Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
-
giliopoulos
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Καλα καθιστε να προκριθουμε πρωτα την Τεταρτη και βλεπουμε..
Μην αποκλειστουμε μονο και μεινουμε χωρις κανενα σοβαρο στοχο..
- KalamarGiannis
αυτό με τη μάχη της Τετάρτης, το ποστάρω εδώ στις μεταγραφές το σκεπτικό μου:
ΕΠΡΕΠΕ να φέρουν τον "παικταρά" 3αρι που έχουν κλείσει -και ειναι στην αναμονή- εδώ και 2 βδομάδες, έστω πριν τα τυπικά.
Αφού εδώ έχωσε 200Κ στον ερασιτέχνη (και έγινε μεταγραφή-μπαμ στο Βολεϋ) και σε σχολείο και γενικά.
Τι πείραζε να φέρουν την ενίσχυση εγκαίρως; στην Ευρώπη θα παιζε χωρίς να καπελώσει κανέναν, και ο κοουτς θα είχε άλλη μια λύση στη φαρέτρα του. Σε κλειστά ματς με διαφορά λίγων πόντων θα είχε την μεγάλη σημασία του...
ΤΕΣΠΑ ας ελπίσουμε ότι η ομάδα θα τα καταφέρει έτσι όπως έχει ως τώρα. Εχει τα φόντα...
ΕΠΡΕΠΕ να φέρουν τον "παικταρά" 3αρι που έχουν κλείσει -και ειναι στην αναμονή- εδώ και 2 βδομάδες, έστω πριν τα τυπικά.
Αφού εδώ έχωσε 200Κ στον ερασιτέχνη (και έγινε μεταγραφή-μπαμ στο Βολεϋ) και σε σχολείο και γενικά.
Τι πείραζε να φέρουν την ενίσχυση εγκαίρως; στην Ευρώπη θα παιζε χωρίς να καπελώσει κανέναν, και ο κοουτς θα είχε άλλη μια λύση στη φαρέτρα του. Σε κλειστά ματς με διαφορά λίγων πόντων θα είχε την μεγάλη σημασία του...
ΤΕΣΠΑ ας ελπίσουμε ότι η ομάδα θα τα καταφέρει έτσι όπως έχει ως τώρα. Εχει τα φόντα...
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 2):
- Montrealiotis, george188
Ο Μυστακιδης ειναι ενας ΠΑΡΑ πολυ προσεκτικος και επιφυλακτικος μεγαλοεπιχειρηματιας. Ας μην προτρεχουμε. Ολοι ειμαστε ενθουσιασμενοι αλλα θεωρω πως θα δουμε πρωτογνωρες καταστασεις
- Montrealiotis
Δεν διεκδίκησα και ποτέ κανένα πιστοποιητικό εμπαλιασης, αλλά εσύ που είσαι πιο εμπαλος από εμένα πες μου ότι 8 παίκτες του εκατομμυρίου δεν παίρνουν αέρα το FEC. Δεν θέλει 8 ο προπονητής, ας πάρει όσους νομίζει. Αλλά η εκτόξευση που κάποιοι ευεργετιζονται δεν γίνεται με δυο τρεις ξένους από τον κολοσσό…kataramenos5 έγραψε: Κυρ 16 Νοέμ 2025, 19:30Ειτε εισαι τερμα αμπαλος σε σχεση με ομαδικα αθληματα (ουτε καν για ποδοσφαιρο οπου δε καταλαβαινεις γιατι ο Ραζβαν θελει 4-5 μηνες να στρωσει ομαδα με 3/11 αλλαγες) ειτε μπηκες εδω απλα για να προκαλεσεις συμφορουμιτες .Οπως και ναχει δεν αξιζει ν ασχοληθει καποιος στα σοβαρα με τετοια ποστMontrealiotis έγραψε: Κυρ 16 Νοέμ 2025, 18:26 Υπάρχει κάποιος λογος για να είμαστε συγκρατημένοι; Ο 2ος - 3ος πλουσιότερος Έλληνας παίρνει την ομάδα μας κι εμείς θα κάνουμε σαν να μας πήρε κανένας τοπικός επιχειρηματίας; Ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω αυτό.
