13. Στέλιος Μαλεζάς
- ΑποστόληςΑ
Re: 13. Στέλιος Μαλεζάς
Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά: Όταν δεν σου αρέσει ο ποδοσφαιριστής της ομάδας που αγαπάς, λες: "Δυστυχώς έχουμε και έναν που δεν είναι καλός".
Όταν ειρωνεύεσαι ή βρίζεις (καδρόνι, παλτό κλπ), όταν δηλαδή βγάζεις τα κόμπλεξ που έχεις μέσα σου για παίκτη που φέρει τον διέφαλο στο στήθος, αυτό δείχνει ότι δεν αγαπάς, ούτε σέβεσαι την ομάδα σου.
Όταν ειρωνεύεσαι ή βρίζεις (καδρόνι, παλτό κλπ), όταν δηλαδή βγάζεις τα κόμπλεξ που έχεις μέσα σου για παίκτη που φέρει τον διέφαλο στο στήθος, αυτό δείχνει ότι δεν αγαπάς, ούτε σέβεσαι την ομάδα σου.
Παιδιά ο Μαλεζάς φέτος μου φαίνεται βελτιωμένος. Εντάξει πάλι έχει θέμα σε ορισμένες φάσεις αλλά καμία σχέση μέχρι στιγμής με τον Μαλεζά τον περσινό ή προπέρσινο του β΄γύρου... Μακάρι να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο διότι φαίνεται ότι μπορεί να το κάνει 

με τη βολερεγκα ηταν απλα καλος....με πατυ ειδικα οταν ειχ διπλα του το σωτο....εδειξε ηγετικες τασεις και δεν του το χα....γενικα πιστευω δεν εχει το νευρο και το ταβανι ειναι συγκεκριμενο αλλα κτ ισως να αλλαξε....τεσπα θα δειξει ...η διαρκεια μετραει..
στη συνεντευξη λεει οτι τιο καλοκαιρι ειχε προταση απο την 4η σε δυναμικη ομαδα της τουρκιας ....μαλλον τραμπζονσπορ....
ναι,απ οτι ξερω το καλοκαιρι εγινε προταση.(δν ειχε ειπωθει ομαδα) ο ιδιος ηταν θετικος,αλλα η παε εφερε αντιρρησεις κ το θεμα δν προχωρησε.....ο ιδιος δν ειχε προβλημα φυσικα να συνεχισει στην ομαδα......
- ΑποστόληςΑ
Πιστεύω ότι δίπλα στον Μπόλονι θα αναδειχθεί και θα επιστρέψει και στην Εθνική.
Οπότε στην Εθνική θα έχω:
1. Χαλκιά
2. Μαλεζά
3. Φωτάκη
4. Γεωργιάδη
5. Αθανασιάδη
6. Σαλπι
και σε λίγο
Αποστολόπουλο, Σταφυλίδη, Στάμου και Σάκη.
Οπότε στην Εθνική θα έχω:
1. Χαλκιά
2. Μαλεζά
3. Φωτάκη
4. Γεωργιάδη
5. Αθανασιάδη
6. Σαλπι
και σε λίγο
Αποστολόπουλο, Σταφυλίδη, Στάμου και Σάκη.
Παρακαλείται ο Αποστόλης να μη λέει ασυναρτησίες.. Το μόνο μέρος που ο Σάκης θα μπορούσε να εκπροσωπήσει τη χώρα είναι στα καλλιστεία!!
Gika

Gika

- ΑποστόληςΑ
Κάτσε να δουλέψει κοντά στον Μπόλονι και θα δεις! Εδώ ζωντάνεψαν πάλι οι Μαλεζάς, Σώτος και Φωτάκης που είναι πολύ μεγαλύτεροι...
Θαυματουργός όχι. Αλλά έχει μάτι αετού.GeorgT έγραψε:προπονητής ειναι κ οχι θαυματουργός
Σε εμάς που βρίσκεται με τον δικέφαλο στο στήθος... έχει 8 μάτια...

Στελάρα πριν από λίγο είχα μια αντιπαράθεση για σένα με μια μεγάλη μπαλαδόφατσα (Αλέ της Β.Ελλάδος).Εκείνος έλεγε τα ''δικά του'' για σένα και γω του έλεγα ότι φέτος με Μπόλονι θα βγάλεις μάτια.Και από του χρόνου θα είσαι ο ένας και μοναδικός αρχηγός για όλα τα επόμενα χρόνια.Κάτι σαν τον Τέρυ της Τσέλσυ.
Δούλεψε,ίδρωσε,μάτωσε φέτος γιατί η φετινή χρονιά θα είναι το τελικό test για τα χρόνια που έρχονται.Και στο μυαλό του προπονητή και στη συνείδηση των οπαδών.
Εγώ με τις πρώτες εμφανίσεις σου είμαι πολύ αισιόδοξος αλλά μην αφήνεις τίποτα στην τύχη. Να έχεις πείσμα και εγωισμό και να μην αντέχεις να βλέπεις να παίζει το τ - - - - ι (Δεν βρίζω-στην κρεμάλα έχει 2 α 1 γ και 1 ρ
) ο Τσιρίλο στην θέση σου.Να βγάζεις αφρούς από το στόμα σου.καπνούς από τα αφτιά σου, να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο και να ραγίζει ο τοίχος αλλά αυτός να μην σου φάει την θέση.
Υ.Γ.Steen αυτό που θα δεις φέτος από τον Στελάκη δεν θα το έχεις ξαναδεί στη ζωή σου.
Στέλιο κανόνισε μην με κάνεις ρόμπα

Δούλεψε,ίδρωσε,μάτωσε φέτος γιατί η φετινή χρονιά θα είναι το τελικό test για τα χρόνια που έρχονται.Και στο μυαλό του προπονητή και στη συνείδηση των οπαδών.
Εγώ με τις πρώτες εμφανίσεις σου είμαι πολύ αισιόδοξος αλλά μην αφήνεις τίποτα στην τύχη. Να έχεις πείσμα και εγωισμό και να μην αντέχεις να βλέπεις να παίζει το τ - - - - ι (Δεν βρίζω-στην κρεμάλα έχει 2 α 1 γ και 1 ρ

Υ.Γ.Steen αυτό που θα δεις φέτος από τον Στελάκη δεν θα το έχεις ξαναδεί στη ζωή σου.

Στέλιο κανόνισε μην με κάνεις ρόμπα