Νέος προπονητής

Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Re: Νέος προπονητής

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΙΤΣ ΡΕ;
These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 6):
Dimitris_L4, rockcity4, embuji, Metagrafakias, Gregk19262000, Kenny4
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Ψηφοφορία ποιοι είναι υπέρ ποιοι κατά ποιοι δεν ξέρω δεν απαντώ.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Δηλώνω σοκαρισμένος.
Κανένα άλλο σχολιο για την ώρα
These users thanked the author nunies4 for the post (total 3):
Gregk19262000, Montrealiotis, Logistis
tzim01

Δημοσίευση από tzim01 »

σε ενα συντεταγμενο κυμα κατα των αντρε και λεο οτι ηρθαν για γλαστρες και οτι δεν πηραν αυτοι την αποφαση για λουτσε εγραψα και ειπα οπως θεωρω σωστο οτι αυτη την σημαντικη/ιστορικη παοφαση θα επρεπε να την παρει μονο το νο1 του οργανισμου δηλαδη ο ιβαν.

τωρα αν καποιος προσπαθει η προσπαθησει να μου περασει οτι ειναι επιλογη αντρε-ματος ο πουσιστς τι να πω ,μεγαλωσαμε παιδια πειτε τα αυτα σε ευθηκοα ωτα και σε αβουλους ανθρωπους ,το λεω απο τωρα μην μπειτε κυριοι με διαρροες και ρεπορταζ οτι σε μια τετοια εξελιξη οτι ο αντρε και ο ματος επελεξαν τον πουσιτς.

τα παραπανω δεν αναιρουν οτι ο ανθρωπος αν οντως ερθει μπορει να πετυχει ,φυσικα τουλαχιστον προσωπικα θα στηριχθει αλλα θα δεχεται καιι κριτικη οταν πρεπει,ο προπονητης και οποιαδηποτε αλλη θεση στον ΠΑΟΚ ειναι θεσμος και πρεπει να τον σεβομαστε.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Dimitrisou έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 20:39
embuji έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 20:32 Νταξει εαν ο Σαββιδης εχει αποφασισει οτι θελει να χασει τον κοσμο εντελως, θελει να ακουσει μεσα στην τουμπα και γυρω γυρω "και την ΠΑΕ" ή "Μυστακιδης ΟΕ ΟΕ", Ε ας κλεισει τον Πουσιτσ. Εγω δε πιστευω οτι θα ειναι αυτος ο σακαφλιας. Δεν ειναι χαζος ο Ιβαν. Ξερει και οτι ο κοσμος ειναι στα καγκελα εδω και καιρο, και οτι ειναι δυσαρεστημενοι αρκετοι με την απολυση λουτσεσκου.

Μονο χαζος φερνει εναν καποιον Πουσιτσ. Ο Ιβαν χαζος ΔΕΝ ειναι. Εγω πιστευω οτι θα ειναι κατι σε στυλ Σαραμπια, στυλ Καρσεδο.
Καλά αρκετοί δυσαρεστημένοι έγιναν τώρα..μέχρι να γίνει πραγματικότητα το ενδεχόμενο απόλυσης όλοι έλεγαν ότι αν μείνει σημαίνει ότι δεν έχουμε στόχους και ότι καίγεται η χρονιά...
Μπα μη το λες πολλοι δε θελανε να φυγει και λεγανε οτι φταιει για ολα η διοικηση(φταιει για πολλα, οχι ολα.). Εγω ημουν υπερ της αλλαγης προπονητη. Με την λογικη ομως οτι παμε σε μια αναβαθμιση, αν οχι βραχυπροθεσμα προπονητικης ικανοτητας σε ενα μοντερνο μοντελο με προπονητες που φευγουν απο το δογμα του Πεπ, και πανε πιο κοντα σε Λουις ενρικε, Ιραολα κλπ κλπ. ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΙΤΣ ΡΕ. Τι ειναι αυτο το πουσιτς ενα τετοιο σκοτωσα στο witcher 3 προχθες. Ακου εκει πουσιτσ.
Άβαταρ μέλους
van rooy

Στο χορτάρι.

Όμως η διοίκηση αν θέλει πραγματικά να τον στηρίξει του φέρνει 4-5 Παικταραδες.
Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Δημοσίευση από paokkerkir »

Πάμπλο και πριν τον Δεκέμβρη προβλέπω τελικά.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Mitsospaoki4 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 20:39 ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΙΤΣ ΡΕ;
Βγηκε ανακοινωση; Ας περιμενουμε
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Ρε μλκς τι ξερετε που δν ξερουμε?? μονο το γκαζετα κ ο σουντουλιδης εγραψε σα να εννοει οτι θα ερθει..κανεις αλλος..
Άβαταρ μέλους
Apeiroelaxistos

Δημοσίευση από Apeiroelaxistos »

Πούσιτς λοιπόν. Λέει τον αξιολογούσαν εδώ και ένα χρόνο. Ποιοί όμως? Αυτό είναι που φοβάμαι...
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

van rooy έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 20:43 Στο χορτάρι.

