Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
dolphinto

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011

Δημοσίευση από dolphinto »

αν δουμε Γεωργιαδη αριστερα την κυριακη...τι να πω... τουλαχιστον μπορω να ονειρευομαι... ο λολο ειναι καψουρα!!!!! :lol:
σαλπι και λολο , δεξια... μακραν η καλυτερες επιλογες στα δεξια σε ολη την σουπα λιγκ
βιειρινια και γεωργιαδη αριστερα.....???

υ.γ. 1. τρελανε μας ρε μικρε στα αριστερα την κυριακη... κανε μου την χαρη σε παρακαλω!!!! :lol:
υ.γ. 2. οσο για το που θα βρεθουν τα λεφτα....γ@μησ@τα...
2 θαυματα!!!!! ζηταω πολλα ρρεεεεεεεεεεεεε ????????????????????????
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

dj_timo έγραψε:Που κολλαει ο Εστογιανοφ??? Γεωργιαδη Σαλπιγγιδη εχουμε στα δεξια, Βιερινια Ρομπερ στα αριστερα... χμμμ
Κολαει οτι ο εστογιανοφ ειναι κλαση βιειρινια.Αμα τον αποκτησεις κανεις παπαδες απο τα ακρα και μπορεις να στειλεις το σαλπι κορυφη.
Εκτος απο αυτο ο εστογιανοφ ισως μπορει να παιξει και πισω απο τους επιθετικους.Το μονο ζητημα ειναι ο χαρακτηρας του.Αλλα αυτο το αφηνουμε στον μπολονι.
Αν βεβαια μπορεσουμε να αποκτησουμε τον παιχτη.
Αν δεν παει στο γαυρο ο εστογιανοφ,λογω χρηματων,η μοναδικη ομαδα που πιστευω οτι θα πηγαινε ειναι ο ΠΑΟΚ..
Οσο για τα λεφτα τους δινεις το ρομπερ και τα βρισκεις καπου στη μεση..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Κολλαει στο οτι σε καθε επομενη μεταγραφικη περιοδο ο βιερινια θα ειναι υποψηφιος προς μεταγραφη, οποτε και πρεπει να εισαι προετοιμασμενος για υποψηφιους προς αντικατασταση.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Πάντα έκραζα αυτούς που κλείνανε τα τόπικ των μεταγραφών, γιατί ήταν τα αγαπημένα μου...

Τώρα; Ήρθε η σειρά μου... :twisted:

Μην ανησυχείτε όμως μεταγραφο-καμμένοι φίλοι μου.. :mrgreen:
Έρχεται το νέο τόπικ, παρέα με τα νέα σενάρια... 8-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”