4. Σωτήρης Μπαλάφας
Re: Σωτήρης Μπαλάφας
σε δηλωσεις του μετα το τελος του αγωνα ο λινο ειπε χαρακτηριστικα
ευχαριστω τον σωτο που μ εμαθε πως να εκτελω φαουλ
επισης ο γκαρσια ελεγε σε ολους χθες πως εχει αντιγραψει τις τοποθετησεις του σωτου και ο φωτακης οταν τον συνεχαρησαν για τα δυνατα του σουτ δηλωσε ε ενταξει δεν ειναι και σαν του μπαλαφινιο
πηγη : tomualomou.gr
σωτο γυρνα πισωωωωωωωωωωωω
ευχαριστω τον σωτο που μ εμαθε πως να εκτελω φαουλ
επισης ο γκαρσια ελεγε σε ολους χθες πως εχει αντιγραψει τις τοποθετησεις του σωτου και ο φωτακης οταν τον συνεχαρησαν για τα δυνατα του σουτ δηλωσε ε ενταξει δεν ειναι και σαν του μπαλαφινιο
πηγη : tomualomou.gr
σωτο γυρνα πισωωωωωωωωωωωω
τοσο καιρο γραφω εδω μεσα οτι μαλακια κατεβαζει το κεφαλι μου για να μην καταλαβει κανεις ποιος πραγματικα ειμαι.
κραζω τους παντες εκτος απο εμενα και τον σαντος γιατι σκεφτηκα οτι εαν ποτε μαθει ο κοουτς οτι πισω απο τον kos ειναι ο μπαλαφας θα με κανει να αλλαξω επαγγελμα.
εφυγα για να βρω την υγεια μου και για να γλειτωσω απο εσας αλλα δεν περιμενα ποτε οτι εισαστε τοσο, μα τοσο μαλακες και να ποσταρετε ακομη για εμενα.
τα εχω παρει στο κρανιο και ηδη μετραω μερες για να γυρισω και να σας σπασω τα νευρα.
ΥΓ. τωρα καταλαβα την χειρονομια του σαλπι. μεχρι τωρα ελεγα οτι ισως και να ηταν λαθος του. τωρα λεω οτι απλα χρησιμοποιησε λαθος δακτυλο.
σωτηρακη βγες και πεστα να γινει της ποπης
κραζω τους παντες εκτος απο εμενα και τον σαντος γιατι σκεφτηκα οτι εαν ποτε μαθει ο κοουτς οτι πισω απο τον kos ειναι ο μπαλαφας θα με κανει να αλλαξω επαγγελμα.
εφυγα για να βρω την υγεια μου και για να γλειτωσω απο εσας αλλα δεν περιμενα ποτε οτι εισαστε τοσο, μα τοσο μαλακες και να ποσταρετε ακομη για εμενα.
τα εχω παρει στο κρανιο και ηδη μετραω μερες για να γυρισω και να σας σπασω τα νευρα.
ΥΓ. τωρα καταλαβα την χειρονομια του σαλπι. μεχρι τωρα ελεγα οτι ισως και να ηταν λαθος του. τωρα λεω οτι απλα χρησιμοποιησε λαθος δακτυλο.

σωτηρακη βγες και πεστα να γινει της ποπης

- PAOK_NORTH_ARMY
- PRAKTORINOS
Χρόνια πολλά, Σωτήρη!
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
βλεπεις σωτηρακη ποσο σε αγαπαμε?
παοκ σ'αγαπω, παοκ εισαι ενας
τοπικ του σωτηρη, δεν κλειδωσε κανενας!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!
τοπικ του σωτηρη, δεν κλειδωσε κανενας!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!
- paoklarisa
ehemithos 199 έγραψε:βλεπεις σωτηρακη ποσο σε αγαπαμε?
τοπικ του σωτηρη, δεν κλειδωσε κανενας!!![]()
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!
Και να χαλάσει το γούρι δεν λέει!!
Χρόνια πολλά Σώτοοοοοοοοοοοοο

Σωτήρη χρόνια πολλά και καλά παλήκαρε!!!
Η αγάπη δεν είναι να βάζεις μόνο γκολ και να παίζεις καλά.
Αλλά και να είσαι αλλού και να σε μακαρίζουμε στο paokmania.
Πολύχρονοοοοοοοοοοςςς!!!!
Η αγάπη δεν είναι να βάζεις μόνο γκολ και να παίζεις καλά.
Αλλά και να είσαι αλλού και να σε μακαρίζουμε στο paokmania.
Πολύχρονοοοοοοοοοοςςς!!!!
- ΑποστόληςΑ
Χρόνια πολλά Σωτήρη μας!
Εύχομαι εκεί που θα πας να ωφεληθείς ποδοσφαιρικά και να επιστρέψεις ωριμότερος ποδοσφαιρικά (αγωνιστικά και πνευματικά), έτοιμος να βοηθήσεις στον μεγάλο μας αγώνα!
Εύχομαι εκεί που θα πας να ωφεληθείς ποδοσφαιρικά και να επιστρέψεις ωριμότερος ποδοσφαιρικά (αγωνιστικά και πνευματικά), έτοιμος να βοηθήσεις στον μεγάλο μας αγώνα!
- paok4kyriakos
Χρόνια πολλά Σώτο και του χρόνου γερός και έτοιμος να προσφέρεις στην ΠΑΟΚάρα!!!