15. Pablo Andrés Contreras Fica
-
- navigator11
Re: Pablo Contreras
αρκετα σταθερος χθες.αποτελει κεφαλαιο για την ομαδα.και με καλο κοντρερας η ομαδα ξεκιναει απο χ και κατα 80-85% παιρνει νικη.
δεν ηταν οσο καλος θελουμε αλλα με τα παιχνιδια θα επανελθει στα περσινα στανταρ...η παρουσια του ομως επαιξε μεγαλο ρολο στο γεγονος οτι η μπαλα παιχτηκε επιτελους κατω και ειχαμε μια αναπτυξη ορθολογικη...
στο κεφαλι υποφερουμε....και φταιει και ο κοντρερας......ο πρωτος που φταιει ειναι ο τσιριλο αλλα αλλος παιρνει τα εξακογια....το σαββατο εκει θα κριθει το ματς.....το 44 μονο με στημενα σκοραρει
Tα εξακο τα παιρνει γιατι ειναι ο μοναδικος στοπερ στην Ελλαδα που ξεκινα το παιχνιδι με ορθολογικο τροπο απο πισω, ο μοναδικος στοπερ στην Ελλαδα που μπορει να κατεβει 8-10 μετρα με την μπαλα στα ποδια και ο μοναδικος στοπερ στην Ελλαδα που οταν ο αντιπαλος επιθετικος τον εχει πλατη και η μπαλα ερχεται απο ψηλα, βαζει τοσο καλα το σωμα του ωστε να εκτοπισει χωρις φαουλ τον αλλον και να παρει την κεφαλια χωρις καν να πηδηξει.
Μακαρι να κλεισει την καριερα του στον ΠΑΟΚ αυτος ο παικτης. Απο τοτε που βλεπω τον ΠΑΟΚ δεν θυμαμαι να ειχε ποτε στοπερ που εστω να τον πλησιαζει σε αξια. Αυτο που λειπει απο το κεντρο αμυνας ειναι ενας στοπερ τυπου Μαρκος Αντονιο, ενας αθλητικος τυπος με αλτικοτητα και ικανοτητα στο φιζικαλ γκέιμ.
Μακαρι να κλεισει την καριερα του στον ΠΑΟΚ αυτος ο παικτης. Απο τοτε που βλεπω τον ΠΑΟΚ δεν θυμαμαι να ειχε ποτε στοπερ που εστω να τον πλησιαζει σε αξια. Αυτο που λειπει απο το κεντρο αμυνας ειναι ενας στοπερ τυπου Μαρκος Αντονιο, ενας αθλητικος τυπος με αλτικοτητα και ικανοτητα στο φιζικαλ γκέιμ.
- ΑποστόληςΑ
Τον σταθερό και καθοδηγητή Pablo τον χρειαζόμαστε "κάργα" το Σάββατο, αλλά και σε κάθε παιχνίδι! Κατά τα λοιπά, συμφωνώ με τις διαφωνίες του Μάξιμου.
στο ματς με τον αρουλη παντως νομιζω οτι δεν ηταν καθολου καλος
δεν ξερω αν τα βλεπω μονο εγω αυτα αλλα αθλητικα υστερει απο τα αλλα μπακ μας
σε ταχυτητα σε αλμα σε δυναμη
σε ολες τις κεφαλιες-ευκαιριες του αρη ηταν εντελως αλλου ενω και στη μια που πηδηξε να παρει δεν σηκωθηκε σχεδον απο το εδαφος και μπερδευτηκε και ο κρεσιτς και φαγαμε το γκολ
εχει πολυ καλυτερα τεχνικα χαρισματα βεβαια αλλα για τη θεση του εγω προτιμαω ας πουμε ακομα και τον εντελως αμπαλο τσιριλο
γενικα τσιριλο μαλεζας νομιζω οτι ειναι καλυτερο δυδυμο
δεν ξερω αν τα βλεπω μονο εγω αυτα αλλα αθλητικα υστερει απο τα αλλα μπακ μας
σε ταχυτητα σε αλμα σε δυναμη
σε ολες τις κεφαλιες-ευκαιριες του αρη ηταν εντελως αλλου ενω και στη μια που πηδηξε να παρει δεν σηκωθηκε σχεδον απο το εδαφος και μπερδευτηκε και ο κρεσιτς και φαγαμε το γκολ
εχει πολυ καλυτερα τεχνικα χαρισματα βεβαια αλλα για τη θεση του εγω προτιμαω ας πουμε ακομα και τον εντελως αμπαλο τσιριλο
γενικα τσιριλο μαλεζας νομιζω οτι ειναι καλυτερο δυδυμο
ροναλντο ξεχνας την πολυμηνη απουσια του...περυσι δεν ειχε δειξει τετοια δειγματα...παιχνιδια θελει απλα και ρυθμο...και παλι ομως και μονο που κοπηκαν οι γιομες και ειχαμε αναπτυξη απο πισω ελεω κοντρερας εγινε...με 1-2 ακομα παιχνιδια συνεχομενα θα επιστρεψει στα περσινα στανταρ...
- Maximus
Φανηκε λιγο αδιαφορος σημερα ή ηταν ιδεα μου; Τι εγινε Παμπλο μου; Μεταγραφη σκεφτεσαι;