Ε με μπέρδεψες με τα σοβινιστικά ανέκδοτα...Paokintepo έγραψε:ΘΥΛΗΚΟΤΑΤΟΥ!!!
Και δεν μου είπες.. Πόσο χρονών είσαι; Ελεύθερη;
Ε με μπέρδεψες με τα σοβινιστικά ανέκδοτα...Paokintepo έγραψε:ΘΥΛΗΚΟΤΑΤΟΥ!!!
Σηγουρα δεν δου στελνουν??γιατι μεχρι χθες ειχες αλλο.....DaFFy_NaSH έγραψε:Γιαννάκη, πες τα αλλού αυτά, και μεις τις σεβόμαστε τις γυναίκες αλλα δεν μας στελνουν μηνυμα να αλλαξουμε τα αβατάρια μας...gika έγραψε:Μαν, αμοιβαίος σεβασμός λέγεται...DaFFy_NaSH έγραψε:Καλά ρε γκίκα; Μεχρι και εδω κουμάντο σε κάνει; ΠΩ ΠΩ... Εσεις τα νέα παιδιά όλοι ...δούλοι βγήκατε γαμώτο... Πω πω που είναι εκείνοι οι καιροί, που ήμουν εγώ στην ηλικία σου και είχα τη μια γκόμενα στη μια καφετέρια και την αλλη στην άλλη καφετερια και πηγενοερχόμουν... Πω πω.. περασμένα μεγαλεία... Kαι εσείς τώρα τρώτε παντόφλα για ενα άβαταρ ο-μι-τζι![]()
![]()
![]()
(Μη με λες μαν, μου τη σπάει αυτη η φράση, λέγε με ντάφυ ή Σάββα, οπως προτιμάς)
εχεισ μπλεξει αγορι μου κανε καμια βολτα στο νιση το βραδυ να βρεις καμια Αγγλιδα..paok kerkyra έγραψε:Aσε ασε ειναι και η αλλη με το κωλοεράσμους στην Αυστρίαpaok nafplio έγραψε:εχεισ μπλεξει με τη Σερβα εσυ ε??paok kerkyra έγραψε:μάγκες το facebook είναι καταστροφή lol
Δεν το πας σωστά το παραμύθι... Αφήνεις το άβαταρ, και ΑΝ ποτε βάλει και αυτη κανέναν μαρμάγκαλο με φέτες κτλ, το βγάζεις και λες, "Είδες μωράκι μου ατελειώτο, το έβγαλα εγώ, μονο εσένα αγαπάω" και τις σχετικές αηδείες που λαίμαι οταν είμαστε σε δύσκολη θέσηgika έγραψε:Σάββα, όπως δεν θα ήθελα και εκείνη να έχει τέτοια αβατάρ, έτσι δεν το κάνω και γω...
"Ποτέ μην κάνεις στους άλλους, αυτό που δεν θέλεις να σου κάνουν"....
ναι γιατι μια αδεσποτη ψυχη δυσκολα την κανεις δικια σου!DaFFy_NaSH έγραψε:Ε με μπέρδεψες με τα σοβινιστικά ανέκδοτα...Paokintepo έγραψε:ΘΥΛΗΚΟΤΑΤΟΥ!!!
Και δεν μου είπες.. Πόσο χρονών είσαι; Ελεύθερη;![]()
![]()
Την βαρέθηκα ρε, έβαλα τωρα την φανέλα για κανα 2 μέρες και θα επιστρέψω με πιο καυτό μωρό.. (Περιμένω να παω στη θάλασσα το σ/κ να βγάλω καμια φώτο εγώ να σας βάλω, μη βλέπουμε συνέχεια τις ξινες τις διάσημες)paok nafplio έγραψε: Σηγουρα δεν δου στελνουν??γιατι μεχρι χθες ειχες αλλο.....![]()
Aσε ασε ειναι και η αλλη με το κωλοεράσμους στην Αυστρία[/quote]paok nafplio έγραψε:εχεισ μπλεξει με τη Σερβα εσυ ε??paok kerkyra έγραψε:μάγκες το facebook είναι καταστροφή lol
Αναμενουμε νεα...DaFFy_NaSH έγραψε:Την βαρέθηκα ρε, έβαλα τωρα την φανέλα για κανα 2 μέρες και θα επιστρέψω με πιο καυτό μωρό.. (Περιμένω να παω στη θάλασσα το σ/κ να βγάλω καμια φώτο εγώ να σας βάλω, μη βλέπουμε συνέχεια τις ξινες τις διάσημες)paok nafplio έγραψε: Σηγουρα δεν δου στελνουν??γιατι μεχρι χθες ειχες αλλο.....![]()