Nέος προπονητής (2010-2011)
- DaFFy_NaSH
Re: Nέος προπονητής-2
Βρήκαν και μεταφραστή... αχΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Σχόλιο στην δημοσίευση "ελπίζω":
Fabio Esposito
Allora avete deciso? Se avete bisogno di un'interprete ho la persona giusta!
Μετάφραση (Γιάννη διόρθωσέ με αν κάνω κάπου λάθος):
Δηλαδή έχετε αποφασίσει; Εάν έχετε ανάγκη απο διερμηνέα σας έχω το κατάλληλο άτομο.
Σχόλιο στην δημοσίευση "ελπίζω":
Fabio Esposito
Allora avete deciso? Se avete bisogno di un'interprete ho la persona giusta!
Μετάφραση (Γιάννη διόρθωσέ με αν κάνω κάπου λάθος):
Δηλαδή έχετε αποφασίσει; Εάν έχετε ανάγκη απο διερμηνέα σας έχω το κατάλληλο άτομο.
Ρε Εσπόζιτο δύο παίκτες δεν υπήρχαν;
Ο ένας δε πρέπει να περπατάει τώρα και ο άλλος και που παίζει...

Ο ένας δε πρέπει να περπατάει τώρα και ο άλλος και που παίζει...

- paok kerkyra
ναι ο ένας ήταν ο μάουρο εσπόζιτο ο αλλος δεν θυμάμαι
edit: τελικά υπάρχουν πολοί εσπόζιτο που παίζουν μπάλα
edit: τελικά υπάρχουν πολοί εσπόζιτο που παίζουν μπάλα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok kerkyra την Κυρ 06 Ιουν 2010, 22:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- DaFFy_NaSH

MONO ΠΑΟΚ ΡΕ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DaFFy_NaSH την Κυρ 06 Ιουν 2010, 22:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sidpanos
Τηλεφώνημα από Θεσσαλονίκη
Μάριο Μπερέτα και Βάλτερ Νοβελίνο είναι έτοιμοι να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου και αυτό που περιμένουν είναι το τελικό τηλεφώνημα.
Από νωρίς το PAOK24 παρέθεσε το ρεπορτάζ που βγαίνει από την ομάδα του ΠΑΟΚ. «Οι παράγοντες του ΠΑΟΚ έχουν φέρει την κατάσταση εκεί που επιθυμούσαν. Ολοκλήρωσαν έναν κύκλο επαφών, έχουν φθάσει κοντά σε συμφωνία με τους δύο προπονητές και πλέον δεν έχουν παρά να επιλέξουν» αναφέραμε πριν λίγες ώρες και αυτό ακριβώς ισχύει μια και το επιβεβαιώνουν οι δύο Ιταλοί προπονητές.
Άνθρωποι που επικοινωνούν και με τους δύο Ιταλούς, αναφέρουν ότι όποια επαφή ήταν να γίνει, έγινε και τώρα περιμένουν το τηλεφώνημα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτό σημαίνει ότι εκείνοι έχουν αποδεχθεί τους όρους συνεργασίας του ΠΑΟΚ. Το γεγονός βέβαια ότι με τον Μπερέτα έγιναν περισσότερες διαπραγματεύσεις το τελευταίο 48ώρο, του δίνει ένα προβάδισμα, σε τέτοιο σημείο που αυτή την στιγμή να θεωρείται έκπληξη αν οι παράγοντες του ΠΑΟΚ επιλέξουν τον Νοβελίνο.
Σε κάθε περίπτωση η αυριανή ημέρα θα δώσει απαντήσεις στο θέμα προπονητή για τον ΠΑΟΚ, εκτός και αν Ζαγοράκης και Βρύζας αποφασίσουν να συνεχίσουν την αναζήτηση με άλλες περιπτώσεις προπονητών. Αν κάτι τέτοιο συμβεί, τότε θα σημαίνει ότι δεν είναι σίγουροι ούτε για τον Μπερέτα ούτε για τον Νοβελίνο.
Η συμφωνία πάντως με τον προπονητή θα ανοίξει τον δρόμο και για τα μεταγραφικά. Για την απόκτηση Σαλπιγγίδη, αλλά και για το ξεκαθάρισμα του ρόστερ που αποτελεί προτεραιότητα. Είναι δεδομένο ότι για να κάνει άλλες μεταγραφές ο ΠΑΟΚ, πρώτα θα πρέπει να αποχωρήσουν κάποιοι παίκτες για να βρεθεί έτσι και το απαραίτητο μπάτζετ.
http://paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=273
ο βρύζας θα φέρει άλλον...
Μάριο Μπερέτα και Βάλτερ Νοβελίνο είναι έτοιμοι να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου και αυτό που περιμένουν είναι το τελικό τηλεφώνημα.
Από νωρίς το PAOK24 παρέθεσε το ρεπορτάζ που βγαίνει από την ομάδα του ΠΑΟΚ. «Οι παράγοντες του ΠΑΟΚ έχουν φέρει την κατάσταση εκεί που επιθυμούσαν. Ολοκλήρωσαν έναν κύκλο επαφών, έχουν φθάσει κοντά σε συμφωνία με τους δύο προπονητές και πλέον δεν έχουν παρά να επιλέξουν» αναφέραμε πριν λίγες ώρες και αυτό ακριβώς ισχύει μια και το επιβεβαιώνουν οι δύο Ιταλοί προπονητές.
Άνθρωποι που επικοινωνούν και με τους δύο Ιταλούς, αναφέρουν ότι όποια επαφή ήταν να γίνει, έγινε και τώρα περιμένουν το τηλεφώνημα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτό σημαίνει ότι εκείνοι έχουν αποδεχθεί τους όρους συνεργασίας του ΠΑΟΚ. Το γεγονός βέβαια ότι με τον Μπερέτα έγιναν περισσότερες διαπραγματεύσεις το τελευταίο 48ώρο, του δίνει ένα προβάδισμα, σε τέτοιο σημείο που αυτή την στιγμή να θεωρείται έκπληξη αν οι παράγοντες του ΠΑΟΚ επιλέξουν τον Νοβελίνο.
Σε κάθε περίπτωση η αυριανή ημέρα θα δώσει απαντήσεις στο θέμα προπονητή για τον ΠΑΟΚ, εκτός και αν Ζαγοράκης και Βρύζας αποφασίσουν να συνεχίσουν την αναζήτηση με άλλες περιπτώσεις προπονητών. Αν κάτι τέτοιο συμβεί, τότε θα σημαίνει ότι δεν είναι σίγουροι ούτε για τον Μπερέτα ούτε για τον Νοβελίνο.
Η συμφωνία πάντως με τον προπονητή θα ανοίξει τον δρόμο και για τα μεταγραφικά. Για την απόκτηση Σαλπιγγίδη, αλλά και για το ξεκαθάρισμα του ρόστερ που αποτελεί προτεραιότητα. Είναι δεδομένο ότι για να κάνει άλλες μεταγραφές ο ΠΑΟΚ, πρώτα θα πρέπει να αποχωρήσουν κάποιοι παίκτες για να βρεθεί έτσι και το απαραίτητο μπάτζετ.
http://paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=273
είναι έτοιμοι να αναλάβουν και οι 2 αλλά...Μάριο Μπερέτα και Βάλτερ Νοβελίνο είναι έτοιμοι να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου και αυτό που περιμένουν είναι το τελικό τηλεφώνημα.
ο βρύζας θα φέρει άλλον...