Μιλάμε για ένα άθλημα που μπορείς να κάνεις αλλαγές όλο τον χρόνο, κι εμείς μιλάμε για ένα ή δύο προσθήκες στο πολύ φτηνό ρόστερ που έχουμε; Οκτώ ξένοι επιτρέπονται; Οκτώ παίκτες επιπέδου πρέπει να απαιτήσουμε.
Όσο για τον Ραζβαν, το να θέλει 4-5 μήνες για να ενσωματώσει 3 νέους παικτες το λες αποτυχία. Άσχετα που με τα καλά του και με τα κακά του, είναι ο καλύτερος προπονητής στην ιστορία του ΠΑΟΚ.
Όσο τα περί προκλήσεων τα αφήνω απλά ασχολίαστα, ειδικά όταν έχουμε διαβάσει τα μυρια όσα για ανθρώπους που έχουν προσφέρει τα περισσότερα στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Εδώ, συνοπαδός χθες, ειρωνευόταν τον Σαββιδη για το τραπεζάκι του τσάμπιονς λιγκ. Εκει δεν σε είδα να ενόχλησε… Μπορεί βέβαια να μην το είδες.
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 3):
- renegade, gk.box16, Ally Samagoal
Το να φέρεις 1-2 παίκτες επίπεδου είναι εφικτό.
Το να αλλάξεις όμως όλην την ομάδα μεσούσης της περιόδου είναι και ανέφικτο και αδιανόητο. Είναι λίγο δύσκολο να βρείς ελεύθερους τόσους πολλούς παίκτες που θα κάνουν την διαφορά.
Τέτοιες κινήσεις γίνονται το καλοκαίρι όταν χτίζεται η ομάδα και όχι τώρα.
Το να αλλάξεις όμως όλην την ομάδα μεσούσης της περιόδου είναι και ανέφικτο και αδιανόητο. Είναι λίγο δύσκολο να βρείς ελεύθερους τόσους πολλούς παίκτες που θα κάνουν την διαφορά.
Τέτοιες κινήσεις γίνονται το καλοκαίρι όταν χτίζεται η ομάδα και όχι τώρα.
- These users thanked the author Ettien26 for the post (total 2):
- BlackMagicPAOK, elvetos giatros
- KalamarGiannis
OK, λογική η τοποθέτησή σου φίλε Ετιεν.
Το ότι δεν έχει ξαναγίνει κάτι δε σημαίνει όμως ότι δεν γίνεται! με το χρήμα όλα γίνονται. Ακόμη και το να βρεις 4-5 παίκτες αισθητά καλύτερους από αυτούς που έχεις τώρα. Κι αν πετύχεις διάνα στους 3 πχ, πάλι καλύτερα θα σαι.
Δεν έχω συναισθηματισμούς για τους παίκτες που παίζουν τώρα. Τόσα χρόνια τους βλέπαμε να αλλάζουν ομάδα για μερικά χιλιάρικα παραπάνω. Το χρήμα είναι ο θεός τους. Κι αφού θα φύγουν πληρωμένοι, με συμφωνία, κερδισμένοι θα ναι να παίξουν κι αλλού στο εξωτερικό...
Εγώ είμαι με το όνειρο λοιπόν. Κι ας μη γίνει, Αλλά αν γινόταν ΝΑΙ έβαζα τους σκάουτερς μας να βρουν 5 παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά σε σχέση ακόμα και με τις Ισπανικές του Europe Cup
Το ότι δεν έχει ξαναγίνει κάτι δε σημαίνει όμως ότι δεν γίνεται! με το χρήμα όλα γίνονται. Ακόμη και το να βρεις 4-5 παίκτες αισθητά καλύτερους από αυτούς που έχεις τώρα. Κι αν πετύχεις διάνα στους 3 πχ, πάλι καλύτερα θα σαι.
Δεν έχω συναισθηματισμούς για τους παίκτες που παίζουν τώρα. Τόσα χρόνια τους βλέπαμε να αλλάζουν ομάδα για μερικά χιλιάρικα παραπάνω. Το χρήμα είναι ο θεός τους. Κι αφού θα φύγουν πληρωμένοι, με συμφωνία, κερδισμένοι θα ναι να παίξουν κι αλλού στο εξωτερικό...
