Tο PAOKmania και στα σχολεία!!

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Re: Tο PAOKmania και στα σχολεία!!

Δημοσίευση από elpaoki »

το εχω κανει στο ιντερνετ σε ενα σιτε υπολογισμος μοριων...
π.χ αρχαια 1ο τετρ.19
2ο τετρ.20
πανελ. 16 και βγαινει βαθμος προσβασης 16,6
αν ομως εχεις 1ο τετρ.16
2ο τετρ16
πανελ 16 βγαινει βαθμος προσβασης 16
ο βαθμος του σχολειου μπορει να ειναι μεχρι 2 βαθμους παραπανω απο των πανελληνιων και εχεις πλεονεκτημα...και για αυτο τον λογο βαζουν στα περισσοτερα σχολεια 20αρια και 19 αρια τουλαχιστον στην κατευθυνση.
Άβαταρ μέλους
VagosPaok

Δημοσίευση από VagosPaok »

ο βαθμος προσβασης του καθε μαθηματος αλλα και ο τελικος δεν ειναι τα μορια...
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

α τοτε λαθος καταλαβα.νομιζα οτι ο βαθμος προσβασης ειναι..παλι ομως ο βαθμος του σχολειου σου δινει μορια..
Άβαταρ μέλους
VagosPaok

εννοειται πως σου δινει μορια αλλα δεν ειναι τοσα πολλα ωστε να σου προκαλει φοβο οτι θα χασεις τη σχολη που θελεις απο αυτο...(εκτος αμα εβγαλες 13990 και η σχολη εχει ως βαση το 14000,τοτε παιρνουμε μολοτοφ και παμε μια βολτα στους καθηγητες σου :twisted: )
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

την θεωρητικη δεν την χαντακωσαν τοσο.τωρα ετσι και χασω την σχολη μου εξαιτιας του μηνυση..ομως η τεχνολογικη εχει τεραστιο προβλημα με αυτα που πηραν και το πιο μεγαλο το εχουν αυτη που θα δωσουν αοθ ο οποιος τους εβαλε μεχρι 17 και στους περισσοτερους 15 και ειναι ενα μαθημα που πας για 20...εμενα μου εβαλε 11 αλλα δεν το δινω αλλα μου χαλαει το μεσο ορο..εμενα το απολυτηριο μου το χαλασαν με κατι 13αρια επειδη μας εχουν βαλει ταμπελα στο τμημα.αν ομως εξαιτιας του απολυτηριου δεν με παρουν μετα απο καποια χρονια σε δημοσιο νηπιαγωγιο (που εκει θελω να περασω)τι πρεπει να τους κανω αυτους μετα???????ειναι κομπλεξαρες και μας το εχουν πει καθαρα πως θελουν να αφησουν και πολλα ατομα απο το τμημα μας.
Άβαταρ μέλους
VagosPaok

Ενταξει δυστυχως, υπαρχουν πολλοι κομπλεξικοι και συνηθως σε ολα τα σχολεια.Εγω εχω εναν φυσικο οποιος ξερει τοσο φυσικη οσο ο κρεσιτς ξερει να κανει εξοδο :twisted: και ειναι τοσο θρησκευομενος που οταν ειδε εναν φιλο μου εξω μετα τις 10 το βραδυ,τον εβαλε 15 ενω του εγραφε σ ολα τα διαγωνισματα 20 και μαλιστα του ειπε τον λογο αυτο.Περιττο να αναφερω οτι ολες οι φρασεις της φυσικης ξεκινανε και τελειωνουν με τη φραση ιδου το θαυμα του χριστου...Μην στεναχωριεσαι παντως,εσυ γραψε οσο καλυτερα μπορεις και ειμαι σιγουρος οτι δεν θα χασεις τη σχολη με τιποτα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VagosPaok την Σάβ 11 Φεβ 2012, 16:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Κουφές βαθμολογίες στο δικό μου σχολείο: Έγραψα 10 Φυσική Γενικής και πήρα 20! Ένας άλλος συμμαθητής μου έγραψε 4 Φυσική Κατεύθυνσης και τον έβαλε 17!!! Το ιδανικό σχολείο για να πάρεις απολυτήριο!! :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

