Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
- ΑποστόληςΑ
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
δηλαδη το δικο σου επιχειρημα ποιο ειναι?
και δεν σε ειρωνευτικα,ηταν μια μεταφορα οτι μαγικα στον αθλητισμο δεν γινονται,σορρυ αν δεν το καταλαβες
υγ ειναι αρωστια μεγαλη να ερχετε ο καθε ασχετος τσομπανης να πεταει την βρωμα του στο ονομα της κριτικης
και δεν σε ειρωνευτικα,ηταν μια μεταφορα οτι μαγικα στον αθλητισμο δεν γινονται,σορρυ αν δεν το καταλαβες
υγ ειναι αρωστια μεγαλη να ερχετε ο καθε ασχετος τσομπανης να πεταει την βρωμα του στο ονομα της κριτικης
- ΑποστόληςΑ
Αν εννοείς εμένα despe, εγώ δεν απαντάω σε κανένα μέλος, απλά ευθυμίζω την τάση που έχουν μερικοί ΑΡΔ να (προσπαθούν να) πριονίσουν την καρέκλα ενός καταξιωμένου προπονητή, που προφανώς δεν ήρθε στον ΠΑΟΚ για να αποδείξει ότι κατέχει το άθλημα.
- desperando
- Επικοινωνία:
- ΑποστόληςΑ
-
Armagedonas
Η συμπεριφορά απέναντι στον Γκαρσία πλέον είναι άκομψη έως περίεργη.
Δυστυχώς πολύ σύντομα θα έχουμε την περσινή έκρηξη,είναι θέμα ημερών.
ΥΓ ΚΑΝΕΝΑΣ υπεράνω κριτικής.
Δυστυχώς πολύ σύντομα θα έχουμε την περσινή έκρηξη,είναι θέμα ημερών.
ΥΓ ΚΑΝΕΝΑΣ υπεράνω κριτικής.
-
black death
Εκτός του Γκαρσία φυσικά.Armagedonas έγραψε: ΚΑΝΕΝΑΣ υπεράνω κριτικής.
εγώ επαναφέρω την πρόταση για κατάρτιση ενδεκάδας από έναν/μια τυχερή κάθε Κυριακή στη Τούμπα.
"Γίνε προπονητής για μια μέρα".
Ε, σοβαρευτείτε. 2 μήνες είναι εδώ ο άνθρωπος και κάνουμε σαν χήρες που δεν έχουν συνουσιαστεί καμια 30αρια χρόνια. άιντε λίγο. και "μπάλα" θα δείτε, και "αυτοματισμούς" θα δείτε και τον Γκαρσία θα δείτε και κούπες θα δείτε. την στραβομάρα μας πότε θα δούμε εγώ απορώ.
"Γίνε προπονητής για μια μέρα".
Ε, σοβαρευτείτε. 2 μήνες είναι εδώ ο άνθρωπος και κάνουμε σαν χήρες που δεν έχουν συνουσιαστεί καμια 30αρια χρόνια. άιντε λίγο. και "μπάλα" θα δείτε, και "αυτοματισμούς" θα δείτε και τον Γκαρσία θα δείτε και κούπες θα δείτε. την στραβομάρα μας πότε θα δούμε εγώ απορώ.
- desperando
- Επικοινωνία:
oxι=δεν απαντησα σε εσεναΑποστόληςΑ έγραψε:Όχι = δεν κατέχει το άθλημα;
ε μερικά παλιοντουγάνια να σοβαρευτούνε, γιατί κάτι βαζελάκια που μας πήρανε χαμπάρι τι χαϊβανια είμαστε άρχισαν να λένε ότι ο ΠΑΟΚ τη Δευτέρα θα ψάχνει προπονητή. (Απάντηση:
)
το νου σας και σας έφαγα κουφάλες.ΚΑΤΩ ΤΑ ΚΟΥΛΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΕΝΣ.
το νου σας και σας έφαγα κουφάλες.ΚΑΤΩ ΤΑ ΚΟΥΛΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΕΝΣ.
