PAOKmania Web Radio
- Dinos_Liverpool
Re: PAOKmania Web Radio & chat
Το έχω ξαναπεί ότι ο Stalker είναι ένα εξαιρετικό μέλος του φόρουμ, με ωραίες απόψεις, με επιχειρήματα και ξεχωριστή προσωπικότητα. Όμως, όσο και να μην μπορεί και να έχει στραβώσει με τον κόουτς θα πρέπει να μην ξεφεύγει και να περιορίζεται σε κριτική και όχι σε χαρακτηρισμούς.
Δικαίως του έγινε παρατήρηση και το μπαν στο τσατ. Η αντίδρασή του και οι ύβρεις στους mods είναι πέρα για πέρα αδικαιολόγητες. Διεκδίκησε το δίκιο σου κόσμια, ρε συ Stalker. Όχι, έτσι! Σου έχουμε πει μια, δύο τρεις.. δεκατρείς: όχι χαρακτηρισμούς στον προπονητή. Δηλαδή τι άλλο πρέπει να κάνουμε;
Τα παιδιά χάνουν ώρες από τον προσωπικό ελεύθερο χρόνο τους για να βοηθάνε και στο φόρουμ και στην κεντρική. Δηλαδή, λίγη κατανόηση στις παρατηρήσεις που γίνονται δεν μπορούμε να δείξουμε; Τόσο δύσκολο είναι να σεβαστούμε λίγο και το τι μας λένε, αλλά κυρίως και τον άλλο σαν άνθρωπο;
Προτείνω να αναλάβει κάποιος από τους εμπλεκόμενους στη διαμάχη πρωτοβουλία για να λυθεί η παρεξήγηση. Εγώ τη λογική και μεστή φωνή του Stalker, όπως τη γνωρίζω χρόνια εδώ μέσα, θέλω να την ακούω!
Δικαίως του έγινε παρατήρηση και το μπαν στο τσατ. Η αντίδρασή του και οι ύβρεις στους mods είναι πέρα για πέρα αδικαιολόγητες. Διεκδίκησε το δίκιο σου κόσμια, ρε συ Stalker. Όχι, έτσι! Σου έχουμε πει μια, δύο τρεις.. δεκατρείς: όχι χαρακτηρισμούς στον προπονητή. Δηλαδή τι άλλο πρέπει να κάνουμε;
Τα παιδιά χάνουν ώρες από τον προσωπικό ελεύθερο χρόνο τους για να βοηθάνε και στο φόρουμ και στην κεντρική. Δηλαδή, λίγη κατανόηση στις παρατηρήσεις που γίνονται δεν μπορούμε να δείξουμε; Τόσο δύσκολο είναι να σεβαστούμε λίγο και το τι μας λένε, αλλά κυρίως και τον άλλο σαν άνθρωπο;
Προτείνω να αναλάβει κάποιος από τους εμπλεκόμενους στη διαμάχη πρωτοβουλία για να λυθεί η παρεξήγηση. Εγώ τη λογική και μεστή φωνή του Stalker, όπως τη γνωρίζω χρόνια εδώ μέσα, θέλω να την ακούω!
+1926Othin έγραψε:Συγγνώμη ρε μάγκες, γιατί κοντεύω να τρελλαθώ. Ο άνθρωπος που ισχυρίζεται ότι δεν τον λένε Καραπαπάρα έχει εκφραστεί χυδαία, αλλά κυρίως έχει φερθεί χυδαία εναντίον αθώων ανθρώπων (=που δεν έχουν αποδειχθεί εγκληματίες από την Δικαιοσύνη). Τι επιπτώσεις είχε αυτό όχι μόνον στον ίδιον, αλλά και στα μέσα τα οποία φιλοξενούν τον εμετό του?
Τι επιπτώσεις έχει υποστεί κωλοφυλλάδα που υβρίζει δημόσια σε πρωτοσέλιδό της "άτομα που δεν έχουν επισήμως καταδικαστεί"? Δηλαδή, δουλευόμαστε και μεταξύ μας ή έχουμε γίνει πλέον τόσο πρόβατα?
Και πρέπει να εξαντλούμε την μαγκιά και την αυστηρότητά μας αποκλειστικά μεταξύ μας? Αυτό έχουμε μάθει από παιδιά?
Η ανοχή πρέπει να επιδεικνύεται απέναντι στην κάποτε ανάρμοστη συμπεριφορά δικών μας μελών-αδερφών, όχι στον κάθε μ@λάκα που μπορεί να μας κλάσει τα @ρχ..., συγγνώμη, να μας κάνει μήνυση.
