Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Spiros_S

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από Spiros_S »

Ο Τούντορ για το λόγο αυτό δεν τα έσπασε με την πρώην ομάδα του;
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Δεν ξέρω, αυτό που ξέρω καλά είναι ότι οι σεφ,οι καλοί δε σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Κλείδωσε τον Κλάους κάπου, μην σου πάθει τίποτα μέχρι να έρθει ο Σάντα Κλάους

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

για να δουμε λιγο αυτο με το "ζητησε φορ"...

απόσπασμα απο τη συνέντευξη Κουλούρη:
«Ενημερώθηκα λίγο πριν φύγουμε με την αποστολή για τα Γιάννενα. Ήθελα φέτος να είναι μια διαφορετική χρονιά και να έχω χρόνο συμμετοχής. Εγώ κυνήγησα να γίνει ο δανεισμός μου. Μίλησα με τον προπονητή και μου είπε ότι θα είναι καλύτερα να πάω δανεικός. Έτσι μίλησα με τον εκπρόσωπο μου και είμαι χαρούμενος με την προοπτική της Ανόρθωσης. Τις τελευταίες μέρες είναι δύσκολο να βρεις καλή ομάδα αλλά εγώ στάθηκα τυχερός και βρήκα την Ανόρθωση που είναι καλή ομάδα.Εγώ με τον ατζέντη μου, Πολ Κουτσολιάκο βρήκαμε την Ανόρθωση. »
τώρα, ή έχουμε Προπονητή τον Άρνεσεν, ή κάτι δεν στέκει σωστά καθώς και η φυγή περευρα ειναι θεμα του Τούντορ.

ΠΡΟΣΟΧΗ! δεν κατηγορώ κανένα απο τους δυο για κάτι, αλλά βαζω μια πληροφορία στη κουβέντα "ο Αρνεσεν δεν κανει αυτα που θελει ο Τούντορ" ή έστω όπως μερικά παιδιά το εκφράσαν τις τελευταίες δυο ημέρες.

κατι άλλο γίνεται, όχι το προφανές. ;)
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Είναι ξεκάθαρο!!!
Είπε ότι παίζαμε χωρίς φορ.

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Καλο κουραγιο,εγω ειμαι μαζι σου και σε θεωρω ενα απο τα πιο υγιη στελεχη που περασαν απο την ομαδα τα τελευταια χρονια...

Υ.Γ Τι δεν καταλαβες ρε geo; Ο ανθρωπος απο την αρχη ζητησε εναν αριθμο ετοιμων παικτων και δεν του πηραν κανεναν,απο εκει και περα απο το να καψει καποιους νεους,γιατι αυτος ο κινδυνος ειναι πλεον για μενα ορατος,προτιμα να τους στειλει σε ενα κλιμα χωρις πιεση και με απαιτησεις που κρινει οτι μπορουν να αντεξουν και να μεινει χωρις παικτη σε καποια θεση.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

αυτο που λες Τζος, μπορει να ειναι μια προσέγγιση. αλλα δλδ αποφασισε οτι θα μεινει με ενα φορ (αν ο αδ του ειναι αχρηστος η οτιδηποτε θελετε); και με αλλαγη τον κανενα; (οπως λετε γιατι διαφωνω σε αυτο ;) )

και μιλαμε για ενα προπονητη που και στη κροατια ηταν με τσικο αλλα και ειχε πει οτι του αρεσει να δουλευει με νεαρους. γιατι να σκεφτηκε σε αυτη την περιπτωση να μην καψει τον κουλουρη αλλα να καπελωσει τον κλαους πχ; τον μυστακιδη; τον σαββιδη; αυτους δεν φοβαται μην τους καψει οταν μαλιστα στις θεσεις τους υπαρχουν αλλοι ποσοι παιχτες;

γενικα, δεν βγαινει νοημα εκτος αν θελουμε να βγαλει νοημα η λογικη μας.

επιμενω, κατι αλλο γινεται και θα το μαθουμε οταν ο φρανκ αναλυσει το πως κινηθηκαν.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Για ποιο καπελωμα μιλας; Παιζει με 2 επιθετικους και αυτη τη στιγμη εχουμε μολις εναν.Για ποια Χαιντουκ μιλας και τι σχεση εχει με τον ΠΑΟΚ; Η Χαιντουκ εχει αποδεχτει τον δευτερο ρολο της πλεον,ο ΠΑΟΚ του υποσχεθηκε πρωταγωνιστικο ρολο.Εγω βλεπω προφανη τα πρωτα συνεφακια στην σχεση του με τον Αρνεσεν που αν δεν ερθουν τα αναλογα αποτελεσματα μπορουν ευκολα να πυκνωσουν και θα ειναι πραγματικα αμαρτια γιατι τον Κροατη τον πιστευω πολυ.
niks

