Vladan Ivic
- hasio_john
Re: Vladan Ivic
τωρα κανονικα θα αρχιζα να βριζω για τον ιτ αλλα μαλλον ειναι καλυτερα ετσι που απεδειξες ποσο απλα ειναι τα πραγματα οταν εχεις καλυτερο ροστερ απ τους αλλους και αυτο το ειχε και ο ιτ
τελος παντων θα γινεις μεγαλος κοουτς και φανηκε στον σαντιστικο τροπο που πηρες αυτο που ηθελες καλυτερα και απ το δασκαλο
μεγαλο το διλημμα αλλα εγω θα ρισκαρα
πολλα μεγαλα κλαμπ εχουν για κοουτς δικα τους παιδια και παντα πιστευα οτι εισαι το μελλον για τον παγκο του ΠΑΟΚ
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ
τελος παντων θα γινεις μεγαλος κοουτς και φανηκε στον σαντιστικο τροπο που πηρες αυτο που ηθελες καλυτερα και απ το δασκαλο
μεγαλο το διλημμα αλλα εγω θα ρισκαρα
πολλα μεγαλα κλαμπ εχουν για κοουτς δικα τους παιδια και παντα πιστευα οτι εισαι το μελλον για τον παγκο του ΠΑΟΚ
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ
- Kostas_Peraia4
Αυτο ακριβως ειπε?Εμενα μου ανεφεραν οτι οταν τον ρωτησαν τι εχει να πει για τον Ιβιτς ειπε πως εκανε την τυχη του
Από νωρίς φέτος οι παρορμητισμοίABALAEA2 έγραψε:Μόλις ανακοίνωσε ο Ιβάν ότι μένει στην Αθλητική Κυριακή!

Σε ευχαριστώ για την εικόνα που παρουσίασες στο τέλος της σεζον και για τη χαρά που μας έδωσες σε μια χαμένη χρονιά. Το μερίδιο που σου αναλογεί για το καλό φινάλε που κάναμε είναι σημαντικό.
Μπράβο σου και είτε συνεχίσουμε μαζί φέτος είτε όχι , είμαι σίγουρος θα τα ξαναπούμε.
Μπράβο σου και είτε συνεχίσουμε μαζί φέτος είτε όχι , είμαι σίγουρος θα τα ξαναπούμε.
ΑΛΗΘΕΙΑABALAEA2 έγραψε:Μόλις ανακοίνωσε ο Ιβάν ότι μένει στην Αθλητική Κυριακή!

ΜΑΚΑΡΙ
Ο άνθρωπος είναι γατόνι και χειρίστηκε την κατάσταση ΑΡΙΣΤΑ.
Είναι ζήτημα αν έκανε ΔΥΟ λάθος αλλαγές ή επιλογές σε ΟΛΟΚΛΗΡΑ τα πλευ οφ!!!
Και ο άλλος έκανε δυο λάθη ανά ημίχρονο! Είναι τεράστια η απόσταση!
Το γράφω και εδώ :
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να τον διώξουμε, απλά φέρτε του ΣΟΒΑΡΟΥΣ και ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ παίκτες και ακόμα κι αν δε παίξει μπαλάρα, θα κάνει ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!!!
Είναι ζήτημα αν έκανε ΔΥΟ λάθος αλλαγές ή επιλογές σε ΟΛΟΚΛΗΡΑ τα πλευ οφ!!!
Και ο άλλος έκανε δυο λάθη ανά ημίχρονο! Είναι τεράστια η απόσταση!
Το γράφω και εδώ :
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να τον διώξουμε, απλά φέρτε του ΣΟΒΑΡΟΥΣ και ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ παίκτες και ακόμα κι αν δε παίξει μπαλάρα, θα κάνει ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!!!
Αυτό ακριβώς που λες είπε. Στην ερώτηση όμως αν θα είναι προπονητής...Kostas_Peraia4 έγραψε:Αυτο ακριβως ειπε?Εμενα μου ανεφεραν οτι οταν τον ρωτησαν τι εχει να πει για τον Ιβιτς ειπε πως εκανε την τυχη του
- sourmenetes
- Moderator
Οτι μενει ο Ιβαν σαν Ιβαν ή ο ιβιτς???ABALAEA2 έγραψε:Μόλις ανακοίνωσε ο Ιβάν ότι μένει στην Αθλητική Κυριακή!