Δεν ξέρω τι παίχτηκε με τον Stalker, αλλά ειλικρινά χαλάστηκα με την διαμάχη που βλέπω στα τελευταία ποστ. Προφανώς και οι δύο πλευρές έχουν άδικο. Χαλαρώστε λίγο ρε αδέρφια και αξιολογήστε ξανά τις συμπεριφορές και τις νοοτροπίες είτε είστε μοντ είτε μέλη.
Αυτά με ειλικρινή διάθεση και... συμπάσχοντας με όλους.
- Dinos_Liverpool
Ε, όχι ρε Νικόλα και Οθίν... δεν είναι έτσι!
Και μηνύσεις πέφτουν και κυνηγητό πέφτει και πολλά γίνονται.
Δηλαδή, δεν μπορούμε να εκφραζόμαστε πιο όμορφα;
Δεν εξαντλείται καμία αυστηρότητα όταν σας λέμε κάτι 500 φορές και σεις το γράφετε κανονικά. Και ανοχή επιδεικνύουμε, πολλές φορές πέραν των ορίων. Δηλαδή εσείς αυτό το αντιλαμβάνεστε σαν εξάντληση αυστηρότητας;
Και τι σχέση ο καραπαπατσόγλανος με μας τώρα και τον αναφέρετε ως παράδειγμα. Εμείς θα τον τιμωρήσουμε; Άκυρος τελείως ο παραλληλισμός.
Και μηνύσεις πέφτουν και κυνηγητό πέφτει και πολλά γίνονται.
Δηλαδή, δεν μπορούμε να εκφραζόμαστε πιο όμορφα;
Δεν εξαντλείται καμία αυστηρότητα όταν σας λέμε κάτι 500 φορές και σεις το γράφετε κανονικά. Και ανοχή επιδεικνύουμε, πολλές φορές πέραν των ορίων. Δηλαδή εσείς αυτό το αντιλαμβάνεστε σαν εξάντληση αυστηρότητας;
Και τι σχέση ο καραπαπατσόγλανος με μας τώρα και τον αναφέρετε ως παράδειγμα. Εμείς θα τον τιμωρήσουμε; Άκυρος τελείως ο παραλληλισμός.
γιατι δεν ανοίγεται το σταλκερ στο τσατ να γίνει μια κουβεντα άμεση μαζι του και να λυθούν οκά
ειμαι σιγουρος επειδή τον ακουω συνέχεια οτι εκει θα λυθεί το θέμα και δε θα γράφουμε εδω σελιδες για ενα θέμα που μπορεί να λήξει στο λεπτο
απο κει και πέρα ο σουρμε και ο πέτρος δεν ειναι άτομα που θα κρατήσουν μανιάτικο τοσα που έχουν ακούσει εδω μεσα σίγουρα
και θεωρώ οτι ο σταλκερ εκτιμά το έργο σας απλα χθες οκά ήταν εν βρασμώ και εκει λέγονται και γράφονται πράγματα που δεν θα τα έλεγε οπως έγραψα χθες με μια δεύτερη ψύχραιμη μάτια
οποτε πραγματικά χωρίς να εχω τη δύναμη να το κανω εγω σας παρακαλω ανοίξτε τον στο τσατ και θα λυθούν ολα
δυστυχως όταν κατι θελουμε να λυθεί πρέπει ο ισχυρός να κανει το πρώτο βήμα και στην περίπτωση αυτή ισχυροί ειναι οι μοντ και αντμιν
ειμαι σιγουρος επειδή τον ακουω συνέχεια οτι εκει θα λυθεί το θέμα και δε θα γράφουμε εδω σελιδες για ενα θέμα που μπορεί να λήξει στο λεπτο
απο κει και πέρα ο σουρμε και ο πέτρος δεν ειναι άτομα που θα κρατήσουν μανιάτικο τοσα που έχουν ακούσει εδω μεσα σίγουρα
και θεωρώ οτι ο σταλκερ εκτιμά το έργο σας απλα χθες οκά ήταν εν βρασμώ και εκει λέγονται και γράφονται πράγματα που δεν θα τα έλεγε οπως έγραψα χθες με μια δεύτερη ψύχραιμη μάτια
οποτε πραγματικά χωρίς να εχω τη δύναμη να το κανω εγω σας παρακαλω ανοίξτε τον στο τσατ και θα λυθούν ολα
δυστυχως όταν κατι θελουμε να λυθεί πρέπει ο ισχυρός να κανει το πρώτο βήμα και στην περίπτωση αυτή ισχυροί ειναι οι μοντ και αντμιν
Συμφωνώ λέξη προς λέξη με τον Ντίνο, πλην του ότι έγινε στον The_Stalker παρατήρηση στο chat πριν το ban...Dinos_Liverpool έγραψε:Το έχω ξαναπεί ότι ο Stalker είναι ένα εξαιρετικό μέλος του φόρουμ, με ωραίες απόψεις, με επιχειρήματα και ξεχωριστή προσωπικότητα. Όμως, όσο και να μην μπορεί και να έχει στραβώσει με τον κόουτς θα πρέπει να μην ξεφεύγει και να περιορίζεται σε κριτική και όχι σε χαρακτηρισμούς.
