Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια λέμε.... ΦΤΆΝΕΙ
Χαίρομαι που το μπάσκετ πάει στα χέρια ενός μεγάλου επιχειρηματία
Και κάνω σχέδια για το μέλλον και το πόσα φράγκα μπορεί να βάλει για να γλεντάω τους βρικόλακες.
ΑΛΛΆ είμαι με τον Ίβαν για 1 δισεκατομμύριο λόγους σε όλα τα υπόλοιπα. Τι να κάνουμε τώρα?
Μήπως αυτό με κάνει λιγότερο ΠΑΟΚτσή ή λιγότερο χαρούμενο μπασκετικό?

Και κάνω σχέδια για το μέλλον και το πόσα φράγκα μπορεί να βάλει για να γλεντάω τους βρικόλακες.
ΑΛΛΆ είμαι με τον Ίβαν για 1 δισεκατομμύριο λόγους σε όλα τα υπόλοιπα. Τι να κάνουμε τώρα?
Όχι θα ερχόταν με την Αγγελικουση η το χοντρό παρέα
Μάλλον ακόμα δεν έχετε καταλάβει τι μέγεθος έχει πάρει την καε και είστε έτοιμοι να συμβιβαστείτε με ημίμετρα τύπου λαμπουμπου
εσυ τωρα τι ειρωνευεσαι;μακαρι ο μυστα να μας εκτοξευσει..αυτο δεν αλλαζει τα δεδομενα που αποκλειστικα εδω μοιραστικα μαζι σας.

γλωττα λανθανουσα τ' αληθη λέγει
- 
				Dimitrisou
Το παλικάρι ξέρει κάποια πράγματα και τα είπε..το κακό που είναι;
Από κει και πέρα ο καθένας έχει την γνώμη του και τη προτίμηση του και έτσι πρέπει να είναι.
Η ειρωνεία είναι εντελώς αχρειαστη.
Στην τελική πάνε πίσω 5 χρόνια και βάλε στην θέση της Αγγελικουση και όποιου άλλου το όνομα Μυστακίδης..το ίδιο θα είναι και να που εγινε

Από κει και πέρα ο καθένας έχει την γνώμη του και τη προτίμηση του και έτσι πρέπει να είναι.
Η ειρωνεία είναι εντελώς αχρειαστη.
Στην τελική πάνε πίσω 5 χρόνια και βάλε στην θέση της Αγγελικουση και όποιου άλλου το όνομα Μυστακίδης..το ίδιο θα είναι και να που εγινε
- These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 3):
- gergeo4, aivas19, george188
- navigator11
Ας τελειώσει επιτέλους η υπόθεση. Δε νοείται σε αυτό το μομέντουμ κανένα πισωγύρισμα. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, θα σήμανε την απόλυτη ταφόπλακα για το σίριαλ της εισόδου Μυστακίδη στα του ΠΑΟΚ. Με το καλό, έστω και στο ... σπρωχτό κατά τη δική μου εκτίμηση, να αναλάβει τις τύχες της καλαθόσφαιρας του συλλόγου. 
Η προαίρεσή μου απέναντί του θα παραμείνει ως έχει για καιρό ακόμα. Ιδιαίτερα για όσο ακόμα συνεχιστεί η βουβαμάρα των θεσμικών υποστηρικτών του εντός συλλόγου αναφορικά με την επικοινωνία με την ΠΑΕ στο πλαίσιο της ανάγκης συνεννόησης και συνεργασίας για να προχωρήσει η υπόθεση της νέας Τούμπας. Δυστυχώς για αυτόν, έχοντας προφανέστατα κι ο ίδιος την ευθύνη για τούτο, έχει "δεθεί" με τους συγκεκριμένους τύπους, πράγμα που μάλλον πλήττει ιδιαίτερα τη δημοφιλία του σε μεγάλη μερίδα του κόσμου μας.

