8.Hedwiges Maduro
Re: 8.Hedwiges Maduro
αύριο κλείνει και αυτό το τόπικ. άντε, το πολύ μεθαύριο για να μην κλείνουν όλα μαζί!
Έλα τώρα που δε χαίρεσαι που κλείνουν συγκεκριμένα τόπικ όλα μαζί...τόσο καιρό το περιμέναμε, μη μας το χαλάς, ας το χορτάσουμεK_geo έγραψε:αύριο κλείνει και αυτό το τόπικ. άντε, το πολύ μεθαύριο για να μην κλείνουν όλα μαζί!
- Kostas_Peraia4
Καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας σου στο instagram. 
Στο καλό και επίσημα
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Στο καλό και επίσημα
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
- Chuck Norris
Μπορεί να μην έπιασε αλλά έχει τον απόλυτο σεβασμό και συμπάθεια μου! Επαγγελματίας όσο λίγοι και δεν έδειξε ποτέ αδιαφορία, μακάρι να ειχαμε πάρει παραπάνω από αυτόν τον παίκτη
Στάλθηκε με την δυναμη της σκέψης
Στάλθηκε με την δυναμη της σκέψης
Σχεδόν δε το πιστεύω!
Μαζί με το ξαδερφάκι σου το Μάρτενς, το Ρίκι Περάλ και το Στέφεν Μπεκ, είστε οι βαρετότεροι, πιο ανούσιοι και άχρωμοι παίκτες που έχω δει ποτέ στον ΠΑΟΚ. Η προσφορά σας στον ΠΑΟΚ αγγίζει το ΑΠΟΛΥΤΟ μηδέν.
Κάθε σου φωτογραφία μου έδινε την εντύπωση οτι κρυφογελάς για τα λεφτά που μας αρπάζεις με το να κάνεις το ΤΙΠΟΤΑ. Ειλικρινά πολύ αμφιβάλλω αν έδινες το παρών και στις προπονήσεις ή απλά πήγαινες απο μπαλκόνι σε μπαλκόνι βγάζοντας σέλφι με φόντο το Θερμαικό.
Έδωσες νόημα στη λέξη ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ.
ΟΞΩ!!!
Μαζί με το ξαδερφάκι σου το Μάρτενς, το Ρίκι Περάλ και το Στέφεν Μπεκ, είστε οι βαρετότεροι, πιο ανούσιοι και άχρωμοι παίκτες που έχω δει ποτέ στον ΠΑΟΚ. Η προσφορά σας στον ΠΑΟΚ αγγίζει το ΑΠΟΛΥΤΟ μηδέν.
Κάθε σου φωτογραφία μου έδινε την εντύπωση οτι κρυφογελάς για τα λεφτά που μας αρπάζεις με το να κάνεις το ΤΙΠΟΤΑ. Ειλικρινά πολύ αμφιβάλλω αν έδινες το παρών και στις προπονήσεις ή απλά πήγαινες απο μπαλκόνι σε μπαλκόνι βγάζοντας σέλφι με φόντο το Θερμαικό.
ΟΞΩ!!!
- Ekatnetworkltd
- thanos-xanthi
Έτσι ακριβως....το ΑΠΌΛΥΤΟ τίποτα. Μονο οσοι ειχαν γυραδικα στη γειτονια που εμενες πρέπει να στεναχωρηθηκανrainmaker έγραψε:Σχεδόν δε το πιστεύω!
ΟΞΩ!!!
Σιγά μη κατέβαλε δυνάμεις για να τρώει γύρους.
Μόνο χυλό με καλαμάκι. Το απόλυτο ισιάδι.
Μόνο χυλό με καλαμάκι. Το απόλυτο ισιάδι.
- pisakaipoupoula
Κάπου εδώ τελειώσαμε με το τουριστικό γκρουπάκι του Στεφενς..
Να τον ευχαριστήσουμε για ποιο πράγμα?επειδή του άρεσαν οι σαλάτες μας?
Στα τσακίδια ρε μαγουλάκια
Να τον ευχαριστήσουμε για ποιο πράγμα?επειδή του άρεσαν οι σαλάτες μας?
Στα τσακίδια ρε μαγουλάκια
- desperando
- Επικοινωνία:
τοση χολη για εναν παικτη ο οποιος δεν δημιουργησε ποτε προβλημα στην ομαδα και ο μονος λογος που δεν καταφερε να δειξει αυτα που μπορουσε ηταν οι συνεχης τραυματισμοι του δεν την καταλαβαινω.
καλη συνεχεια στην καριερα σου και πανω απ ολα υγεια
καλη συνεχεια στην καριερα σου και πανω απ ολα υγεια
- john4serres
Καλη συνεχεια Μαντούρο , δεν τα πηγες καλα στο αγωνιστικο κομματι αλλα πιστευω ησουν καλος επαγγελματιας, βλ. Λουκας/Περειρα/Ρατς.
Οσον αφορα το οικονομικο , μακαρι η αποζημιωση να μην ειναι κανενα τρομερο ποσο , ωστε να συνεχιστει το εργο των μεταγραφών , με καλους ρυθμους.
Οσον αφορα το οικονομικο , μακαρι η αποζημιωση να μην ειναι κανενα τρομερο ποσο , ωστε να συνεχιστει το εργο των μεταγραφών , με καλους ρυθμους.