7.Γιώργος Γεωργιάδης
Re: 7.Γιώργος Γεωργιάδης
Πρέπει να εχει πολλούς συγγενείς εδω ξάδελφος του Γεωργιάδη του παναγιωτουδη του ΣΑΛΠΙ κλπ. ,κάποτε ηταν ένας που έλεγε οτι ειναι ξάδελφος του ΣΑΛΠΙ
:):):)
- ΑποστόληςΑ
Mario Jardel έγραψε:Κουρασμενος μου φαινεσαι εδω και χρονια, οποτε πες μας και κανα νεο.
Είναι καλός, όταν οι αντίπαλοι βρίσκονται σε κακή μέρα. Με απογοητεύεις Αφάνταστα Γεωργιάδη. Αντί να κοιτάξεις να αρπάξεις την ευκαιρία από τα μαλλιά, να δουλέψεις σκληρά με έναν Στοχ να σέρνεται έναν Ολίσε να μην υπάρχει και ο Λούκας να μην έχει δέσει ακόμη καλά με την ομάδα... Εσύ μου γράφεις στο facebook μπεμπέκο. Όποιο και να ήταν το μήνυμα σου, όπως και να ήθελες να το πεις και ψέματα να είναι.
Δούλεψε ορέ, εκτός και ξέρεις της δυνάμεις σου. Τότε άστο αν έχεις πιάσει ταβάνι.
Βάλε με ορε γυαλιά και θα τα φορέσω άνετα.
Δούλεψε ορέ, εκτός και ξέρεις της δυνάμεις σου. Τότε άστο αν έχεις πιάσει ταβάνι.
Βάλε με ορε γυαλιά και θα τα φορέσω άνετα.
Παει να χαθεί κα ειναι κρίμα μπορείς να το γυρίσεις Γιώργο ποτέ δεν ειναι αργά
obanebane έγραψε:Χωρικός έγραψε:ντροπή..σαν τα κοράκια...
Τι εγινε βρεθηκε και ο ξαδερφος του γεωργιαδη εδω μεσα?
Να ξυπνήσει θέλουμε. Όχι να τον κρεμάσουμε. Για όνομα του Θεού. Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι.
- john4serres
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Νέος είναι αυτός που ακόμη μαθαίνει. Αν κάποιος είναι πολύ εγωιστής τότε χάνει τη νεότητά του από τα 15. Αν έχει καταφερει να απαλλαγεί από αυτή τη γάγγραινα, τότε μπορεί ακόμη και στα 85 του να μαθαίνει.
(και φυσικά να βελτιώνεται)
ΥΓ: Το παραπάνω ουδεμία σχέση έχει με το topic, αλλά ΠΑΟΚ είσαι!
(και φυσικά να βελτιώνεται)
ΥΓ: Το παραπάνω ουδεμία σχέση έχει με το topic, αλλά ΠΑΟΚ είσαι!
Έχεις κάνει ανάλυση την λέξη νέος και εγώ είπα αν πήγε στο στρατό. Ωραία επικοινωνία. ΠΑΟΚτσηδικη. :opaokara
Εγω λεω να τον δωσουμε δανεικο στον αλαχουζο, ακομη θυμουνται το διπλο του παν/κου στο οακα, νομιζω 2 τεμαχια τους ειχε ριξει ο Γιωργος. Παλιες ενδοξες εποχες, αυτo θυμαμαι απο σενα και τις δυο σεντρες στο white hart lane.
Γιωργο καλα ειναι αθηνα εχει ανοιξει καταστημα εκει και το αγαπημενο σου μπουγατσατζιδικο.
Πραγματικα κριμα που δεν παιζεις χωρις να αναφερω τις αιτιες, αλλα βλεπεις οταν εχουμε δεξι εξτρεμ Σαλπι, Νινη δεν χωρας στη 18αδα πλεον, το ιδιο και απο τα αριστερα οταν παιζει ο Στοχ.
Να θυμησω οτι ο νομος μας εβγαζε παλια καλους παικτες, ο τελευταιος ηταν ο Στ. Μπορμποκης, συγχωριανος σου!
Απο κει και μετα, Αραμπατζης επισης συγχωριανος, Μελισσης(δεν ειμαι σιγουρος αν εχει καταγωγη απο δω), Σακκας, Γεωργιαδης..κανεις δεν δικαιολογησε τις προσδοκιες
Γιωργο καλα ειναι αθηνα εχει ανοιξει καταστημα εκει και το αγαπημενο σου μπουγατσατζιδικο.
Πραγματικα κριμα που δεν παιζεις χωρις να αναφερω τις αιτιες, αλλα βλεπεις οταν εχουμε δεξι εξτρεμ Σαλπι, Νινη δεν χωρας στη 18αδα πλεον, το ιδιο και απο τα αριστερα οταν παιζει ο Στοχ.
Να θυμησω οτι ο νομος μας εβγαζε παλια καλους παικτες, ο τελευταιος ηταν ο Στ. Μπορμποκης, συγχωριανος σου!
Απο κει και μετα, Αραμπατζης επισης συγχωριανος, Μελισσης(δεν ειμαι σιγουρος αν εχει καταγωγη απο δω), Σακκας, Γεωργιαδης..κανεις δεν δικαιολογησε τις προσδοκιες