Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
μαλλον για τον ντιμιτροφ ξαναγραφουν....ο παικτης αυτος εχει παρακολουθηθει αρκετες φορες απο γεωργιαδη και ζηση...το καλοκαιρι τελειωνει το συμβολαιο του ......ειναι περιφερειακος επιθετικος..........αφου διαψευστηκε οπως λες μαλλον δεν θα ισχυει
Σήμερα εβαλε φοβερο γκολ απο 35 μετρα με απευθειας εκτελεση φάουλ και γενικά ηταν απο τους κορυφαίους στο Εθνικός-Δόξα Δράμας : 4-0.fidel έγραψε:http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... daten.htmlsourmenetes έγραψε:O "φιλαθλος" αναφερει ενδιαφερον για καποιον σουμπινιο...Ξερουμε τιποτα???
Τον ειδα στο Παιχνιδι με τον Πανσερραικο και ηταν με διαφορα ο καλύτερος του γηπεδου. Αν κρινουμε την μεχρι τωρα παρουσια του στην Β Εθνικη και γνωμες-κριτικη απο γνωστους μου που παρακολουθουν το πρωταθλημα, ειναι ενας απο τους καλυτερους παικτες. Θα πρεπει να αναφερουμε οτι ο γαυρος συμφωνα με δημοσιευματα ειναι κοντα στην αποκτηση του και παραθετω το παρακατω link.
http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... id=6417673#
-
thegrayscaleart
ο τυπος ειναι παιχταρα και πιτσιρικας..
δεν εχουμε τετοιο παιχτη με τετοια τριπλα αλλα και τετοιο τελιωμα, μακαρι να ρθει..
μπορει να παιξει εξτρεμ και 10!
δεν εχουμε τετοιο παιχτη με τετοια τριπλα αλλα και τετοιο τελιωμα, μακαρι να ρθει..
μπορει να παιξει εξτρεμ και 10!
Επειδή βλέπω να γράφονται κάποια ονόματα στο topic στυλ Ονουάτσι, Σουμπίνιο, Γκουσταβο κτλ, άποψή μου είναι ότι η ομάδα χρειάζεται 2-3 ποιοτικούς παίκτες για να ανέβει επίπεδο. Και δυστυχώς οι παραπάνω δεν κάνουν για τον ΠΑΟΚ και ούτε τον ανεβάζουν σε ποότητα και επίπεδο.. Οι παίκτες που χρειαζόμαστε πρέπει να είναι επιπέδου Γκαρσία και Κοντρέρας... αν δεν μπορούμε να αποκτήσουμε τέτοιους καλύτερα να μην πάρουμε καθολου...
ΥΓ Δεν είναι απόλυτο αυτό που γράφω, αλλά είναι ο κανόνας π.χ. ο Κούτσια πετούσε στον Τέλη και σε εμάς δεν μπορεί... Υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να μπορεί κάποιος από αυτούς να έχει το βάρος και κυρίως την ποδοσφαιρική προσωπικότητα να ανέβάσουν επίπεδο την ομάδα και φυσικά θα είναι η εξαίρεση στον κανόνα..
ΥΓ Δεν είναι απόλυτο αυτό που γράφω, αλλά είναι ο κανόνας π.χ. ο Κούτσια πετούσε στον Τέλη και σε εμάς δεν μπορεί... Υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να μπορεί κάποιος από αυτούς να έχει το βάρος και κυρίως την ποδοσφαιρική προσωπικότητα να ανέβάσουν επίπεδο την ομάδα και φυσικά θα είναι η εξαίρεση στον κανόνα..
- sidpanos
φτάνει με τους πιτσιρικάδες-παιχταράδες...
θέλω έτοιμους ποδοσφαιριστές που να μπορούν να πάρουν πάνω στην πλάτη τους την ομάδα...
θέλω έτοιμους ποδοσφαιριστές που να μπορούν να πάρουν πάνω στην πλάτη τους την ομάδα...