.[/quote]
μπορεις να μετακομισεις στην neverland,εκει εχει νειραιδοσκονες και μαγικα φιλτρα[/quote]
επιχειρημα?μηδεν βλεπω...οσο για την ειρωνεια σου αλλου αυτα...αμα μπω στο ιδιο τρυπακι με εσενα πιστεψε με θα ειμαι χειροτερος ειρωνας[/quote]
Οκ θα συμφωνήσω εν μέρει μαζί σου, τι εννοώ ότι αυτοματισμους δεν είδαμε ακόμη άλλα θα δούμε αν έχουμε υπομονή, είναι κάπως νωρίς για μια καινουργια ομάδα να τούς βγάλει στο γηπεδο άλλα δεν μπορείς να αγνοείς ότι υπάρχει βελτίωση στα στημένα που στο συγχρονο ποδοσφαιρο είναι το 50% τον τερμάτων. Αρα ναι υπαρχει βελτίωση για τα υπόλοιπα transition κατοχή-κυκλοφορία κτλ είσαι καλύτερος σε πολλά επιμέρους χαρακτηριστικα-στατιστικά και για άλλα οψόμεθα........................
μπορεις να μετακομισεις στην neverland,εκει εχει νειραιδοσκονες και μαγικα φιλτρα[/quote]
επιχειρημα?μηδεν βλεπω...οσο για την ειρωνεια σου αλλου αυτα...αμα μπω στο ιδιο τρυπακι με εσενα πιστεψε με θα ειμαι χειροτερος ειρωνας[/quote]
Οκ θα συμφωνήσω εν μέρει μαζί σου, τι εννοώ ότι αυτοματισμους δεν είδαμε ακόμη άλλα θα δούμε αν έχουμε υπομονή, είναι κάπως νωρίς για μια καινουργια ομάδα να τούς βγάλει στο γηπεδο άλλα δεν μπορείς να αγνοείς ότι υπάρχει βελτίωση στα στημένα που στο συγχρονο ποδοσφαιρο είναι το 50% τον τερμάτων. Αρα ναι υπαρχει βελτίωση για τα υπόλοιπα transition κατοχή-κυκλοφορία κτλ είσαι καλύτερος σε πολλά επιμέρους χαρακτηριστικα-στατιστικά και για άλλα οψόμεθα........................
- hasio_john
ΜΑΚΑΡΙ να έχεις δίκιο αδερφέ, αλλά με αυτό που έγραψες μου θύμισες τα ίδια και τα ίδια που λέμε κάθε χρόνο..., να σοβαρευτούμε, όλα θα πάνε καλά, θα δούμε καλύτερες μέρες, θα δούμε αυτοματισμούς, θα δούμε συστήματα, θα δούμε χαρούμενους οπαδούς να φεύγουν μετά από κάθε ματς....., αλλά στο τέλος βλέπουμε τ' .... (click me) .... μας!!!K_geo έγραψε:..................
Παλι οτι να ναι και μεις και οι αρδ.........Δεν κανει ροτεισον παιζουν οι ιδιοι , μενει εκτος ο 34χρονος βουκα ενω παιζουμε με βαζελο...τι κανεις χουμπ..κλπ κλπ.....Τελειως θεωρητικα δεν ξερω τι ακουγεται και δε με νοιαζει αλλα....ουτε σαν σκεψη θεμα προπονητη....ουτε καν να υπαρχει....ουε στηριξη για τη στηριξη βεβαια....αλλα εμπρακτη στηρξη με οτι ζητησει τα χριστουγεννα γιατι θα ζητησει...ειδικα στα χαφ δεν εμπιστευεται αλλους...
ΓΙα το αν κνει λαθη, προφανως και κανει....ΑΛΛΑ με μια τοσο καινουργια ομαδα με ανισορροπιες στο σχεδιασμο και λαθη.....αυτο που θα πρεπει να κανει η διοικηση ειναι να μη μιλαει για [ρωταθλημα μιας και ετοιμοι δεν ειμαστε και ισως ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΦΕΤΟΣ......
ΓΙα το αν κνει λαθη, προφανως και κανει....ΑΛΛΑ με μια τοσο καινουργια ομαδα με ανισορροπιες στο σχεδιασμο και λαθη.....αυτο που θα πρεπει να κανει η διοικηση ειναι να μη μιλαει για [ρωταθλημα μιας και ετοιμοι δεν ειμαστε και ισως ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΦΕΤΟΣ......
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
ακριβως!black death έγραψε:Εκτός του Γκαρσία φυσικά.Armagedonas έγραψε: ΚΑΝΕΝΑΣ υπεράνω κριτικής.
-
Armagedonas
Ο Γκαρσία το κέρδισε αυτό με το σπαθί του!
Και στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει και 1000% δίκιο.
Και στην συγκεκριμένη περίπτωση έχει και 1000% δίκιο.