Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ειπαμε να κανουμε χαβα αλλα εδω και 3-4 μερες ο καθενας γραφει οποιν του ερθει στο κεφαλι.,.Τουλαχιστον να συζηταμε παπαδες που ειναι φημες..Εδω προσπαθουμε να δημιουργησουμε παπαδες μονοι μας...και πραγματικα ελπιζω να μην πιστευετε τα περισσοτερα(τα οποια για μενα δεν ειναι και τοσο μεγαλες περιπτωσεις πολυ λετε,,παικτες απο Λ.Αμερικη που δεν εχουν παιξει ποτε Ευρωπη ενω κοντευουν στα 30?)
Οτι επιλεξει βεβαια ο Βρυζας δειχνει οτι εχει σκεπτικο και περιμενουμε να δουμε που θα κινηθει..
Υστ : Ο Σουαζο ειναι 150 κιλα..Αν ερθει στην ωραια Θεσσαλονικη θα γινει 250..Επιλογη που ειναι υπερβολικα ακριβη και περιεχει τεραστιο ποσοστο ρισκου
Εγω σου κανω ενα βιντεο με γιασεμακη και νομιζεις οτι παιρνεισ τον νεο Ντρογκμπα..
Αν ερθει ενα τετοιο ονομα το οποιο δεν γνωριζουμε ο ενθουσιασμος θα ειναι ανοητος μεχρι να τον δουμε στο γηπεδο...Και παικτες που δεν γνωριζουμε ή τους γνωριζουμε απο το youtube είτε εχουν ενα σχετικο όνομα είτε δε τους ξερει κανενας θα κριθουν στο γηπεδο..δε θα υπαρχουν ουτε ενθουσιασμοι ,ουτε κραξιμο
"Στα μεταγραφικά και εν όψει της περιόδου του Ιανουαρίου ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ζήσης Βρύζας, ετοιμάζει ταξίδι για συγκεκριμένο Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή ενώ στα ονόματα που έχουν ήδη ακουστεί προστέθηκε αυτό του 25χρονου διεθνή Χιλιανού Εντουάρντο Ρούμπιο της ελβετικής Βασιλείας. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν ξεχνούν τον 21χρονο Βούλγαρο επιθετικό Νικολάι Ντιμιτρόφ αλλά και τον 29χρονο διεθνή Τούρκο Καβεχτσί Νιχάτ της Βιγιαρεάλ."
HUMBERTO SUAZO!!!! αποκλειετε. Ειναι παικταρας , διαθετει τα παντα και μερικα κιλα επιπλεον και αυτο ειναι ακομη πιο τελειο.
Ας σταματησουν να κραζουν, παρακαλω πολυ, ορισμενοι , ολους εμας που κανουμε ονειρα τρελα γιατι ετσι αξιζουν τα ονειρα, οταν εχουν μεγαλη φαντασια.
Εγω στην "τελικη" το βλεπω σαν ενα διαγωνισμο με επαθλο την ικανοποιηση και μονο, οτι την βρηκα εγω την μεταγραφη, ενα κυνηγι θησαυρου.
Ειναι αθωο και οποιος εχει σωας τα φρενας δεν θα εχει απαιτηση να ερθουν τετοιοι παικτες,τωρα τουλαχιστον.
Τα εχω ξαναγραψει αυτα , αλλα οσο υπαρχουν "γκρινιαριδες" θα επανερχομαι. ΔΩΣΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/b]
εγω ειμαι απολυτα συμφωνος με τον Ζηση που θελει παιχτες απο εξω. Αν ειναι να παρεις απο Ελλαδα, παρε Γκαλετι, Ντιογκο, Καρντοσο, Εστογιανοφ, Γκσπουρνινγκ. Αν δεν μπορεις αυτους, παρε απο εξω, ολοι οι αλλοι εντος συνορων ειναι για τον περσινο ΠΑΟΚ. Εκτος κι αν ψαχνουμε παικτες για βαθος παγκου, οποτε οποιος ειναι καλυτερος απο Λακη, Παντελη, Μπαλαφα, Ηλιαδη μπορει να ερθει. Αλλα αν ηθελαν τετοιους θα ειχαν γινει κιολας οι μεταγραφες και δε θα ηταν τοσο προσεκτικοι ωστε να μην ακουγεται τιποτα. Μαλλον θελουν παικτες που θα μπορουν να καθιερωθουν στην 11αδα.
logios έγραψε:HUMBERTO SUAZO!!!! αποκλειετε. Ειναι παικταρας , διαθετει τα παντα και μερικα κιλα επιπλεον και αυτο ειναι ακομη πιο τελειο.
Ας σταματησουν να κραζουν, παρακαλω πολυ, ορισμενοι , ολους εμας που κανουμε ονειρα τρελα γιατι ετσι αξιζουν τα ονειρα, οταν εχουν μεγαλη φαντασια.
Εγω στην "τελικη" το βλεπω σαν ενα διαγωνισμο με επαθλο την ικανοποιηση και μονο, οτι την βρηκα εγω την μεταγραφη, ενα κυνηγι θησαυρου.
Ειναι αθωο και οποιος εχει σωας τα φρενας δεν θα εχει απαιτηση να ερθουν τετοιοι παικτες,τωρα τουλαχιστον.
Τα εχω ξαναγραψει αυτα , αλλα οσο υπαρχουν "γκρινιαριδες" θα επανερχομαι. ΔΩΣΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/b]