VagosPaok έγραψε:Ενταξει δυστυχως, υπαρχουν πολλοι κομπλεξικοι και συνηθως σε ολα τα σχολεια.Εγω εχω εναν φυσικο οποιος ξερει τοσο φυσικη οσο ο κρεσιτς ξερει να κανει εξοδο :twisted: και ειναι τοσο θρησκευομενος που οταν ειδε εναν φιλο μου εξω μετα τις 10 το βραδυ,τον εβαλε 15 ενω του εγραφε σ ολα τα διαγωνισματα 20 και μαλιστα του ειπε τον λογο αυτο.Περιττο να αναφερω οτι ολες οι φρασεις της φυσικης ξεκινανε και τελειωνουν με τη φραση ιδου το θαυμα του χριστου...Μην στεναχωριεσαι παντως,εσυ γραψε οσο καλυτερα μπορεις και ειμαι σιγουρος οτι δεν θα χασεις τη σχολη με τιποτα...
πω πω ελεος..εμεις απο κομπλεξικους εχουμε απειρους φετος κιολας.πω 3μηνες εμειναν υπομονη για ολους μας και μετα διακοπες.
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

PaOkArAsIrAkLiO έγραψε:Κουφές βαθμολογίες στο δικό μου σχολείο: Έγραψα 10 Φυσική Γενικής και πήρα 20! Ένας άλλος συμμαθητής μου έγραψε 4 Φυσική Κατεύθυνσης και τον έβαλε 17!!! Το ιδανικό σχολείο για να πάρεις απολυτήριο!! :opaokara: :opaokara:
Έγραψα 5,2 ΑΕΠΠ, κάνω ότι μ@λ@κία μου κατέβει στο μυαλό την ώρα του μαθήματος..
Δεν σήκωσα ποτέ χέρι
Δεν έκανα ποτέ ασκήσεις...
Μου έβαλε 20 :lol: :lol: :lol:
Μια άλλη κοπέλα του έγραψε 9 και πήρε 18 :twisted:
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

αυτα ειναι!!!!!!οχι σαν και εμας που οτι γραφεις αυτο παιρνεις...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

οχι σαν και εμας που οτι γραφεις αυτο παιρνεις...
To σωστό αυτό είναι.
Αλλά έχεις δίκιο να σαι νευριασμένη γιατί στα περισσότερα σχολεία οι μαθητές πριμοδοτούνται, με αποτέλεσμα εσύ να φανείς αύριο κατώτερη κάποιου άλλου ενώ δεν θα είσαι.
Το θέμα είναι να περάσεις εκεί που θέλεις και να φτάσεις σε τέτοιο επίπεδο όπου το απολυτήριο σου δεν θα χρειάζεται καθόλου, μιας και θα δηλώνεις μονάχα το πτυχίο της σχολής που σου αρέσει.
Τότε και εσύ θα έχεις πετύχει κι όλοι αυτοί με τους πλασματικούς βαθμούς στα απολυτήρια θα είναι από κάτω σου.

Βρες τι είναι αυτό που σου αρέσει, κυνήγησε το μέχρι να το αποκτήσεις, κι άσε τους άλλους να χάνουν το δρόμο τους σπαταλώντας το χρόνο τους ασχολούμενοι με τα λάθος αντικείμενα και διεκδικώντας τα λάθος πράγματα.

Αυτή είναι η σύγχρονη πραγματικότητα.
Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι να φτάσεις εκεί που θέλεις.
Τόσο εσύ, όσο οι ικανότητες σου από μόνες τους και φυσικά κι οι συγκυρίες θα σου δείξουν τον κατάλληλο για σένα τρόπο.
Αρκεί να ξέρεις που θέλεις να φτάσεις. Συγκέντρωση στο στόχο, δύναμη, μαχητικότητα και τρέλα χρειάζεται και μην φοβάσαι.
Εξ' ου και το ΠΑΟΚ να 'σαι και μη φοβάσαι..!! :pano:
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

ναι αλλα ειναι τετοια η κατασταση (κακως βεβαια)που η γ' λυκειου ειναι μονο για τα 6 μαθηματα πανελληνιων και ολη η χρονια στο σχολειο ειναι τουρισμος και απολυτηριο 20...εγω φετος που λογω ατυχιας ειμαι σε συγκυρια οπου χαντακωνουν μονο το δικο μου τμημα και επομενως και εμενα γιατι να βγαλω απολυτηριο 17 και σε καποια μαθηματα να εχω 13????ζουμε σε μια εποχη δυσκολη οπου για να βρεις δουλεια ειναι παρα πολυ δυσκολο και θελει και τυχη..αν δηλαδη περασω με το καλο εκει που θελω και τελιωσω και τις σπουδες μου γιατι να μην παρω τη δουλεια (που στο δημοσιο παιζει ρολο το απολυτηριο)επειδη ετυχα σε λαθος συγκυριες??αυτο ειναι ομοιο και αδικο οπως με αυτο που γινεται στην επαρχια και τα παιδια που δινουν πανεληνιες πριμοδοτουνται και τους αφηνουν να αντιγραψουν ή που σε καποια βαθμολογικα κεντρα βαθμολογουν πολυ αυστηρα λογο κομπλεξ της πολης...
Άβαταρ μέλους
VagosPaok

