Ότι να 'ναι!!!!!

Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Re: Ότι να 'ναι!!!!!

Δημοσίευση από paok nafplio »

χαχα ναι ρε μεσα ειμαι!!!
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

gika έγραψε:Ήταν βράδυ, όλα ήταν σκοτεινά αλλά ένα ροζ φωτάκι έλαμπε στην ταράτσα της οικοδομής όπου είχε επισκεφθεί ο Βαγγέλης εκείνη την ώρα.

Η περιέργεια, που δρούσε όπως η νικοτίνη που κάνει τον οργανισμό να ζητάει το τσιγάρο, τον οδήγησε στην ταράτσα. Με το που ανέβηκε είδε μία μεγάλη πινακίδα "Ο ΠΑΡΚΟΥΡ"... Όταν πήγε μέσα είδε έναν καλογυμνασμένο τύπο που έμοιαζε στο αβατάρ του Παρασάνδαλου. Η περιέργεια, έφτασε σε επικίνδυνα σημεία, και ο φίλςο μας δεν μπόρεσε να κρατηθεί. Και έτσι ρώτησε τι ακριβώς κάνει. Αυτός του έδειξε κάτι βιντεάκια στο γιουτιούμπ και ο Βαγγέλης ενθουσιάστηκε. Άρχισαν να πηδάν τον ένα τοίχο μετά τον άλλο και εκεί έγινε κάτι μυστιριώδες... Εξαφανίστηκαν για 45 λεπτά... Υπήρχε ένας τοίχος που έλεγε DO NOT DISTURB και μετά από 45 λεπτά τον πήδηξαν και επεστρεψαν...

Από τότε οι φήμες οργιάζουν!!
γκικα θα σε πει το γατακι τι εγινε μετα...παντως τον παρκουρ τον αφησε απολυτως ικανοποιημενο...αφου την ψαχνει παλι..εγω τσιλιες φυλαγα μην ερθεις εσυ..
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

Δημοσίευση από Paokintepo »

gika έγραψε:Ήταν βράδυ, όλα ήταν σκοτεινά αλλά ένα ροζ φωτάκι έλαμπε στην ταράτσα της οικοδομής όπου είχε επισκεφθεί ο Βαγγέλης εκείνη την ώρα.

Η περιέργεια, που δρούσε όπως η νικοτίνη που κάνει τον οργανισμό να ζητάει το τσιγάρο, τον οδήγησε στην ταράτσα. Με το που ανέβασε είδε μία μεγάλη πινακίδα "Ο ΠΑΡΚΟΥΡ"... Όταν πήγε μέσα είδε έναν καλογυμνασμένο τύπο που έμοιαζε στο αβατάρ του Παρασάνδαλου. Η περιέργεια, έφτασε σε επικίνδυνα σημεία, και ο φίλςο μας δεν μπόρεσε να κρατηθεί. Και έτσι ρώτησε τι ακριβώς κάνει. Αυτός του έδειξε κάτι βιντεάκια στο γιουτιούμπ και ο Βαγγέλης ενθουσιάστηκε. Άρχισαν να πηδάν τον ένα τοίχο μετά τον άλλο και εκεί έγινε κάτι μυστιριώδες... Εξαφανίστηκαν για 45 λεπτά... Υπήρχε ένας τοίχος που έλεγε DO NOT DISTURB και μετά από 45 λεπτά τον πήδηξαν και επεστρεψαν...

Από τότε οι φήμες οργιάζουν!!

ξεχασες να πεις και αλλα....

ο παρκουρ πηδουσε με μεγαλη χαρη...τετοιο πηδημα πρωτη φορα εβλεπε ο φιλος μας...τον κοιτουσε με το στομα ανοιχτο..ο παρκουρ τον πλησιασε του φιλησε το μετωπο και τον προετρεψε να πηδηξουν μαζι...ετσι αρχισν τα αλληλοπηδηματα!!μια ο βαγγελαρας μια ο παρκουρ..τοιχο τοιχο πηδουσαν..μετα απο ωρα κουραστηκαν ...ο βαγγελης ωσαν τρυφερη ψυχη του ειπε να μετρησουν τα αστρα μιας και ηταν στην ταρατσα...απο τοτε ενα μοναχα ερωτημα βασανιζει εμενα και τον γκικα ...αγορια????ποσα ηταν τα αστερια???και γιατι εσεις ησασταν 2 ενω οπως ολοι ξερουμε ενα παιδι μετραει τα αστρα??
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Paokintepo την Πέμ 10 Ιουν 2010, 19:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Η Άλεξ ήταν συνέχεια δίπλα μου!!! ;)
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

ετσι....αλλωστε δεν συνηθιζω να παιρνω αγορια αλλωνων!!!το θεωρω πουστια..
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Εγω παντως οντως πηδαγα απο τοιχο σε τοιχο ο παρκουρ ομως δεν πηδαγε απο τοιχο σε τοιχο με να γατακι ηταν.......εγω λεω τα πραγματα οπως εγινα απλα..το ποιος λεει ψεματα φαινεται απο τις σαλτσες που βαζετε...

εγω πρεπει να την κανω παω στη δουλεια!!γειααααααα.

γκικα φαινονται αυτοι που λενε ψεματα ρε αστο....
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

δεν γινεται αυτο που λες καθως
1)ημουν με τον γκικα
2)δεν κλεβω αγορια αλλωνων!!δεν θα σε πληγωνα ποτε παιρνοντας σου τον παρκουρ!!!!!αλλωστε τον ειχες ξεζουμισει τι να τον εκανα εγω μετα?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ρε μαν, μην διαστρεβλώνεις τα γεγονότα... Οκ;;
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

γκικα εσυ εισαι για μπηκε μεσα σου ο ΝΤΡΗΝΝΝΝΝΝΝ????????

και μπολντ και οκ????

ΤΡΟΜΑΖΩ ΛΑΙΜΑΙ
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εγώ είμαι ρέι...
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

οκ συνεργατη !βγαινω να ετοιμασω την επομενη μυστικη αποστολη..ετοιμσου ψυχολογικα γτ θ ναι πολυ ζορικη...εμαθα οτι στον παρκουρ αρεσει το σκουμπα!!ξες τι σημαινει αυτο για μας ετσι???? :D
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Πάω να βάλω τη στολή... :mrgreen:

Πότε θα επιστρέψεις;;
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

την μασκα μην ξεχασεις !!παρε και κανενα στρωμα να κανουμε πως κολυμπαμε και καννα φτιαρακι να σκαβουμε να βρισκουμε σκουλικια την αμμο μην κινησουμε υποψιες!!παρε και την δικια σου εσυ και εγω τον ερωτα για ξεκαρφωμα!!οκ??
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παρκούρ βουτάει γυμνός για να ευχαριστεί την παρέα του υποβρύχια!!

ΟΚ ρε...!!
Θα φέρω όλα τα σύνεργα...!!
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

γυμνος τοσο βαθια??μην του τσιμπησει κανα ψαρακι το κωλαρακι ρει!!!

κριμα να μην εχω αρχει ακομα τα μαθηματα ναυαγοσωστικης να το σωσω το γυμνο παλικαρι!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”