Η προαίρεσή μου απέναντί του θα παραμείνει ως έχει για καιρό ακόμα. Ιδιαίτερα για όσο ακόμα συνεχιστεί η βουβαμάρα των θεσμικών υποστηρικτών του εντός συλλόγου αναφορικά με την επικοινωνία με την ΠΑΕ στο πλαίσιο της ανάγκης συνεννόησης και συνεργασίας για να προχωρήσει η υπόθεση της νέας Τούμπας. Δυστυχώς για αυτόν, έχοντας προφανέστατα κι ο ίδιος την ευθύνη για τούτο, έχει "δεθεί" με τους συγκεκριμένους τύπους, πράγμα που μάλλον πλήττει ιδιαίτερα τη δημοφιλία του σε μεγάλη μερίδα του κόσμου μας.
- WestBlock4
Με τον ΠΑΟΚ να εισαι απλα, ολοι οι αλλοι είναι περαστικοί κ ΠΑΟΚ περισσότερο απο σενα δε θα γινουν.R.A.T.M. έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 23:20 Κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια λέμε.... ΦΤΆΝΕΙ
- Montrealiotis
Το ερώτημα είναι αν σε περίπτωση που χαλάσει του Μυστακιδη, υπάρχει ενδιαφερόμενος.

- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 2):
- gergeo4, Apil44
- Mitsospaoki4
- Moderator
Λοιπόν για να μην αναλώνεστε με τα ίδια και τα ίδια κάθε μέρα όλη μέρα.
Η συμφωνία Χατζόπουλου - Μυστακίδη έχει κλείσει.
Αυτά που απομένουν είναι ορισμένες τυπικές διαδικασίες που αν και τυπικές, είναι χρονοβόρες. Στην Ελλάδα ζούμε εξ άλλου.
Αυτά που ακούγονται είναι ότι υπάρχει διάθεση να αποπληρωθούν άμεσα τα χρέη και σταδιακά να γίνουν μεγάλες επενδύσεις σε ρόστερ, εγκαταστάσεις κλπ.
Εδώ φυσικά κρατάμε μικρό καλάθι μέχρι να τα δούμε.
Αύριο μπορεί να έχουμε και ανακοίνωση του νέου ΔΣ.
Ποιοι και πώς, κανείς δεν ξέρει.
Αυτα λοιπόν. Μην κάνετε σενάρια και υποθέσεις που δεν ισχύουν.

Η συμφωνία Χατζόπουλου - Μυστακίδη έχει κλείσει.
Αυτά που απομένουν είναι ορισμένες τυπικές διαδικασίες που αν και τυπικές, είναι χρονοβόρες. Στην Ελλάδα ζούμε εξ άλλου.
Αυτά που ακούγονται είναι ότι υπάρχει διάθεση να αποπληρωθούν άμεσα τα χρέη και σταδιακά να γίνουν μεγάλες επενδύσεις σε ρόστερ, εγκαταστάσεις κλπ.
Εδώ φυσικά κρατάμε μικρό καλάθι μέχρι να τα δούμε.
Αύριο μπορεί να έχουμε και ανακοίνωση του νέου ΔΣ.
Ποιοι και πώς, κανείς δεν ξέρει.
Αυτα λοιπόν. Μην κάνετε σενάρια και υποθέσεις που δεν ισχύουν.
Καμία ειρωνεία
Απλά αρνούμαι πως ο οποιοσδήποτε Snou gergeo4 aivas και δε ξέρω γω ποιος άλλος μπορεί να είναι μεσάζοντας για ένα ντιλ τέτοιου επιπέδου
Αν κάποιος το δέχεται μεγια του με χαρά του
Τις εξυπνάδες κάτι σκουλικοφαγων απλά τις παραβλέπω
Μαζευτειτε

Απλά αρνούμαι πως ο οποιοσδήποτε Snou gergeo4 aivas και δε ξέρω γω ποιος άλλος μπορεί να είναι μεσάζοντας για ένα ντιλ τέτοιου επιπέδου
Αν κάποιος το δέχεται μεγια του με χαρά του
Τις εξυπνάδες κάτι σκουλικοφαγων απλά τις παραβλέπω
Μαζευτειτε