Kυριάκος Κυριάκος
- buffalobill4
Re: Kυριάκος Κυριάκος
Είδαμε την χθεσινή γκέλα με το ποστ της παε στο φεισμπουκ που ανέβηκε το γενι τζάμι αντί της Αγίας Σοφίας αλλά πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι οι υπάλληλοι της παε δεν κάνουν κάτι χωρίς το οκ του ίδιου του Ιβάν.
-
- buffalobill4
Για να μην παρεξηγηθώ. Κανένα πρόβλημα. Αφού ο Ιβάν πληρώνει ποιος είμαι εγώ να πω τι θα παίζουν τα σόσιαλ μύδια. Απλά το έφερα ως παράδειγμα για τις χθεσινές συζητήσεις που το συμπέρασμα είναι "οποίος και να είναι στην διοίκηση τα ίδια θα κάνει γιατί ο Ιβάν αποφασίζει για όλα"
Τρομερη γκελα.που σιγουρα στοιχιζει στην παε και ςτην ομαδα.το οτι νεα παιδια δεν ξερουν και δε μπορουν να διακρινουν ιστορικα κτιρια δεν ειναξ θεμα της παε.ειναι θεμα της χωρας.γκουγκλαρε ο πιτσιρικας να βρει μια ωραια και του εβγαλε και αυτην.ευκαιρια να μπλεξουμε την πουτσα με την βουρτσα.ελπιζω να ειστε και με τον εαυτο σας τοσο αυστηροι οταν πατε σε μια δουλεια και κανετε το πρωτο δευτερο τριτο 40ο λαθος.buffalobill4 έγραψε:Είδαμε την χθεσινή γκέλα με το ποστ της παε στο φεισμπουκ που ανέβηκε το γενι τζάμι αντί της Αγίας Σοφίας αλλά πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι οι υπάλληλοι της παε δεν κάνουν κάτι χωρίς το οκ του ίδιου του Ιβάν.
- buffalobill4
Τα γράφω και παραπάνω. Κανένα πρόβλημα.Taseos έγραψε:Τρομερη γκελα.που σιγουρα στοιχιζει στην παε και ςτην ομαδα.το οτι νεα παιδια δεν ξερουν και δε μπορουν να διακρινουν ιστορικα κτιρια δεν ειναξ θεμα της παε.ειναι θεμα της χωρας.γκουγκλαρε ο πιτσιρικας να βρει μια ωραια και του εβγαλε και αυτην.ευκαιρια να μπλεξουμε την πουτσα με την βουρτσαbuffalobill4 έγραψε:Είδαμε την χθεσινή γκέλα με το ποστ της παε στο φεισμπουκ που ανέβηκε το γενι τζάμι αντί της Αγίας Σοφίας αλλά πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι οι υπάλληλοι της παε δεν κάνουν κάτι χωρίς το οκ του ίδιου του Ιβάν.
Φυσικα και κανενα προβλημα.βεβαια αυτο δεν ξερω τι σχεση εχει με το τοπικ του κυριακου κυριακου ππυ ειναι αντιπροεδρος
Αν εννοεις η παε να μην προσλαβει κανενα νεο παιδια στο department των μιντια,μαζι σου.απαντας βεβαια και στο γιατι ειναι οι υπολοιποι εκει τοσα χρονια
Γιατι ο νεος θα κανει λαθος και θα τον κρεμασετε.οπως γινεται απο χθες ηδη στα social media της παε
Δε θα μπορουσε να δωθει πιο γρηγορη απαντηση απο τον ιδιο κοσμο που απαιτουσε νεο αιμα.
Αν εννοεις η παε να μην προσλαβει κανενα νεο παιδια στο department των μιντια,μαζι σου.απαντας βεβαια και στο γιατι ειναι οι υπολοιποι εκει τοσα χρονια
Γιατι ο νεος θα κανει λαθος και θα τον κρεμασετε.οπως γινεται απο χθες ηδη στα social media της παε
Δε θα μπορουσε να δωθει πιο γρηγορη απαντηση απο τον ιδιο κοσμο που απαιτουσε νεο αιμα.
- buffalobill4
Φίλε Τασεε γνωρίζω ότι διαφωνούμε πλήρως στο πώς βλέπουμε την πρόοδο του ΠΑΟΚ όσον αφορά στην διοικητικη οργάνωση. Εσύ όπως και πολλοί άλλοι πιστεύετε ότι αυτή η πρόοδος θα έρθει με τα στελέχη που υπάρχουν. Εγώ όπως και κάποιοι άλλοι, πιστεύουμε ότι η διοικητική πρόοδος θα έρθει μόνο με νέα στελέχη.