Εγώ είμαι με το όνειρο λοιπόν. Κι ας μη γίνει, Αλλά αν γινόταν ΝΑΙ έβαζα τους σκάουτερς μας να βρουν 5 παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά σε σχέση ακόμα και με τις Ισπανικές του Europe Cup
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post (total 2):
- Montrealiotis, Dimitris_L4
Τέτοιο ενθουσιασμό η αλήθεια είναι δεν έχω δει ξανα στο φόρουμ απ το 2008 και μετάBWmystis έγραψε: Κυρ 16 Νοέμ 2025, 20:59 Ο Μυστακιδης ειναι ενας ΠΑΡΑ πολυ προσεκτικος και επιφυλακτικος μεγαλοεπιχειρηματιας. Ας μην προτρεχουμε. Ολοι ειμαστε ενθουσιασμενοι αλλα θεωρω πως θα δουμε πρωτογνωρες καταστασεις
- navigator11
Πάψε, ρε τρολιάρη

- These users thanked the author navigator11 for the post:
- Psaras
-
DonnieMcGrath
Η τελευταία φορά που είχαμε πραγματικά στοχους είχαμε άλλη χιλιετία. Μια εικοσπενταετια πριν. Άλλαξε κάτι που αυξάνει τις προσδοκίες και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι?giliopoulos έγραψε: Κυρ 16 Νοέμ 2025, 20:24 Καλα καθιστε να προκριθουμε πρωτα την Τεταρτη και βλεπουμε..
- kataramenos5
Οχι δε το παιρνουν.Οπως και με το να απαιτησουμε 14 ποδοσφαιριστες των 5 εκατομμυριων απ το Σαββιδη δε παιρνουμε το europa league .Fuck logic.Montrealiotis έγραψε: Κυρ 16 Νοέμ 2025, 21:02 Δεν διεκδίκησα και ποτέ κανένα πιστοποιητικό εμπαλιασης, αλλά εσύ που είσαι πιο εμπαλος από εμένα πες μου ότι 8 παίκτες του εκατομμυρίου δεν παίρνουν αέρα το FEC. Δεν θέλει 8 ο προπονητής, ας πάρει όσους νομίζει. Αλλά η εκτόξευση που κάποιοι ευεργετιζονται δεν γίνεται με δυο τρεις ξένους από τον κολοσσό…
Μιλαμε για ομαδικο αθλημα.
Οσο για το τι παπαρια γραφεται εκει εξω για NBAEUROPE και ευρολιγκες δε προκειται ν απολογηθω εγω.Θα φερει 5-10 παικτες ο Μυστακιδης και θα τρεξει η ευρολιγκα και το ΝΒΑ να βαλουν τον ΠΑΟΚ ....Οπως ετρεξαν να βαλουν το ρουλη του κινεζου...
Το οτι καποιοι ειρωνευτηκαν το τραπεζακι στο Μακ Παλ,το οτι καποιοι γραφουν τερατα εδω μεσα δε σημαινει οτι πρεπει να κανετε το ιδιο .
Αλλα γιατι το αναφερεις?Εχει καμια σχεση με το ποστ που εκανες?
Εσυ καθαρα αγωνιστικα δε τα γραψες αυτα?
ΥΓ equalizer διαφωνουμε σε πολλα αλλα γνωριζομαστε χρονια εδω μεσα.Μην αρχισουμε και το δουλεμα μεταξυ μας.Καθαρα για τσιγκλισμα γραφτηκε οτι γραφτηκε
με το σκεπτικο οτι οι... αλλοι εγραψαν αλλα.Γιατι πρεπει να φιτιλιαζουμε ο ενας τον αλλο με υπρβολες?Τι καλο θα βγει απ ολο αυτο δλδ?
- These users thanked the author kataramenos5 for the post:
- elvetos giatros
μετά θα είναι μονόδρομος το πρωτάθλημαgiliopoulos έγραψε: Κυρ 16 Νοέμ 2025, 20:24 Καλα καθιστε να προκριθουμε πρωτα την Τεταρτη και βλεπουμε..
- These users thanked the author Psaras for the post:
- Ally Samagoal
- KalamarGiannis
ΚΑΤ πολύ σοβαρά θέλω να το συζητήσουμε αυτό ξανά.
