Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Photis

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Δημοσίευση από Photis »

moican4 έγραψε:Σκουπίσου ρε ντάνυ ή βαλε μια σαλιάρα...

ασε, μας τα είπαν και άλλοι αυτά.. :redcard:
++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ο νηστικός καρβέλια ονειρεύεται...
:pano:
Άβαταρ μέλους
sakisxxx

Δημοσίευση από sakisxxx »

geoavr έγραψε:Στη Δ' Eθνική ο Ηρακλής!

Τι χαρμοσυνα νεα ειναι αυτα……... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ανεξαρτητα με την αποψη που εχει ο καθενας για τη γρια, αυτο που της εκαναν αν το εκαναν σε εμας θα ειχαμε αρχισει ανταρτικο πολεως.υποτιθεται πως δε γουσταρουμε αδικια.εγω προσωπικα μονο για γαυροβαζελο κανω εξαιρεση.την εριξαν με αρθρο που δεν υπαρχει για να κρατησουν την τριπολη με διαταξη που δεν υπαρχει για να αναιρεσει την αποφαση το ανωτατο διαιτηρικο δικαστηριο και να ερθει το κατωτερο εφετειο και να κρινει αναρμοδιο το ανωτερο.
στην μπανανια αυτα δεν γινονται.υπαρχουν και ορια.μιλαμε για το πολυτο παρασκηνιο για να σωθει ο μποροβηλος.για να μην συνεχισει η διαδικασια και αγγιξει και το γαυρο.δεν θελει και πολλη σκεψη οτι ολη αυτη η διαδικασια γινεται για να σωθει οτι απεμεινε απο την τελευταια παραγκα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

++++

Πραγματικά αυτά που διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα, έχουν σπάσει κάθε όριο.

Μιλάμε για κατάφωρη παραβίαση κανόνων δικαίου, ανευ αιτιολογίας, ανευ δικαιολογίας. Ειλικρινά πλέον, δεν υπάρχουν λόγια, κολάει ο νους! Βγαίνει το κάθε παρδαλό κατσίκι, και σαν να μην υπόκειται σε στοιχειώδεις έστω κανόνες, κάνει οτι γουστάρει, και δεν υπάρχει ένας σοβαρός έλεγχος, να αναρωτηθούν έστω οι αρχές, "ρε τί είναι αυτά που κάνουν;"

Πλέον έχουμε περάσει κατά πολύ την έννοια "πιάσαμε πάτο". Και ειλικρινά το ποδόσφαιρο το έχω χεσμένο μπροστά στη γενική κατρακύλα.. Αλλά απο τη στιγμή που εδώ γίνονται τόσο φανερά αυτά τα πράγματα, σημαίνει οτι και στους υπόλοιπους τομείς τις δικαιοσύνης, γίνονται χειρότερα! Δεν ξέρω που μπορεί να φτάσει αυτό..

Πλέον μιλάμε για πλήρη διάλυση της έννομης τάξης. Η κάθε κλίκα της κακιάς ώρας, άγει και φέρει το σύστημα δίχως το παραμικρό εμπόδιο. Παράλληλα γίνεται εμφανής όσο ποτέ η απόλυτη ανυπαρξία πολιτικού σθένους και ικανότητας ως προς την επιβολή ορίων...