Δεν έχω πρόβλημα που ένας πιτσιρικάς όπως λες έκανε ένα λάθος στο φεησμπουκ. Ούτε θα ζητήσω να απολυθεί.
Αυτό που προσπαθώ να πω όσο πιο απλά μπορώ είναι ότι το μέγεθος του Σαββίδη και των χρημάτων που βάζει στην ομάδα είναι παντελώς δυσανάλογο με τα στελέχη που υπάρχουν στην παε. Και αυτό μου δείχνει και ο Ιβάν όταν για το τμήμα μάρκετινγκ για παράδειγμα προσλαμβάνει άτομο με βιογραφικό και δεν αφήνει τον γιο του πατέρα γκαγκατση η τον επίδοξο βουλευτή του κιναλ. Το μόνο ακαταλαβιστικο για μένα είναι πώς παρόλο που ο ίδιος ο Ιβάν σε αυτό έχει σωστή σκέψη, από την άλλη έχει γενικους κουμανταδορους τους δύο προαναφερθέντες. Τόσο απλά.
Δεν έχω πρόβλημα που ένας πιτσιρικάς όπως λες έκανε ένα λάθος στο φεησμπουκ. Ούτε θα ζητήσω να απολυθεί.
Αυτό που προσπαθώ να πω όσο πιο απλά μπορώ είναι ότι το μέγεθος του Σαββίδη και των χρημάτων που βάζει στην ομάδα είναι παντελώς δυσανάλογο με τα στελέχη που υπάρχουν στην παε. Και αυτό μου δείχνει και ο Ιβάν όταν για το τμήμα μάρκετινγκ για παράδειγμα προσλαμβάνει άτομο με βιογραφικό και δεν αφήνει τον γιο του πατέρα γκαγκατση η τον επίδοξο βουλευτή του κιναλ. Το μόνο ακαταλαβιστικο για μένα είναι πώς παρόλο που ο ίδιος ο Ιβάν σε αυτό έχει σωστή σκέψη, από την άλλη έχει γενικους κουμανταδορους τους δύο προαναφερθέντες. Τόσο απλά.
Σφάξε με Αγά 'μ ν αγιάσω!Gonzyland έγραψε:Δε βρέθηκε κάποιο επίμαχο έγγραφό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ λοιπόν, οπότε αλλάζουμε ατζένταdimbar έγραψε:Και μόνο το ότι αυτό το βίντεο παραμένει στο youtube και δεν έχει κατέβει ακόμα και το ότι η ΠΑΕ δεν έχει κινηθεί νομικά δείχνει την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται στην ΠΑΕ.
Η ποιότητα της δουλειάς φαίνεται από την απόφαση του cas και της Εφέσεων.
Ίσως θα έπρεπε να βομβαρδίσουν το one
Bill δεν ξερω με ποιους θα φερει ο σαββιδης γιγαντωση.ειναι δικο του προβλημα.δεν θα του το λυσω εγω.εμενα με νοιαζει να ερθει η γιγαντωση.οπως γιγαντωνει τις αλλες επιχειρησεις του σιγα σιγα,ετσι να κανει και στον ΠΑΟΚ.
- buffalobill4
Σοσιαλ Μίντια?
Καλά τα βιντεάκια δε λέω..
Καλό το τζαμί επίσης, και το κύπελλο της γριάς.
Ότι να ναι.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλά τα βιντεάκια δε λέω..
Καλό το τζαμί επίσης, και το κύπελλο της γριάς.
Ότι να ναι.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- buffalobill4
Επειδή σε βλέπω και δυσκολεύεσαι να βρεις κατάλυμα για την προετοιμασία ας βάλουμε όλοι ένα χεράκι.
https://www.booking.com/hotel/nl/nhrijn ... v1Qr6OwvaT
- V-olakiotis
Νάτος και στη Δική με τον Θωμαιδη να μας φλομωσει στο παραμύθι...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Αυτό το κομμάτι νομίζω το είχε αναλάβει ο Χ. Καρυπίδης.buffalobill4 έγραψε:Επειδή σε βλέπω και δυσκολεύεσαι να βρεις κατάλυμα για την προετοιμασία ας βάλουμε όλοι ένα χεράκι.