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
εκείνη η ψυχή ο μπόρα μιλουντίνοβιτς που εμφανίζεται κάθε 4 χρόνια που έχει μουντιάλ, είναι λεύθερος?
όλο προ των πυλων είναι οι νέοι προπονητές μας
ο ένας περιμένει στη Χρυσή Πύλη
ο άλλος στην Πύλη του Αγ.Ρωμανού
πάλι από την Κερκόπορτα θα γίνει η δουλειά;
ο ένας περιμένει στη Χρυσή Πύλη
ο άλλος στην Πύλη του Αγ.Ρωμανού
πάλι από την Κερκόπορτα θα γίνει η δουλειά;
Χαιρετώ. Λοιπόν. Εχω κάποιες πληροφορίες που τις συγκεντρώνω τις τελευταίες μέρες. Μιλάω πολύ σοβαρά. Φυσικά όσοι θέλουν - είναι δικαίωμα τους - μπορούν να με χλευάσουν. Ο προπονητής που φέρνει ο ΠΑΟΚ δεν είναι Ιταλός. Έίναι πολύ μεγαλύτερο όνομα από τους Μπερέτα και Νοβελίνο. Ισάξιο και ίσως μεγαλύτερο όνομα από τον Κούπερ. Ξερω πολύ καλά ότι υπάρχει συμφωνία με έναν Ολλανδό. Δεν θα ισχύσει αν ο Βρύζας έκλεισε αυτόν που θέλει στην Ιταλία. Προσέξτε. Στην Ιταλία μιλήσανε, αλλά δεν είναι Ιταλός. Ισως πήγε όντως για τον Μπερέτα ως μπακ απ και περιμένουν τον Ολλανδό. Μιλάμε για όνομα πολύ μεγάλο. Εμπιστευτείται με σε αυτό. Δεν μπορώ να πω το όνομα. Ισως σήμερα μάθουμε. Καλό βράδυ.
- sidpanos
για το όνομα δεν ξέρω φίλε μου και δεν ξέρω αν είναι παπάς ή όχι,αλλά απ'αυτά που έχουμε δει απο βρύζα,μας φαίνεται το πιο λογικό...
εγω θα έψαχνα πάντως για προπονητή με ίδιο ατζέντη με τον μπερέτα και τον νοβελίνο....
εγω θα έψαχνα πάντως για προπονητή με ίδιο ατζέντη με τον μπερέτα και τον νοβελίνο....
Φίλε δεν είναι δυνατόν να ισχύουν αυτά που λες για τον απλούστατο λόγο πως το μπάτζετ μας είναι πολύ περιορισμένο!!!