Και δέκα σελίδες κράξιμο να γράψω, νιώθω ακόμα πιο αποσβολωμένος απο τα όσα παρατηρούμε.. Νταβατζηλίκι ρε π**** να ρίξουν μια χ ομάδα όσο πιο χαμηλά γίνεται, επειδή παράκουσε τα κελεύσματα τους. Τί μπουρδέλο είναι αυτό ρε;
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Δυστυχώς, έτσι είναι.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Γιατί να ξεχωρίζω τον Ηρακλή απο τον αστέρα πχ πέρα απο το ότι οι γριες έχουν απίστευτο κόμπλεξ με μας ; Όσο αδιάφορος είμαι για τον αστέρα Λάρισα κλπ άλλο τοσο είμαι με τα Κομπλεξικα της θεσσαλονικης ......
Εχουν δίκαιο ; Ε και ούτε οι πρώτοι ειν ούτε ο τελευταίοι για τα δικα μας δίκαια να πολεμήσουμε γιατί όταν έρθει ώρα να διεκδικήσουμε τίτλο οι γριες και τα σκουλήκια θα στήθουνε καλα καλα στους κάτω και με μας θα το κάνουν το παιχνίδι ζωής η θανάτου......
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Γιατί ρε Πτολεμαΐδα, ΠΑΟΚ είσαι. Άρα δεν είσαι με το άδικο.
Και κάτι σωματειάκια σαν την γριά, δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα απέναντι στην κλίκα που θέλει να κρατήσει τον αστέρα στην Α.
Σε εμάς δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνουν έτσι, γιατί πολύ απλά δεν θα γινόταν, όχι η έκθεση, αλλά ούτε οι επόμενες εκλογές.
Εμάς θα βρουν άλλο τρόπο. Εκ των έσω.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Σωστος ο DC.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Η γρια επεσε - μαλλον την εριξαν - στην Β' αρχικως , για πλαστη φορολογικη ενημεροτητα... Και καλα της εκαναν , στο κατω-κατω της γραφης .
Απο εκει εως την Δ' , με ομαδες τυπου τριπολη κλπ στην μεγαλη κατηγορια , ειναι οσο και να το κανεις τρελο...
Προσωπικα χ@στηκα για το που θα παιζει , αλλα το αδικο δεν μπορω να μην το δω ...
Ο Μποροθρυλος εχει λαμβανειν απο την εποχη που σφυριζε την ομαδα της καρδιας του και οχι μονο .... Αυτα εξαργυρωνονται τωρα , την δυσκολη στιγμη ... :mrgreen:
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Εγω το εχω ξαναγραψει...γουσταρω να πεσει η γρια, αλλα ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ. Ακομα και για την πλαστη ενημεροτητα, να παει στη Β' , το δεχομαι ( αν και η κουλα παιζει με χειρογραφη). Αλλα αυτο με τη Δ' παραπαει, οταν ενα μηνα πριν η ΕΠΟ εκανε την κοτα στον ΟΦΗ. Για μενα ο ΠΑΟΚ πρεπει να παρει θεση εναντια σ'αυτο το ...ρδελο. Αυτο λεει η ιστορια του. ( Ασε που θα ξεβρακωσω και την αυτοματη θυρα 10 ετσι)
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

DC έγραψε:Γιατί ρε Πτολεμαΐδα, ΠΑΟΚ είσαι. Άρα δεν είσαι με το άδικο.
Και κάτι σωματειάκια σαν την γριά, δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα απέναντι στην κλίκα που θέλει να κρατήσει τον αστέρα στην Α.
Σε εμάς δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνουν έτσι, γιατί πολύ απλά δεν θα γινόταν, όχι η έκθεση, αλλά ούτε οι επόμενες εκλογές.
Εμάς θα βρουν άλλο τρόπο. Εκ των έσω.
ναι φίλε μου αλλα μου την δίνει ο σκουληκιαρικος τρόπος που σκέφτονται και το περνάνε και στους ποιο νέους οπαδούς τους αυτο γίνεται εδω και μερικά χρονια πιο Παλια μου ήταν πολυ, συμπαθής ......όσο για την αφορμή εκ των έσω υπήρξε η πλαστή φορολογική ενημερότητα του πρόεδρου τους του Τάκη.....
Άβαταρ μέλους
sakisxxx

Tην περιβόητη μαύρη λίστα με οφειλέτες του δημοσίου έδωσε τελικά σήμερα στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομικών. Η λίστα αυτή αφορά στις επιχειρήσεις που έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο πάνω από 150.000 ευρώ και για διάστημα μεγαλύτερο του ενός έτους.

αρης-ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

ΣΥΝΟΛΟ 21.214.131,86

http://www.gsis.gr/debtors/kerdoskopika-np.html

Tι εχουμε εδω……... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Συμφωνώ με DC και xrisitsapa
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

sakisxxx δεν ανοίγει το λινκ
ΣΥΝΟΛΟ 21.214.131,86 και παίζει με Σλούκα :lol: :lol: :mrgreen: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
sakisxxx

Δείτε όλη τη λίστα στη διεύθυνση http://link.minfin.gr/ofeilesNP.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”