Καθαρά αγωνιστικά.
Δηλαδή στο υποθετικό σενάριο ότι ΑΥΡΙΟ μπορείς και πας και βρίσκεις -χωρίς να πληρώσεις υπεραξία, κάνοντας "κανονικές" και εύστοχες επιλογές- μερικούς , ας πούμε 8 (οκτώ) ξένους του 1.000.000 αξία τον καθένα. Ή και 5-6 ακριβότερους κι από αυτό.
Δηλαδή manimals, θηρία του ΝΒΑ. (και από ότι θυμάμαι το 1 μιλιόνι στην Ευρώπη ισοδυναμεί λογω φορολογίας και ισοτιμίας με 2- στο Αμέρικα, άρα 8 παίκτες των 2 εκ. λέω εγώ) Δεν θα ναι αυτή η ομάδα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΣΑΞΙΑ με όλους στην Ευρώπη- άντε πλην 3-4 πολύ καλοδουλεμένων ομάδων της Ευρωλίγκας με σταθερό κορμό,μπατζετ, και πολύ καλό προπονητή;
Ε το Europe cup το έπαιρνες πάντως. Σκέψου ότι έφτασες μιαν ανάσα και 3 π. μακρυά με τον Φόρεστερ και τον Ιατρίδη και τον Χέντερσον και τον Απσον. ΠΑιδιά που το ΝΒΑ δε το βλέπουν παρά από την tv...
Τώρα το διάστημα να δέσει η ομάδα κτλ. το καταλαβαίνω, θα περάσει κάνας μήνας που θα ψάχνονται, αλλά μη τρελαθούμε κιόλας, όταν έχεις ποιοτικούς παίκτες προσαρμόζονται και πιο γρήγορα.
Και το ξανθό και φαλακρό σκυλί που δουλεύει πολύ, θα βρει την άκρη.
ΟΚ πιθανότατα να κάνω και λάθος, περιμένω τις αποψεις σας.
Τι πιο ωραίο να ονειρευόμαστε ομαδάρα από το να τρωγώμαστε για το Μπεκρόπολι;
Καθαρά αγωνιστικά.
Δηλαδή στο υποθετικό σενάριο ότι ΑΥΡΙΟ μπορείς και πας και βρίσκεις -χωρίς να πληρώσεις υπεραξία, κάνοντας "κανονικές" και εύστοχες επιλογές- μερικούς , ας πούμε 8 (οκτώ) ξένους του 1.000.000 αξία τον καθένα. Ή και 5-6 ακριβότερους κι από αυτό.
Δηλαδή manimals, θηρία του ΝΒΑ. (και από ότι θυμάμαι το 1 μιλιόνι στην Ευρώπη ισοδυναμεί λογω φορολογίας και ισοτιμίας με 2- στο Αμέρικα, άρα 8 παίκτες των 2 εκ. λέω εγώ) Δεν θα ναι αυτή η ομάδα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΙΣΑΞΙΑ με όλους στην Ευρώπη- άντε πλην 3-4 πολύ καλοδουλεμένων ομάδων της Ευρωλίγκας με σταθερό κορμό,μπατζετ, και πολύ καλό προπονητή;
Ε το Europe cup το έπαιρνες πάντως. Σκέψου ότι έφτασες μιαν ανάσα και 3 π. μακρυά με τον Φόρεστερ και τον Ιατρίδη και τον Χέντερσον και τον Απσον. ΠΑιδιά που το ΝΒΑ δε το βλέπουν παρά από την tv...
Τώρα το διάστημα να δέσει η ομάδα κτλ. το καταλαβαίνω, θα περάσει κάνας μήνας που θα ψάχνονται, αλλά μη τρελαθούμε κιόλας, όταν έχεις ποιοτικούς παίκτες προσαρμόζονται και πιο γρήγορα.
Και το ξανθό και φαλακρό σκυλί που δουλεύει πολύ, θα βρει την άκρη.
ΟΚ πιθανότατα να κάνω και λάθος, περιμένω τις αποψεις σας.