Ε τότε η κωλοτούμπα του αιώνα θα είναι ...
Από Σάντος σε Ολλανδό...
Άντε αύριο θα ξέρουμε...
Δε νομίζω όμως...κάτι θα ξέρει το olapaok και το paok24 τόσες μέρες

Από Σάντος σε Ολλανδό...

Άντε αύριο θα ξέρουμε...
Δε νομίζω όμως...κάτι θα ξέρει το olapaok και το paok24 τόσες μέρες

SERPICO έγραψε:Χαιρετώ. Λοιπόν. Εχω κάποιες πληροφορίες που τις συγκεντρώνω τις τελευταίες μέρες. Μιλάω πολύ σοβαρά. Φυσικά όσοι θέλουν - είναι δικαίωμα τους - μπορούν να με χλευάσουν. Ο προπονητής που φέρνει ο ΠΑΟΚ δεν είναι Ιταλός. Έίναι πολύ μεγαλύτερο όνομα από τους Μπερέτα και Νοβελίνο. Ισάξιο και ίσως μεγαλύτερο όνομα από τον Κούπερ. Ξερω πολύ καλά ότι υπάρχει συμφωνία με έναν Ολλανδό. Δεν θα ισχύσει αν ο Βρύζας έκλεισε αυτόν που θέλει στην Ιταλία. Προσέξτε. Στην Ιταλία μιλήσανε, αλλά δεν είναι Ιταλός. Ισως πήγε όντως για τον Μπερέτα ως μπακ απ και περιμένουν τον Ολλανδό. Μιλάμε για όνομα πολύ μεγάλο. Εμπιστευτείται με σε αυτό. Δεν μπορώ να πω το όνομα. Ισως σήμερα μάθουμε. Καλό βράδυ.
Επιπλέον σε αυτά που λες κάπου δεν υπάρχει συνοχή ρε φίλε(καλοπροαίρετα μιλάω).Λες πως μιλάμε με τεράστιο όνομα προπονητικά που δεν είναι Ιταλός αλλά αν κλείσει ο Ζήσης αυτόν που θέλει από Ιταλία θα τον πάρουμε αυτόν???Δηλαδή πως το εννοείς???

- nyxteridas
Ε ρίχτο βρε Αλ Πατσίνο το όνομα, δεν νομίζω να σε αποτάξουν από το σώμα...SERPICO έγραψε:Χαιρετώ. Λοιπόν. Εχω κάποιες πληροφορίες που τις συγκεντρώνω τις τελευταίες μέρες. Μιλάω πολύ σοβαρά. Φυσικά όσοι θέλουν - είναι δικαίωμα τους - μπορούν να με χλευάσουν. Ο προπονητής που φέρνει ο ΠΑΟΚ δεν είναι Ιταλός. Έίναι πολύ μεγαλύτερο όνομα από τους Μπερέτα και Νοβελίνο. Ισάξιο και ίσως μεγαλύτερο όνομα από τον Κούπερ. Ξερω πολύ καλά ότι υπάρχει συμφωνία με έναν Ολλανδό. Δεν θα ισχύσει αν ο Βρύζας έκλεισε αυτόν που θέλει στην Ιταλία. Προσέξτε. Στην Ιταλία μιλήσανε, αλλά δεν είναι Ιταλός. Ισως πήγε όντως για τον Μπερέτα ως μπακ απ και περιμένουν τον Ολλανδό. Μιλάμε για όνομα πολύ μεγάλο. Εμπιστευτείται με σε αυτό. Δεν μπορώ να πω το όνομα. Ισως σήμερα μάθουμε. Καλό βράδυ.
- Caballo Viejo
Και οι δικοί μου δέκτες συλλαμβάνουν ανάλογα μηνύματα. Οπωσδήποτε όμως ο προπονητής του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι κάτι καλύτερο από τον Κούπερ, ο οποίος κατάστρεψε το όνομά του πηγαίνοντας σε μια μικρή, άτιτλη και το κυριότερο κομπλεξική ομάδα...
Με τον σκουλικιάρη θα πάρει το κύπελο παπάρι!

Με τον σκουλικιάρη θα πάρει το κύπελο παπάρι!

Σήμερα όταν θα σας ανακοινωθεί το όνομα του "τύπου όπλου" θα σταματήσετε τα περί μεγάλου ονόματος...