Απ όσα κατάλαβα, διαβάζοντας τις προηγούμενες σελίδες, δεν έγινε κάποια παρατήρηση σε κανέναν πριν τα ban...
Δίχως να θέλω να υπερασπιστώ στο παραμικρό την (μετέπειτα του ban του) υπερβολική-υβριστική συμπεριφορά του The_Stalker, θέλοντας όμως να εστιάσω στην ουσία του προβλήματος, θυμίζω, με καλή διάθεση πάντα, τα παρακάτω δεδομένα-γεγονότα για το chat, τα οποία (για όσους δεν γνωρίζουν) ισχύουν από την αρχή της ύπαρξης του φυσικά:
1...Οι ρυθμοί εκεί είναι καταιγιστικοί και η έκφραση όλων μας αρκετά πιο χαλαρή, καθώς όπως έχει προαναφερθεί, τα posts περνάν και "χάνονται" αστραπιαία και μόνο όταν τα ψάξει κάποιος ενδελεχώς, τότε μπορεί να τα βρει...
2...Πολύ σπανιότερα έχουν παρατηρηθεί εκεί παρεξηγήσεις ή όποιου είδους διαμάχες μεταξύ μελών ή μελών και mods και ο λόγος θαρρώ πως είναι ότι ο προφορικός λόγος που συνεπικουρεί τον γραπτό βοηθάει πολύ σ αυτό...
3...Μια απλή παρατήρηση κάποιου mod ή admin του chat, κατά την διάρκεια του γραπτού ή προφορικού λόγου, αφ ενός μεν δεν παρεξηγείται, αφ ετέρου δε επιφέρει και την άμεση ομαλότητα στην συνέχεια της λειτουργίας του...
Αναρωτιέμαι λοιπόν, πάντα με point μου την ουσία του προβλήματος:
Εάν, πριν την επιβολή ban σε όποιους έγινε (και δικαίως θα τονίσω, σύμφωνα με τους κανόνες του forum όμως), προηγούνταν μια υπενθύμιση-παρατήρηση (έστω και "δημόσια", αν όχι με Π.Μ.) με τον κατάλληλο τρόπο, ούτως ώστε να μην επαναληφθούν ακραίες εκφράσεις, είμαστε βέβαιοι πως θα φτάναμε στο τωρινό δυσάρεστο σημείο?
Είναι μήπως λίγες οι φορές που σε topics αγώνων, την ώρα που παίζεται το παιχνίδι, έχουν γραφτεί και περάσει απαρατήρητοι ανάλογοι ή ακόμα και χειρότεροι χαρακτηρισμοί, μέχρι και βρισιές κατά παιχτών-προπονητών?
Περιμένω απ τον The_Stalker (εφ όσον του επιτραπεί) να βγει και να δηλώσει ένα Π.Α.Ο.Κ.τσίδικο mea culpa, αλλά κι απ τους mods να είναι στο εξής πολύ περισσότερο του προλαμβάνειν και λιγότερο του θεραπεύειν...

Υ.Γ. Η πρόταση του che4 για λύση του θέματος προφορικά στο General (ή στο private radio) με βρίσκει σύμφωνο...
- Chuck Norris
Stalker το μπαν σου στο chat έχει αρθεί προσωρινα , ελπίζω τώρα που είναι όλοι ηρεμότεροι να ληθεί η παρεξήγηση.