Τι πιο ωραίο να ονειρευόμαστε ομαδάρα από το να τρωγώμαστε για το Μπεκρόπολι;
- These users thanked the author KalamarGiannis for the post:
- Montrealiotis
-
Ally Samagoal
Δηλαδή άμα πετάξεις σε μία ομάδα Ναν, Βεζένκοφ, Μιλουτίνοφ, Οσμάν, Καμπάτσο και έναν από τους δύο Τζόουνς της Παρτιζάν δεν θα πάρουν έστω Γιούροκαπ ή bcl? Στο fiba europe cup έναν παίκτη επιπέδου Σλούκα πχ να βάλεις το σηκώνεις με κλειστά τα μάτια. Άλλο μπάλα άλλο μπάσκετ. Χρειάζεται χημεία αλλά αν οι παίκτες είναι πολύ καλύτεροι από τον ανταγωνισμό τότε θα παίζουν και καλύτερα μαζί από ότι θα παίζει μια ομάδα με χημεία ενός χρόνου λόγω διαφοράς στην ποιότητα (στο μπάσκετ πάντα). Την Ντουμπάι και την Χάποελ πως τις βάλανε μέσα νομίζεις? Του χρόνου η Βιλερμπάν θα πάρει τον πούλο από Ευρωλίγκα. Αν δούνε οι αρμόδιοι μια ανταγωνιστική ομάδα με ιστορία, φιλάθλους καλό γήπεδο και χρήμα θα την βάλουνε μέσα χωρίς σκέψη. Το ίδιο και για το NBA Europe. Δεν θα γεμίσουν και οι 30 θέσεις από τις αγγλικές που δεν ασχολείται κανείς και από τις υπόλοιπες ποδοσφαιρικές ομάδες που θέλουν να τις βάλουν με νέες ομάδες.kataramenos5 έγραψε: Κυρ 16 Νοέμ 2025, 22:59Οχι δε το παιρνουν.Οπως και με το να απαιτησουμε 14 ποδοσφαιριστες των 5 εκατομμυριων απ το Σαββιδη δε παιρνουμε το europa league .Fuck logic.Montrealiotis έγραψε: Κυρ 16 Νοέμ 2025, 21:02 Δεν διεκδίκησα και ποτέ κανένα πιστοποιητικό εμπαλιασης, αλλά εσύ που είσαι πιο εμπαλος από εμένα πες μου ότι 8 παίκτες του εκατομμυρίου δεν παίρνουν αέρα το FEC. Δεν θέλει 8 ο προπονητής, ας πάρει όσους νομίζει. Αλλά η εκτόξευση που κάποιοι ευεργετιζονται δεν γίνεται με δυο τρεις ξένους από τον κολοσσό…
Οσο για το τι παπαρια γραφεται εκει εξω για NBAEUROPE και ευρολιγκες δε προκειται ν απολογηθω εγω.Θα φερει 5-10 παικτες ο Μυστακιδης και θα τρεξει η ευρολιγκα και το ΝΒΑ να βαλουν τον ΠΑΟΚ ....Οπως ετρεξαν να βαλουν το ρουλη του κινεζου...
Το οτι καποιοι ειρωνευτηκαν το τραπεζακι στο Μακ Παλ,το οτι καποιοι γραφουν τερατα εδω μεσα δε σημαινει οτι πρεπει να κανετε το ιδιο .
ΥΓ equalizer διαφωνουμε σε πολλα αλλα γνωριζομαστε χρονια εδω μεσα.Μην αρχισουμε και το δουλεμα μεταξυ μας.Καθαρα για τσιγκλισμα γραφτηκε οτι γραφτηκε
με το σκεπτικο οτι οι... αλλοι εγραψαν αλλα.Γιατι πρεπει να φιτιλιαζουμε ο ενας τον αλλο με υπρβολες?Τι καλο θα βγει απ ολο αυτο δλδ?
