Προσεξε τι λες μην σου ριξω φολα στην γατοτροφη!!Paokintepo έγραψε:γκικα δεν νιωθω αβολα !απλα ειναι ΒΑΡΕΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ναυπλιο δεν τσατιζομαι εγω σας παω και το λεω για εσας τωρα τι θα κανετε προβλημα σας ρε παιδια
και το ξαναειπε το ειπα με πολυ καλη διαθεση!και μιλα καλυτερα βαγγ μην σε πλακωσω στις φαπες!
Ότι να 'ναι!!!!!
- paok nafplio
Re: Ότι να 'ναι!!!!!
Αυτό εννοώ με το άβολα... Ότι δεν είναι κάτι που μπορεί να σε ενδιαφέρει οπότε και δεν μπορείς να συμμετάσχεις γιατι βαριέσαι..!!Paokintepo έγραψε:γκικα δεν νιωθω αβολα !απλα ειναι ΒΑΡΕΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gika την Πέμ 10 Ιουν 2010, 18:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θα βάλω ταραντούλα στο εσώρουχο του Παρκούρ και όταν πας να του το βγάλεις θα δεις εσύ...paok nafplio έγραψε:Προσεξε τι λες μην σου ριξω φολα στην γατοτροφη!!Paokintepo έγραψε:γκικα δεν νιωθω αβολα !απλα ειναι ΒΑΡΕΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ναυπλιο δεν τσατιζομαι εγω σας παω και το λεω για εσας τωρα τι θα κανετε προβλημα σας ρε παιδια
και το ξαναειπε το ειπα με πολυ καλη διαθεση!και μιλα καλυτερα βαγγ μην σε πλακωσω στις φαπες!![]()
- DaFFy_NaSH
Ελληνίδες ΛΑΙΜΑΙ... Αλλα να σας δώσω μια συμβουλη. ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΣΕΡΡΑΙΕΣ!paok nafplio έγραψε:Αν ειναι ετσι μπορει να το πει νομιζω..τεσπα φτανει κουραστικαμε!!gika έγραψε:Ναι ρε παιδιά χαβαλέ... Αλλά αυτή η συζήτηση δεν βγάζει γέλιο... Και όπως και να το κάνεις η φίλη μας από δω νιώθει άβολα σε τέτοιες συζητήσεις... ΕΛΕΟΣ... Ας κάνουμε χαβαλέ αλλά ΌΛΟΙ μαζί...
ΟΙ ΙΤΑΛΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΕΣ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Paokintepo
δεν μου τον κοβεις ευκολα τον τσαμπουκα και επισης δεν θα το κανεις!!το παιζεις μαγκας και αγριανθρωπος αλλα μεγαλυτερο γατι εισαι εσυ!!!γκικα μιλα!!πες τι εκανε η ρομαντικη μας ψυχη εκεινο το βραδυ στην ταρατσα!
- paok kerkyra
- Paokintepo
Θα βάλω ταραντούλα στο εσώρουχο του Παρκούρ και όταν πας να του το βγάλεις θα δεις εσύ...gika έγραψε: Προσεξε τι λες μην σου ριξω φολα στην γατοτροφη!!![]()
κανονισε να χαλασεις την βραδια των αγοριων !!αυτο σε λεω μονο!!
- paok nafplio
Λοιπον κοιτα μην με εκνευριζεις ειμαι μια χαρα τωρα..ο γκικα δεν ξερει δεν ηταν εκει...κ αν βρεις τον παρκουρ ελα πες το μας...
ναι ρε μαν εκει μενω ασε!!
ναι ρε μαν εκει μενω ασε!!
- Paokintepo
εγω και ο γκικα ημασταν σε μυστικη αποστολη ξες....ολα τα ειδαμε !!!πες ρε γκικα και εσυ!!
- paok kerkyra
- paok nafplio
εγω ειπα για τη φολα γιατι λεει gika???Paokintepo έγραψε:κανονισε να χαλασεις την βραδια των αγοριων !!αυτο σε λεω μονο!!gika έγραψε: Προσεξε τι λες μην σου ριξω φολα στην γατοτροφη!!![]()
ποσα αγορια θα ικανοποιησεις ταυτοχρονα???
- paok nafplio
κ γω εκει μενω!!paok kerkyra έγραψε:χαχαχα θα βγούμε γείτονες εγω έμενα πίσω απο την εκλησία κασσάνδρου
ελα ρε γειτονα!!
Ήταν βράδυ, όλα ήταν σκοτεινά αλλά ένα ροζ φωτάκι έλαμπε στην ταράτσα της οικοδομής όπου είχε επισκεφθεί ο Βαγγέλης εκείνη την ώρα.
Η περιέργεια, που δρούσε όπως η νικοτίνη που κάνει τον οργανισμό να ζητάει το τσιγάρο, τον οδήγησε στην ταράτσα. Με το που ανέβηκε είδε μία μεγάλη πινακίδα "Ο ΠΑΡΚΟΥΡ"... Όταν πήγε μέσα είδε έναν καλογυμνασμένο τύπο που έμοιαζε στο αβατάρ του Παρασάνδαλου. Η περιέργεια, έφτασε σε επικίνδυνα σημεία, και ο φίλςο μας δεν μπόρεσε να κρατηθεί. Και έτσι ρώτησε τι ακριβώς κάνει. Αυτός του έδειξε κάτι βιντεάκια στο γιουτιούμπ και ο Βαγγέλης ενθουσιάστηκε. Άρχισαν να πηδάν τον ένα τοίχο μετά τον άλλο και εκεί έγινε κάτι μυστιριώδες... Εξαφανίστηκαν για 45 λεπτά... Υπήρχε ένας τοίχος που έλεγε DO NOT DISTURB και μετά από 45 λεπτά τον πήδηξαν και επεστρεψαν...
Από τότε οι φήμες οργιάζουν!!
Η περιέργεια, που δρούσε όπως η νικοτίνη που κάνει τον οργανισμό να ζητάει το τσιγάρο, τον οδήγησε στην ταράτσα. Με το που ανέβηκε είδε μία μεγάλη πινακίδα "Ο ΠΑΡΚΟΥΡ"... Όταν πήγε μέσα είδε έναν καλογυμνασμένο τύπο που έμοιαζε στο αβατάρ του Παρασάνδαλου. Η περιέργεια, έφτασε σε επικίνδυνα σημεία, και ο φίλςο μας δεν μπόρεσε να κρατηθεί. Και έτσι ρώτησε τι ακριβώς κάνει. Αυτός του έδειξε κάτι βιντεάκια στο γιουτιούμπ και ο Βαγγέλης ενθουσιάστηκε. Άρχισαν να πηδάν τον ένα τοίχο μετά τον άλλο και εκεί έγινε κάτι μυστιριώδες... Εξαφανίστηκαν για 45 λεπτά... Υπήρχε ένας τοίχος που έλεγε DO NOT DISTURB και μετά από 45 λεπτά τον πήδηξαν και επεστρεψαν...
Από τότε οι φήμες οργιάζουν!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gika την Πέμ 10 Ιουν 2010, 19:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Paokintepo
εγινε λαθος το ξερω οτι εσυ το ειπες!!!
εσενα και τον καλο σου παντως οχι!συγκαταλεγεστε στα αγορια????

εσενα και τον καλο σου παντως οχι!συγκαταλεγεστε στα αγορια????
- paok kerkyra
paok nafplio έγραψε:κ γω εκει μενω!!paok kerkyra έγραψε:χαχαχα θα βγούμε γείτονες εγω έμενα πίσω απο την εκλησία κασσάνδρου![]()
![]()
![]()
ελα ρε γειτονα!!