Βρέθηκε ο διάδοχος του Φερνάντο!!! Αν είναι να μην έρθει ο original, θα ήθελα τον Βλάνταν γιατί το κέρδισε μόνος του με το σπαθί του τον κόσμο και τον πάγκο. Τεράστια επιτυχία έκανε μεταμορφώνοντας τον ΠΑΟΚ και μαζεύοντας σε 6 ντέρμι 12 βαθμούς στα πλέι οφ!! Κόβει το μάτι του και το βασικό είδα ότι κέρδισε τους παίκτες. Βλέπω χημεία και απίστευτη αγάπη από τους παίκτες. Με το μαλεζά τσουγκρίσανε κεφάλια στους πανηγυρισμούς, μιας που ήταν συμπαίκτες. Μέχρι και ο Λέοβατς φαίνεται να τον προτιμάει. Αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία ενός προπονητή και αυτή μπορεί να φέρει επιπλέον επιτυχίες στο μέλλον.
Τακτικά: το σωστό τέμπο για μένα ήταν το σημαντικότερο που έβαλε στο παιχνίδι. Είναι το τέμπο της σούπερλινγκ και των διαιτητών της. Ο ΙΤ έπαιζε βεβιασμένα γρήγορο - αγχωτικό τέμπο, χωρίς να έχει έξυπνους παίκτες. Το να έχεις απλά γρήγορους δεν αρκεί, συν και τα κοράκια που σου σπάνε τα νεύρα + τα κακά γήπεδα. Έπειτα το 4-2-3-1 που αξιοποίησε το υλικό και έπαιξε η ομάδα ορθολογικά και ο κάθε παίκτης στη θέση του και στο ρόλο που ξέρει. Το σημαντικότερο κερδίσαμε την σεντερφοράρα μας που βάλθηκε ο προηγούμενος κόουτς να βγάλει άχρηστο. Ο φορ είναι για να παστελώνει και αυτό κάνει ο Κλάους. Με Ίβιτς από την αρχή θα είχε σίγουρα πάνω από 20 γκολ. Μετά ο Λέοβατς το τεράστιο κέρδος, αλλά και η συμμόρφωση της άμυνας. Με Ίβιτς το παθητικό της ομάδας μας είναι εκεί που πρέπει. μπράβο και πάλι ρε Παοκτσάκι για τη μεγάλη επιτυχία που μας έφερες!!!
Τακτικά: το σωστό τέμπο για μένα ήταν το σημαντικότερο που έβαλε στο παιχνίδι. Είναι το τέμπο της σούπερλινγκ και των διαιτητών της. Ο ΙΤ έπαιζε βεβιασμένα γρήγορο - αγχωτικό τέμπο, χωρίς να έχει έξυπνους παίκτες. Το να έχεις απλά γρήγορους δεν αρκεί, συν και τα κοράκια που σου σπάνε τα νεύρα + τα κακά γήπεδα. Έπειτα το 4-2-3-1 που αξιοποίησε το υλικό και έπαιξε η ομάδα ορθολογικά και ο κάθε παίκτης στη θέση του και στο ρόλο που ξέρει. Το σημαντικότερο κερδίσαμε την σεντερφοράρα μας που βάλθηκε ο προηγούμενος κόουτς να βγάλει άχρηστο. Ο φορ είναι για να παστελώνει και αυτό κάνει ο Κλάους. Με Ίβιτς από την αρχή θα είχε σίγουρα πάνω από 20 γκολ. Μετά ο Λέοβατς το τεράστιο κέρδος, αλλά και η συμμόρφωση της άμυνας. Με Ίβιτς το παθητικό της ομάδας μας είναι εκεί που πρέπει. μπράβο και πάλι ρε Παοκτσάκι για τη μεγάλη επιτυχία που μας έφερες!!!
Μλκ κλαίω Χαχαχαχα Χαχαχαχα Χαχαχαχαsourmenetes έγραψε:Οτι μενει ο Ιβαν σαν Ιβαν ή ο ιβιτς???ABALAEA2 έγραψε:Μόλις ανακοίνωσε ο Ιβάν ότι μένει στην Αθλητική Κυριακή!
SM-G935F
Πργαματικα συγχαρητηρια.Με τις συνθηκες που μπηκαμε στα π.ο αυτο ειναι κατι σαν αθλος..Συγχαρητηρια πολλα ρε αλεπου,ησουν και θα εισαι απο τις συμπαθειες μου και για τον χαρακτηρα σου και για την προσωπικοτητα σου και για την σοβατροτητα σου.Αν σε επιλεξει ο Ιβαν για χεντ κοουτς τη ν εα σεζον εχω να πω καλη υπομονη και καλα μυαλα..Ευχαριστουμε για ολα..