ειδικα ο ενας τα χει φτυσει(Τζιωλης) αφου θες και ονοματα,επειτα υπαρχουν και τα απροβλεπτα ουξω απο μας πολλους ειχαμε σχετικα φετος.prist64 έγραψε:Αυτος το αγχος θα το αποβαλλει,μ' αυτα που εδειξαν ο Τσιμιροτ και ο Αντονις ομωςtheo-drama έγραψε:Εκτος το πρωτο 20λεπτο, ηταν πολυ καλος πηρε και τα πανω του με το χατ- τρικ κ πιστευω να του φυγει λιγο το αγχος που εχει να μας δειξει αυτα που μπορει.Εχει δυνατοτητες κι αλλες.
καποιοι άλλοι αρχισαν να αγχωνονται.
-
john4serres
Ο παίχτης αυτός όταν πάρει ψυχολογία θα μας κάνει να παραμιλάμε..
Δεν έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ χαφ με τα προσόντα του τα τελευταία 20 χρόνια..
Εχει απίστευτο διασκελισμό, είναι καλός αμυντικά και έχει και ταλέντο.
Αλλά μετά βλέπω και τον Τσίμιροτ και τον Αντόνις και λέω μήπως δεν είναι τελικά ο Σάμπο το πουλέν μου στα χαφ?
Δεν έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ χαφ με τα προσόντα του τα τελευταία 20 χρόνια..
Εχει απίστευτο διασκελισμό, είναι καλός αμυντικά και έχει και ταλέντο.
Αλλά μετά βλέπω και τον Τσίμιροτ και τον Αντόνις και λέω μήπως δεν είναι τελικά ο Σάμπο το πουλέν μου στα χαφ?
- Dinos_Liverpool
Εντάξει σχεδον καθε χρονο εχουμε χαφ που κανουν χαφ τρικ με τετοια γκολ να πατάνε περιοχή δε νομιζω οτι διαφέρει πχ απο τον Και τον όπως ακομα και τον