- Μπαρκαρούτσος
Δεν εχω να κρατησω μανιατικο για κατι Δημητρη. Προσωπικα τελειωσα, και σαν Moderator και σαν Admin και σαν μελος.che4 έγραψε:γιατι δεν ανοίγεται το σταλκερ στο τσατ να γίνει μια κουβεντα άμεση μαζι του και να λυθούν οκά
Κουραστηκα να κρινεται η γνωμη μου, η αποψη μου, οι διαχειριστικες μου αποφασεις απο την ηλικια μου. Κουραστηκα να ακουω ποσο παιδακι ειμαι εδω και 6.5 χρονια απο "ωριμους" 50ρηδες
Κουραστηκα να ακουω ποσο λαθος ηταν να δωθει η θεση μου σε καποιον της ηλικιας μου και ποσο λαθος κανανε οι ανωτεροι. Και ας μη θελει κανενας 50ρης να αναλαβει συνηθως
Κουραστηκα να κρινομαι για το οτι ειμαι Αθηναιος, ειτε για το οτι δε μπορω να πηγαινω στο γηπεδο πανω απο λιγες φορες το χρονο (και αρα δεν εχω δικαιωμα κρισης) ειτε για το οτι λεω γαμημενο τζ αντι τσ στο ΠΑΟΚτζης, λες και αλλαζει ολη η εννοια της λεξης. Εδω ο paoktzis ειχε ατομα να του λενε "μεχρι να αλλαξεις username να μην κρινεις τους συνοπαδους" ρε
Κουραστηκα να μου τη λενε μεχρι και γιατι εχω αβαταρ τον Drogba και μας εσφαξε αγγλος διαιτητης και ντροπη μου να ειμαι Mod σε παοκτζηδικο σαιτ!
ΟΛΑ τα παραπανω τα εχω λαβει ως επιθεσεις και με εξαιρεση το τελευταιο ΟΧΙ λιγες φορες το καθενα. Και απο τις "σοβαρες" φωνες εδω μεσα.
Αλλα πανω απο ολα δεν ανεχομαι αχαρακτηριστοι να με λενε τοσο εμενα, οσο και ατομα της Mod Team που υποτιθεται σεβονται-συμπαθουν ψευτες για μικροτητες που δε του πεφτει και λογος οπως το αν μπαναραμε πολλους η μονο αυτον. Και ας του λεει ο Περαια οτι μπαναραμε και αλλους, να μου κανει και τετοια επιθεση. Ψευτη δε με εχουν πει αλλοι και αλλοι και θα με πει καποιος που λεει γινοταν εκει μεσα τα Σοδομα και δεν υπαρχει ουτε ενα ατιμωρητο μπανισιμο ποστ την ωρα του αγωνα που ημουν μεσα. Ουτε 1.
Εχω ηδη ζητησει απο αλλο mod να μου απενεργοποιησει μονιμα τον λογαριασμο για να μη μπαινω και χαλαω την ωρα μου τσαμπα εδω περα. Αρκετες αντιπαθειες εχω κανει ηδη γιατι τολμησα να εφαρμοσω κανονες και στο τσατ, μου αρκουν. Καιρος για απεξαρτηση μετα απο 9 χρονια αναγνωσης του φορουμ. Και το κανω 2 μερες μετα για να μην θεωρει κανεις οτι ειναι αποφαση εν βρασμω.
Ελπιζω να σας ξαναβρω οταν γινω αντρας. Αν μου απαντησει κανεις τσαμπα θα το κανει, δε θα το διαβασω.
Καλη συνεχεια.
Πετραν, καταλαβαινω την αγανακτηση-κουραση απο προσβολες, αδικες επιθεσεις ή αμφισβητηση, αλλα ρε συ, ειναι μεμονωμενα περιστατικα...για τα οποια δε χρειαζεται να χαλιεσαι ετσι (εκτος αν εγιναν κι αλλα ή δε βρηκες back up), ποσο μαλλον να παρεις τετοια ακραια αποφαση με κατι που ασχολεισαι τοσα χρονια..
Η συντριπτικη πλειοψηφια εκτιμα την προσφορα σου στο φορουμ και σεβεται την προσπαθεια και τη μεγαλη αντικειμενικοτητα σου ως μοντ..
Οποτε, ασ'τις μαλακιες και αναθεωρησε....
γυρνα εστω ως μελος.
Η συντριπτικη πλειοψηφια εκτιμα την προσφορα σου στο φορουμ και σεβεται την προσπαθεια και τη μεγαλη αντικειμενικοτητα σου ως μοντ..
Οποτε, ασ'τις μαλακιες και αναθεωρησε....
γυρνα εστω ως μελος.
- buffalobill4
πιστευω οτι ο πετρος θα ξανασκεφτει αυτη του την κινηση αν και καταλαβαινω το θυμο του