Όντος δεν είναι απόλυτο αυτό που γράφεις..Πάντα υπάρχουν λαβράκια και γι αυτό θα πρέπει να γίνονται τέτοιες μεταγγραφές...Ειδικά ομάδες που δεν έχουν μεγάλη οικονομική επιφάνεια, σαν και εμάς θα πρέπει να έχουν ανθρώπους με μάτι που ξέρουν να ξεχωρίζουν ψύλλους στα άχυρα απο τα μικρά πρωταθλήματα...ioanmits έγραψε:Επειδή βλέπω να γράφονται κάποια ονόματα στο topic στυλ Ονουάτσι, Σουμπίνιο, Γκουσταβο κτλ, άποψή μου είναι ότι η ομάδα χρειάζεται 2-3 ποιοτικούς παίκτες για να ανέβει επίπεδο. Και δυστυχώς οι παραπάνω δεν κάνουν για τον ΠΑΟΚ και ούτε τον ανεβάζουν σε ποότητα και επίπεδο.. Οι παίκτες που χρειαζόμαστε πρέπει να είναι επιπέδου Γκαρσία και Κοντρέρας... αν δεν μπορούμε να αποκτήσουμε τέτοιους καλύτερα να μην πάρουμε καθολου...
- DimisK
- Επικοινωνία:
Και να έχουν μέσα τους τη φλόγα του πρωταθλητή Πάνο μου...Δεν αρκεί να είναι καλοί παίκτες, πρέπει να έχουν μέσα τους φλόγα μπας και "κάψουν" λίγο και τους δικούς μας...sidpanos έγραψε:φτάνει με τους πιτσιρικάδες-παιχταράδες...
ΠΑΟΚ ΡΕ!
ο Πορτιγιο τεχνικά μπορει να παιξει στο ελληνικο πρωταθλημα αλλα θα ειναι μεγαλο ρισκο γιατι τα τελευταια χρονια δεν παιζει σχεδον καθολου
Για τον Ερνεστο Φαρίας που ειχε ειπωθει κατι τις προηγουμενες μερες είναι παιχταρας, μπαινει αλλαγη συνηθως στην Πορτο και σκοραρει. είναι αναπληρωματικός αφού η Πορτο εχει μπροστα δυο παιχταραδες (Φαλκαο - Χαλκ)
αμα ισχυει κατι τετοιο (δανεικός εννοειται) θα είναι μεγαλη επιτυχία. φυσικα οι λόγοι που ελπιζω σ'αυτο ειναι τα κονε Σερτζιο και Σάντος αλλιως δεν θα υπηρχε πιθανοτητα να ρθουν.
Με Σέρτζιο έχουμε πλέον πολλες γνωριμίες και ακρες για ''ονόματα'' εστω ως δανεικοι

Για τον Ερνεστο Φαρίας που ειχε ειπωθει κατι τις προηγουμενες μερες είναι παιχταρας, μπαινει αλλαγη συνηθως στην Πορτο και σκοραρει. είναι αναπληρωματικός αφού η Πορτο εχει μπροστα δυο παιχταραδες (Φαλκαο - Χαλκ)
αμα ισχυει κατι τετοιο (δανεικός εννοειται) θα είναι μεγαλη επιτυχία. φυσικα οι λόγοι που ελπιζω σ'αυτο ειναι τα κονε Σερτζιο και Σάντος αλλιως δεν θα υπηρχε πιθανοτητα να ρθουν.
Με Σέρτζιο έχουμε πλέον πολλες γνωριμίες και ακρες για ''ονόματα'' εστω ως δανεικοι
+4 και στους 2... με λίγα λόγια παίκτες που να κάνουν μόνοι τους τη διαφορά!!!DimisK έγραψε:Και να έχουν μέσα τους τη φλόγα του πρωταθλητή Πάνο μου...Δεν αρκεί να είναι καλοί παίκτες, πρέπει να έχουν μέσα τους φλόγα μπας και "κάψουν" λίγο και τους δικούς μας...sidpanos έγραψε:φτάνει με τους πιτσιρικάδες-παιχταράδες...
ΠΑΟΚ ΡΕ!
αλλά τέτοιοι παίκτες αδέρφια θέλουν χρήμα....