Όμως η διοίκηση αν θέλει πραγματικά να τον στηρίξει του φέρνει 4-5 Παικταραδες.
κ γτ δεν εφερνε 4-5 παιχταραδες στν Ραζβαν ή στν Κονσεισαο (παραδειγμα) κ να τους φερει σε καποιον Πουσιτς?
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
paokspren
embuji

Δημοσίευση από embuji »

MHHHHHH MHH MH MH MH ΘΑ ΣΥΦΙΛΙΑΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ
These users thanked the author embuji for the post:
Maklaz
Άβαταρ μέλους
van rooy

Λουτσε άραξε Σαλόνικα κάνε ταξιδακια γέμισε τις μπαταρίες σου.

Απομακρυνσου από το περιβάλλον ΠΑΟΚ για λίγο και ανέμενε στο ακουστικό σου για άλλη μια φορά.

Παραμαζωμα όλους και όλα.
These users thanked the author van rooy for the post:
Gregk19262000
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

aivas19 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 20:45
Mitsospaoki4 έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 20:39 ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΙΤΣ ΡΕ;
Βγηκε ανακοινωση; Ας περιμενουμε
Και μόνο που συντηρείτε ακόμα το όνομα του σαν φαβορί.

Τι να πω ελπίζω να επικρατήσει η λογική.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

embuji έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 20:43
Dimitrisou έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 20:39
embuji έγραψε: Τρί 16 Ιουν 2026, 20:32 Νταξει εαν ο Σαββιδης εχει αποφασισει οτι θελει να χασει τον κοσμο εντελως, θελει να ακουσει μεσα στην τουμπα και γυρω γυρω "και την ΠΑΕ" ή "Μυστακιδης ΟΕ ΟΕ", Ε ας κλεισει τον Πουσιτσ. Εγω δε πιστευω οτι θα ειναι αυτος ο σακαφλιας. Δεν ειναι χαζος ο Ιβαν. Ξερει και οτι ο κοσμος ειναι στα καγκελα εδω και καιρο, και οτι ειναι δυσαρεστημενοι αρκετοι με την απολυση λουτσεσκου.

Μονο χαζος φερνει εναν καποιον Πουσιτσ. Ο Ιβαν χαζος ΔΕΝ ειναι. Εγω πιστευω οτι θα ειναι κατι σε στυλ Σαραμπια, στυλ Καρσεδο.
Καλά αρκετοί δυσαρεστημένοι έγιναν τώρα..μέχρι να γίνει πραγματικότητα το ενδεχόμενο απόλυσης όλοι έλεγαν ότι αν μείνει σημαίνει ότι δεν έχουμε στόχους και ότι καίγεται η χρονιά...
Μπα μη το λες πολλοι δε θελανε να φυγει και λεγανε οτι φταιει για ολα η διοικηση(φταιει για πολλα, οχι ολα.). Εγω ημουν υπερ της αλλαγης προπονητη. Με την λογικη ομως οτι παμε σε μια αναβαθμιση, αν οχι βραχυπροθεσμα προπονητικης ικανοτητας σε ενα μοντερνο μοντελο με προπονητες που φευγουν απο το δογμα του Πεπ, και πανε πιο κοντα σε Λουις ενρικε, Ιραολα κλπ κλπ. :lol: ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΙΤΣ ΡΕ. Τι ειναι αυτο το πουσιτς ενα τετοιο σκοτωσα στο witcher 3 προχθες. Ακου εκει πουσιτσ.
:lol: :lol:
Εγώ προσωπικά θα ήθελα τον Ραζβαν και φέτος μετά την προσθήκη Μάτος Αντρέ για να δω πως θα πάει μια τέτοια συνεργασία..
Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι όποιος και να έρθει θα έχει δύσκολο έργο γιατί 7 χρόνια(σχεδόν σερί) ο οργανισμός είχε ένα πλάνο..δεν αλλάζουν αυτά σε 2 και 3 μήνες.
Από την στιγμή που πάμε σε αντικατάσταση τότε θέλω έναν νέο προπονητή που να θέλει να αναδειχθεί..
Εγώ από αυτά που έβλεπα γενικά έβλεπα μεγάλο ποσοστό να καταριέται που φαινόταν παραμονή Ραζβαν..άσε το πώς τα γύρισαν μετά...
Και αυτό πάει από απλό κόσμο μέχρι δημοσιογράφους..
These users thanked the author Dimitrisou for the post:
embuji
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προπονητικό Team Ποδοσφαίρου”