gika έγραψε:
οχι σαν και εμας που οτι γραφεις αυτο παιρνεις...
To σωστό αυτό είναι.
Αλλά έχεις δίκιο να σαι νευριασμένη γιατί στα περισσότερα σχολεία οι μαθητές πριμοδοτούνται, με αποτέλεσμα εσύ να φανείς αύριο κατώτερη κάποιου άλλου ενώ δεν θα είσαι.
Το θέμα είναι να περάσεις εκεί που θέλεις και να φτάσεις σε τέτοιο επίπεδο όπου το απολυτήριο σου δεν θα χρειάζεται καθόλου, μιας και θα δηλώνεις μονάχα το πτυχίο της σχολής που σου αρέσει.
Τότε και εσύ θα έχεις πετύχει κι όλοι αυτοί με τους πλασματικούς βαθμούς στα απολυτήρια θα είναι από κάτω σου.

Βρες τι είναι αυτό που σου αρέσει, κυνήγησε το μέχρι να το αποκτήσεις, κι άσε τους άλλους να χάνουν το δρόμο τους σπαταλώντας το χρόνο τους ασχολούμενοι με τα λάθος αντικείμενα και διεκδικώντας τα λάθος πράγματα.

Αυτή είναι η σύγχρονη πραγματικότητα.
Υπάρχουν πάρα πολλοί τρόποι να φτάσεις εκεί που θέλεις.
Τόσο εσύ, όσο οι ικανότητες σου από μόνες τους και φυσικά κι οι συγκυρίες θα σου δείξουν τον κατάλληλο για σένα τρόπο.
Αρκεί να ξέρεις που θέλεις να φτάσεις. Συγκέντρωση στο στόχο, δύναμη, μαχητικότητα και τρέλα χρειάζεται και μην φοβάσαι.
Εξ' ου και το ΠΑΟΚ να 'σαι και μη φοβάσαι..!! :pano:

To σωστο δεν ειναι αυτο...Δεν ειναι δυνατον να κρινεσαι εσυ και το μελλον απο μια ωρα και τρεις αντιστοιχα,αυτο ειναι σκετη αποτυχια ειδικα οσον αφορα μαθηματα οπως το αεππ και το αοδε που 11 χρονια δεν εχεις σχεση με αυτα και λατινικα αντιστοιχα στη θεωρητικη που τα γνωριζουν στη β λυκειου...Επισης,το απολυτηριο θα σε κυνηγαει ειδικα αν σκεφτεσαι το εξωτερικο τοσο σαν προπτυχιακο και μεταπτυχιακο επιπεδο οσο και στη δουλεια...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος VagosPaok την Κυρ 12 Φεβ 2012, 17:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Το σωστό θα ήταν ο βαθμός να βγαίνει συναρτήσει του γραπτού βαθμού, του προφορικού και της συμπεριφοράς στην τάξη. Και καλά όλη αυτή η ιστορία γίνεται για να μην νιώθουν οι μαθητές ότι αδικήθηκαν. Τελικά όμως αδικούνται οι αριστούχοι. Εντάξει, χάρισε 1-2 βαθμούς αλλά όχι αυτή η ξεφτίλα!!!
Άβαταρ μέλους
elpaoki

Δημοσίευση από elpaoki »

βασικα το σωστο θα ηταν να κρινομασταν απο την αρχη της πρωτης λυκειου οχι μονο με τις γραπτες εξετασεις και οχι στην τριτη λυκειου μονο που ολοι σκωτονομαστε εκει στα διαβασματα..και ειναι πολυ λαθος ο τροπος εξετασης οσο αφορα τα μαθηματα(ειδικα στην θεωρητικη που χρειαζεται παπαγαλια)..εχουμε να αποστηθησουμε ιστορια που ειναι καμια 100αρια σελιδες και παραπανω,εισαγωγη αρχαιων 4 βιβλιων, και βιολογια γενικης.ολα αυτα παπαγαλια χωρις να παρεκλινουμε καθολου και μετα εχουμε την λογοτεχνια και την εκθεση που ειναι εντελως υποκειμενικα μαθηματα..και να πεις οτι τα μαθαιναμε κιολας?????ενα χρονο τα θυμασαι αναγκαστικα και μετα οχι μονο τα ξεχνας αλλα τα σιχαινεσαι επειδη στα εχουν παρουσιασει με εντελως λαθος τροπο..ενω καποια κειμενα της λογοτεχνιας για παραδειγμα οπως και η ιστορια ειναι πραγματικα ενδιαφεροντα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”