σωστες και οι δυο αποψεις...ας πω και εγω την δικια μου...αν δεν γινει τιποτα συνταρακτικο αυτο το θεμα καλυτερα να το συζητησουμε το καλοκαιρι μαζι με το μουντιαλ γιατι τωρα εχουμε αλλο.και αν για το γηπεδο περιμενουμε 5-10 χρονια για το προταθλημα περιμενουμε 25!!οποτε ας συγκεντρωθουμε σε αυτο και αν καταφερουμε και το σηκωσουμε θα υπαρξει ενα ντομινο εξελιξεων σε χρεη,προπονητικο και νεο γηπεδο καθως θα μπορουμε να ασκησουμε μεγαλυτερη πιεση...novito έγραψε:Μερικες ενστασεις... Η πυλαια πως σε καλυπτει στην προσβαση?? 5-6 χιλιαρικα μαζευεις στο Παλατακι και παραλυουν τα παντα. Π.χ. μετα το ματς με το Μαρουσι καναμε κανα 20λεπτο για να βγουμε στον κεντρικο δρομο (μια αποσταση 200 μετρων δηλαδη). Γενικα το 4ο κριτηριο που θετεις (ευκολη προσβαση) αυτη τη στιγμη δε το καλυπτει ουτε η Τουμπα, ουτε η ΔΕΘ, ουτε η Πυλαια. Για το Καρ/σου (μακρια απο δω) δε το χω ζησει σε ωρα αιχμης, οποτε δε μπορω να πω κατι. Το θετικο γι αυτο το κριτηριο σε Τούμπα και ΔΕΘ ειναι οτι βρισκονται στο κεντρο περιπου της πολης, οποτε βολευει εξισου οσους ερχονται είτε από δυτικά είτε από ανατολικά.tigon4 έγραψε:...
τουλαχιστον ξερουμε τα μερη (κατι ειναι και αυτο)
1.τουμπα (κεντροανατολικα)
2.ΔΕΘ (κεντρο)
3.πυλαια (ανατολικα)
4.καρατασιου (δυτικα)
και μας ενδιαφερει
1.χωρητικοτητα
2.εμπορικοι χωροι
3.οπαδικα
4.ευκολη μεταβαση (κυκλοφοριακο δλδ)
1.για μενα δυστυχως η τουμπα βγαινει κατευθειαν εκτος.(μονο το στοιχειο 3 απο αυτα που ανεφερα ικανοποιει)
2.η ΔΕΘ μπορει να ικανοποιησει το 1 και το 2 σιγουρα....για το 3 δεν ειμαι ακομα σιγουρος γιατι φευγουμε λιγο περισσοτερο απο συνδεσμους στα ανατολικα ενω για το 4 δεν ξερω με ενα γηπεδο 45.000-50.000 θεσεων τι μπορει να γινει.
3.η πυλαια ικανοποιει το 1-2-4 σιγουρα ....τωρα για το 3 θελει σκεψη γιατι βγαινουμε εκτος πολης αλλα θα δημιουργησουμε νεους πυρηνες οπαδων σε πυλαια και γενικοτερα ανατολικες περιοχες.
4. του καρατασιου δεν το θελω με τιποτα μονο και μονο για τα οπαδικα γιατι νομιζω θα εγκλωβιστουμε εκει περα.
αρα το συμπερασμα μου ειναι....... ΔΕΘ ή Πυλαια.
Για τα 2 πρώτα (χωρητικοτητα & εμπορικοι χωροι) χωρις καμμια σοβαρη και επισημη μελετη δεν εχει νοημα να συζηταμε. Ούτε μηχανικοι ειμαστε (σπουδαζουμε λεμε), ουτε τιποτα. Απλως αποψεις λεμε...
![]()
Για το 3ο και ισως πιο σημαντικο απ ολα, η Τουμπα υπερτερει μιας και αποτελει την εδρα μας τα τελευταια 50 και βαλε χρονια. Η ΔΕΘ, βεβαια, μπορει να αποτελεσει την συνεχεια του Συντριβανιου, οποτε και παλι εχει θετικα στοιχεια. Τ αλλα 2 δεν εχουν και κανα σοβαρο πλεονεκτημα σ αυτο το κομματι, με εξαιρεση ισως το Παλατακι που βρισκεται ηδη στην Πυλαια (άλλο λάθος κι αυτό...)
Επαναλαμβανω, βεβαια, οτι η κουβεντα μας (σε ακυρη χρονικη στιγμη, οπως παντα...) σε ραδια-εφημεριδες-φορουμ δεν εχει καμμια σημασια. Όσοι θέλουν να συμμετασχουν σοβαρα σε μια τετοια αποφαση ας πανε να εγραφουν στον ΑΣ...