Δημοσίευση από niks »

Ο ΦΑ ειπε πως αν δεν παρουμε τους παιχτες που θελουμε, δεν θα παρουμε για να πουμε οτι πηραμε.
Ο ΙΤ ενω βλεπει πως ξεμενει με να φορ, ενω δεχτηκε πισω τον Γκολασα, δεν εκανε το ιδιο με Φακ και Κουλουρη. Δειχνει πως ειναι μαλλον στο ιδιο μηκος κυματος με ΦΑ, και δεν συμβιβαζονται με ενδιαμεσες λυσεις , ή να το πω αλλιως , με παιχτες που δεν πιστευουν.
Τωρα , αν ο κοουτς κανει καλη δουλεια, αυτο θα φανει και θα δωσουμε την απαραιτητη πιστωση χρονου.Δεν πιστευω να εχει προβλημα.
Για παραδειγμα, δεν εχει καμμια σχεση το πως χασαμε περσυ στο πας με το πως χασαμε φετος. Η διαφορα στο πως παιξαμε ειναι μεγαλη.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Και ο αρνεσεν τον πιστεύει γιαυτό τον έφερε

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

K_geo έγραψε:για να δουμε λιγο αυτο με το "ζητησε φορ"...

απόσπασμα απο τη συνέντευξη Κουλούρη:
«Ενημερώθηκα λίγο πριν φύγουμε με την αποστολή για τα Γιάννενα. Ήθελα φέτος να είναι μια διαφορετική χρονιά και να έχω χρόνο συμμετοχής. Εγώ κυνήγησα να γίνει ο δανεισμός μου. Μίλησα με τον προπονητή και μου είπε ότι θα είναι καλύτερα να πάω δανεικός. Έτσι μίλησα με τον εκπρόσωπο μου και είμαι χαρούμενος με την προοπτική της Ανόρθωσης. Τις τελευταίες μέρες είναι δύσκολο να βρεις καλή ομάδα αλλά εγώ στάθηκα τυχερός και βρήκα την Ανόρθωση που είναι καλή ομάδα.Εγώ με τον ατζέντη μου, Πολ Κουτσολιάκο βρήκαμε την Ανόρθωση. »
τώρα, ή έχουμε Προπονητή τον Άρνεσεν, ή κάτι δεν στέκει σωστά καθώς και η φυγή περευρα ειναι θεμα του Τούντορ.

ΠΡΟΣΟΧΗ! δεν κατηγορώ κανένα απο τους δυο για κάτι, αλλά βαζω μια πληροφορία στη κουβέντα "ο Αρνεσεν δεν κανει αυτα που θελει ο Τούντορ" ή έστω όπως μερικά παιδιά το εκφράσαν τις τελευταίες δυο ημέρες.

κατι άλλο γίνεται, όχι το προφανές. ;)
Εγω πιστευω οτι σε συζητηση που ειχε ο Ιγκορ με Φρανκ, αποφασισαν απο κοινου να τον δωσουν δανεικο γιατι οντως θελει τουλαχιστον 20 ματς για να ψηθει,
εχοντας και τη διαβεβαιωση του Φρανκ οτι θα παρθει αντικαταστατης, που απλα θα πλαισιωσει τον Κλαους για 10 παιχνιδια..

Τωρα για ποιο λογο δεν αποκτηθηκε αυτος, ο θεος και η ψυχη του φρανκ...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

@Τζος

δεν διαφωνώ ότι και αυτό που λες είναι μια πιθανότητα.

αλλά σου εξέφρασα το σκεπτικό μου το οποίο ξεκάθαρα λέει ότι "κατι άλλο παίζει" και λογικά όταν έρθει η ώρα θα το μάθουμε. ας μην επαναλαμβάνομαι λοιπόν! :D
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο Κουλούρης καλώς δωθηκε ακομα και να μην πάρουνε αλλο γιατι κακιστος όσο έπαιξε και καλυτερα να παιζουν μη φορ παρα αυτος όπως ειναι φετο
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

και ενα ακόμα. ο κουλούρης δώθηκε την τελευταία ημέρα δανεικός. που λογικά ήξεραν ότι ίσως να μην βρούν δευτερο φορ γιατί έμεναν λίγες ώρες.

ή μηπως δεν μιλάνε πια ούτε στο τηλέφωνο ο φρανκ και ο ίγκορ; :shock: :roll: :lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Υπάρχουν συνεφακια ή συνεφαρες ? :):)

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”