Αν διαβάσεις λίγο τις προηγούμενες σελίδες θα δεις ότι έγραψα κάτι και αμέσως (κυριολεκτικά) πετάχτηκε κάποιος κλασσικός π@...λόγος και έγραψε απο κάτω μια ειρωνία... Και έγραψα τα παραπάνω ουσιαστικά απαντώντας (ευγενικά) στον π@...λόγο... Επίσης το ποστ μου που έκανες παράθεση κλείνει αναφερόμενο (πεντακάθαρα) σε ένα συγκεκριμένο άτομο... Απορώ που δεν το είδες και απο όλο το ποστ συγκράτησες μονο το συγκεκριμένο σημείο απομονώνονοντάς το απο το υπόλοιπο... Δεν ήθελα να δείξω αν εγώ είμαι έγκυρος, δεν χρειάζεται άλλωστε αφού όλοι εδω μέσα γνωρίζουν ποιος είναι τι... Επιπρόσθετα, ναι ο ΠΑΟΚ έχει κάνει αρκετές φορές περισσότερες απο μια-δυο μεταγραφές τον Γενάρη... Αν ρίξουμε μια ματιά στα στοιχεία θα το δούμε... Ελπίζω να σε κάλυψα... Και δεν σου την λέω...kos έγραψε:υπαρχει καποιος λογος που θελεις αυτοεπιβεβαιωσεις την εγκυροτητα σου?arisk έγραψε:Σάντος: «Θα πάρουμε το πολύ δύο παίκτες»
2ον... Πριν μια βδομάδα, το Σάββατο, έγραψα λίγες σελίδες πιο μπροστά ότι ο ΠΑΟΚ έχει πλήρες ρόστερ και απο εδώ και πέρα θα κάνει λίγες και καλές προσθήκες... Δυνατές, ποιοτικές και συγκεκριμένες... Και σε συγκεκριμένες θέσεις και όχι όπου νομίζει ή όπου θα ήθελε ο κάθε δημοσιογραφάκος ή ο κάθε οπαδός... Κάποιοι περιμένουν σέντερ μπάκ, δεξί μπάκ, αριστερό μπάκ, αμυντικό χάφ και ότι άλλο θέλουν... Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά, πιο συγκεκριμένα και πιο προφανή... Ίδωμεν λοιπόν...
3ον... 'Οταν έγραψα αυτά που έγραψα το Σάββατο, ένα γατάκι (και μάλιστα "ερωτιάρικο") έσπευσε να γράψει μια μαλακία απο κάτω... Δεν απάντησα μιας και έλειπα... Αλλα επειδή η σκουληκοτακτική τύπου "λέγε-λέγε κάτι θα μείνει" είναι ύπουλη, οφείλω να απαντήσω... Λοιπόν, οι δηλώσεις του Σάντος αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ότι δεν έγραψα παπαριές και θα ξανααποδειχθεί και σε λίγες μέρες που θα αρχίσουν να ολοκληρώνονται μεταγραφές... Το γατάκι μπορεί να ξανακρυφτεί στη φωλίτσα του...
μου θυμιζεις δημοσιογραφους που λενε την γνωστη ατακα "οπως πρωτοι εμεις γραψαμε ο ΠΑΟΚ απεκτησε τον ....."
κανονικα επρεπε να το προσπερασω, και μαλλον κανω λαθος που το γραφω, αλλα πραγματικα απορω.
δεν ανακαλυψες την πυριτιδα. εχει ξανακανει πολες φορε ο ΠΑΟΚ πανω απο δυο μεταγραφες τον ιανουαριο?
ΥΓ. ελπιζω να μην θεωρησεις οτι σου την λεω γιατι δεν ειναι ο σκοπος μου. απλα μου προξενησε απορια το ποστ σου.
Επίστρατος...sourmenetes έγραψε:Αρη εσυ δεν εμπαινες στρατο????Βλεπω η πληροφορηση εκει μεσα ειναι πολυ καλη...Αμα ειναι θα το επισπευσω και γω....![]()
![]()
![]()
![]()
Φαντάρος έχω πάει εδώ και χρόνια...
- sourmenetes
- Moderator
Πω πω μας σκοτωνεις τετοια ωρα...Λεω και γω,12 και μισι εχει πληροφορια καλη,εχει μιλησει με βρυζα,ζαγορακη,μινο
και τα ρεστα για το ΜΠΑΜ του χειμωνα και μολις μπαινω μου κοβεις τον αερα...
Αν και επιστρατος μου φαινεται οτι κρυβεις ασσο στο μανικι και θες την καταλληλη χρονικη στιγμη για να τον ριξεις...