20.Ευθύμης Κουλούρης
Re: 20.Ευθύμης Κουλούρης
Νομιζω πως του χρειαζεται 1 χρονια σε επιπεδο πανιωνιου, δηλαδη μεγαλομεσαιας ομαδας για να μην εχει τοση πιεση και απαιτησεις.
<δεν μπορει να ακολουθησει τους ρυθμους που εχει παρει η ομαδα. Ουτε αυτος ουτε ο κλαους και ελπιζω σε γρηγορο στρωσιμο πριγιο. Το ιδανικο θα ειναι να αποκτηθει το καλοκαιρι ενας φορ τυπου ναλιτζη, δηλαδη να το εχει στο σκοραρισμα αλλα οχι να απαιτει θεση βασικου. Εναν Μαλεζα στην επιθεση δηλαδη
<δεν μπορει να ακολουθησει τους ρυθμους που εχει παρει η ομαδα. Ουτε αυτος ουτε ο κλαους και ελπιζω σε γρηγορο στρωσιμο πριγιο. Το ιδανικο θα ειναι να αποκτηθει το καλοκαιρι ενας φορ τυπου ναλιτζη, δηλαδη να το εχει στο σκοραρισμα αλλα οχι να απαιτει θεση βασικου. Εναν Μαλεζα στην επιθεση δηλαδη
Αυτό βλέπεις ΕΣΎ.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο παίκτης ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. Αυτή τη στιγμή τουλάχιστον.
Ο Ίβιτς μάλλον το βλεπει αλλιώς.
ΥΓ. Ο Μυστακίδης έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Ναλιτζή?
- ΑποστόληςΑ
Ρε Κώστα όποτε διαφωνείς με την άποψή μου, μου πετάς ότι ο Ivic το βλέπει αλλιώς. Το έχω πει πολλές φορές. Εδώ ο καθένας γράφει τη δική του άποψη όχι την άποψη του Ivic.
Αποστόλη, συγνώμη που είμαι λίγο επιθετικός απέναντί σου, αλλά βουρλίζομαι με το απόλυτο της άποψης που εκφράζεις.
Είσαι αυστηρός στις κρίσεις σου, ειδικά μ αυτούς που δεν τους πας. Δεν θυμάμαι να ήσουν τόσο αυστηρός με το Αντώνη και κάποιους άλλους.
Είσαι αυστηρός στις κρίσεις σου, ειδικά μ αυτούς που δεν τους πας. Δεν θυμάμαι να ήσουν τόσο αυστηρός με το Αντώνη και κάποιους άλλους.
- ΑποστόληςΑ
Επίσης εκνευριστικό είναι, εκτός του ότι συνέχεια αναφέρεις τον Ivic, ότι χρεώνεις κάποιον που έχει αντίθετη άποψη από σένα την απολυτότητα. Και τι θα έπρεπε να πω δηλαδή; "Με συγχωρείτε αλλά δεν είμαι και σίγουρος πάντως έχω την αμυδρά υποψία ότι ο παίκτης πιθανόν να μην είναι τόσο καλός";
Όπως εσένα σε αρέσει, εμένα (προς το παρόν) ΔΕΝ με αρέσει. Τελεία και παύλα. Δεν ισχυρίζομαι ότι οι απόψεις μου είναι σωστές γιατί απλά δεν υπάρχουν 100% σωστές κρίσεις αφού όλες είναι υποκειμενικές.
Όπως εσένα σε αρέσει, εμένα (προς το παρόν) ΔΕΝ με αρέσει. Τελεία και παύλα. Δεν ισχυρίζομαι ότι οι απόψεις μου είναι σωστές γιατί απλά δεν υπάρχουν 100% σωστές κρίσεις αφού όλες είναι υποκειμενικές.
Αν και δεν θελω να σχολιαζω τιποτα δικα σου γιατι το υφακι σου παντα ειναι τερμα εριστικο, ο ναλιτζης ηταν ενα πολυ καλο φορ. Ο Μυστα δεν ειναι φορ.KOSTAS54 έγραψε:Αυτό βλέπεις ΕΣΎ.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο παίκτης ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. Αυτή τη στιγμή τουλάχιστον.
Ο Ίβιτς μάλλον το βλεπει αλλιώς.
ΥΓ. Ο Μυστακίδης έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Ναλιτζή?
Το ένα δεν έχει σχέση με το άλλο...Al Bandy έγραψε:Βασικά και ο Ιβιτς συμφωνεί με Αποστόλη, αλλιώς δεν θα έπαιρνε σέντερ φορ.
Άλλο πράγμα σημαίνει "δεν μ αρέσει" και άλλο "ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ". Το καταλαβαίνεις. Εν πάσι περιπτώσει, "ψωμί κι αλάτι".
Ο ΝαλιτζήΣ έπαιζε και ακραίος, όπως και ο Μυστακιδης τα τελευταία παιχνίδια παίζει φορ με τον Κουλούρη. Εξ άλλου πολλοί εδώ μέσα τον θεωρούν και φορ. Εμένα πχ μου θυμίζει τον Χρήστο Δημόπουλο, που όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ τον έβαζαν αριστερό ακραίο. Αν είσαι παλιός, θα το θυμάσαι.
Άμεση σχέση έχει.pgetsos έγραψε:Το ένα δεν έχει σχέση με το άλλο...Al Bandy έγραψε:Βασικά και ο Ιβιτς συμφωνεί με Αποστόλη, αλλιώς δεν θα έπαιρνε σέντερ φορ.
Ο Αποστόλης είπε ότι ο Κουλουρης δεν μπορεί (να είναι ο βασικός φορ του ΠΑΟΚ). Οι επιτελείς της ομάδος προφανώς ήταν της ίδιας άποψης και έφεραν κανονικό σέντερ φορ γιατί οι ήδη υπάρχοντες κρίθηκαν ανεπαρκείς για βασικοί.
- ΑποστόληςΑ
- Panos Fanfaras
Παλευει, τα δινει ολα, ειναι φιλοτιμος, αλλα δυστυχως υπαρχουν απαιτησεις απο ολους και απο ενα φορ το γκολ ειναι η πιο βασικη προυποθεση. Τον πιστευω παντως, δεν ειναι κακος παικτης.
- sourmenetes
- Moderator