Υ.Γ. Η Ευρώπη δεν θα αντέξει τόσες διοργανώσεις γιατί δεν θα υπάρχουν οπαδοί για όλες τις ομάδες ενώ θα δημιουργηθεί παγκόσμιο πρόβλημα γιατί δεν θα υπάρχουν ποιοτικοί παίκτες για όλους. Ότι ακριβώς γίνεται με τους Έλληνες παίκτες
- Montrealiotis
kataramenos5 έγραψε: Κυρ 16 Νοέμ 2025, 22:59Οχι δε το παιρνουν.Οπως και με το να απαιτησουμε 14 ποδοσφαιριστες των 5 εκατομμυριων απ το Σαββιδη δε παιρνουμε το europa league .Fuck logic.Montrealiotis έγραψε: Κυρ 16 Νοέμ 2025, 21:02 Δεν διεκδίκησα και ποτέ κανένα πιστοποιητικό εμπαλιασης, αλλά εσύ που είσαι πιο εμπαλος από εμένα πες μου ότι 8 παίκτες του εκατομμυρίου δεν παίρνουν αέρα το FEC. Δεν θέλει 8 ο προπονητής, ας πάρει όσους νομίζει. Αλλά η εκτόξευση που κάποιοι ευεργετιζονται δεν γίνεται με δυο τρεις ξένους από τον κολοσσό…
Το επίπεδο το FEC είναι τόσο χαμηλό, που μια τέτοια ομάδα το έπαιρνε περίπατο, αλλά ας πούμε ότι διαφωνούμε.
Τον παραλληλισμό με το τραπεζάκι στο Μακεδονία παλλας τον έγραψα, γιατί εσύ είπες ότι προκαλώ.
Και κάτσε λίγο ρε φίλε, δηλαδή εμφανίστηκε ο Μυστακίδης, έχει προκάλεσει τον κακό χαμό σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ και τρομερό διχασμό, που βλέπεις και εδώ, σε πραγματικά Παοκτσακια, και όχι τρολ και αλεξιπτωτιστές. Συζητάνε συνοπαδοι να πάρει την ομάδα από την τούμπα και να κάνει αλλού γήπεδο ο Ιβαν δικό του, και όλα αυτά για να μου πάρει 2-3 παίκτες επιπέδου κολοσσού; Αλήθεια τώρα;
Μας γαμησε που μας γαμησε στα γιορτινά υποτίθεται 100 χρόνια, ε ας φέρει τουλάχιστον πραγματική χαρά στο ερμο το μπασκετακι μας και όχι ημίμετρα του τύπου που επικοινωνούνται τώρα τελευταία.
-
giliopoulos
Δηλαδη ή 8 παικτες με τη μια (που νομιζω ετσι κ αλλιως δεν επιτρεπεται) του εκατομμυριου ή παικτες απο κολοσσο?Montrealiotis έγραψε: Κυρ 16 Νοέμ 2025, 23:47 Το επίπεδο το FEC είναι τόσο χαμηλό, που μια τέτοια ομάδα το έπαιρνε περίπατο, αλλά ας πούμε ότι διαφωνούμε.
Τον παραλληλισμό με το τραπεζάκι στο Μακεδονία παλλας τον έγραψα, γιατί εσύ είπες ότι προκαλώ.
Και κάτσε λίγο ρε φίλε, δηλαδή εμφανίστηκε ο Μυστακίδης, έχει προκάλεσει τον κακό χαμό σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ και τρομερό διχασμό, που βλέπεις και εδώ, σε πραγματικά Παοκτσακια, και όχι τρολ και αλεξιπτωτιστές. Συζητάνε συνοπαδοι να πάρει την ομάδα από την τούμπα και να κάνει αλλού γήπεδο ο Ιβαν δικό του, και όλα αυτά για να μου πάρει 2-3 παίκτες επιπέδου κολοσσού; Αλήθεια τώρα;
Μας γαμησε που μας γαμησε στα γιορτινά υποτίθεται 100 χρόνια, ε ας φέρει τουλάχιστον πραγματική χαρά στο ερμο το μπασκετακι μας και όχι ημίμετρα του τύπου που επικοινωνούνται τώρα τελευταία.
Του χρονου πιστευω οτι θα εχεις 8 παικτες του εκατομμυριου. Τωρα αν αυτο μπορει να γινει απο τωρα, και τι επιπτωσεις θα εχει στην ομαδα, μονο καποιος σοβαρα μπασκετικος μπορει να απαντησει.
Aλλα νομιζω κατι τετοιο δεν εχει γινει ποτε στην ιστορια του παγκοσμιου αθλητισμου.